Середземноморські Мальдіви

 
 «Середземноморські Мальдіви»
Відпочинок на Іонічному морі в Албанії (8 днів / 7 ночей)
 + 2 ночі в Румунії та Македонії
 (ТУРИСТИЧНА ПРОГРАМА)
 
25 серпня - 05 вересня 2022
 

Family hotel Haruni

Visi appartments

Раннє Бронювання до 01.06.2022

Вартість: 349 € (сніданки)

415 € (сніданки + вечері)

Вартість: 315 € (сніданки)

379 € (сніданки + вечері)

Після 01.06.2022

Вартість: 379 € (сніданки)

449 € (сніданки + вечері)

Вартість: 355 € (сніданки)

425 € (сніданки + вечері)
 
Бухарест (1 день, 1 ніч) – Ксаміль (8 днів, 7 ночей) – Бутрінт* - Корфу* - Метеори* - Cкоп’є (1 день, 1 ніч)
 
Виїзди відбуваються з наступних міст:
Тернопільська обл.: Зборів (06.00), Тернопіль (07.00), Теребовля (07.30), Чортків (08.00), Бучач (08.30), Заліщики (09.00);
Львівська обл.: Золочів (05.30), Львів (04.30);
Івано-Франківська обл.:  Івано-Франківськ (06.00);
Чернівецька обл.: Кіцмань (09.30), Чернівці (10.00).
Адресу місця посадки в автобус у вашому місті Ви можете переглянути ТУТ.

 ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ:
1 день. четвер Виїзд з України (години та місця виїздів вказані вище). Проходження Україно-Румунського кордону. Переїзд до Румунії.
Прибуття в столицю Румунії – Бухарест.
Довідка:  Архітектура міста вражає своїми контрастами: строгі, геометрично-підкреслені будівлі вигадливо поєднуються з розкішними, пишними та урочистими спорудами у візантійському стилі. Ниточка минулого веде крізь лабіринти історії й давні легенди оживають у Королівському палаці, палаці Парламенту, Констакуділо, старовинних церквах та музеях.
Поселення в готель, ночівля в готелі.

Вечірній Бухарест
 
2 день, п’ятниця. БУХАРЕСТ
Сніданок в готелі, виселення з готелю. (УВАГА!! Пересування в Бухаресті на громадському транспорті!).
* Рекомендуємо оглядову екскурсію Бухарестом (7€).
Бухарест - головне румунське місто і культурний центр країни. Він приваблює туристів багатою історією, колоритною атмосферою і незвичайними пам'ятками - тут є своя Тріумфальна арка і найбільший будинок Парламенту в світі. А головна дивина - це Старий Бухарест з його вузькими вуличками, церквами та історичними пам'ятками.
Рекомендуємо самостійно відвідати найбільший термальний комплекс в Європі - Therme Bucurest (вх. квиток)
У вільний час усім бажаючих пропонуємо відвідати найбільший термальний комплекс, у якому 8 басейнів з термальною водою багатою на мінеральні солі, 3-ри аромотерапевтичних басейни, сауни, джакузі, 16-ть водних гірок, pool bar, найбільший ботанічний сад в Румунії (500 пальм, 800 тис. Екзотичних рослин).
Запрошуємо на обід в улюбленому ресторані Чаушеску (дод. оплата)
Ресторан розташований в парку  з прекрасною літньою терасою і смачною кухнею, він подарує масу позитивних емоцій та заряд бадьорості і сил на весь день ...
Відправлення з Бухаресту о 16.00. Переїзд в Албанію.

