Чорногорія лоукост


 «Літня мрія… Montenegro»
Відпочинок на Адріатичному морі в Чорногорії (8 днів / 7 ночей)
 + 1 ніч в  Угорщині
 (Туристична програма)

Раннє Бронювання!!!!

Вартість: 299 € + 300 грн

- до 01.04.2022

Вартість 345 € + 300 грн

- після 01.04.2022

Guest House Bajceta**
2-га лінія, двохразове харчування

Guesthouse Djurisic**
2-га лінія, двохразове харчування

Белград (1 день) – Герцег-Нові (8 днів, 7 ночей) – Будапешт (1 день, 1 ніч)

 

Дати турів:

07.07-18.07.2022

28.07-08.08.2022

Виїзди відбуваються з наступних міст:

Тернопільська обл.: Тернопіль (16.00), Зборів (16.30);
Львівська обл.: Золочів (17.00), Львів (18.30), Стрий (19.30)
Івано-Франківська обл.: Івано-Франківськ (17.30), Калуш (18.00), Долина (18.30);
Закарпатська обл.: Свалява (22.00), Мукачево (23.00), Ужгород (23.30), Чоп (23.59);
Адресу місця посадки в автобус у вашому місті Ви можете переглянути ТУТ.


 ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ:
1 день, четвер  Виїзд з України (години та місця виїздів вказані вище). Проходження Україно-Румунського кордону. Переїзд до тереторією Румунії.

2 день, п’ятниця  БЕЛГРАД
Ранкове прибуття в Белград. (УВАГА!! Пересування в Белраді на громадському транспорті!).
Вільний час.
Екскурсія по Белграду.
Белград – один з найстаріших міст континенту, де з давніх-давен перетиналися дороги Східної і Західної Європи. Химерна суміш культур створює неповторну чарівність міста. Сучасний Белград - це замки, палаци, середньовічні фортеці, розташовані поблизу сучасних будівель і торгових центрів. Белград - це нерозгадана таємниця в серці Балканського півострова. Саме сюди приїжджають за хвилюючими і незабутніми враженнями, саме тут панує неповторна і таємнича атмосфера взаємопроникнення Європи та Азії. Дивовижний, таємничий, багатокультурний - все це він, великий і стародавній Белград.
Рекомендуємо : Обід в традиційному сербському ресторані (Дорослий: 25€ / Діти: 20€)  
В районі Скадарлія, так званого белградського Монмартру, у нас буде унікальна можливість познайомитися зі справжньою сербською кухнею. Кухня сербського народу увібрала в себе елементи середземноморської, близькосхідної та австро-угорської кухонь. Вона традиційна для Балкан - багато м'яса, овочів, вина і ... чудового настрою ...
Нічний переїзд в Чорногорію.
Белград

3 день, субота ГЕРЦЕГ-НОВІ
Прибуття зранку в Чорногорію, курорт Герцег-Нові, село Ігало. Поселення в готель (о 14.00). Відпочинок на морі.
Довідка: Herceg Novi - відомий курорт в південній частині Адріатики біля входу в Бока-Которську затоку. Місто називають «ботанічним садом Чорногорії», оскільки в ньому росте більше ста видів субтропічних і тропічних рослин, а також безліч видів мімози. Воно засноване королем Твртко I в 1382 році, і спочатку називалося Святи Стефан, але потім його перейменували в Herceg Novi на честь герцога Стефана Вукшича. Курорт підійде як сім'ям з дітьми, так і тим, хто бажає покращити своє здоров'я.
Відпочинок на пляжі.
Довідка: Найбільший пляж в районі Ігало, розташований біля гирла річки Суторина. Велику популярність даного пляжу дає лікувальна грязь, яка приноситься з гірських районів на берег течією Суторина. Цей бруд допомагає при лікуванні ревматичних і інших захворювань опорно-рухового апарату. Основний секрет її лікувального ефекту - поєднання з морськими водоростями Murava.
Вечеря.
Вільний час. Ночівля в готелі.
Старе місто

