Європейські коліжанки


Європейські коліжанки
Краків, Прага, Дрезден

4 дні
Краків (1 день) – Прага (1 день,1 ніч)  - Дрезден (1 день)

1 день КРАКІВ
Виїзд з України. Проходження Україно-Польського кордону. Переїзд до Кракова.
Прибуття в Краків.
Вільний час у Кракові, можливість погуляти містом,
Довідка: Краків -  вражаюче  місто, красиве і загадкове. Місто художників і музикантів, зі своїми легендами і, звичайно ж, милими польськими жартами. У ньому потрібно зупинитись хоча б на мить ... Ми побачимо костел св. Діви Марії, Ринкова площа з пассажемсуконних рядів Сукенніци, університетський квартал, монастир Францисканців, собор св. Петра і Павла та, нарешті, сам Вавельський пагорб з Кафедральним собором.
Оглядова екскурсія містом.
* Рекомендуємо відвідати серце Кракова  - Вавельський замок (9€). Розташований на високому березі Вісли, "Вавель" включає в себе королівський замок, кафедральний собор, і систему замкових укріплень. Вавель - той замок, в який хочеться йти, тому що велич, яка огортає його, притягує будь-кого, хто опиняється поруч. Він височить над містом, такий витончений і монументальний одночасно. А коли потрапляєш на територію замку, здається, що тут зібрана архітектура всіх країн і народів.
Збір групи, нічний переїзд у Прагу.
Краків, ринкова площа

2 день ПРАГА.
Ранкове прибуття в Прагу. Оглядова екскурсія Прагою.
Довідка: Прага - місто, в якому хочеться гуляти і гуляти, постійно відкриваючи все нові і нові місця! Пішохідна екскурсія по місту - це справжня пригода зі смаком легенд, таємничості, часом шокуючою і заворожуючою душу правдою, про події минулих років. В лабіринтах маленьких вуличок Ви поринете в таємничу атмосферу Старого міста: стародавня Порохова вежа, Становий театр, який пам'ятає ще Великого Моцарта; Каролінум - перший Празький університет, костел Діви Марії перед Тином. Староміська площа не залишать Вас байдужими. Ви станете свідком параду апостолів на старому астрономічному годиннику Орлої: про рухомі фігурки курантів – апостолів, алегорії смерті та півня, швидкоплинність часу та сарказм жадібності знають навіть ті, хто в Празі ніколи не бував!
Вільний час, можливість самостійно прогулятись старовинним містом, зробити фото та відчути неймовірну атмосферу столиці
* Рекомендуємо екскурсія продовжити в Празькому Граді (11€) - постійної резиденції чеських князів, королів і президентів. Тут Ви побачите величний Кафедральний Собор святого Віта, побудований в епоху готики, Старий Королівський Палац, Базиліку святого Георгія, фонтани і скульптурні монументи, а також легендарна Золота Вуличка, на якій жили стародавні алхіміки, що шукали спосіб перетворення будь-якого металу в золото, філософський камінь і еліксир вічної молодості.
* Рекомендуємо здійснити двогодинну прогулянка на кораблику по річці Влтава (26€). На кораблику є дві палуби: нижня з панорамними вікнами, яка опалюється в холодний період, та верхня – відкрита.
Збір групи, повернення в готель. Ніч в готелі.
Прага - місто на річці Влтава

3 день ДРЕЗДЕН
Сніданок в готелі. Виселення з готелю.
Переїзд у Дрезден
Оглядова екскурсія містом.
Довідка: Стара саксонська столиця Дрезден був знаменитий на всю Європу своєю чудовою архітектурою і художніми скарбами. Своїх відвідувачів з давніх давен Дрезден заворожує блискучим і захоплюючим поєднанням традицій та сучасності. Прогулюючись центром міста, з його колишньою Резиденцією саксонських курфюрстів і королів, видом на чудовий ландшафт Ельби, Ти відчуєш неповторний шарм «Флоренції на Ельбі» - міста мистецтва, старовинної витонченої архітектури, величезних музейних колекцій, оркестрів та хорів зі світовим ім'ям. Дрезденський оперний театр - один із найкрасивіших у світі, розкішний Цвінгер із неперевершеними колекціями, Резиденція правлячої династії Веттинів, величезний комплекс в стилі ренесанс, і це ще далеко не все ...!
Вільний час в Дрездені, можливість самостійно прогулятися містом, зробити фото, здійснити шопінг в одному з багаточисельних торгових центрів або:
* Відвідати Всесвітньо відому Дрезденську галерею (вх. Кв.) - головне надбання міста. Тут зібрані найвідоміші шедеври епохи Відродження.
Повернення в Прагу.
Збір групи, повернення в Україну.
Дрезденський Цвінґер

4 день
Прибуття в Україну  вранці

 У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
-переїзд комфортабельним автобусом єврокласу по всьому маршруту;
-оглядові екскурсії в Празі, Дрездені, Кракові
-супровід  керівника групи;
-проживання в готелях згідно маршруту (1 ночівля);
-сніданки, згідно програми;

У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
-факультативні екскурсії;
-вхідні квитки;
-харчування, не передбачене готелями;
-приватні витрати;
-медичне страхування;