Бухарест, старе місто
 
3 день, субота. КСАМІЛЬ
Прибуття зранку в Албанію, Ксаміль. Поселення в готель (о 14.00). Відпочинок на морі.
Ксаміль – найпівденніше  місто Албанії.
Ксаміль є  частиною національного парку Бутрінт і  розташований  в окрузі Саранда (10 км на південь). Збудований  Ксаміль в 1966 році. Місто є  одним з найбільш відвідуваних  прибережних  курортів Албанії, як  самими албанцями, так і іноземними туристами.  Тут знаходиться найгарніший пляж Албанії – Ксаміль Біч.
 «Родзинками »  Ксаміля  є прилеглі  маленькі островки, до яких  можна доплисти  на катамарані або  лодці, взятій на прокат. На острівках і на березі  розташовані  ресторани, де на  Вас чекає  великий  вибір  найсвіжіших  середземноморських морепродуктів.  Пляжі тут невеликі , проте їх  багато. І тільки тут  в Європі розташовані  пляжі з  білосніжним піском, як  в Домінікані. Під  час  пляжного відпочинку ви будете постійно спостерігати за  білосніжними круїзними  лайнерами , які  пропливають  між  Ксамілем  і островом Корфу.
Пляж в Ксамілі штучний, насипний, але  не піщаний , як  думають  багато туристів, а кам’яний . Це  каміння, яке  перетерте  до розміру дуже  великого  піску. Практично білого кольору. А вода в Ксамілі відрізняється  дивовижним  голубим кольором , як  в басейні! Пляж в Ксамілі також  знаменитий  групою безлюдних  островів, які  розташовані  недалеко від берегу.
Ночівля в готелі.

Ксаміль
 
4 день, неділя.  КСАМІЛЬ, БУТРІНТ
Сніданок в готелі. Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць регіону, морські, автобусні та пішохідні екскурсії.
* Рекомендуємо екскурсію в Бутрінт (8€ + вх. кв. 5€) - пам'ятник археології, де можна побачити руїни стародавнього міста, що відображають кожний історичний період його розвитку. Бутринт, це особливе місце для археології - історичний мікромікс середземномор'я, що існував з часів стародавніх греків і до венеціанців. Бутринт є частиною однойменного національного парку. Весь парк має площу 29 квадратних кілометрів і розташований в Південній Албанії, недалеко від міста Саранда (практично на кордоні з Грецією).
Ночівля в готелі.
 

Ксаміль, пляж
 
5 день, понеділок. КСАМІЛЬ, КОРФУ
Сніданок в готелі. Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць регіону, морські, автобусні та пішохідні екскурсії.
* Рекомендуємо екскурсію на казковий острів Корфу (32€/20€ + кв на кораблик 38€/26€+тест). На відміну від материкової частини Греції і островів Егейського моря, Корфу вдалося уникнути турецького панування. Тут довгий час правили венеціанці, британці, італійці, за Наполеона острів входив до складу Франції, кожен з періодів залишив свій неповторний відбиток в історії острова. Під час оглядової екскурсії островом ми відвідаємо місто Корфу, де у нас буде можливість вдосталь нагулятися звивистими середньовічними вуличками, відвідати Кафедральний Собор і Собор Святого Спиридона - покровителя острова, побачити стару візантійську фортецю і Палац Михайла і Георгія, знамениту на всю Європу площу Спіанада і вулицю Лістон, ідентичну Де Ріволі в Парижі.
Ночівля в готелі.
 

о. Корфу
 
6 день, вівторок. КСАМІЛЬ
Сніданок в готелі. Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць регіону, морські, автобусні та пішохідні екскурсії.
Запрошуємо Вас на Джип Сафарі (72€)
Захоплююча подорож на джипах Land Rover уздовж живописного узбережжя Албанської Рив'єри. Гірські перевали, найдовший пляж Борші, приголомшливі види кам'яного села Чепара, відвідування фортець Лекурс і Порто Палермо - все це чекає Вас в цій поїздці.
Ви відпочинете на красивому пляжі, і зможете пообідати в місцевому ресторані. Приголомшливі види, історія і традиції сплітаються воєдино, щоб познайомити Вас з півднем Албанії.
Ночівля в готелі.
 
Джип Сафарі 2021
  
7 день, середа. КСАМІЛЬ, МЕТЕОРИ
Сніданок в готелі. Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць регіону, морські, автобусні та пішохідні екскурсії.
*Рекомендуємо факультативну екскурсію до монастирів Метеорів (39 €+вх.кв. у монастир – 3 €+тест).
Довідка: Монастирі Метеори – це християнські монастирі, побудовані на гігантських обривистих скелях і велично спрямовані в небо. Це найбільший монастирський комплекс в Греції, який являє собою унікальне архітектурне досягнення і є одним з найдивовижніших та найвеличніших пам’яток Греції. За деякими даними, перші споруди були зведені ще в XV столітті, а відлюдники з'явилися тут вже в Х ст. Тоді вони піднімалися на кам'яні масиви за допомогою переставляння дерев'яних підмостків, укріплених на балках. З грецької "Метеора" (Μετέωρα) перекладається як "той, що ширяє в повітрі". Мандрівка сюди дозволить Вам побачити унікальне поєднання історії та природи. Вічне прагнення людини хоч трішки доторкнутися до чогось божественного породило унікальну архітектуру. Ще з часів народження християнства в Європі, прямовисні скали вважалися ідеальним місцем для добровільної ізоляції – відлюдництва.
Такі старання дозволяли по-новому відкрити для себе світ і жити у ньому в цілковитій гармонії.
Ночівля в готелі.
 

