Чорногорія автобусом дешево


Відпочинок на Адріатичному морі в Чорногорії (7 днів / 7 ночей)
«Сонячна Чорногорія»
 (ТУРИСТИЧНА ПРОГРАМА)
19-28 липня 2019
АКЦІЙНА ЦІНА* 355 € + 100 грн.


АКЦІНА ЦІНА* 14 НОЧЕЙ – 710 € + 200 грн

Будва ( Чорногорія ) –  Острог* – Цетинє* – Дубровнік* – Боко-Каторська затока*  

Дати
турів

Виїзди відбуваються з наступних міст:
Тернопільська обл.: Тернопіль (05.00), Зборів (05.30);
Львівська обл.: Золочів (06.00), Львів (07.30), Стрий (08.30);
Івано-Франківська обл.: Івано-Франківськ (06.30), Калуш (07.00), Долина (07.30);
Закарпатська обл.: Свалява (11.00), Мукачево (12.00), Ужгород (12.30), Чоп (13.00);
Адресу місця посадки в автобус у вашому місті Ви можете переглянути ТУТ.

 ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ:
1 день, п’ятниця (19.07.2019). Виїзд з України (години та місця виїздів вказані вище). Проходження Україно-Угорського кордону. Переїзд до Чорногорії. 

2 день, субота (20.07.2019). БУДВА.
Прибуття зранку в Чорногорію ( Будву ). Поселення в готель близько обіду. Відпочинок на морі. Вечеря та ночівля в готелі.
Будва,пляжі

3 день, неділя (21.07.2019). БУДВА.
Сніданок в готелі. Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць даного регіону, морські, автобусні та пішохідні екскурсії.
*Рекомендуємо. Екскурсія по місті Будва (7 €).
Довідка Довідка Будва – одне з найдревніших міст адріатичного узбережжя. Славиться своєю архітектурою, неймовірно красивою природою, свіжим повітрям, надзвичайно чистим морем та високими горами. Саме місто ділиться на 2 частини: нову – де є маса розважальних закладів, магазинів, ресторанів, таверн, та стару – де можна побачити вузькі вулички, красиві будиночки, невеличкі ресторанчики, церкви. Також на курорті є безліч екскурсій на острови та на материкову частину на будь-який смак.
 Вечеря та ночівля в готелі.
 Вид на Будву з кріпосної стіни

4 день, понеділок (22.07.2019). ЦЕТИНЄ*, БУДВА.
Сніданок в готелі. Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць даного регіону, морські, автобусні та пішохідні екскурсії.
*Рекомендуємо екскурсію "Монтенегро-тур" (20 €)
Почнемо нашу екскурсію з зупинки на горі Браічі для фотопаузи з видом на Будванську Рів'єру і Будву. З цього місця якраз і починаються польоти на параплані. Далі ми відправляємося у стародавню столицю Чорногорії – Цетинє. Місто вважається духовним та культурним центром країни. Ми відвідаємо відомий місцевий монастир, у якому зберігаються мощі Святого Петра Цетинського та дві унікальні християнські реліквії – рука Святого Іоанна Хрестителя, якою він хрестив Ісуса, та частина хреста, на якому був розп’ятий Ісус. Село Негуші відоме своїми натуральними, екологічно чистими смаколиками, такими як пршут - в'ялений свинячий окіст, домашній сир і неповторна медовуха з ракією.
Вечеря та ночівля в готелі.
Цетинє

5 день, вівторок (23.07.2019).  БУДВА.
Сніданок в готелі. Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць даного регіону, морські, автобусні та пішохідні екскурсії.
*Рекомендуємо  екскурсію до Дубровника (25 €, трансфер 20€ / 20 €, трансфер 15€).

Довідка: Дубровнік – стародавнне місто Хорватії на узбережжі Адріатики. Його не випадково називають "Перлиною Адріатики". При вигляді фортеці старого міста просто німієш від захвату. Розглядаючи в Дубровнику стародавні камені фортець Хорватії, скріплені розчином на основі яєць, зовсім забуваєш, що ти тут тільки турист. Починає здаватися, що час повернувся назад і ти - чи то венеціанський купець, що приплив сюди зі своїми товарами, чи то хорватський мореплавець, що збирається на світанку покинути рідний порт.
Вечеря та ночівля в готелі.
Котор, Старе місто

