Гуцульське СПА


Гуцульське СПА
 (ТУРИСТИЧНА ПРОГРАМА)

АКЦІЙНА ЦІНА* 1350 грн.

Лумшори,  Ужгород ( 1 день, 1 ніч ) – Мукачево, Берегове ( 1 день, 1 ніч ) –
Іза, Синевир, Шипіт ( 1 день) 

Виїзди відбуваються з наступних міст:
Тернопільська обл.: Тернопіль (03.00), Зборів (03.30);
Львівська обл.: Золочів (04.00), Львів (05.30)
Адресу місця посадки в автобус у вашому місті Ви можете переглянути ТУТ.


ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ:
1 день, ЛУМШОРИ, УЖГОРОД
Виїзд. (години та місця виїздів вказані вище).
Переїзд в Лумшори.
Лумшори – неповторне по своїй красі місце для відпочинку в Закарпатті, унікальна традиція купання в чанах з XVI століття, чисте гірське повітря, буковий ліс, мінеральні джерела, ідеальні умови для оздоровлення всього організму. Купання в чанах, це один з найпопулярніших видів оздоровлення в селі Лумшори. Головна перевага, яку Ви отримаєте завдяки купанню в чанах села Лумшори, це можливість позбавиться від втоми і депресії, забути про стреси, подолати нервові розлади, а головне чудово виспатися.
Чани в Лумшорах

Переїзд в Ужгород. Оглядова екскурсія містом незмінно зачаровує гостей своїм європейським шармом. Офіційна історія міста налічує більше 1100 років, роблячи Ужгород одним з найстаріших міст нашої країни. Історія міста Ungvar (стара назва Ужгорода) – це історія Угорського королівства, Австрійської імперії і Чехословацької республіки, і кожна епоха накладала свій відбиток на вигляд міста.

Потім ми відвідаємо Ужгородський замок (IX – VIIст.). Закарпатський краєзнавчий музей. Величний Ужгородський замок гордо височить над містом. Фортеця, яка буквально виросла на Замковій горі, належить до найцінніших військово-архітектурних пам’яток краю. Це унікальне укріплення бастіонного типу і справжній шедевр романського архітектурного стилю в Ужгороді. Суворий вигляд замку, його могутні, сиві мури у своєму мовчанні кращі за будь-які розповіді говорять про бурі, що пронеслись над ним. На мить, здається, що час тут зупинився.
Вільний час.
Поселення в готель/садибу. Ночівля. 

                                                                       Замок в Ужгороді

2 день Мукачево, берегово
Виселення з готелю. Збір групи, переїзд до Мукачево.
Вільний час для обіду, прогулянки містом та надзвичайних фото. Збір групи,переїзд до Замку Паланок.
Довідка: Назва «Паланок» походить від слова «паланка», тобто дубовий пасок, що служив одним із систем захисту міста. Впродовж довгих років історики так і не змогли визначити, хто та коли побудував замок Паланок. Складається замок з трьох частин на трьох терасах – Верхнього замку XIV-XVI ст., Середнього замку XVII ст. і Нижнього замку XVII ст. Замковий комплекс оточений кам'яними стінами і сухим ровом з дерев'яним мостом через нього. До наших днів замок Паланок зберігся тільки частково. Переїзд до готелю, поселення в готель.
Переїзд у Берегово. Відвідання Музею виноробсства «Чизай» . У нас буде можливість не тільки послухати історію виноробства краю, але і продегустувати легендарні Закарпатські вина.
Дегустаційні тури в Шато Чизай – це не просто дегустація вина в одному із старих підвалів Закарпаття, це набагато більше! Це занурення у світ сучасного високоякісного виноградарства і виноробства. Ви отримаєте задоволення, а ще – знання, і проведете час із користю
Поселення в готель/садибу. Ночівля. 
Шато Чизай

3 день  ІЗА, СИНЕВИР, ШИПІТ
Виселення з готелю. Переїзд в Ізу.
Довідка: Село Іза – невелике селище неподалік закарпатського містечка  Хуст, яке за останні сторіччя прославилося дуже розвиненим тут мистецтвом лозоплетіння, традиції якого передаються з покоління в покоління і не перестають дивувати справжніми шедеврами, створеними зі звичайної виноградної лози. Протягом усього року уздовж дороги тут простягається імпровізований ринок плетених виробів. Тут можна придбати дуже симпатичні сувеніри.
Ринок в Ізі

Після невеличкого шопінгу пропонуємо відвідати дегустацію сиру в с. Іза.
Сироварня в с.Іза, спеціалізується на виробництві різних видів сиру з овечого та коров’ячого молока за найкращими традиціями закарпатського сироробства. Під час візиту до господарства вас познайомлять з усіма етапами сироваріння на модернізованому обладнанні, запропонують прогулянку-екскурсію територією ферми (лише овець тут – 500 голів!) та дегустацію 4-х видів коров’ячого та овечого сиру разом із келихом закарпатського вина або горнятком запашної кави.

Далі наш маршрут пролягає до озера Синевир. Блакитне око Закарпаття — так часто називають високогірне озеро Українських Карпат, його окрасу, одне з семи чудес України. Вся краса Українських Карпат сконцентрована в цьому місці, якою можна сповна помилуватись під час мандрівки національним природним парком “Синевир”. Озеро прикрашає скульптура, яка уособлює двох закоханих: юнака на ім’я Вир і дівчину Синь. За легендою саме від їхніх імен походить назва озера.

Далі їдемо в с. Пилипець, щоб побачити найвідоміший водоспад Закарпаття - Шипіт. Водоспад причаровує всіх своєю незвичайною природною красою. З підземного джерела на горі Великий Верх (1598м) починає свій шлях униз мальовничою ущелиною невеликий потічок Плошанка. Його води несуть свіжість і прохолоду. Падаючи численними мальовничими каскадами з 14-ти метрової висоти кришталево чиста вода розбивається об каміння утворюючи міріади діамантових краплинок, що переливаються дивовижними барвами у променях карпатського сонця.
Водоспад Шипіт


У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
-переїзд комфортабельним автобусом єврокласу по всьому маршруту;
-супровід керівника групи;
-проживання в готелях/пансіонах 2* або 3*;

У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
-харчування
-проїзд громадським транспортом;
-вхідні квитки :
                - купання в чанах в Лумшорах ;
- замок у Ужгороді (дорослий - 50 грн, дитячий – 40 грн);
- вхідні квитки на озеро Синевир (25 грн – дорослий та пенсійний, 10 грн – школярі та студенти);
- водоспад Шипіт (10 грн – дорослий; діти 7-16 р. - 5 грн, діти до 7 р. - безкоштовно);
-приватні витрати;

Важливо:
ОБОВ’ЯЗКОВО!!! усім клієнтам потрібно бути на місці посадки за 20 хвилин до години виїзду.