Паломництво в Лурд та Меджугор'є


Паломництво до Парижу, Люрду та Меджугор'є
 (ПАЛОМНИЦЬКА ПРОГРАМА)
14 - 24 вересня 2020 р.
АКЦІЙНА ЦІНА** 349 € + 200 грн.
Меджугор’є (2 дні, 1 ніч) – Мілан (1 день, 1 ніч) – Ніца,Монако (1 день) – Люрд (2 дні, 1 ніч) – Париж (2 дні, 1 ніч) – Прага (1 день, 1 ніч)

Виїзди відбуваються з наступних міст:
Тернопільська обл.: Тернопіль (05.00), Зборів (05.30);
Львівська обл.: Золочів (06.00), Львів (07.30), Стрий (08.30);
Івано-Франківська обл.: Івано-Франківськ (06.30), Калуш (07.00), Долина (07.30);
Закарпатська обл.: Свалява (11.00), Мукачево (12.00), Ужгород (12.30), Чоп (13.00);
Адресу місця посадки в автобус у вашому місті Ви можете переглянути ТУТ.


ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ:
1 день, понеділок (14.09.2020).
Виїзд з України (години та місця виїздів вказані вище).
Проходження Україно-Угорського кордону. Нічний переїзд в Меджугор’є.

2 день, вівторок (15.09.2020). МЕДЖУГОР’Є
Ранкове прибуття у Меджугор’є. Поселення у готель/пансіонат.
Оглядова екскурсія з розповіддю про Меджугор’є. Відвідування церкви Св. Якова - покровитель усіх паломників, мироточивого Хреста, могили отця Славка Барбаріча – колишнього пароха Меджугор’я, що багато трудився для розвитку школи Марії.
Обід.
Молитва вервиці на горі об’явлень Подбрдо. Вільний час. Можливі також інші зустрічі та відвідування певних місць, про які повідомимо додатково.
17.00 – Вечірня молитовна програма, яка відбувається кожного дня, і є основною та обов’язковою подією для участі усіх паломників, що перебувають в Меджугор’є:
17:00 – Молитва Вервиці;
18:00 – Свята Меса;
19.00 – Вервиця Миру, освячення куплених речей, молитви за зцілення душі і тіла;
19:15 – Адорація Найсвятіших Тайн (поклоніння Ісусу в Пресвятих Дарах) / вервиця.
Повернення в готель/пансіонат. Ночівля в готелі.
Церква Св Якова

3 день, середа (16.09.2020). МЕДЖУГОР’Є
Сніданок.
Свята Літургія українською мовою в східному обряді.
Можливе відвідування спільноти «Ченаколо» - заснованою італійською монахинею – сестрою Ельвірою Петроцці для реабілітації людей з наркотичною та іншими видами залежностей. Лікування відбувається без медикаментів, а тільки завдяки посиленій праці та молитві.
Обід.
Вільний час. Можливі також інші зустрічі та відвідування певних місць, про які повідомимо додатково.
17.00 – Вечірня молитовна програма, яка відбувається кожного дня, і є основною та обов’язковою подією для участі усіх паломників, що перебувають в Меджугор’є:
17:00 – Молитва Вервиці;
18:00 – Свята Меса;
19.00 – Вервиця Миру, освячення куплених речей, молитви за зцілення душі і тіла;
19:15 – Адорація Найсвятіших Тайн (поклоніння Ісусу в Пресвятих Дарах) / вервиця.
Збір групи, нічний переїзд в Венецію.
Нічний переїзд до Мілану.
Молитва вервиці на горі Подбрдо

4 день, четвер (17.09.2020). МІЛАН
Ранкове прибуття у Мілан. День у знаковому італійському місті. Мілан - значний фінансовий, промисловий, науковий і культурний центр.  Свята літургія у одному з храмів міста.
Оглядова екскурсія місом "Мілан - столиця моди".
Протягом оглядової екскурсії буде нагода познайомитися з визначими пам'ятками міста. У Мілані розташовані багато фінансових компаній, а в передмісті розташовується «авангард» промислової зони. Фієра Мілано, міський торговий-виставковий комплекс — один з найзначніших у світі. Відомі храми міста - Кафедральний собор Дуомо (XIV–XIX ст.), (XV ст.), церква Санта Марія делле Ґраціє, що містить фреску «Тайна вечеря» Леонардо да Вінчі, Оперний театр Ла-Скала (XVIII–XIX ст.), Замок Сфорца (Кастелло Сфорцеско) та інші.
Вільний час для того щоб прогулятися вулицями італійського міста та шанс піти на шопінг у столиці моди!!!
Переїзд в транзитний готель, ночівля в готелі.
Міланський собор

