Шалені польські канікули


Шалені польські канікули
Краків, Еnergyland
2 дні
Краків (1 день, 1) – Еnergyland (1 день)

БЕЗ нічних переїздів


1 день КРАКІВ
Виїзд з України рано вранці. Проходження Україно-Польського кордону. Переїзд до Кракова.
Прибуття в Краків.
Вільний час у Кракові, можливість погуляти містом,
Довідка: Краків -  вражаюче  місто, красиве і загадкове. Місто художників і музикантів, зі своїми легендами і, звичайно ж, милими польськими жартами. У ньому потрібно зупинитись хоча б на мить ... Ми побачимо костел св. Діви Марії, Ринкова площа з пассажемсуконних рядів Сукенніци, університетський квартал, монастир Францисканців, собор св. Петра і Павла та, нарешті, сам Вавельський пагорб з Кафедральним собором.
Оглядова екскурсія містом.
* Рекомендуємо відвідати серце Кракова  - Вавельський замок (9€). Розташований на високому березі Вісли, "Вавель" включає в себе королівський замок, кафедральний собор, і систему замкових укріплень. Вавель - той замок, в який хочеться йти, тому що велич, яка огортає його, притягує будь-кого, хто опиняється поруч. Він височить над містом, такий витончений і монументальний одночасно. А коли потрапляєш на територію замку, здається, що тут зібрана архітектура всіх країн і народів.
Зоопарк в Кракові (вх. Квитки 5€) - в 11 км на захід від центру Кракова розташувався зоопарк, улюблене місце місцевих дітлахів, і, звичайно ж, туристів. Зоопарк відкрився в 1929 році. Спочатку число вихованців було досить скромним, а зараз тут мешкає 1400 видів різних тварин. В зоопарку можна зустріти цікавого жирафа або ледачого ведмедика, жваву мавпу або уважного лева, і головне - усі вони доглянуті і красиві! 
Поселення в готель. Ночівля
 Краків, Ринкова Площа

2 день ЕNERGYLAND
Сніданок в готелі. Виселення з готелю.
Переїзд в парк розваг Energyland. Новий та сучасний парк розваг став найбільшим та найкращим парком розваг як Польщі так і всього регіону! Він називається Energyland і займає площу майже 30 га, на яких можна знайти ретро-каруселі, електрокари і практично будь-які розваги, на які тільки вистачить фантазії ( вхідний квиток у парк оплачується додатково ).
Збір групи та переїзд додому.

Прибуття в Україну  пізно вночі.
 Парк розваг Energyland

 У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
-переїзд комфортабельним автобусом єврокласу по всьому маршруту;
-оглядова екскурсія в Кракові
-супровід  керівника групи;
-проживання в готелях згідно маршруту (1 ночівля);
-сніданкизгідно програми;

У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
-факультативні екскурсії;
-вхідні квитки;
-харчування, не передбачене готелями;
-приватні витрати;
-медичне страхування;