Ура! Ми в ПАРИЖі


Ура! Ми в ПАРИЖі

Прага (1 день, 1 ніч) – Мюнхен (1 день) – Париж (2 дні, 1 ніч) –
Відень (1 день)- Будапешт (1 день, 1 ніч)

8 днів

ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ:
1 день. Виїзд з України (години та місця виїздів вказані вище). Проходження Україно-Польського кордону. Переїзд до Праги.

2 день ПРАГА
Ранкове прибуття у Прагу.
Довідка: Прага - місто, в якому хочеться гуляти і гуляти, постійно відкриваючи все нові і нові місця! Пішохідна екскурсія по місту - це справжня пригода зі смаком легенд, таємничості, часом шокуючою і заворожуючою душу правдою, про події минулих років. В лабіринтах маленьких вуличок Ви поринете в таємничу атмосферу Старого міста: стародавня Порохова вежа, Становий театр, який пам'ятає ще Великого Моцарта; Каролінум - перший Празький університет, костел Діви Марії перед Тином. Староміська площа не залишать Вас байдужими. Ви станете свідком параду апостолів на старому астрономічному годиннику Орлої: про рухомі фігурки курантів – апостолів, алегорії смерті та півня, швидкоплинність часу та сарказм жадібності знають навіть ті, хто в Празі ніколи не бував!
Свята літургія у одному з храмів міста.
* Рекомендуємо оглядову екскурсію містом* (9 €)
Вільний час, можливість самостійно прогулятись старовинним містом, зробити фото та відчути неймовірну атмосферу столиці
* Рекомендуємо екскурсю в Празькому Граді (11 €) - постійній резиденції чеських князів, королів і президентів. Тут Ви побачите  величний Кафедральний Собор святого Віта, побудований в епоху готики, Старий Королівський Палац, Базиліку святого Георгія, фонтани і скульптурні монументи, а також легендарна Золота Вуличка, на якій жили стародавні алхіміки, що шукали спосіб перетворення будь-якого металу в золото, філософський камінь і еліксир вічної молодості.
* Рекомендуємо здійснити двогодинну прогулянка на кораблику по річці Влтава (26 €). На кораблику є дві палуби: нижня з панорамними вікнами, яка опалюється в холодний період, та верхня – відкрита.
Переїзд в готель. Ночівля в готелі.
Прага, Карловий міст

3 день МЮНХЕН
Сніданок в готелі. Виселення з готелю. Свята літургія у одному з храмів міста (за можливості). Вільний час. Оглядова екскурсія містом (9 €).
Довідка: Мюнхен (Німеччина) - одне з найбільших міст Німеччини. Це друге за відвідуваністю місто в Німеччині після Берліна. А Баварія, столицею якої він є, найвідвідуваніша область у країні.
Мюнхен - нетипове німецьке місто, тож не чекайте, що побачите тут традиційну Німеччину. Незважаючи на те, що історичний центр був відновлений після війни в первісному вигляді, він не виглядає справжнім німецьким старим містом. Проте тут і надсучасний музей BMW, і відомі на весь світ картинні галереї, чудова архітектура і мега-смачні білі ковбаски. Окремий пункт - мюнхенське метро, яскраво розфарбовані станції якого контрастують із надземним містом.
Нічний переїзд до Парижу.
 Мюнхен

4 день ПАРИЖ
Ранкове прибуття у Париж.  УВАГА! Пересування містом тільки громадським транспортом!
Оглядова екскурсія містом. "Париж - це свято, яке завжди з тобою" – ця фраза Ернеста Хемінгуея стала крилатою і облетіла весь світ. Здається, краще про Париж не скажеш. Адже Париж – це серце Франції і, поза сумнівом, найелегантніша та найромантичніша столиця світу. Паризька Опера, вулиця Руаяль, Мадлен, Площа Згоди, Єлисейські поля, Тріумфальна арка, Трокадеро, Ейфелева вежа, Марсове поле, дім Інвалідів, Музей Орсе, острів Сіте, Палац Правосуддя, Конс’єржи, Люксембурзький сад, Пантеон, Вандомська площа, Бастилія…
Вільний час.
* Рекомендуємо пішохідну екскурсію «Легендарний Монмартр» (12€) - один із наймальовничіших і милих районів Парижа - мекка богемного світу. Від вулички під назвою "район червоних ліхтарів" ми пройдемося по місцях, де знаходилися майстерні знаменитих художників і їх улюблені ресторани, почуємо історію "Фіалки Монмартра", побачимо білосніжну базиліку Сакре-Кер ... Тут в кожній вивісці, в кожній репродукції оживає легенда Монмартра...
• * Рекомендуємо побачити Париж  з висоти пташиного польоту, відвідавши оглядовий майданчик Монпарнас (11€)
Поселення в готель. Ночівля в готелі.
Ейфелева вежа