6 день, середа (24.07.2019). БОКО-КАТОРСЬКА ЗАТОКА*, БУДВА.
Сніданок в готелі. Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць даного регіону, морські, автобусні та пішохідні екскурсії.
*Рекомендуємо екскурсію до Боко-Каторської затоки» (28 €).
Затока включає чотири протоки та сім островів. Вздовж затоки проходить ланцюг античних та середньовічних містечок, серед яких виділяється Котор – місто з більш ніж двохтисячолітньою історією. За його міськими мурами знаходяться такі шедеври архітектури, як годинникова башта, собор Святого Трифона – покровителя та захисника Котору, церква Святого Луки, церква Святої Анни, церква Святої Марії, герцогський палац та театр Наполеона. У вільний час можна піднятися сходами у фортецю, звідки відкривається просто неймовірний краєвид на місто. Місто Пераст. Тут, в соборі св. Миколи, зберігаються шип від тернового вінця Спасителя, частка ризи Богородиці. Відвідування на катері острова «Богородиця на рифі». 
Вечеря та ночівля в готелі.
Вид на Боко-Каторську затоку

7 день, четвер (25.07.2019). ОСТРОГ*, БУДВА.
Сніданок в готелі. Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць даного регіону Далмації, морські, автобусні та пішохідні екскурсії.
*Рекомендуємо  екскурсію "Чорногорські святині" (30 €).
Під час екскурсії відвідаємо найвизначніші монастирі Чорногорії,у тому числі:
Монастир Острог - одне з найдивовижніших і чудових місць в Чорногорії. Це визнають усі, хто хоча б раз побував у ньому. Вирубаний в прямовисній скелі на висоті 900 метрів над рівнем моря, монастир являє собою втілення чистоти, сили духу і істинної віри, для якої не існує нічого неможливого.
Монастир Дайбабе відрізняється незвичайним розташуванням: в горі існує система печер у вигляді хреста і підземне джерело води. На поверхні знаходиться тільки вхід до церкви з двома дзвіницями по боках. Монастирська церква присвячена Успінню Пресвятої Богородиці. Тут зберігаються мощі святого Симеона-чудотворця.
Вечеря та ночівля в готелі.
Острог

8 день, п’ятниця (26.07.2019). БУДВА.
Сніданок в готелі. Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць даного регіону, морські, автобусні та пішохідні екскурсії.
Вечеря та ночівля в готелі.

                                                                    Морське узбережжя, Будва

9 день, субота (27.07.2019). БУДВА.
Сніданок в готелі. Виселення з готелю о 10.00.
Відправлення з Чорногорії о 10.00.
Пляж Светі Стефан

10 день, неділя (28.07.2019).
Прибуття в Україну (Щоб зорієнтуватися в годині прибуття до свого міста для прикладу наводимо тільки м. Львів. Відштовхуючись від цього кожен сам в індивідуальному порядку може прорахувати годину прибуття в потрібне Вам місто. Отож, повернення у Львів в даній програмі орієнтовно о 16.00).

Знижки для дітей
15 %
Для дітей віком 2-7 років
Для дітей 0-2 років вартість туру становить 150 € у номері з 2-ма дорослими на будь-яку дату без надання їм окремого ліжка
Важливо
Організатори не несуть відповідальності за роботу консульських, митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності
ОБОВ’ЯЗКОВО!!! усім клієнтам потрібно бути на місці посадки за 20 хвилин до години виїзду.

Мінімальна кількість туристів на факультативи – 20 осіб
За вашим бажанням ми можемо організувати трансфер з місця Вашого проживання за мінімальну ціну. Вартість залежить від кількості бажаючих та місця відправлення. Просимо уточнювати у менеджера за 14-7 днів до туру.

У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
-переїзд комфортабельним автобусом єврокласу по всьому маршруту;
 - супровід керівника групи;
- курортний збір;
-проживання в готелі у готелі ***
-сніданки, вечері згідно програми;


У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
- медичне страхування (програма Light – 200  грн, Standart – 300 грн, деталі тут>>>, за бажанням, Ви можете оформити страховий поліс самостійно)
-харчування, не передбачене готелями;
-проїзд громадським транспортом;
-факультативні екскурсії
Рекомендуємо взяти з собою:
-каримат (туристичний килимок);
-купальник/плавки, рушник, в’єтнамки;
-панаму чи капелюх для захисту від сонця.