4 день, неділя  Герцег-нові, каньйони
Сніданок в готелі. Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць регіону, морські, автобусні та пішохідні екскурсії.
* Рекомендуємо автобусну екскурсію по Гранд-Каньйонах Чорногорії + Скадарське озеро (40/30€) -  Плоскогір’я покриті лісами й луками, порізані ущелинами й підземними ріками, і дивлячись на них з висоти вічно засніжених гір видно озера, струмки та джерела, які б’ють з-під землі кришталево чистою водою. У цей прекрасний пейзаж чудово вписався каньйон річки Морача та древня національна святиня – монастир Морача. Важко описати словами фантастичні краєвиди найглибшого у Європі каньйону річки Тара. Єдиним місцем у Європі, де можна зустріти Рожевого пелікана, є національний парк Скадарське озеро.  Древні святині та фортеці з приголомшливими видами на озера, які причаїлися в просторому ложі між високих гір, створюють неповторноу гармонію душі та природи. Потрапивши сюди забуваєш про плин часу – здається, що опинився у казковій країні, де серед стародавніх дерев живуть ельфи й інші дивовижні істоти.
Прогулянка біля Чорного озера в національному парку Дурмітор. Первинна краса гір та лісів, озер і річок в гармонії із чаруючою тишею, робить це місце унікальною оазою природи в оточенні сучасної реальності людського життя. Здається, ніби земля торкається до неба, що спирається на могутні плечі Дурмітора. Серед сплячих вершин причаїлися цілих 18 льодовикових озер, які місцеві жителі називають «очима гір». У променях сонця сяє прозора гладь особливо загадкового та романтичного Чорного озера. За бажанням – купання в озері. Повернення в готель.
Вечеря та ночівля в готелі.
Скадарське озеро

5 день, понеділок  Герцег-нові, Тірана
Сніданок в готелі. Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць регіону, морські, автобусні та пішохідні екскурсії.
* Рекомендуємо екскурсію в столицю Албанії - Тірану (35€/30€). Столиця Албанії Тирана починає свою історію з мечеті, булочної і хамаму, які збудував османський правитель Сулейман Паша на самому початку 17 століття. За 400 років, що минули з того визначного моменту, там були збудовані споруди помпезної турецької, витонченої італійської та звичної для нас радянської архітектури. Зараз Тіпана перетворилася  на цілком сучасне місто, здатне запропонувати туристам не тільки масу історичних пам'яток, а й захоплююче нічне життя. Оглядова екскурсія містом, вільний час. Повернення в готель.
Вечеря та ночівля в готелі.
Тірана, столиця Албанії

6 день, вівторок Герцег нові, Цетіне
Сніданок в готелі. Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць регіону, морські, автобусні та пішохідні екскурсії.
*Рекомендуємо  екскурсію до Цетинє і Ловчен (30 €).
Довідка: Ми відправляємося у стародавню столицю Чорногорії – Цетинє. Місто вважається духовним та культурним центром країни. Ми відвідаємо відомий місцевий монастир, у якому зберігаються мощі Святого Петра Цетиньського та дві унікальні християнські реліквії – рука Святого Іоанна Хрестителя, якою він хрестив Ісуса, та частина хреста, на якому був розп’ятий Ісус. Далі ми проїдемо через надзвичайно красиві місця, відомі як «Кам’яне море Чорногорії», до гори Ловчен, з якої відкривається чудовий краєвид на долину Цетинє
Вечеря та ночівля в готелі.
Національний парк "Ловчен"

7 день, середа Герцег нові, боко-которська затока
Сніданок в готелі. Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць регіону, морські, автобусні та пішохідні екскурсії.
*Рекомендуємо екскурсію до Боко-Каторської затоки» (40 €/30€).
Затока включає чотири протоки та сім островів. Вздовж затоки проходить ланцюг античних та середньовічних містечок, серед яких виділяється Котор – місто з більш ніж двохтисячолітньою історією. За його міськими мурами знаходяться такі шедеври архітектури, як годинникова башта, собор Святого Трифона – покровителя та захисника Котору, церква Святого Луки, церква Святої Анни, церква Святої Марії, герцогський палац та театр Наполеона. У вільний час можна піднятися сходами у фортецю, звідки відкривається просто неймовірний краєвид на місто. Місто Пераст. Тут, в соборі св. Миколи, зберігаються шип від тернового вінця Спасителя, частка ризи Богородиці. Відвідування на катері острова «Богородиця на рифі».
Вечеря та ночівля в готелі.
Боко-Которська затока

8 день, четвер Герцег нові, дубровник
Сніданок в готелі. Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць регіону, морські, автобусні та пішохідні екскурсії.
*Рекомендуємо  екскурсію до Дубровника (25 €/20 €).
Довідка: Дубровнік – стародавнне місто Хорватії на узбережжі Адріатики. Його не випадково називають "Перлиною Адріатики". При вигляді фортеці старого міста просто німієш від захвату. Розглядаючи в Дубровнику стародавні камені фортець Хорватії, скріплені розчином на основі яєць, зовсім забуваєш, що ти тут тільки турист. Починає здаватися, що час повернувся назад і ти - чи то венеціанський купець, що приплив сюди зі своїми товарами, чи то хорватський мореплавець, що збирається на світанку покинути рідний порт.
Вечеря точівля в готелі.
Дубровник

9 день, п’ятниця  Герцег нові
Сніданок в готелі. Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць регіону, морські, автобусні та пішохідні екскурсії.
Ночівля в готелі.
Фортеця Мамула

10 день, субота Герцег нові
Сніданок в готелі. Виселення з готелю (10.00)
Виїзд з Герцег нові о 10.00 Переїзд в Угорщину, Послелення на території Угорщини