 5 день ПАРИЖ
Сніданок. Виселення з готелю. Вільний день в Парижі. УВАГА! Пересування містом тільки громадським транспортом!
Відвідування Нотр Дам Де Парі (Собор Паризької Богоматері), відомого за творіннями Гюго. Тут зберігається одна з найбільших святинь християнського світу – Терновий вінок Ісуса Христа. Святиня зберігається в Соборі вже багато століть і весь цей час сюди не сповільнюється потік паломників. Ми оглянемо знаменитий і величний Нотр Дам Де Парі, а хто має бажання, може піднятись на сам вершечок храму, щоби згори помилуватися гарною панорамою Парижу. Переїзд в транзитний готель.
*Рекомендуємо  відвідати музей «Лувр» (35€) - розкішний імператорський палац, найвідоміший і найбільший музей, де заховані всі скарби світу. Або майже все.
*Рекомендуємо прогулянку на кораблику по Сені (13 €)
Вільний час. Нічний переїзд до Відня.
Тріумфальна арка

6 день ВІДЕНЬ
Сніданок в готелі. Вільний час у Будапешті, прогулянка королівським містом.
* Рекомендуємо екскурсію місто музики, вальсів, мистецтва і вина - Відень* (10 €). Відень справедливо вважається одним з найчарівніших міст Європи. Колишня столиця Австрійсько-угорської імперії вражає своєю величчю і розкішшю, своєю чарівливістю і теплотою... Це незвичайно багатолике місто. Відень називають серцем Європи. У цьому прекрасному місті Вас не покидатиме відчуття свята, коли б Ви його не відвідали, влітку або взимку. Стиль міста дуже пишний: білі коні, танцюючі під елегантну музику; багаті декорації пам'ятника імператриці Марії Терези; інтер'єри зовні строгих міських будинків; позолочена постать Іоганна Штрауса на могилі із зеленими деревами; чутлива музика Ріхарда Штрауса; геометрична мозаїка орнаментальних полотен Густава Клімта; повільна розмірена мелодія механічного годинника. Величне, привабливе і чарівне місто зачаровує своїх гостей шармом і аристократичною витонченістю..
Автобусно-пішохідна екскурсія та вільний час, щоб насолодитись містом самостійно.
* Рекомендуємо «Відень – місто музикантів» (11€+вх.квиток). А все ж прославили Відень не тільки королі та імператриці, а й музика... насамперед, Моцарт. Саме він у листах своєму батьку називав це місто кращим у світі. Саме тут він написав свої найвідоміші музичні твори. Тому й не дивно, що брелоки, цукерки і навіть одяг із портретом всесвітньо відомого композитора зустрічаються у Відні на кожному кроці. Але не тільки Моцарту Відень завдячує своєю славою музичної столиці Европи. У різний час тут жили Шуберт, Штраус, Бетховен, Брамс і Гайдн.
В численних концертних залах і павільйонах, в парках і на бульварах лунають вальси Штрауса і серенади Моцарта. Під час екскурсії ми познайомимося з особливим звучанням великого міста, дізнаємося більше про життя великих композиторів і відвідаємо Віденську Оперу.
* Рекомендуємо відвідати Будинок Хундертвассера (9 €) у Відні. Архітектор Фриденсрайх Хундертвассер в 1986 році побудував на замовлення мерії міста незвичайний будинок, відразу став однією з визначних пам'яток столиці. У цього будинку стіни пофарбовані в яскраві кольори, а вікна розташовані безладно, тут немає прямих ліній, немає гострих кутів, немає двох вікон однакової форми і розміру, нерівні стіни, підлоги, що нагадують лісову стежку. І все це в обрамленні божевільно-буйної рослинності всіх відтінків зелені.
Збір групи, переїзд в Будапешт. Ночівля  в готелі.
Замок Бельведер

