Рим з морем

Паломництво до Риму  + відпочинок на морі в Італії
«Італійська сієста»
22 – 30 серпня  2019

Вартість туру  335 € + 200 грн.
Будапешт, Марія Повч (1 день) – Венеція, Падуя (1 день, 1 ніч) – Рим, Ватикан (2 дні, 1 ніч) – Адріатичне узбережжя (Розоліно Маре) (4 дні, 3 ночі) – Егер (1 день)
Виїзди відбуваються з наступних міст:
Тернопільська обл.: Тернопіль (04.00)*, Зборів (04.30)*;
Львівська обл.: Золочів (05.00)*, Львів (07.00), Стрий (08.00);
Івано-Франківська обл.: Івано-Франківськ (06.00)*, Калуш (06.30)*, Долина (07.00)*;
Адресу місця посадки в автобус у вашому місті Ви можете переглянути ТУТ.



 ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ:
1 день, четвер (22.08.2019). БУДАПЕШТ.
Збір групи. Виїзд на кордон.
Прибуття у Будапешт.
* Рекомендуємо вечірню прогулянку на кораблику по Дунаю з келихом шампанського  (15 €), неймовірні панорами міста, унікальне освітлення мостів та бокал шампанського кожному паломнику подарують вам гарний настрій в перший день подорожі.
Переїзд в Італію.

Рибацький Бастіон у Будапешті

2 день, п’ятниця (23.08.2019). ВЕНЕЦІЯ, ПАДУЯ.
Прибуття на автобусну стоянку в передмістя Венеції. Переїзд до Венеції на громадському транспорті.
Довідка: Венеція – це прекрасна казка, яка застигла в камені. Багато століть поети і художники прославляли це місто і прикрашали його своїми творами. Тут прекрасно поєднуються розкішні палаци і скромні вузенькі вулички, мовчазні канали та гомінкі ринки. Затишні кафе запрошують нас на ароматну каву, а на площі Сан Марко музичні оркестри грають для нас романтичну музику. Ми зможемо відчути життя цього міста, поміряти карнавальну маску, помилуватися Гранд Каналом... І, головне, зануритись в цю неповторну атмосферу найбільш романтичного міста в Італії. Оглядова екскурсія.
У вільний час для тих, в кого в душі ще жевріє вогник романтизму, є нагода покататись вузенькими каналами міста на гондолі – справжньому символі Венеції. Таку прогулянку, гарантуємо, ви пам’ятатимете усе життя.
Переїзд в Падую. Падуя. Ми відвідаємо великий храмовий комплекс – собор св. Антонія Падуйського – місце, яке найчастіше відвідують паломники з усього світу. Разом з отцем-духівником нашої групи ми помолимось до святого Антонія за заступництво і мир в наших сім’ях.  Також ми матимемо вільний час для прогулянки цим неповторним італійським містом.
Збір групи, переїзд на ночівлю в передмістя Риму.  Пізнє поселення в готель,  ночівля.

Венеція. Гранд Канал 

3 день, субота (24.08.2019). РИМ.
Сніданок в ресторані готелю. Увага! Пересування по Риму тільки громадським транспортом!
Ми відвідаємо український собор св. Софії в Римі, збудований ще Патріархом Йосифом Сліпим. На довгі роки цей собор був головним храмом Української Греко-Католицької Церкви. Це надзвичайно гарний храм, повністю вкритий позолоченою мозаїкою з образами українських святих. Літургія в українському обряді.
Далі у програмі нашої подорожі відвідування Ватиканських музеїв та Сікстинської капели, неймовірно розмальованої фресками самим Мікеланджело. Також ми побачимо експонати однієї з найбільших колекцій творів мистецтва світу. Особливості додає те, що ми не можемо знати, що саме в цей час виставлятиметься в залах Ватиканського музею, адже колекція настільки велика та багата, що експонати доводиться змінювати дуже часто, аби хоча б невелику їх частину могли побачити поціновувачі. (Вхідний квиток та екскурсія в Ватиканські музеї оплачуються додатково – 25 € з особи).
Рим. Нас чекає неймовірна екскурсія «Вічним містом», бруківка якого, ще пам'ятає сандалі легіонерів, імператорів та пілігримів зі всього світу. Знайомство з Римом ми розпочнемо з його античної частини, грандіозних пам'яток часів розквіту Римської імперії – амфітеатру Колізей, Римського форуму, Імператорських форумів, Капітолію… Ми відвідаємо один з символів Риму – фонтан Треві, прогуляємось площею Венеції, площами Ротонда та Навона, побачимо Замок Ангела – знамениту в'язницю, найвідомішу на європейському континенті…
Вільний час. Переїзд до готелю, ночівля.