5 день, п’ятниця (18.09.2020). НІЦЦА, МОНАКО.
Сніданок в готелі, виселення з готелю, переїзд до міста Ніцци.
Свята літургія. Прогулянка містом. Вільний час.
Центр Лазурного берега - Ніцца, місто, що стоїть на місці давньогрецької Нікеї. Яскраве чарівність середземноморської природи підкреслює італійський колорит старого міста і витончену красу набережної, що протягнулася уздовж пляжу.
*Рекомендуємо поїздку в Монако громадським транспортом. Всього на декількох квадратних кілометрах розташоване казково красива і неймовірно багата держава. Над могутніми скелями, нависаючи над морем знаходиться невелика, але одна з найбільш цікавих частин князівства- Монако-віль - старе місто. Тут кафедральний собор, княжий палац, музеї, сади - історія застигла, а зовсім недалеко в порту відпочивають досконалі, сконструйовані за останнім писком моди - яхти, на ідеально рівних дорогах «ганяють» зірки формули-1
Оглядова екскурсія містом «Королівство розкоші - Монако» .
Збір групи. Нічний переїзд в Лурд.
Королівство розкоші - Монако

6 день, субота (19.09.2020). ЛУРД
Ранкове прибуття в Лурд. Свята літургія, вільний день.
Довідка: Люрд – найбільше місце паломництва християн з усього світу. 150 років тому місцевій дівчині Бернадетті з’явилась Матір Божа. Тепер на місці з’явлення б’є цілюще джерело, до якого за оздоровленням прибувають паломники з усього світу. Місто паломників Люрд має єдину непереможну атмосферу – атмосферу віри. Факт, що в Люрді ніколи не було ніякої пошесті. Адже кожного року туди приїжджає більше ніж 2 мільйони паломників і понад сто тисяч хворих, котрі сотнями купаються в джерелах. Проте ніякої інфекції не було зафіксовано ніколи.
Молитовна програма у Лурді. Поселення в готель, ночівля. 
Санктуарій Нотр Дам де Лурд

7 день, неділя (20.09.2020). ЛУРД
Сніданок. Виселення з готелю. Молитовна програма в Люрді.
Продовження паломницької програми у Люрді: відвідини Гроту – місця Об’явлення Богородиці, молитва у Базиліці Вервиці та Непорочного Зачаття, Хресна Дорога.
Вільний час.
Переїзд до Парижу.
Грот чудес...

8 день, понеділок (21.09.2020). ПАРИЖ
Ранкове прибуття у Париж. Свята літургія.
Оглядова екскурсія містом. "Париж - це свято, яке завжди з тобою" – ця фраза Ернеста Хемінгуея стала крилатою і облетіла весь світ. Здається, краще про Париж не скажеш. Адже Париж – це серце Франції і, поза сумнівом, найелегантніша та найромантичніша столиця світу. Паризька Опера, вулиця Руаяль, Мадлен, Площа Згоди, Єлисейські поля, Тріумфальна арка, Трокадеро, Ейфелева вежа, Марсове поле, дім Інвалідів, Музей Орсе, острів Сіте, Палац Правосуддя, Конс’єржи, Люксембурзький сад, Пантеон, Вандомська площа, Бастилія…
Вільний час.
Поселення в готель. Ночівля в готелі. 
Тріумфільна арка


9 день, вівторок (22.09.2020). ПАРИЖ
Сніданок. Вільний день в Парижі. Відвідування Нотр Дам Де Парі (Собор Паризької Богоматері), відомого за творіннями Гюго. Тут зберігається одна з найбільших святинь християнського світу – Терновий вінок Ісуса Христа. Святиня зберігається в Соборі вже багато століть і весь цей час сюди не сповільнюється потік паломників. Ми оглянемо знаменитий і величний Нотр Дам Де Парі, а хто має бажання, може піднятись на сам вершечок храму, щоби згори помилуватися гарною панорамою Парижу. Переїзд в транзитний готель.
*Рекомендуємо прогулянку на кораблику по Сені (16 €)
Вільний час. Нічний переїзд до Праги.
Собор Паризької Богоматері