11 день, неділя БУДАПЕШТ
Сніданок в готелі, переїзд в Будапешт.
Прибуття в столицю Угорщини – Будапешт. (УВАГА!! Пересування по Будапешту на громадському транспорті!).
Довідка:  Безліч чудових міст розкинулося на берегах Блакитного Дунаю, але лише одне з них у всьому світі відоме як перлина Дунаю - це Будапешт. З висоти пташиного польоту Будапешт схожий на гігантський амфітеатр. По обох берегах річки постають перлини світової спадщини: Королівський палац і Середньовічний квартал, Будайська фортеця, знаменита церква Матяша, Рибацький бастіон, що привертає прекрасною панорамою на Дунай і протилежний берег, який відкривається з його тераси , Вільний час.
* Рекомендуємо оглядову пішохідну екскурсію містом (7€). Ми побачимо легендарні пам’ятники історії Буди і Пешту – Площу Героїв і славетний пам’ятник Тисячоліттю, архітектурний ансамбль Хуняді, Парламент, набережну Дунаю, базиліку св. Матяша (місце вінчання і усипальниця багатьох угорських королів), Рибальський бастіон та Королівський палац, з яких відкривається неймовірно красива панорама Будапешту та Дунаю.
Відвідування термальних купалень Сечені або Будапештського зоопарку / вільний час.
Довідка:  Термальні купальні "Сечені" (17 € або 5000 форинтів) – один із найбільших у Європі бальнеологічних комплексів і одна з перших лікувальних купалень в Пешті. Купальні Сечені знаходяться в міському парку Варошлігет, повністю комплекс потопає у чудовій красі природи з парковими деревами. Тут знаходяться п`ять басейнів площею 910 м2 з температурою води - 28 і 36 градусів тепла, басейн з сюрпризами, сидячий басейн, сауни з басейнами, 11 купалень з термальною водою, автомат льодяних коктейлів, термальний лікувальний басейн і багато іншого. Ваші враження будуть незабутні.
Відвідування Будапештського зоопарку (котрий також є найстарішим в Європі!) вам обійдеться в 9 € або 2500 форинтів.
Далі на нас чекає незабутня вечірня екскурсія на кораблику по Дунаю з безлімітом шампанського та чарівними панорамними видами з річки на архітектурні шедеври Будапешту. Розповідь гіда про історію і життя цього міста залишать у вашому серці тільки неповторні враження! (факультативно, вартість 25 €).
Нічний переїзд в Україну.


12 день, понеділок (20.07.2020).
Прибуття в Україну (Щоб зорієнтуватися в годині прибуття до свого міста для прикладу наводимо тільки м. Львів. Відштовхуючись від цього кожен сам в індивідуальному порядку може прорахувати годину прибуття в потрібне Вам місто. Отож, повернення у Львів в даній програмі орієнтовно о 08.00).

Знижки для дітей
55 %
Для дитини віком до 3 років, у номері з 2-ма дорослими без надання їй окремого ліжка
20 %
Для дитини віком до 6  років, у номері з 2-ма дорослими дорослими без надання їй окремого ліжка
Додатково
Проживання 7 ночей в готелі з дворазовим харчуванням, без проїзду – 229 € (до 01.04), 260 € (з 01.04)
Місця з 5 по 12 можна забронювати за додаткову плату – 15 €

Вартість проїзду (без проживання)  Україна –Чорногорія – Україна -150 € + 30€ (1 ніч в транзитному готелі)
Доплата за одномісне розміщення (Single) – 50%
Доплата за додаткове місце в автобусі – 150 €
Важливо
Організатори не несуть відповідальності за роботу консульських, митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності
ОБОВ’ЯЗКОВО!!! усім клієнтам потрібно бути на місці посадки за 20 хвилин до години виїзду.

 Мінімальна кількість туристів на факультативи – 20 осіб
Діти до 10 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
За вашим бажанням ми можемо організувати трансфер з місця Вашого проживання за мінімальну ціну. Вартість залежить від кількості бажаючих та місця відправлення. Просимо уточнювати у менеджера за 14-7 днів до туру.
У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
-переїзд комфортабельним автобусом єврокласу по всьому маршруту;
керівника групи;
-проживання в готелі у готелі **
-сніданки ,вечері згідно програми;


У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
- медичне страхування (програма Light – 200  грн, Standart – 300 грн, деталі тут>>>, за бажанням, Ви можете оформити страховий поліс самостійно)
-харчування, не передбачене готелями;
-курортний збір 1,5€/особа/ день – обов’язковий платіж
--проїзд громадським транспортом;
-факультативні екскурсії
Рекомендуємо взяти з собою:
-каримат (туристичний килимок);
-купальник/плавки, рушник, в’єтнамки;
-панаму чи капелюх для захисту від сонця.