Тур на море


Відпочинок на Адріатичному морі в Хорватії (8 днів / 7 ночей)
«Чудова Хорватія»
 (ТУРИСТИЧНА ПРОГРАМА)
14-23 серпня 2020

Раннє Бронювання!!!!
Вартість: 399 €* + 300 грн
- до 01.08.2020
Вартість 449 €* + 300 грн
- після 01.08.2020
1-ша лінія, сніданки та вечері

Подгора (Макарська рів’єра) (8 днів, 7 ночей) – Спліт* – Дубровнік*
– Плітвіцькі озера* – Меджугор’є* – о.Хвар*



Виїзди відбуваються з наступних міст:
Тернопільська обл.: Тернопіль (05.00), Зборів (05.30);
Львівська обл.: Золочів (06.00), Львів (07.30), Стрий (08.30);
Івано-Франківська обл.: Івано-Франківськ (06.30), Калуш (07.00), Долина (07.30);
Закарпатська обл.: Свалява (11.00), Мукачево (12.00), Ужгород (12.30), Чоп (13.00);
Адресу місця посадки в автобус у вашому місті Ви можете переглянути ТУТ.

 ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ:
1 день, п’ятниця (14.08.2020). Виїзд з України (години та місця виїздів вказані вище). Проходження Україно-Угорського кордону. Переїзд до Хорватії. 

2 день, субота (15.08.2020). МАКАРСЬКА РІВ’ЄРА (ПОДГОРА).
Прибуття зранку в Хорватію у Макарську Рів’єру. Поселення в готель (о 12.00). Відпочинок на морі. Вечеря та ночівля в готелі.
Готель Аврора, рецепція

3 день, неділя (16.08.2020). ПЕРЛИНИ ДАЛМАЦІЇ, МАКАРСЬКА РІВ’ЄРА
Сніданок в готелі. Ескурсія «Перлини Далмації»  (35 € - обов’язкова плата).
8.00 – виїзд з готелю, переїзд у місто Спліт. Оглядова екскурсія містом. Спліт можна назвати найурочистішим містом Хорватії. Він знаходиться в центральній частині її узбережжя між містами Задар і Дубровник. Будучи серцем Далмації, розділяє її на дві частини. Нещодавно місту виповнилося 1700 років! За минулі сімнадцять століть тут залишили слід багато цивілізацій.
Вільний час, переїзд в Макарську
Місто Макарська розташоване в центральній частині Адріатичного узбережжя Хорватії між містами Спліт і Дубровнік. Макарська, головне місто "Макарської рів'єри", вважається не лише туристичним, а й культурним і економічним центром Хорватії, і одним з найкращих курортів на всьому хорватському узбережжі.
Тиха бухта, в якій розташоване місто, надійно прикрита від моря і вітру двома мисами і гірським масивом Біоково, що досягає максимальної висоти 1762 м. Перший готель у Макарській відкрився в 1914 році, але справжній розквіт Макарскої рів'єри почався в 70-х роках.
Місто поділяється на дві бухти мисом Св. Петра. У західній бухті розташувалася курортна зона, пляжі, готелі та крамниці, уздовж берега проходить пішохідна зона.
Історичний центр Макарської - типовий для Далмації - старе місто з вузькими вимощеними вуличками. Найбільш відомі його визначні пам'ятки - церква Св. Марка і церква Св. Петра, Францисканський монастир, численні палаци в стилі бароко і венеціанський фонтан, створений в 1775 році.
Клімат в Макарській дуже м'який, кількість сонячних днів найбільша в Хорватії, а пляжі вважаються одними з найкращих в Хорватії. З міста Макарська зручно відвідати Спліт (60 км) і Дубровнік (140 км).
Вільний час для прогулянки містом, відпочинку на одному з найкращих пляжів регіону та шопінгу
Повернення в готель о 20.00
Ночівля в готелі.
 Спліт

