Класика по-угорськи на 8 березня

Класика по-угорськи: вино, термали й Будапешт
У міжнародний жіночий день ♥

05.03-08.03.2022 

АКЦІЙНА ЦІНА - 95€ + 200 грн
Кожній жінці в турі  - приємнй сюрприз ♥


Будапешт (2 дні, 2 ночі) – Егерсалок, Егер

Виїзди відбуваються з наступних міст:
Тернопільська обл.: Тернопіль (12.00), Зборів (12.30);
Львівська обл.: Золочів (13.00), Львів (13.30), Стрий (14.30).
Івано-Франківська обл.: Івано-Франківськ (13.30)*, Калуш (14.00)*, Долина (14.30)*;
Закарпатська обл.: Свалява (15.00), Мукачево (15.30)
Адресу місця посадки в автобус у вашому місті Ви можете переглянути ТУТ.

 ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ:
1 день Виїзд з України (години та місця виїздів вказані вище). Проходження Україно-Угорського кордону. Нічний переїзд в Угорщину.

2 день 
Прибуття  в Будапешт. 
Оглядова екскурсія Будапештом з екскурсоводом. Ми побачимо легендарні пам’ятники історії Буди - набережну Дунаю, базиліку св. Матяша (місце вінчання і усипальницю багатьох угорських королів), Рибальський бастіон, Королівський палац, з якого відкривається неймовірно красива панорама Будапешту і Дунаю.
Вільний час.
*Рекомендуємо екскурсію "Душа і серце Будапешта" (12€/9€). Ми вирушимо до духовного центру Будапешта – базиліки Святого Іштвана, потім до грандіозного Парламенту - найбільшої та однієї з найкрасивіших будівель у Будапешті, що дуже нагадує свого побратима в Лондоні — постійне місце Державних зборів на березі Дунаю. Побуваємо в улюбленому місці прогулянок кінця 19 століття - на променандній набережній - Дуна Корзо, дальше нас чекає площа Свободи та чарівний Ланцюговий міст, який охороняють величезні кам'яні леви, а також найглибший за своєю трагічністю пам'ятник жертвам Голокосту - взуття на набережній Дунаю. 
Рекомендуємо екскурсію “Сентендре - місто художників” (17€/10€). Серед мальовничої природи вже багато століть існує невелике затишне містечко Сентендре. Особлива «середземноморська» атмосфера міста і велика кількість художніх майстерень приваблюють сюди велику кількість любителів мистецтва. Вузькі вигнуті вулички зустрічаються на центральній площі Фотер. Неповторний настрій надають площі невисокі пофарбовані в яскраві кольори будинки XVIII-ХIX ст. в стилі пізнього бароко. Історія міста тісно пов'язана з балканськими народами, зокрема з сербами, болгарами і греками. З 20-х років XX ст. місто облюбували художники, які і перетворили Сентендре в художню майстерню під відкритим небом. Але одним з найцікавіших місць в місті вважають сучасний музей марципанів, який був відкритий в 1994 році і став одним із символів Сентендре.
Пропонуємо самостійно відвідати термальні купальні "Сечені" – один із найбільших у Європі бальнеологічних комплексів і одна із перших лікувальних купалень в Пешті. Купальні Сечені знаходяться в міському парку Варошлігет, повністю комплекс потопає у чудовій красі природи з парковими деревами. Тут знаходяться п`ять басейнів площею 910 м2 з температурою води - 28 і 36 градусів тепла, басейн з сюрпризами, сидячий басейн, сауни з басейнами, 11 купалень з термальною водою, автомат льодяних коктейлів, термальний лікувальний басейн і багато іншого. Ваші враження будуть незабутні. Ціни на вхідні квитки можна переглянути ТУТ.
*Далі на нас чекає незабутня вечірня екскурсія на кораблику по Дунаю "Вогні нічного Будапешту" з безлітом  шампанського та чарівними панорамними видами з річки на архітектурні шедеври Будапешту. Розповідь гіда про історію і життя цього міста залишать у вашому серці тільки неповторні враження! (факультативно, вартість 25 €).
Поселення в готель. Ночівля в готелі.
Термальні купальні "Сечені"

3 день БУДАПЕШТ. 
Сніданок в готелі. Вільний час.
Рекомендуємо відвідати  Вишеград (23€+вх.кв) – літню резиденцію угорських королів. Ми відвідаємо Вишеградську фортецю, доторкнемося до побуту і укладу середньовіччя, а ще - отримаємо задоволення від панорами  Дунаю: адже саме тут Дунай кілька разів міняє свій напрямок, вигинаючись по вузькій долині Карпатського басейну!
* Рекомендуємо відвідати найбільший в центральній Європі Тропікарій-Океанарій (9€/6€ + вх. квиток), який знаходиться в торговому центрі "Кампона". Одинадцятиметровий тунель з акулами, екзотичні рептилії, веселі мавпочки та барвисті тропічні птахи просто у вас над головою! Можна власноруч погодувати алігаторів, або ж ненароком змокнути під тропічною зливою! Крім цього, величезний торгівельний центр "Кампона" з бутіками провідних торгівельних марок світу до ваших послуг.