Папа Римський

4 день, неділя (25.08.2019). РИМ, ВАТИКАН
Сніданок в ресторані готелю. Вільний день у Римі.
В цей день ми відвідаємо святині Риму: церкву св. Альфонса, в якій зберігається ікона Матері Божої Неустанної Помочі, та базиліку Санта Марія Маджоре, де зберігаються ясла Ісуса та чудотворна ікона Матері Божої, яку ще називають "Спасіння народу римського". Великою святинею, до якої ми матимемо змогу приклонитися, є Святі сходи. Їх привезла цариця Олена з Єрусалиму. Це сходи Преторії – палацу Понтія Пілата. Цих 28 східців торкалися стопи Господа, на них капала його кров. Сходи зверху покриті дерев'яними східцями, але в них зроблено скляні отвори, через які можна побачити сліди крові Спасителя. По святих сходах люди підіймаються лише на колінах, читаючи молитви на кожній зі сходинок. Святі сходи знаходяться в каплиці Сан Лоренцо в Римі.
Після екскурсії – вільний час. Збір групи орієнтовно о 16:00, переїзд на Адріатичне узбережжя Італії, пізнє поселення в готель (Hotel Olympia ***). Ночівля.

Собор святого Петра. Рим

5 день, понеділок (26.08.2019). РОЗОЛІНО МАРЕ.ВІДПОЧИНОК НА МОРІ.
Сніданок в ресторані готелю.
Довідка: Адріатичне узбережжя Італії – всесвітньо знамените курортне місце, яке славиться своїм м'яким кліматом, мальовничими пейзажами, чудовими піщаними пляжами і розвиненою інфраструктурою. Перевага його розташування полягає в тому, що тут можна поєднати відпочинок на найбільшому морському курорті Італії з унікальною культурною програмою.
Вільний день. Відпочинок на морі, ночівля в готелі.

Пляжі Італії

6 день, вівторок  (27.08.2019).РОЗОЛІНО МАРЕ. ВІДПОЧИНОК НА МОРІ.
Сніданок в ресторані готелю. Вільний день. Відпочинок на морі, ночівля в готелі.

Італійське узбережжя

7 день, седеда (28.08.2019). РОЗОЛІНО МАРЕ. ВІДПОЧИНОК НА МОРІ.
Сніданок в ресторані готелю. Вільний день. Відпочинок на морі, ночівля в готелі.
                                                         

Відпочинок на морі в Італії

8 день, седеда (29.08.2019). РОЗОЛІНО МАРЕ.ВІДПОЧИНОК НА МОРІ.
Сніданок в ресторані готелю. Відпочинок на морі. О другій половині дня збір групи та виїзд в Україну.

Італійські пляжі

9 день, четвер (30.08.2019). ЕГЕР
Дорогою додому ми відвідаємо відоме угорське місто Егер, яке славиться на весь світ своїми виноградниками.
* Рекомендуємо продегустувати п’ять сортів ексклюзивного угорського вина плюс до того нас чекає смачний угорський гуляш (15 €).
Прибуття в Україну (Щоб зорієнтуватися в годині прибуття до свого міста для прикладу наводимо тільки м. Львів. Відштовхуючись від цього кожен сам в індивідуальному порядку може прорахувати годину прибуття в потрібне Вам місто. Отож, повернення у Львів в даній програмі орієнтовно о другій половині дня).

 У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
-переїзд комфортабельним автобусом єврокласу по всьому маршруту;
-супровід  керівника групи;
-проживання в готелях згідно маршруту ;
-сніданкизгідно програми;
-медичне страхування;
-сучасна аудіосистема з навушниками для екскурсій.

У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
-екскурсії – загалом 35 €- обов’язкова плата;
-доїзд до Венеції потягом – 4 €;
-проїзд в громадському транспорті в Римі;
-вхідні квитки в музеї та інші екскурсійні об'єкти;
-факультативні програми (за бажанням).
-харчування, не передбачене готелями;
-приватні витрати;

Важливо:
ОБОВ’ЯЗКОВО!!! усім клієнтам потрібно бути на місці посадки за 20 хвилин до години виїзду.

* Факультативно, мінімальна кількість туристів на факультативи - 20 осіб;
**При акційній ціні діють тільки знижки «5 + 1» і «10 + 1» (тобто, якщо ви візьмете в подорож з собою 5 друзів, то отримаєте знижку 50%, а коли 10 друзів, то знижка становитиме вже цілих 100%). Детальніше про наші знижки читайте ТУТ;
***Міста посадки Бучач, Чортків та Теребовля є факультативними і можливі за додаткову оплату. При кількості бажаючих 8 або 10 чол. вартість довозу в дві сторони складе 200 грн. При більшій кількості чол. вартість довозу зменшиться та в кожному випадку буде розраховуватися індивідуально. При меншій кількості чол. вартість також буде вираховуватися індивідуально в кожному конкретному випадку;
****Організатори не несуть відповідальності за роботу консульських, митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності.
*****Організатори залишають за собою право на зміну порядку проведення екскурсій, а також на заміну їх на рівноцінні;
****** Під час вільного часу - автобусне обслуговування не передбачено;