Відпочинок на Адріатичному морі «Албанія у всій красі»

Відпочинок на Адріатичному морі
«Албанія у всій красі»
Вльора – Берат – Гірокастра – Тірана – Ксаміль

 ЦІНА ТУРУ від 525€  
(натиснувши на назву ви перейдете на сторінку готелю)
(або інший готель даної категорії)
1-ша лінія, сніданки та вечері включено, 2 нічні переїзди


Для прорахунку вартості проживання та наявності місць звертатися до менеджера +380960001122

Виїзди відбуваються з наступних міст (за умов воєнного стану час виїзду може змінюватися, про що Вас буде попереджено завчасно):

 Львівська обл.: Львів (07:00), Стрий;

 Закарпатська обл.: Свалява, Мукачево, Ужгород, Чоп.


 ПРОГРАМА ТУРУ: 


📌  Перший день туру: Виїзд з України (години та місця виїздів вказані вище). Проходження українсько - угорського кордону, нічний переїзд в Албанію.


🚌  Другий день туру: Прибуття у Вльору (орієнтовно о 16:00).

8 днів/ 7 ночей на морі 🌴 🌞 ⛱️.

Під час відпочинку на морі Вам буде запропонована цікава екскурсійна програма для знайомства з Албанією. Албанія, це те місце, котре ідеально підходить та просто створене для екскурсій. 


🚌 День виїзду (передостанній): Завершення відпочинку на морі та повернення в Львів. Виселення з готелю до 10:00. Нічний переїзд в Україну. Прибуття наступного дня орієнтовно вечері.


 ЕКСКУРСІЇ В ТУРІ: 
*Факультативні екскурсії можна замовити безпосередньо в керівника групи в автобусі.

Рекомендуємо факультативну екскурсію до столиці Албанії Тирани, Національного парку Дайті та до стародавньої Круї (40 євро + вх. кв.).
Тирана - це столиця і найбільше місто в Республіці Албанія, її культурний, економічний і політичний центр. Екскурсія починається з центральної площі під назвою Скандерберг. Зі сходу площу як би обіймають височини гори Дайті. Поруч знаходиться справжній східний базар. Навряд чи ви де-небудь на європейському континенті зможете знайти ще один такий. Ринок дуже колоритний, тут можна не тільки купити оригінальні сувеніри, а й глибше зрозуміти міську культуру Тирани. Далі піднімемося по Сучасній канатній дорозі на гору Дайті. Круя - місто, зведене ще в середньовіччі на вершині гори Сари-Салтиков. Це місто було столицею національного героя Албанії Георгія Кастриоти, названого Скандербегом (тобто Олександром - на честь Олександра Македонського), який в середині 15 століття вперше в історії Албанії підняв над фортецею Круя прапор повстання проти османського панування, - червоне полотнище з чорним орлом, яке і до цього дня є національним прапором країни.

Рекомендуємо факультативну екскурсію в Берат та Аполлонію (35 євро + вх. квиток).
Берат - це місто з тисячолітньою історією, в якому тісно переплітаються старовинна архітектура та чудова природа. На вершині гори міста знаходиться замок, а біля підніжжя гори - мережа історичних кварталів. У Бераті не хочеться робити нічого, окрім захоплюватися його красою.
Неподалік знаходиться стародавній порт Аполлонія, заснований ще греками. Цей порт грав дуже важливу економічну та торгову роль, а також служив фортецею Адріатичного басейну.
Рекомендуємо факультативну екскурсію в місто Гірокастра та джерело Блакитного ока (35 євро + вх. квиток). 

Місто Гірокастра знаходиться під охороною в ЮНЕСКО. Все місто - одна суцільна пам'ятка, і так як воно невелике, Гірокастру можна обійти за 2-3 години повністю. А потім заїдемо помилуватися джерелом Блакитного ока, яке мерехтить різними відтінками зеленого, синього, блакитного, фіолетового. Це джерело справжнє диво природи, оскільки воно б'є з-під землі з такою силою, що дайвери до цього дня не досягли його дна. Максимальну глибину, на яку спускалася людина у цьому джерелі – 45 метрів!
Рекомендуємо факультативну поїздку на цілий день на пляж Ксаміль (29 євро). 