4 день, понеділок (17.08.2020). О. ХВАР ТА О. БРАЧ*, МАКАРСЬКА РІВ’ЄРА (ПОДГОРА).
Сніданок в готелі. Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць даного регіону Далмації, морські, автобусні та пішохідні екскурсії.
*Рекомендуємо екскурсію на острів Хвар та острів Брач (33 € )
Екскурсія починається . 9.00, на борту кораблика пропонують туристам велкам дрінк. Піз звуки хорватської музики і співи чайок ми перепливаємо до острова Хвар, насолоджуючись по дорозі красою Адріатичного узбережжя.  Кораблик припливає у містечко Вброска. Вільний час на прогулянку одним з найкрасивіших хорватських містечок.
Довідка: Врбоска - венеціанська краса, ув’язнена в аромат минулого.
У глибокій бухті, яка звужується, перетворюючись у вузький морський канал, лежить загадковий селище Врбоска, найменше містечко острова Хвар.С давніх часів прозване "лісистою бухтою", Врбоска чарує відвідувачів химерними мостами, що з'єднують береги, які всіяні кам'яними будиночками. Невеликий острівець, розташований посеред бухти - прекрасний оазис цієї "Малої Венеції".
Романтичне містечко Врбоска захоплює відвідувачів  ароматом лаванди і багатою історичною спадщиною міста. Лабіринт середземноморських вулиць приховує фортецю-церкву Св. Марії ,  Парафіяльну церкву СвЛаврентія, яка зберігає безцінну колекцію італійських майстрів епохи Відродження. Одну з найстаріших церков Хвару також можна знайти в "Малій Венеції" - церква Св. Петра, яка стоїть тут уже з дванадцятого століття.
Наш кораблик відправляється з острова Хвар і перепливає до острова Брач. Дорогою – обід (риба чи куряче філе на грилі, салат хліб, вино чи вода). Припливаємо до одного з найкращих пляжів Хорватії – «Золотий ріг» у містечку Бол. Маємо вільний час на купання та відпочинок
Довідка: Саме він прикрашає обкладинки світових туристичних журналів, будучи символом прибережній Хорватії...
Золотий Ріг розташовується на сході хорватського острова Брач. Острів став третім у списку найбільших островів Адріатики і знаходиться у відомому туристичному місті Бол,.
Цей чудовий пляж не може не зачаровувати своєю красою. Погрівшись на спекотному пляжі і скупавшись у кришталево чистому морі, таку бажану прохолоду можна знайти в сосновому лісі, який є родзинкою на цьому райсьому куточку. Напрямки вітрів іноді змінюють обриси острова.
Створюється враження, що Золотий Ріг створений зі справжнього рідкого золота. Цей пляж - це, безумовно, улюблене місце відпочинку хорватів. Їх вибір цілком зрозумілий, адже крім запаморочливих пейзажів туристам пропонується величезна кількість варіантів активного відпочинку: прогулянки на човнах, верхова їзда, стрибки з парашутом і багато іншого.
Повернення о 18..00
Вечеря та ночівля в готелі.
Мис Золотий ріг

 5 день, вівторок (18.08.2020). ДУБРОВНИК*, МАКАРСЬКА РІВ’ЄРА (ПОДГОРА).
Сніданок в готелі. Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць даного регіону Далмації, морські, автобусні та пішохідні екскурсії.
*Рекомендуємо  екскурсію до Дубровника (35 €, трансфер 25€ / 20 €, трансфер 17€).
Довідка: Дубровнік – стародавнне місто Хорватії на узбережжі Адріатики. Його не випадково називають "Перлиною Адріатики". При вигляді фортеці старого міста просто німієш від захвату. Розглядаючи в Дубровнику стародавні камені фортець Хорватії, скріплені розчином на основі яєць, зовсім забуваєш, що ти тут тільки турист. Починає здаватися, що час повернувся назад і ти - чи то венеціанський купець, що приплив сюди зі своїми товарами, чи то хорватський мореплавець, що збирається на світанку покинути рідний порт.
Дубровник

6 день, середа (19.08.2020). ПЛІТВІЦЬКІ ОЗЕРА*, МАКАРСЬКА РІВ’ЄРА (ПОДГОРА).
Сніданок в готелі. Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць даного регіону Далмації, морські, автобусні та пішохідні екскурсії.
*Рекомендуємо поїздку до національного парку «Плітвіцькі озера» (трансфер 45€ + вх. квиток 43€ / трансфер 30 € + вх. квиток 18 €)
Національний парк Плітвіцькі озера розкинувся в самому центрі країни. Води річки Корану, що протікають через вапняк, за багато століть створили бар'єри травертину і таким чином з'явилися природні греблі. Саме завдяки таким природним метаморфоз були утворені чудові мальовничі озера, таємничі печери і дивовижні водоспади. Парк має площу понад 29 000 гектарів (29482 га). Тут вашому погляду відкриються шістнадцять досить великих озер, розташованих каскадом, сто сорок водоспадів і безліч печер.
Також, на території парку знаходиться найдавніший хвойний і буковий ліс, який постійно самовідтворюється. Вовки, ведмеді, рідкісні птахи і багато інших мешканці лісу вже протягом багатьох століть ведуть у парку природний спосіб життя. Крім того, національний парк Плітвіцькі озера знаходиться аж ніяк не на рівнинній місцевості, а найвища гора називається Мала Капела, висота її досягає 1280 метрів.
Національний парк "Плітвіцькі озера"

