Париж літаком


Авіатур до ПАРИЖА «Бонжур, мон амур!»

4 ночі у Парижі!

09 – 13 травня 2020р.

Вартість туру: 395 €


ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ:
1 день, субота (09.05.2020). ВИЛІТ, ПАРИЖ
 Збираємося в аеропорту Львова. Летимо у Париж!
Вітаємо у Франції! Трансфер до готелю. Поселення у готель неподалік метро.
Перше знайомство з «містом світла і кохання» у вечірній ілюмінації! Ночівля в готелі.
Вхід у Лувр

2 день, неділя (10.05.2020). ПАРИЖ
Сніданок. Вітаємо у нашому улюбленому місті! Кожен з нас прагнув хоча б раз у житті побувати в Парижі. Мабуть, жодне місто на Землі не володіє настільки непереборною привабливістю, як французька столиця.
Запрошуємо Вас на оглядову екскурсію (входить у вартість). Під час екскурсії ми побачимо усі найвідоміші пам'ятки Парижа: Паризьку Оперу, Єлисейські поля, Тріумфальну арку, Ейфелеву вежу, Лувр… і багато інших знакових місць.
Після екскурсії – вільний час (Пересування по місту впродовж усіх днів здійснюється громадським транспортом!).
Пропонуємо відвідати оглядовий майданчик хмарочоса Монпарнас (за бажанням – 20 €). Швидкісний ліфт за 38 секунд піднімає на 56-й поверх. Тут відкривається приголомшливий вигляд на Париж, можна зробити незабутні фотографії, а потім піднятися вже пішки на 59-й поверх на відкритий вертолітний майданчик – відчуття, немов би Ви на вершині світу, а панорама така, що дух захоплює!
Ввечері пропонуємо прогулянку на кораблику по Сені (за бажанням – 15 €). Усім, хто істинно закоханий в Париж, прогулянка на кораблику ідеально розкриє всю чарівність вечірньої панорами міста. Пропливаючи найважливіші пам'ятки: Ейфелеву вежу, острів Сіте, де знаходиться легендарний Собор Паризької Богоматері, ти по справжньому відчуєш Париж...
Ночівля в готелі.
Прогулянка на кораблику по Сені

3 день, понеділок (11.05.2020). ПАРИЖ
Сніданок. Вільний день. "Париж - це свято, яке завжди з тобою" – ця фраза Хемінгуея стала крилатою і облетіла весь світ. Здається, краще про Париж не скажеш. Адже Париж – це серце Франції і, поза сумнівом, найелегантніша столиця світу.
Час познайомитися з цим чарівним і вишуканим містом. Запрошуємо Вас на прогулянку Монмартром. Якщо Ви не були на Монмартрі – Ви не бачили Париж!
Вільний час. Ви можете відвідати Єлисейські поля, Лувр, піднятися на Ейфелеву вежу, влаштувати пікнік біля Сени, як це роблять самі парижани.
Ночівля в готелі.
Монмартр

4 день, вівторок (12.05.2020). ПАРИЖ
Сніданок. Вільний день у Парижі.
Пропонуємо поїздку до абатства Мон-Сен-Мішель, щоб побачити на власні очі восьме чудо світу! (за бажанням  80 €; тривалість – весь день).
На кордоні Нормандії і Бретані знаходиться одна з найбільш вражаючих і прекрасних споруд, створених людиною. Мон-Сен-Мішель - справжня перлина середньовічної готики, острів-скеля-абатство. У часи середньовіччя тут була фортеця, яку за десять століть ніхто не підкорив.
Сьогодні Мон-Сен-Мішель є другим за відвідуваністю після Парижу місцем у Франції.
Магічна чарівність цього місця охопить кожного, хто зможе побачити підступаючий до острова прилив ...
Ввечері повернення в Париж. Ночівля в готелі.
Мон Сен Мішель

5 день, середа (13.05.2020). ПАРИЖ
Сніданок. Вільний день у Парижі.
Пропонуємо поїздку на весь день у чарівну Нормандію (за бажанням 70 €). Нас чекає дивовижний за красою регіон. Ми зможемо побувати на узбережжі із розкішними піщаними пляжами і мальовничими портовими містечками... Тут все інше: іграшкові містечка, як зі сторінок дитячих казок; повітря, просочене ароматом океану; кухня з найсвіжіших морепродуктів, всесвітньо відомі сири. І пейзажі, від краси яких захоплює подих.
Старовинний Руан - найбільше нормандське місто. Великі готичні замки Руана, які впираються в небо своїми шпилями, були свідками багатьох історичних подій в житті Франції. Тут в Палаці Правосуддя судили легендарну Жанну Д’Арк. І тут же, на площі Старого ринку, вона піднялась на своє вогнище… Руан являє собою музей шедеврів готики.
Нас чекає екскурсія по місту, після якої ми поспішимо в Довіль - найкращий курорт на березі Ла-Маншу. Ми прогуляємося по розкішному Довілю – місту аристократів і казино, пройдемося по пляжу, де часто бувала Коко Шанель.
Далі ми відвідаємо Трувіль - старовинне рибальське селище на березі протоки Ла-Манш. Нам напевно здасться, що ми потрапили в абсолютно інший час.
І на завершення - мальовничий портовий Онфлер - улюблене місто імпресіоністів Моне, Будена, Делакруа з його мальовничими вуличками і найстарішою дерев'яною церквою Франції.
Нормандія не залишить нас байдужими…
Трансфер до аеропорту. Виліт додому. Переглядаємо фотографії, ділимось враженнями і плануємо нову спільну подорож! Прибуття до Львова.
Довіль і Трувіль - найзнаменитіші курорти Нормандії


        У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
·                     трансфери аеропорт-Париж / Париж-аеропорт;
·                     проживання - 7 ночівель у 3* готелі;
·                     харчування - сніданки після ночівель у готелі;
·                     оглядова екскурсія по Парижу;
·                     супровід керівника групи за маршрутом;
·                     допомога у придбанні авіаквитків.

       У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
·                     авіапереліт (від 140 євро);
·                     страхівка (100-200 грн)
·                     факультативи, громадський транспорт.


Організатори не несуть відповідальності за роботу митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності!!!
Організатор залишає за собою право змінювати програму туру без зменшення загального обсягу послуг. Автобусне обслуговування у вільний час не передбачене. Мінімальна кількість туристів для здійснення факультативної програми – 15-20 осіб.
Вартість факультативних програм складається з вартості вхідних квитків та/або транспортного обслуговування та/або послуг гіда та/або резервації.