Знамениті монастирі Метеори в Греції!
 
8 день, четвер. КСАМІЛЬ
Сніданок в готелі. Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць регіону, морські, автобусні та пішохідні екскурсії.
Рекомендуємо екскурсію в містечко Берат (35€) Берат (алб. Berati) – місто-музей, розташоване на півдні Албанії. Являє собою унікальний приклад добре збереженої османської архітектури, завдяки якому він був включений до списку об’єктів Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Берат часто називають «містом тисячі вікон». І досить просто опинитися тут, щоб зрозуміти чому білі османські кам’яні будинки підіймаються на пагорб до старого замку, тому скрізь, куди б ви не вирушили, можна побачити відображення їх “очей”(вікон).
Берат — це дивовижне місце, де протягом своєї історії мирно співіснували християни та мусульмани, будувалися мечеті та церкви. Місто розділене річкою на два райони: Гориця (християнський квартал) і Мангалем (мусульманський квартал).

Берат
 
Запрошуємо вас на неймовірну морську прогулянку (60€)
Незабутня морська прогулянка на кораблі по Іонічному морю з оглядом природних скарбів найпівденнішої частини Албанії! У програму входить прогулянка на кораблі з міста Саранда  вздовж каналу Бутрінт, поруч із Касмільськими островами та далі до меж Албанії та Греції. Зупинка на островах, час на неймовірних фото. Нас чекаж невеликий ланч із напоями, які будуть на кораблі. Далі приблизно 2-2,5 години відпочинку на приватному пляжі, купання, відпочинок.
Ночівля в готелі.
 

Прогулянка на кораблику
 
9 день, п’ятниця. КСАМІЛЬ
Сніданок в готелі. Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць регіону, морські, автобусні та пішохідні екскурсії.
Рекомендуємо факультативну екскурсію в м. Гірокастра (21€)
Гірокастра - відоме, як «кам'яне місто» або «місто тисячі кроків», подарує нам чудові спогади про епоху лицарів і лицарських боїв. Пройшовши по вузьких, мощених каменем вуличкам з красивими будинками баштового типу - мимоволі відчуваєш епоху Середньовіччя.

м. Гірокастра
 
Рекомендуємо вечерю в Замку Лекусі (33€). Нас чекає неймовірний албанський вечір з народними піснями та танцями. Ми зустрінемо захід сонця біля замку Лекурсі, який знаходиться на вершині пагорба,. З оглядового майданчика замку відкриваються чудові панорами на місто Саранда, грецький острів Корфу і на величне Іонічне море. Замок був побудований в 15 столітті відомим турецьким Султаном Сулейманом. Після заходу сонця запрошуємо вас на смачну вечерю з м'ясом і вином.
Ночівля в готелі.

Неймовірний албанський вечір в замку Лекурсі
 
10 день, субота  КСАМІЛЬ, ОХРИД
Сніданок в готелі. Виселення з готелю (10.00).
Виїзд з Ксамілю, переїзд в Македонію в м.Охрид.
Нас зустрічає одне з найпрекрасніших балканських міст з чудовим видом на чисте прозоре озеро. Історія міста налічує більше 2500 років, багато істориків і мистецтвознавців називають місто «слов'янським Єрусалимом», оскільки на узбережжі Охридського озера розташовано 365 діючих православних церков.
Запрошуємо Вас на оглядову екскурсію містом (7€).
Вільний час для прогулянки містом та купання в озері.
Рекомендуємо поїздку до монастиря святого Наума (12€+вх. кв.). Це одна з найстаріших і шанованих пам'яток на території нинішньої Македонської республіки. Монастир розташовується далеко від сторонніх очей, в 30 км від Охрида, на березі однойменного Охридського озера. Засновником монастиря прийнято вважати святого Наума Охридського, який, в свою чергу, був учнем Кирила і Мефодія. Незабаром після зведення монастиря Святої Наум помер, а його тіло поховали в монастирському храмі.
Переїзд на ночівлю в готель у м Скоп'є.

Монастир св. Наума на березі Охридського озера
 
11 день, неділя. СКОП'Є
Сніданок. Виселення з готелю.
Вільний час.
Скоп’є – політичний, фінансовий та культурний центр Македонії та її найбільше місто. Тут ви неодмінно відчуєте дружню й теплу атмосферу. В місті чудово поєдналися різні культури та релігії, а населення вражає своєю повагою та розумінням одне до одного.
Запрошуємо Вас на оглядову екскурсію містом (8€).
Вільний час.
Виїзд з Скоп'є орієнтовно о 16:00.
Нічний переїзд в Україну.
 

Скоп'є
12 день, понеділок.
Прибуття в Україну (Щоб зорієнтуватися в годині прибуття до свого міста для прикладу наводимо тільки м. Львів. Відштовхуючись від цього кожен сам в індивідуальному порядку може прорахувати годину прибуття в потрібне Вам місто. Отож, повернення у Львів в даній програмі орієнтовно о 12.00).
 

Знижки для дітей

25 %

Для дитини віком до 12 років, у номері з 2-ма дорослими
на окремому ліжку (у тримісному номері)

30 %

Для двох дітей віком до 12 років, у номері з 2-ма дрослими
на окремих  ліжках (у чотиримісному ночері)

Додатково

Проживання 7 ночей в готелі зі сніданками , без проїзду – 149€ +курортний збір - 1€/день - обов'язкова плата

Вартість проїзду( без проживання)  Україна –Албанія   – Україна -150 €
+50€ (2 ночі в транзитному готелі)

Місця з 5 по 12 можна забронювати за додаткову плату – 15 €

Доплата за одномісне розміщення (Single) – 50%

Доплата за додаткове місце в автобусі – 150 €

Важливо

Організатори не несуть відповідальності за роботу консульських, митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності

ОБОВ’ЯЗКОВО!!! усім клієнтам потрібно бути на місці посадки за 20 хвилин до години виїзду.

 Мінімальна кількість туристів на факультативи – 20 осіб

Діти до 10 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).

За вашим бажанням ми можемо організувати трансфер з місця Вашого проживання за мінімальну ціну. Вартість залежить від кількості бажаючих та місця відправлення. Просимо уточнювати у менеджера за 14-7 днів до туру.

Увага! При виборі місця посадки: Чернівці, Кіцмань, Бучач, Чортків, Теребовля повернення у дані міста здійснюватися не буде! Ви можете вибрати інші точки висадки із зазначеного вище списку!

У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:

-переїзд комфортабельним автобусом єврокласу по всьому маршруту;

- супровід керівника групи;
-проживання в готелі у готелі ***
-сніданки згідно програми;

 

У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:

- медичне страхування (програма Light – 200  грн, Standart – 300 грн, деталі тут>>>, за бажанням, Ви можете оформити страховий поліс самостійно)

- 300 гривень - гривнева складова туру
-  депозит на екскурсії - 30  
(обов'язкова плата)
- курортний збір - 1€/день - обов'язкова плата
-харчування, не передбачене готелями;
-проїзд громадським транспортом;
-факультативні екскурсії
- користування шезлонгом і зонтиком  8€/ комплект /день (парасолька + 2 шезлонги) - за бажанням
-проїзд на громадському транстпорті
-гарантія від невиїзду - 15€ (Якщо Ви переживаєте сприводу позитивного результату ПЛР тесту рекомендуємо замовити гарантію від невиїзду.     При замовленні цієї послуги ми гарантуємо повернення  100% від вартості туру при позитивному результаті на СOVID-19 туристу, котрий захворів і перенесення оплачених коштів для інших осіб з якими ви подорожуєте на аналогічний тур до кінця поточного року. Замовити послугу можна тілки при бронюванні туру). 

Рекомендуємо взяти з собою:

-купальник/плавки, рушник, в’єтнамки;

-панаму чи капелюх для захисту від сонця.