тур на море в Італію


Бонжорно, море! – відпочинок на морі в Італії
26 червня – 3 липня 2020 р.
Вартість туру 269 € + 200 грн.
Будапешт ( 1 день ) – Адріатичне узбережжя Італії (Розоліна Маре) – Флоренція* – Сан-Марино* – Верона* – озеро Гарда* – Падуя* – Венеція* ( 6 днів, 5 ночей )

Виїзди відбуваються з наступних міст:
Тернопільська обл.: Тернопіль (04.00)*, Зборів (04.30)*;
Львівська обл.: Золочів (05.00)*, Львів (07.00), Стрий (08.00);
Закарпатська обл.: Мукачево (11.00).
Адресу місця посадки в автобус у вашому місті Ви можете переглянути ТУТ.

 ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ:
1 день, п’ятниця (26.06.2020). БУДАПЕШТ
Збір групи. Виїзд на кордон.
Переїзд в Угорщину.  Ми відвідаємо Будапешт – столицю Угорщини. Нас чекає захоплива мандрівка з бокалом шампанського на кораблику хвилями нічного Дунаю. Неймовірні панорамні краєвиди, освітлені мости, Парламент для приємного відпочинку у перший день мандрівки. (квиток на кораблик оплачується додатково – €15). Збір групи, переїзд в Італію.
Будапешт, Парламент
2 день, субота (27.06.2020). РАЗОЛІНА МАРЕ
Прибуття на Адріатичне узбережжя Італії в курортне місто Розоліна Маре (Rosolina Mare), поселення в готель. Відпочинок на морі, ночівля.                                                              Узбережжя Разоліно Маре
3 день, неділя (28.06.2020). РАЗОЛІНА МАРЕ, ФЛОРЕНЦІЯ*
Сніданок в ресторані готелю. Вільний день, відпочинок на морі. А для тих мандрівників, які люблять щодня пізнавати щось нове, після ранкового купання в морі, пропонуємо факультативну поїздку до Тоскани (€45). Флоренція – це не просто італійське місто. Це – сама Італія. Флоренція дивовижно гармонійно поєднує в собі велич і помпезність Риму, романтичність Венеції, могутність Ватикану, спокій і умиротворення Верони.
Флоренція – це батьківщина епохи Відродження, це «Давид» Мікеланджело, «Венера» Боттічеллі. Це шедеври архітектури: Площа Синьйорії, головний флорентійський собор Санта Марія–дель–Фьорі, дзвіниця Джотто, Базиліка Санта–Кроче. Здалеку тут доносяться ніжні звуки органу і спів вуличних музикантів, прямо на мостових місцеві художники малюють свої картини. Здається, що духом мистецтва просякнуте навіть тутешнє повітря...
Екскурсія найвизначнішими місцями Флоренції, вільний час для відвідування численних музеїв, кафе, чи місцевих магазинчиків на ваш вибір (пересування по Флоренції на громадському транспорті оплачується самостійно).
Повернення в готель, ночівля.
Флоренція

4 день, понеділок (29.06.2020). РАЗОЛІНА МАРЕ, САН МАРИНО*
Сніданок в ресторані готелю. Вільний день, відпочинок на морі. Запрошуємо на факультативну екскурсію в Сан-Марино (€45). Сан-Марино – одна із найменших держав у світі розташована у центрі Італії. Тут усе своє: державний кордон, армія і навіть календар літочислення, який не залежить від решти Європи і відраховує історію з дня заснування Сан-Марино. Зараз у країні 17 століття!
Чим здивує держава? Фантастичними гірськими пейзажами, музеями, стародавніми вежами, капелою святої Варвари, базилікою дель Санто, церквою Сан-П’єтро та чудовою архітектурою стародавньої католицької держави. А місцеві крамнички приємно вразять вас своїми низькими цінами.
Повернення в готель, ночівля.
Сан Маріно, вежа

