Середньовічні перлини Європи: Краків, Прага, Відень, Будапешт

                                                   Середньовічні перлини Європи: 

    Краків, Прага, Відень, Будапешт

 Ціна туру - 209 € + 200 грн.

 Акційна Ціна туру  до 22.09 - 189 € + 200 грн 

 02.10.2024 - 06.10.2024
 06.11.2024 - 10.11.2024
05.12.2024 - 09.12.2024

Краків (1 день/1 ніч) –  Прага (1 день/1 ніч) – Відень (1 день/1 ніч)  Будапешт (1 день)

Виїзди відбуваються з наступних міст:
Тернопільська обл.: Бучач (18:30), Теребовля (19:15), Тернопіль (20:00), Зборів (20:30);
Львівська обл.: Золочів (21:00), Львів (22:30);
Івано-Франківська обл.: Івано - Франківськ (17:30).
Адресу місця посадки в автобус у вашому місті Ви можете переглянути ТУТ.


 ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ:

1 день. УКРАЇНА
Виїзд з України (години та місця виїздів вказані вище). Проходження Україно-Польського кордону. 

2 день. КРАКІВ
Ранкове прибуття в Краків. 
Саме Краків, давня польська столиця, місто коронацій та перлина національної культурної спадщини, уособлює собою сам дух стародавньої Польщі. З перших хвилин перебування в місті ви будете зачаровані красою та архітектурою міста, незабутню атмосферу якого створюють численні храми, памятки архітектури та культові кафе на вуличках міста у вечірньому обрамленні.
Оглядова екскурсія містом «Королівський шлях» - шлях, по якому протягом багатьох століть проїжджали польські королі, місце де переплітаються легенди ... Найстаріша частина міста - Ринкова площа, один із найстаріших університетів Європи - Ягелонський університет; середньовічний центр торгівлі - торгові ряди , де Ви можете придбати сувеніри на пам'ять про проведені тут хвилини…
«Казімеж - єврейський квартал» (15€/10). Під час цієї екскурсії ми запросимо Вас в історичний, єврейський район Кракова, як кажуть краків'яни: «На Казімєж». Сьогодні це місце кипить життям, бувши культурним центром Кракова з кафетеріями, пабами, маленькими антикварними крамницями - всі вони надзвичайно майстерно прикрашені. Це модне місце сьогодні, оточують історичні будівлі - свідки колишнього процвітання Казімєжа, а пізніше-трагічного періоду німецької окупації і зачисток тутешнього населення під час Голокосту. У цьому місці велися знімання відомого фільму Стівена Спілберга «Список Шиндлера».   
Збір групи. Переїзд та поселення в готель.

                                                                         Краків. Площа ринок 
3 день. ПРАГА
Сніданок в готелі, виселення. Переїзд до Праги.
Прага - одне з найкрасивіших міст Центральної Європи, історичний центр якого включений в список об'єктів Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Столиця Чехії славиться своєю унікальною середньовічною архітектурою, пам'ятками історії та культури, унікальною атмосферою, смачною кухнею і пивом. Під час оглядової екскурсії ви відвідаєте Вальдштейнський замок, найдавніший міст у Празі - Карлів, який опирається на 16 міцних арок і з обох боків укріплений вартовими вежами та інші унікальні архітектурні об'єкти.
У вільний час запрошуємо на екскурсію в Королівські Градчани (20€/10). Празький град - колишня резиденція чеських королів, а нині - президента,  один з чотирьох історичних районів Праги кожна вуличка і будинок якого зберігають в собі багатовікову історію міста. У наші дні Градчани вважається дорогим і престижним районом з помпезними палацами-резиденціями в стилі італійського Ренесансу, однак раніше тут проживали ті, хто обслуговував Град: слуги, конюхи... Саме під час екскурсії ви дізнаєтеся, що стало причиною такої кардинальної переміни та побачите всю цю красу на власні очі. 
Збір групи. Переїзд та поселення в готель.

 Прага: Градчани 

4 день. ВІДЕНЬ
Сніданок в готелі, виселення.
Відень - столиця і найбільше місто Австрії, мегаполіс з неповторним шармом, енергією та атмосферою, історичний центр якого включений в список об'єктів Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, культурна столиця Європи, місто дивне, романтичне і відкрите, яке зберегло свою колосальну історичну спадщину. 
Тож, почнемо наше знайомство з цим сповненим таємниць містом з оглядової екскурсії "Відень - місто легенд". Екскурсія розкішними пам'ятками австрійської історії: Неймовірний палац Гофбург (Hofburg), в архітектурі якого поєдналися стилі від готики до модерну, впродовж семи століть був імператорською резиденцією Священної Римської Імперії, австрійських ерцгерцогів, угорських та чеських королів; Площа Героїв, з якої у 1938 році Адольф Гітлер проголосив своє історичне рішення про приєднання Австрії до Німеччини; Церква Святого Михайла, де багато років тому вперше пролунав реквієм Моцарта і в якій досі зберігається передсмертна маска Моцарта; Церква Святого Стефана (Stephansdom), яка вражає цікавою готичною архітектурою та величною похмурістю, з башти якого, з висоти пташиного польоту, відкривається вид на весь Відень; ну, і звичайно, музичний годинник Анкер-Ур (Anker-Uhr), справжня візитівка Відня, адже щодня рівно о дванадцятій на його циферблаті відтворюється рольове дійство у вигляді "танцю" найвідоміших осіб історичного Відня - Марка Аврелія, Карла Великого, Рудольфа Габсбурга, Анни Фон Хоенберг та ін., кожен з яких "вальсує" під окрему музичну композицію. 
У вільний час пропонуємо відвідати екскурсію "Шенбрунн - імператорська столиця" (12 + вхідні квитки 26/19) - колишня резиденція самих Габсбургів, відвідавши яку ви будете вражені чудовим декором у стилі рококо, який характеризує палац. Ви побачите 40 дорогоцінних парадних кімнат 18 століття часів Марії Терезії і зможете уявити собі, яким було життя в імператорській династії.
Після екскурсії, радимо відпочити в одному з багатьох затишних кафе та ресторанчиків Відня , відчути неповторний смак віденської кави та знаменитого віденського яблучного штруделя, насолодитись атмосферою величного Відня.
Збір групи. Переїзд та поселення в готель.

