Секрети королів


Будапешт та Відень
«Секрети королів»
Будапешт ( 1 день, 1 ніч ) – Відень ( 1 день)

 1 день.
14:00 – виїзд. Нічний переїзд в Будапешт.

2 день. Будапешт.
Прибуття у Будапешт.
Оглядова екскурсія по Будапешту. Ми побачимо легендарні пам’ятники історії Буди і Пешту – Площу Героїв і славетний пам’ятник Тисячоліттю, архітектурний ансамбль Хуняді, Парламент, набережну Дунаю, базиліку св. Матяша (місце вінчання і усипальниця багатьох угорських королів), Рибальський бастіон, Королівський палац, з якого відкривається неймовірно красива панорама Будапешту і Дунаю.
Вільний час.
* Рекомендуємо відвідати найбільший в центральній Європі Тропікарій-Океанарій (8€ + вхідний квиток 8,5 €), який знаходиться в торговому центрі "Кампона". Одинадцятиметровий тунель з акулами, екзотичні рептилії, веселі мавпочки та барвисті тропічні птахи просто у вас над головою! Можна власноруч погодувати алігаторів, або ж ненароком змокнути під тропічною зливою! Крім цього, величезний торгівельний центр "Кампона" з бутіками провідних торгівельних марок світу до ваших послуг.
Рекомендуємо екскурсію “Сентендре - місто художників” (15€, 10€ трансфер). Серед мальовничої природи вже багато століть існує невелике затишне містечко Сентендре. Особлива «середземноморська» атмосфера міста і велика кількість художніх майстерень приваблюють сюди велику кількість любителів мистецтва. Вузькі вигнуті вулички зустрічаються на центральній площі Фотер. Неповторний настрій надають площі невисокі пофарбовані в яскраві кольори будинки XVIII-ХIX ст. в стилі пізнього бароко. Історія міста тісно пов'язана з балканськими народами, зокрема з сербами, болгарами і греками. З 20-х років XX ст. місто облюбували художники, які і перетворили Сентендре в художню майстерню під відкритим небом. Але одним з найцікавіших місць в місті вважають сучасний музей марципанів, який був відкритий в 1994 році і став одним із символів Сентендре.
Далі на нас чекає незабутня вечірня екскурсія на кораблику по Дунаю з чарівними панорамними видами з річки на архітектурні шедеври Будапешту. Розповідь гіда про історію і життя цього міста залишать у вашому серці тільки неповторні враження! (17€).
Переїзд на ночівлю в готель. Поселення. Ночівля.
 Термальні купальні "Сечені"

3 день. Відень.
Сніданок в ресторані готелю.
Короткий переїзд у Відень.
Оглядова екскурсія Віднем. Відень справедливо вважається одним з найчарівніших міст Європи. Колишня столиця Австрійсько-угорської імперії вражає своєю величчю і розкішшю, своєю чарівливістю і теплотою... Це незвичайно багатолике місто. Відень називають серцем Європи. У цьому прекрасному місті Вас не покидатиме відчуття свята, коли б Ви його не відвідали, влітку або взимку.
Вільний час.
* Рекомендуємо трансфер до замку Шонбрунн (трансфер 8€).   Казковий ансамбль поєднує шедеври архітектури та природи, де парк стає продовженням палацу. Інтер’єри імператорських покоїв вражають розкішшю та багатством...Свого часу у Дзеркальній залі шестирічний Моцарт грав для Марії Терезії та її двору. Перлина рококо – так звана «мільйонна вітальня», яку прикрашають панно з китайського рожевого дерева з дорогоцінними персидськими й індійськими мініатюрами, обрамленими позолоченими рамами. Про Версаль нагадує французький парк з підстриженими деревами, прикрашений міфологічними скульптурами і увінчаний біля підніжжя горба фонтаном Нептуна
*Рекомендуємо вечірню екскурсію "Легендами вишуканого Відня!" ( 9€ ). Під час прогулянки Ви пройдете по непротоптаному туристичному маршруті та побачите інший Відень - середньовічний, величний, надихаючий. Старий єврейський квартал; найдавніша церква Святого Рупрехта; будинок Моцарта і, звичайно-ж, «танцюючий годинник» - Анкерур, від якого кожну годину лунає дивний по звучанню передзвін.

Збір групи. Нічний переїзд в Україну.
Шенбунн
 4 день.
Прибуття в Україну близько обіду.

У вартість туру входить:
- Автобусне обслуговування по маршруту;
- 1 ніч в готелі зі сніданком;
- Супровід керівника групи;
- Оглядові екскурсії в містах.
У вартість туру не входить:
- Факультативні екскурсії
- Проїзд громадським транспортом;
- Медичне страхування.