10 день, середа (23.09.2020). ПРАГА
Ранкове прибуття в Прагу.
Оглядова екскурсія містом . Прага - місто, в якому хочеться гуляти і гуляти, постійно відкриваючи все нові і нові місця! Пішохідна екскурсія по місту - це справжня пригода зі смаком легенд, таємничості, часом шокуючою і заворожуючою душу правдою, про події минулих років. В лабіринтах маленьких вуличок Ви поринете в таємничу атмосферу Старого міста: стародавня Порохова вежа, Становий театр, який пам'ятає ще Великого Моцарта; Каролінум - перший Празький університет, костел Діви Марії перед Тином. Староміська площа не залишать Вас байдужими. Ви станете свідком параду апостолів на старому астрономічному годиннику Орлої: про рухомі фігурки курантів – апостолів, алегорії смерті та півня, швидкоплинність часу та сарказм жадібності знають навіть ті, хто в Празі ніколи не бував!
Вільний час, можливість самостійно прогулятись старовинним містом, зробити фото та відчути неймовірну атмосферу столиці
*** Рекомендуємо екскурсію в Празькому Граді (11€) - постійній резиденції чеських князів, королів і президентів. Тут Ви побачите величний Кафедральний Собор святого Віта, побудований в епоху готики, Старий Королівський Палац, Базиліку святого Георгія, фонтани і скульптурні монументи, а також легендарна Золота Вуличка, на якій жили стародавні алхіміки, що шукали спосіб перетворення будь-якого металу в золото, філософський камінь і еліксир вічної молодості.
*** Рекомендуємо здійснити двогодинну прогулянка на кораблику по річці Влтава (26€). На кораблику є дві палуби: нижня з панорамними вікнами, яка опалюється в холодний період, та верхня – відкрита. У вартість прогулянки входить вечеря.
Переїзд на ночівлю в готель.
Прогулянка на кораблику по Влтаві

11 день, четвер (24.09.2020).
Сніданок в ресторані готелю. Виселення.
Переїзд додому.
Прибуття в Україну (Щоб зорієнтуватися в годині прибуття до свого міста для прикладу наводимо тільки м. Львів. Відштовхуючись від цього кожен сам в індивідуальному порядку може прорахувати годину прибуття в потрібне Вам місто. Отож, повернення у Львів в даній програмі орієнтовно о 23.00).


 У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
-переїзд комфортабельним автобусом єврокласу по всьому маршруту;
-супровід  духівника і керівника групи;
-проживання в готелях згідно маршруту;
-харчування згідно програми.

У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
-оглядові екскурсії у Мілані, Ніці, Монако, Парижі та Празі (45 € - обов’язкова плата);
-медичне страхування (програма Light – 150  грн, Standart – 250 грн  за бажанням, Ви можете оформити страховий поліс самостійно);
-харчування, не передбачене готелями;
-проїзд громадським транспортом;
-вартість синхронного перекладу вечірньої молитовної програми (2 € - обов’язкова плата);
-вхідний квиток на водоспад Кравіца (10 € - факультативно)
-факультативні програми
-приватні витрати.

Важливо:
ОБОВ’ЯЗКОВО!!! усім клієнтам потрібно бути на місці посадки за 20 хвилин до години виїзду.
* Факультативно, мінімальна кількість туристів на факультативи - 20 осіб;
** При акційній ціні діють тільки знижки «5 + 1» і «10 + 1» (тобто, якщо ви візьмете в подорож з собою 5 друзів, то отримаєте знижку 50%, а коли 10 друзів, то знижка становитиме вже цілих 100%). Детальніше про наші знижки читайте ТУТ;
*** Організатори не несуть відповідальності за роботу консульських, митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності.
**** Організатори залишають за собою право на зміну порядку проведення екскурсій, а також на заміну їх на рівноцінні;
***** Під час вільного часу - автобусне обслуговування не передбачено.
Організатори не несуть відповідальності за роботу консульських, митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності