Бриз балтійського моря


Бриз Балтійського моря
 (ТУРИСТИЧНА ПРОГРАМА)
25-30 червня 2020

АКЦІЙНА ЦІНА - 199€ + 300 грн
При бронюванні туру після 15.05.2020 вартість  – 235 € + 200 грн

Люблін (1 день) – Рига ( 1 день, 1 ніч ) – Стокгольм ( 1 день, 1 ніч ) – Хельсінкі ( 1 день, 1 ніч ) – Таллін ( 1 день ) – Варшава ( 1 день )

Дати турів

Виїзди відбуваються з наступних міст:
Тернопільська обл.: Тернопіль (09.30), Зборів (10.00);
Львівська обл.: Золочів (10.30), Львів (12.00), Стрий (11.00)*;
Івано-Франківська обл.: Івано-Франківськ (09.00)*, Калуш (10.00)*, Долина (10.30)*;
Адресу місця посадки в автобус у вашому місті Ви можете переглянути ТУТ.

 ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ:
1 день, четвер (20.08.2020). Виїзд з України (години та місця виїздів вказані вище). Проходження Україно-Польського кордону.
*Рекомендуємо екскурсію «Люблін – місто натхнення» (за умови оперативного проходження кордону).
Люблін (Lublin) частенько величають «Козячим градом» або «Малим Краковом». Адже це чудове місто так само гарне і самобутнє, як і Краків, і при цьому (поки ще) НЕ перенасичене туристами. А ось «Козячим градом» Люблін називають через зображеного на його гербі білого козла, що збирається поласувати виноградною лозою.
Нічний переїзд до Риги. 
Люблін - малий Краків

2 день, п’ятниця (21.08.2020). РИГА
Прибуття зранку в Ригу.
Оглядова екскурсія Ригою. «Рига - місто в стилі бароко». ЇЇ центральний район зберіг цілий комплекс старих, дуже старих і зовсім древніх будівель, що не залишають байдужим нікого. При цьому Рига завжди була «старшим братом» в своєму невеликому Балтійському сімействі. Це місто дійсно справляє враження мегаполіса. Він вирує, веселиться, притягує тисячі туристів, непомітно закохує їх в себе, змушуючи, якщо не затриматися на д ень-другий, то як мінімум приїхати сюди ще раз.
Розділена широкою 500-метровою річкою Даугава, Рига назавжди залишається в серці своїми фасадами в стилі ар-нуво, великими зеленими парками і затишними невеликими барами.
Вільний час в Ризі.
Рекомендуємо екскурсію «Рига - столиця югендстилю». Арт нуво, тіффані, югендстиль… Як би в різних країнах світу цей стиль не називали – відірватись від творів мистецтва, створених у ньому, неможливо. Такі відомі митці, як Врубель, Мунк, Муха, Гауді вписали свої імена в історію неповторними творіннями. Місцеві змагання між архітекторами початку ХХ ст. перетворили історичну частину Риги в архітектурний шедевр, який сьогодні внесено до Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Жоден будинок не мав бути подібним на інший, а навпаки кращим, оригінальнішим та екстравагантнішим. Світла гама тонів, тварини, рослини, образи жінок, маски, неймовірні звивисті лінії екстер’єрів… Захопливий архітектурий парад запрошує тебе!»
Переїзд в порт. Посадка на паром TALLINK.  Розміщення в каютах. Відправлення о 17.00 Ночівля на поромі.
Розміщення на поромі в каютах класу С – без вікна, душ і туалет – в кожній каюті. Розміщення по 4 особи в каюті.
Ви побачите, що пороми TALLINK - це не просто кораблі, це цілі міста на воді. До Ваших послуг розважальна програма на борту, ресторани, бари, сауна, магазин безмитної торгівлі, дитячий клуб і відкрита палуба, з якої так приємно спостерігати за віддаляється берегом.
Паром до Риги

3 день, субота (22.08.2020). СТОКГОЛЬМ
Сніданок на поромі (за бажанням, за умови попереднього бронювання – 13€, при умові оплати на борту – 15€)
Прибуття в Стокгольм о 10.30.
Стокгольм - столиця Швеції, живовисне «північною красою» місто. Як і будь-яка європейська столиця, крім безлічі пам'яток і музеїв, він може похвалитися великою кількістю кафе з приголомшливо смачними стравами, магазинами шведських дизайнерів, а також багатим нічним життям.
Місто виникло понад 700 років тому; сьогодні Стокгольм розкинувся на 14 островах в холодному Балтійському морі, з'єднаних 57 мостами. Але незважаючи на це, практично до всіх основних визначних пам'яток тут можна без проблем дістатися пішки.
*Рекоментуємо оглядову автобусно-пішохідну екскурсію містом «Стокгольм – серце півночі» (17€) Під час оглядової екскурсії по Стокгольму ви побачите третій за величиною в Європі королівський палац, побудований в середині XVIII століття, церква Святого Миколая XIII століття, церкву острова Ріддархольмен францисканського монастиря ХІІІ століття, а також зелені парки і сірі скелі, Балтійське море і озеро Меларен, проїдете по парадній вулиці міста Страндвеген, забудованої найдорожчими в Стокгольмі багатоквартирними будинками, побачите Концертний будинок, де не тільки виступають музиканти, а й вручаються Нобелівські премії, побуваєте на найкрасивіших з 14 стокгольмських островів і подивитеся на панораму міста з оглядового майданчика.
Рекомендуємо пішохідну екскурсію Гамла Станом (12€).
Гамла-Стан колись був окремим містом, з середньовічними провулками, бруківкою і архаїчною архітектурою. Сьогодні Гамла-Стан або Старе місто, розташоване на острові Стадсхолмен, основним історичним районом Стокгольма і налічує близько 3 тис. жителів.
Територія Гамла-Стана, що займає площу в 36 гектар, приваблює туристів своїми пам'ятками, серед яких Королівський палац у стилі бароко, Кафедральний собор Стокгольма, Будівля Дворянського зібрання, Музей Нобеля. Гамла-Стан вражає  і найвужчою в Стокгольмі вуличкою Мортена Тротзіга і найменшим пам'ятником Швеції, розташованим на відкритому повітрі - пам'ятником Хлопчика, що дивиться на Місяць. Залиште йому монетку – і Ви ще обов’язково по вернетесь у Стокгольм.
Вільний час в Стокгольмі.
Переїзд в порт. Посадка на паром TALLINK.  Розміщення в каютах. Відправлення о 19.30 Ночівля на поромі. Переїзд в Турку.
Стокгольм, старе місто