Пропонуємо  самостійно відвідати:
Купальні Геллерт (вх кв. 19€) - побудовані в стилі ар-нуво. Тому сюди треба приходити з запасом часу: хоча бань, басейнів і інших розваг тут в два рази менше, ніж в Сечені, інтер'єри набагато вишуканіші. Тут хочеться просто бродити з кімнати в кімнату, човгаючи капцями, і намагатися сфотографувати хоч щось.
Безперечні плюси: 8 термальних басейнів з температурою від 26 до 38 градусів, 80-градусна фінська лазня з крижаною бочкою на вулиці, а поруч - тепленький басейн (якщо зробити кілька кіл лазня-бочка-басейн, всього за 15 хвилин можна просто відчути себе новою людиною)
Купальні Лукач (вх кв. 12€) У районі сучасної купальні "Лукач" в XII столітті влаштувалися лицарі ордена іоаннітів, які займалися лікуванням хворих. Потім тут з'явилися лицарі Родоського і Мальтійського орденів, спорудили поруч зі своїми монастирями купальні.  З усіх кінців світу з'їжджалися сюди люди, які прагнули до одужання, Купальня була улюбленою купальнею паші Мустафи. 
Комплекс термальних медичних і плавальних басейнів, розважальні басейни, велнес-секції і сауни пропонують відвідувачам широкий спектр послуг. Улюблене місце зустрічей інтелігенції, артистів і політиків в Будапешті. Вважається, що вода купалень Лукач має найсильніший медичний ефект серед усіх купалень Будапешта.
Пропонуємо самостійно відвідати Будапештський зоопарк (котрий також є найстарішим в Європі!) вхідний квиток -  9 € або 2500 форинтів.
Ночівля в готелі.
Ланцюговий міст і Будапештський парламент


4 день ЕГЕРСАЛОК, ЕГЕР.
Сніданок. Виселення,  переїзд в Егерсалок. Тут знаходиться єдиний в Європі великий соляний пагорб, такий же як в турецькому Памуккале і американському національному парку Йеллоустоун. Таких природних пам’яток всього три на планеті. Егерсалок – називають угорським Памуккале. Це відомий термальний курорт… Природа довкола надзвичайна – мальовнича долина і покриті густими лісами.
Цілюще джерело б’є з глибини 400 м і роками намиває застиглий водопад. Вода в джерелі гаряча, + 68°С. Ціни на вхідні квитки можна переглянути ТУТ
 Відпочинковий комплекс Saliris Resort - Spa

Далі їдемо до угорського містечка Егер. Угорські вина, це традиція всього регіону. Неможливо уявити Угорщину без вина так як і без купалень. Теплі води Угорщини гріють наше тіло, а вино - душу. 
* Запрошуємо на оглядову екскурсію старовинним угорським містом (8€) 
Один з найвідоміших і найбільш відвідуваних регіонів - Егер. Прекрасне село біля Егера, з відомою назвою - Долина Красунь, запрошує на дегустація Егерських вин та неймовірно смачного угорського гуляшу (18 €).
Прибуття в Україну (Щоб зорієнтуватися в годині прибуття до свого міста для прикладу наводимо тільки м. Львів. Відштовхуючись від цього кожен сам в індивідуальному порядку може прорахувати годину прибуття в потрібне Вам місто. Отож, повернення у Львів 23.00).


 У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
- проїзд комфортабельним автобусом по маршруту;
- проживання в готелі **-***;
- харчування – сніданки (після ночівлі в готелі);

У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
- депозит на факультативні екскурсії €29 (не можна використати на вх. квитки у купальні);
- вхідні квитки в купальні та інші екскурсійні об'єкти;
- дегустації вин та гуляшу
- медичне страхування (програма Light – 150  грн, Standart – 250 грн, деталі тут>>>, за бажанням, Ви можете оформити страховий поліс самостійно)

Рекомендуємо взяти з собою:
-купальник;
-в’єтнамки;
-рушник;
-халат.
*За бажанням Ви зможете купити /взяти в оренду ці речі в купальнях.


Важливо:

ОБОВ’ЯЗКОВО!!! усім клієнтам потрібно бути на місці посадки за 20 хвилин до години виїзду.

* Факультативно,  трансфер до Стрия здійснюється за додаткову оплату (10€), при наявності більше 5ти осіб бажаючих.
**При акційній ціні діють тільки знижки «5 + 1» і «10 + 1» (тобто, якщо ви візьмете в подорож з собою 5 друзів, то отримаєте знижку 50%, а коли 10 друзів, то знижка становитиме вже цілих 100%). Детальніше про наші знижки читайте ТУТ;***Організатори не несуть відповідальності за роботу консульських, митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності.
***Організатори залишають за собою право на зміну порядку проведення екскурсій, а також на заміну їх на рівноцінні;
**** Під час вільного часу - автобусне обслуговування не передбачено;