Цей чудовий пляж називають Албанськими Сейшелами. Білий пісок, прозорі води. Красиво – не передати словами. На слайді нижче фото. Також відвідаємо місто Гірокастра – спадщину ЮНЕСКО.
Скуштуйте місцеву кухню! Рекомендуємо фергес - недорогу ситну страву зі шматочками смачних м'яких овочів. Також спробуйте тав косі - найніжніша запечена баранина під пухнастим яєчним та йогуртовим шаром. Обід обійдеться максимум 150 грн/особу на наші гроші. Ну і звичайно ж морепродукти: риба та молюски користуються популярністю серед місцевих мешканців та туристів. Ціна вас приємно здивує - у 2 рази дешевше, ніж удома, а смакота яка!
Рекомендуємо факультативну оглядову екскурсію у Вльорі (13 євро).

 Сучасна Вльора є одним з найбільших міст Албанії. Вона приваблює своїми красивими пляжами, чистою водою та прекрасними пейзажами. А ще тут зустрічаються два моря - Адріатичне та Іонічне! Зможемо на власні очі побачити поцілунок двор морів :)
Рекомендуємо факультативну поїздку на острів Сазан та печеру Хаджі Алі (35 євро + вх. квиток). 

Острів Сазан є найбільшим в Албанії, де також зустрічаються Адріатичне та Іонічне моря. Прекрасний пляж, чиста вода і м'які промені сонця - все, що потрібно для ідеального відпочинку! Також заглянемо у найбільшу печеру країни – печеру Хаджі Алі. Її висота становить 60 метрів, а всередині знаходиться неймовірна краса озера глибиною 10 метрів. Таке диво природи просто необхідно побачити на власні очі!

Знижки для дітей:
При бронюванні туру на дітей до 13.99 років включно діє знижка:
- 1 дорослий + 1 дитина (до 13,99 років включно) — на дитину надається знижка 10% від вартості туру;
- 1 дорослий + 2 дитини (до 13,99 років включно) — на кожну дитину надається знижка 5% від вартості туру;
- 2 дорослих + 1 дитина (до 13,99 років включно) — на дитину надається знижка 10% від вартості туру;
- 2 дорослих + 2 дитини (до 13,99 років включно) — на кожну дитину надається знижка 5% від вартості туру.
Діти віком до 13 років включно, НЕ ОПЛАЧУЮТЬ факультативні екскурсії, якщо інше не вказано в програмі туру (Якщо в програмі туру вказана вартість для дітей - то така факультативна екскурсія оплачується по вказаній вартості). Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти та послуги трансферу оплачуються на загальних підставах.
За детальним розрахунком вартості туру звертайтеся до менеджера +380960001122.

У вартість входить:

- Проїзд автобусом єврокласу;

- Супровід керівником групи;

- Проживання по маршруту: готель Vlora International**** або аналогічний;

- Екскурсії згідно з програмою туру;

- Страхування;

- Сніданки (швецька лінія);

- Вечері (порційні).


У вартість туру не входить:
- Депозит - 33€ (на обрану суму необхідно замовити факультативні екскурсії під час туру) - на період воєнного стану не оплачується;
- Депозит є обов'язковим при бронюванні туру по акційній ціні. Якщо тур придбаний по стандартній ціні, депозит не оплачується;
- Проїзд в громадському транспорті;
- Факультативні екскурсії;
- Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти;
- Особисті витрати (обіди, вечері, та інше);
- City tax - 10€ (місцевий податок, сплачується в автобусі керівнику групи за вимоги готелю);
- Обов'язкова доплата за оренду радіоприймача з навушниками для екскурсій - 2€ /день/оренда (оплачується в автобусі керівнику групи);
- За бажанням - оренда шезлонгів(орієнтовно +/-10€).


Важливо:

- Організатори не несуть відповідальності за роботу консульських, митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності;

- ОБОВ’ЯЗКОВО!!!   усім клієнтам потрібно бути на місці посадки за 20 хвилин до години виїзду;

- Факультативи. Мінімальна кількість туристів на факультативі – 20 осіб:

- Діти до 10 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через скісну риску після дорослої);

- За вашим бажанням ми можемо організувати трансфер з місця Вашого проживання за мінімальну ціну. Вартість залежить від кількості охочих та місця відправлення. Просимо уточнювати у менеджера за 14-7 днів до туру;

- Учасники групового туру зобов'язані повернутися до України разом з групою згідно з програмою туру;

- Час та день проведення екскурсій можуть змінюватись в залежності  від форс-мажорних обставин або за згодою та бажанням усіх туристів.