5 день, вівторок (30.06.2020). РАЗОЛІНА МАРЕ, ВЕРОНА ТА ОЗ. ГАРДА*
Сніданок в ресторані готелю. Вільний день, відпочинок на морі. Після ранкового купання в теплих водах Адріатичного моря, запрошуємо на факультативну екскурсію до Верони та на озеро Гарда (€55).
Верона – одне з найбільш чарівних та стародавніх італійських міст з неповторною атмосферою, яка захоплює з перших хвилин перебування у цьому місті. Хто вигнаний звідси, вигнаний зі світу, а хто вигнаний зі світу, той мертвий", – так говорив про це дивовижне місто, англійський драматург Вільям Шекспір.
Отже запрошуємо Вас на оглядову екскурсію, щоб поринути в світ цього міста, побачити набережну р. Адідже, зі старовнними мостами, античними руїнами, віллами та палаццо, а також  визначні пам’ятки цього міста, що вражають з першого погляду: середньовічний замок CastelVecchio, грандіозну Арену – третій по величині амфітеатр в світі, найбільшу площу міста – PiazzaBra …
Озеро Гарда. Мальовничий куточок Італії і улюблене місце відпочинку гостей з багатьох країн. Скелясті гори переплітаються тут з піщаними пляжами і оливковими гаями, надаючи цій місцевості особливий середземноморський колорит. Через ворота древнього замку, оточеного водою, ми потрапимо в дивне курортне містечко Сірміоне. Середньовічний вигляд міста і атмосфера древньої епохи, мальовничі вулички із затишними ресторанами, , охайні будинки, прикрашені квітами... Цей казковий день вам точно запам'ятається надовго.
Повернення в готель, ночівля.
Верона

6 день, середа (01.07.2020). РАЗОЛІНА МАРЕ, ПАДУЯ І ВЕНЕЦІЯ*
Сніданок в ресторані готелю. Вільний день, відпочинок на морі. Запрошуємо у факультативну екскурсію Падуя та Венеція – дві перлини Італії (€45).
Падуя ще у VI ст. до н. е. була центром  цивілізації племен венето. У І ст. н. е місто увійшло до складу Римської імперії. Прогулянка містом відкриє нам дивовижні історичні місця. Головною нашою метою у місті є відвідини храмового комплексу собору св. Антонія Падуанського.
Венеція – острівне місто-музей просто неба з романтичним шармом. Тисячоліттями художники та поети возвеличували місто. Кожен куточок Венеції – унікальний експонат історії. Розкішні палаци і скромні вузенькі вулички, мовчазні канали та гомінкі ринки. Затишні кафе запрошують на ароматну каву, а на площі Сан Марко музичні оркестри виконують для туристів романтичні мелодії.
Ви відчуєте вир життя цього міста, поміряєте карнавальну маску, помилуєтесь Гранд Каналом... І, головне, зануритесь в неповторну атмосферу найбільш романтичного міста Італії. Оглядова екскурсія та відвідування собору св. Марка.
Увага! Переїзд між Падуєю до Венецією громадським транспортом оплачується додатково. Орієнтовна вартість квитка €4.
Повернення в готель, ночівля.
площа Сан Марко, Венеція

7 день, четвер (02.07.2020). РАЗОЛІНА МАРЕ
Сніданок в ресторані готелю. Виселення з готелю, переїзд в Україну.
Італія

8 день, п’ятниця (03.07.2020). Прибуття до Львова в другій половині дня (точний час і місце прибуття просимо уточнювати у свого турагента перед виїздом).

 У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
·         проїзд комфортабельним автобусом по маршруту;
·         проживання в готелі 3* курорт Розоліна Маре;
·         харчування – сніданки.

У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
·         медичне страхування (програма Light – 150 грн, Standart – 250 грн.) Також ви можете оформити страховий поліс самостійно;
·         факультативні екскурсії (за бажанням).

Важливо:


ОБОВ’ЯЗКОВО!!! усім клієнтам потрібно бути на місці посадки за 20 хвилин до години виїзду.

* Факультативно,  трансфер до Львова здійснюється за додаткову оплату, ціну уточнюйте при бронюванні туру;
**При акційній ціні діють тільки знижки «5 + 1» і «10 + 1» (тобто, якщо ви візьмете в подорож з собою 5 друзів, то отримаєте знижку 50%, а коли 10 друзів, то знижка становитиме вже цілих 100%). Детальніше про наші знижки читайте ТУТ;
***Організатори не несуть відповідальності за роботу консульських, митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності.
****Організатори залишають за собою право на зміну порядку проведення екскурсій, а також на заміну їх на рівноцінні;
***** Під час вільного часу - автобусне обслуговування не передбачено;