   Відень: Сад Бельведер 
 
5 день. БУДАПЕШТ
Орієнтово час прибуття в Будапешт о 10:00.
За незабутніми враженнями, яскравими емоціями та чудовими спогадами ми прибуваємо в одну з найкрасивіших столиць Європи, перлину Дунаю - Будапешт. З висоти пташиного польоту це місто схоже на гігантський амфітеатр. По обох берегах річки постають справжні скарби світової спадщини: Королівський палац і Середньовічний квартал, Будайська фортеця, знаменита церква Матяша, Рибацький бастіон, з тераси якого вдкривається прекрасна панорама на Дунай і протилежний берег, Парламент, Площа Героїв, проспект Андраші, замок Вайдахуняд. Всю цю красу ми побачимо з Вами під час оглядової екскурсії "Будапешт - перлина Дунаю" 
 
А в вільний час пропонуємо відвідати термальні купальні "Сечені" – один із найбільших у Європі бальнеологічних комплексів і одну із перших лікувальних купалень в Пешті. Купальні Сечені знаходяться в міському парку Варошлігет, де комплекс потопає у чудовій красі природи з парковими деревами. Тут знаходяться п`ять басейнів площею 910 м2 з температурою води - 28 і 36 градусів тепла, басейн з сюрпризами, сидячий басейн, сауни з басейнами, 11 купалень з термальною водою, автомат льодяних коктейлів, термальний лікувальний басейн і багато іншого. Ваші враження будуть незабутні. Ціни на вхідні квитки можна переглянути ТУТ.
Також запрошуємо на незабутню вечірню екскурсію на кораблику по Дунаю "Вогні вечірнього Будапешту" (вартість 25€) з безлімітом  шампанського та чарівними панорамними видами з річки на архітектурні шедеври Будапешту. Розповідь гіда про історію і життя цього міста залишать у вашому серці тільки неповторні враження! 
Збір групи. Переїзд в Україну

Будапешт: Рибацький бастіон 

6 день. УКРАЇНА. 
Прибуття в Україну (Щоб зорієнтуватися в годині прибуття до свого міста для прикладу наводимо тільки м. Львів. Відштовхуючись від цього кожен сам в індивідуальному порядку може прорахувати годину прибуття в потрібне Вам місто. Отож, повернення у Львів орієнтовно о 5.00).

 У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
- проїзд комфортабельним автобусом по маршруту;
- проживання в готелях *** або ****;
- харчування – сніданки (після ночівлі в готелі);
- супровід керівником групи.

У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
- вхідні квитки в музеї та інші екскурсійні об'єкти;
- обов`язкова оренда навушників під час деяких екскурсій - 2€;
- харчування, не передбачене готелями;
- готельний збір;
- приватні витрати;
- *Турпакет – загалом 35 €/25 (обов'язкова оплата); 
   В турпакет включено:
    оглядова екскурсія в Будапештіі;
    оглядова екскурсія в Відні;
    - оглядова екскурсія в Празі;
    - оглядова екскурсія в Кракові;
    - факультативні екскурсії та особисті витрати;
    - проїзд громадським транспортом.
    - гарантія від невиїзду - 20€*;
    -  гарантія від невиїзду без пояснення причини 30€;
     -  медичне страхування (програма Light, Standart, деталі тут>>>, за бажанням Ви можете оформити страховий поліс самостійно).


                                     Страхування Standart


   Страхування Light

до 64.99 років

300 грн



200 грн

від 65 років до 70.99 років

450 грн

від 71 року до 75.99

650 грн


Важливо:
Пільгова ціна для дітей до 10 років вказана в кожному факультативі через скісну риску - "/".
ОБОВ’ЯЗКОВО!!! усім клієнтам потрібно бути на місці посадки за 20 хвилин до години виїзду.
*Організатори не несуть відповідальності за роботу митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності.
Час та день екскурсії може змінюватися у випадку форс-мажорних обставин або за згодою та бажанням усіх туристів;
*** Під час вільного часу - автобусне обслуговування не передбачено;
* * Страхування Light для туристів віком до 50 років.
*Послуга "Гарантія від невиїзду" дозволяє повернути всі кошти оплаченні за тур при наявності поважної причини, за винятком коштів оплачених за саму послугу. Повернення відбувається у випадку інформування Туроператора про неможливість здійснення поїздки не пізніше ніж за 24 години до початку туру.
У разі, якщо турист скористався послугою "Гарантія від невиїзду", проте відмовився від подорожі пізніше ніж за 24 години до початку туру, вартість оплачених послуг поверненню не підлягає.
Перелік поважних причин для повернення коштів:
-гостра стадія захворювання, що потребує госпіталізації;
-захворювання на Covid-19;
-смерть близьких родичів (батьки, діти, сестра, брат);
-серйозні травми, які потребують госпіталізації, переломи кінцівок.
Для підтвердження причини ануляції турунеобхідно надати лікарняний лист / довідку з лікарні, з підтвердженням стаціонарного лікування / довідку про захворювання на Covid-19 від сімейного лікаря / свідоцтво про смерть близьких родичів.