7 день БУДАПЕШТ
Сніданок в готелі. Переїзд  в Будапешт, оглядова екскурсія містом.
Довідка: Будапешт пропонує своїм відвідувачам близьку і знайому європейську культуру, але з особливим угорським ароматом.  Місто з древньою історією, культурою, традиціями, життєва сила якого пульсує в кожному його куточку. По обох берегах річки постають перлини світової спадщини: Королівський палац і Середньовічний квартал, Будайська фортеця, знаменита церква Матяша, Рибацький бастіон, що привертає прекрасною панорамою на Дунай і протилежний берег, який відкривається з його тераси. Парламент, Площа Героїв, поспект Андраши, замок Вайдахуняд і ще далеко не все, що приготував для нас Будапешт.
Вільний час, прогулянка вуличками королівського міста.
*Рекомендуємо екскурсію “Сентендре - місто художників” (15€, 10€ трансфер). Серед мальовничої природи вже багато століть існує невелике затишне містечко Сентендре. Особлива «середземноморська» атмосфера міста і велика кількість художніх майстерень приваблюють сюди велику кількість любителів мистецтва. Вузькі вигнуті вулички зустрічаються на центральній площі Фотер. Неповторний настрій надають площі невисокі пофарбовані в яскраві кольори будинки XVIII-ХIX ст. в стилі пізнього бароко. Історія міста тісно пов'язана з балканськими народами, зокрема з сербами, болгарами і греками. З 20-х років XX ст. місто облюбували художники, які і перетворили Сентендре в художню майстерню під відкритим небом. Але одним з найцікавіших місць в місті вважають сучасний музей марципанів, який був відкритий в 1994 році і став одним із символів Сентендре.
*Рекомендуємо відвідати термальні купальні графа Сечені (вх. квиток) гордість жителів Будапешта, найбільша термальна купальня в Європі, - з 11 лікувальними басейнами і 3 саунами. Виглядає казково: під відкритим небом і сліпучим сонцем, поруч з будівлями в палацовому стилі відблискує вода в круглих басейнах оточенні квітів і білосніжних статуй. У басейни гаряча вода надходить з глибини 1240 метрів. У них можна купатися навіть взимку! Температура води у великому басейні +27 С, а в «гарячому» басейні - +38 С.
* Рекомендуємо «Ажурна прикраса Дунаю» (8€). Мости Будапешта - одна з головних визначних пам'яток красивій столиці Європи. У воді відображаються величні будівлі: Парламент, Академія наук, Королівський палац.
* Рекомендуємо прогулянку на кораблику по величному Дунаю (18€), яка відкриє   вечірні барви Будапешту. І саме з кораблика можна роздивитись всі деталі Парламенту, Рибацького Бастіону, Королівського палацу. Вам відкривається неповторний краєвид на усі мости , які вдягають свої вечірні вбрання і заворожують. Під мелодії Штрауса кораблик під час прогулянки пропливає під блискучими вогнями ажурними мостами Будапешта, під кожним з яких варто загадати бажання - адже тут насправді збуваються всі мрії.
Поселення в готель. Ніч в готелі.
Угорський  парламент

8 день
Прибуття в Україну (Щоб зорієнтуватися в годині прибуття до свого міста для прикладу наводимо тільки м. Львів. Відштовхуючись від цього кожен сам в індивідуальному порядку може прорахувати годину прибуття в потрібне Вам місто. Отож, повернення у Львів в даній програмі орієнтовно о 10.00).

 У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
      Супровід професійного керівника груп;
      Переїзд комфортабельним автобусом єврокласу;
      Проживання в готелях згідно маршруту (3 ночівлі);
      Сніданки в готелях згідно маршруту;
      Екскурсії в Празі, Мюнхені, Парижі, Відні та Будапешті

У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
      Додаткове харчування;
      Факультативні екскурсії;
      Особисті витрати.
      Медичне страхування