7 день, четвер (20.08.2020).  МАКАРСЬКА РІВ’ЄРА (ПОДГОРА).
Сніданок в готелі. Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць даного регіону Далмації, морські, автобусні та пішохідні екскурсії.
Вечеря та ночівля в готелі.
Готель Аврора на березі моря

8 день, п’ятниця (21.08.2020). МЕДЖУГОР’Є*, МАКАРСЬКА РІВ’ЄРА (ПОДГОРА).
Сніданок в готелі. Свята літургія (за бажанням). Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць даного регіону Далмації, морські, автобусні та пішохідні екскурсії.
*Рекомендуємо поїздку до Меджугор'є (17€ /11€ ).
Довідка: Меджугор’є – місце сучасних Об’явлень Богородиці у Боснії та Герцеговині, які тривають ось уже 33 роки (з 25.06.1981р.), істинно райський куточок на Землі, де зціляються людські душі.
«Дорогі діти! Ви всі для мене дуже дорогі. Без вас Бог не може здійснити свій план на землі…», - сказала Богородиця в одному зі своїх послань.
Коротка прогулянка містом з розповіддю про Меджугор’є, огляд святинь, сходження на  гору Подбрдо – місце, де Матір Божа вже багато років з’являється візіонерам, участь у вечірній літургії та молитві на вервиці.
Вечеря та ночівля в готелі.
Церква святого Якова, Меджугор’є 

9 день, субота (22.08.2020). МАКАРСЬКА РІВ’ЄРА (ПОДГОРА).
Сніданок в готелі. Виселення з готелю о 10.00.
Відправлення з Хорватії 0 10.00.
Узбережжя Адрітичного моря

10 день, неділя (23.08.2020).
Прибуття в Україну (Щоб зорієнтуватися в годині прибуття до свого міста для прикладу наводимо тільки м. Львів. Відштовхуючись від цього кожен сам в індивідуальному порядку може прорахувати годину прибуття в потрібне Вам місто. Отож, повернення у Львів в даній програмі орієнтовно о 12.00).

Знижки для дітей
55 %
Для дітей віком до 6ти років, у номері з 2-ма дорослими без надання їм окремого   ліжка
25 %
До 12 років, у номері з 2-ма дорослими на додатковому ліжку
10 %
Для дітей віком 12-16 років у номері з 2-ма дорослими на додатковому ліжку
5 %
Для дітей віком до 12 років якщо двоє дітей живе в апартаментах
з двома дорослими
Додатково
Проживання 7 ночей в готелі з дворазовим харчуванням, без проїзду – 345 € (до 01.07), 395 € (з 01.07)
Вартість проїзду( без проживання)  Україна –Хорватія – Україна -115 €
Місця з 5 по 12 можна забронювати за додаткову плату – 15 €
Доплата за додаткове місце в автобусі
 115 €

Доплата за одномісне розміщення (Single) – 50%
Доплата за номер з видом на море 
 50 € з особи (тільки з дорослих)
Важливо
*Ціна актуальна при бронюванні екскурсії "Перлини Далмації"
Вартість туру без екскурсії :
- 434 €+ 300 грн
(до 01.04 )
- 484 €+300 грн
(після 01.04)


ОБОВ’ЯЗКОВО!!!  усім клієнтам потрібно бути на місці посадки за 20 хвилин до години виїзду.
Організатори не несуть відповідальності за роботу консульських, митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності

Холодильника в номері готелю немає!
Мінімальна кількість туристів на факультативи – 20 осіб
Діти до 10 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
За вашим бажанням ми можемо організувати трансфер з місця Вашого проживання за мінімальну ціну. Вартість залежить від кількості бажаючих та місця відправлення. Просимо уточнювати у менеджера за 14-7 днів до туру.

У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
-переїзд комфортабельним автобусом єврокласу по всьому маршруту;
-супровід керівника групи;
-проживання в готелі ***
-сніданки, вечері згідно програми;


У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
- медичне страхування (програма Light – 200  грн, Standart –300 грн, деталі тут>>>, за бажанням, Ви можете оформити страховий поліс самостійно)
-харчування, не передбачене готелями;
-проїзд громадським транспортом;
- курортний збір 1,5€ / день перебування – обов’язкова плата
-факультативні екскурсії
Рекомендуємо взяти з собою:
-каримат (туристичний килимок);
-купальник/плавки, рушник, в’єтнамки;
-панаму чи капелюх для захисту від сонця.