Perlyny dalmatzii

 ПЕРЛИНИ ДАЛМАЦІЇ

 Ескурсія «Перлини Далмації»  (35 € - обов’язкова плата).
8.00 – виїзд з готелю, переїзд у місто Спліт. Оглядова екскурсія містом. Спліт можна назвати найурочистішим містом Хорватії. Він знаходиться в центральній частині її узбережжя між містами Задар і Дубровник. Будучи серцем Далмації, розділяє її на дві частини. Нещодавно місту виповнилося 1700 років! За минулі сімнадцять століть тут залишили слід багато цивілізацій.
Вільний час, переїзд в Макарську
Місто Макарська розташоване в центральній частині Адріатичного узбережжя Хорватії між містами Спліт і Дубровнік. Макарська, головне місто "Макарської рів'єри", вважається не лише туристичним, а й культурним і економічним центром Хорватії, і одним з найкращих курортів на всьому хорватському узбережжі.
Тиха бухта, в якій розташоване місто, надійно прикрита від моря і вітру двома мисами і гірським масивом Біоково, що досягає максимальної висоти 1762 м. Перший готель у Макарській відкрився в 1914 році, але справжній розквіт Макарскої рів'єри почався в 70-х роках.
Місто поділяється на дві бухти мисом Св. Петра. У західній бухті розташувалася курортна зона, пляжі, готелі та крамниці, уздовж берега проходить пішохідна зона.
Історичний центр Макарської - типовий для Далмації - старе місто з вузькими вимощеними вуличками. Найбільш відомі його визначні пам'ятки - церква Св. Марка і церква Св. Петра, Францисканський монастир, численні палаци в стилі бароко і венеціанський фонтан, створений в 1775 році.
Клімат в Макарській дуже м'який, кількість сонячних днів найбільша в Хорватії, а пляжі вважаються одними з найкращих в Хорватії. З міста Макарська зручно відвідати Спліт (60 км) і Дубровнік (140 км).
Вільний час для прогулянки містом, відпочинку на одному з найкращих пляжів регіону та шопінгу
Повернення в готель о 20.00