4 день, неділя (23.08.2020). ТУРКУ, ХЕЛЬСІНКІ.
Сніданок на поромі (за бажанням, за умови попереднього бронювання – 13€, при умові оплати на борту – 15€).
Прибуття в Турку о 7.00.
Оглядова екскурсія «Турку – найстаріше місто Фінляндії»
У цьому місті, розташованому на берегах річки Аурайокі, знаходяться головні пам’ятники фінської історії. Турку — найстаріше місто Фінляндії і колишня її столиця. На думку археологів та істориків, було засноване в кінці 13 століття і майже відразу став одним з найважливіших міст країни, отримав статус столиці і зберігав свої позиції аж до 1809 року, коли Фінляндія увійшла до складу Російської Імперії. В даний час Турку все ще залишається культурним та економічним центром, а в 2011 році він разом з Таллінном був призначений Культурною столицею Європи.
Переїзд в Гельсінкі
Рекомендуємо екскурсію «Гельсінкі – столиця Фінляндії» (13€)
Гельсінкі - чарівне місто. Його вишукана архітектура втихомирює, магазини притягують якісними товарами за прийнятними цінами, а мінімалістична природа - сосни та берізки - дозволить українцю відчути себе в далекій північній столиці, як удома. У 2011-му Гельсінкі посіло перше місце в рейтингу 25 найкращих міст світу, складеному авторитетним британським журналом Monocle.
Вільний час в Гельсінкі.
Переїзд в порт. Посадка на паром TALLINK. Відправлення о 18.30. Переїзд в Таллін. Прибуття о 22.00. Поселення в готель, ночівля в готелі.
Хельсінкі 

5 день, понедялок (24.08.2020). ТАЛЛІН
Сніданок в готелі. Виселення з готелю.
Нас чекає серце Півночі – казковий Таллін. Знайомство з Талліном розпочнемо з оглядової екскурсії . Таллінн настільки різнобічний, що Ви можете гуляти по вулицях днями і постійно знаходити щось нове і цікаве. Це ідеальне місто, де поєднується нічне життя та пригоди з багатою культурою міста, історична атмосфера і незабутні яскраві враження. Середньовічне Старе місто Таллінна знаходиться всього в кількох хвилинах від ділового центру з його хмарочосами, сучасними готелями, розкішними ресторанами і торговими центрами.
Вільний час .
Відправлення з Талліну о 17.00. Переїзд в Україну.
Перлина Естонії - Таллін

6 день, вівторок (25.08.2020). ВАРШАВА
Прибуття в Варшаву. ( Час перебування в Варшаві 9 год ).
Варшава - це місто у серці Європи, у якому кипить життя. Тут сплітаються історія та сучасність, традиції і дух перемін. Варшава - це місто з характером, сповнене активного руху.
Під час Другої Світової війни Варшава була майже повністю зруйнована, але любов поляків і їхні старання підняли її з руїн. Старе місто було відновлено так сумлінно, що воно – як єдина в світі реконструкція міста – занесено до Списку ЮНЕСКО. 
Виїзд із Варшави, переїзд в Україну.
Прибуття в Україну (Щоб зорієнтуватися в годині прибуття до свого міста для прикладу наводимо тільки м. Львів. Відштовхуючись від цього кожен сам в індивідуальному порядку може прорахувати годину прибуття в потрібне Вам місто. Отож, повернення у Львів в даній програмі пізно вночі, після 00:00).


У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
- проїзд комфортабельним автобусом по маршруту;
- проживання в готелі;
- ночівлі на поромах
- харчування – сніданки (після ночівлі в готелі);

У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
- турпакет -35 € (оглядові екскурсії у Ризі, Талліні і Турку) – обов’язкова плата
- медичне страхування (програма Light – 200  грн, Standart – 300 грн, деталі тут>>>, за бажанням, Ви можете оформити страховий поліс самостійно)
-харчування, не передбачене готелями;
-проїзд громадським транспортом;
- сніданки на поромах (якщо бажаєте замовити наперед по дешевшій вартості, просимо уточнювати при бронюванні туру)
-факультативні екскурсії
-приватні витрати;

Важливо:
ОБОВ’ЯЗКОВО!!! усім клієнтам потрібно бути на місці посадки за 20 хвилин до години виїзду.

* Факультативно,  трансфер до Львова здійснюється за додаткову оплату, ціну уточнюйте при бронюванні туру;
**При акційній ціні діють тільки знижки «5 + 1» і «10 + 1» (тобто, якщо ви візьмете в подорож з собою 5 друзів, то отримаєте знижку 50%, а коли 10 друзів, то знижка становитиме вже цілих 100%). Детальніше про наші знижки читайте ТУТ;
***Організатори не несуть відповідальності за роботу консульських, митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності.
****Організатори залишають за собою право на зміну порядку проведення екскурсій, а також на заміну їх на рівноцінні;
***** Під час вільного часу - автобусне обслуговування не передбачено;