Термали шопінг і вино


Термали, шопінг і вино 
 (тур вихідного дня)

8-10 травня 2020

Виїзд в п’ятницю вечером, повернення в неділю вночі
(одна ніч в готелі)

 Егерсалок, Егер ( 1 день, 1 ніч ) – Хайдусобосло ( 1 день)

АКЦІЙНА ЦІНА - 65€ + 200 грн
При бронюванні туру після 08.04.2020 вартість  – 79 € + 200 грн

Виїзди відбуваються з наступних міст:
Тернопільська обл.: Тернопіль (20.00), Зборів (20.30);
Львівська обл.: Золочів (21.00), Львів (22.00), Стрий (23.00).
Закарпатська обл.: Свалява (00.30), Мукачево (01.30)
Адресу місця посадки в автобус у вашому місті Ви можете переглянути ТУТ.

 ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ:
1 день, п'ятниця (08.05.2020). Виїзд з України (години та місця виїздів вказані вище). Проходження Україно-Угорського кордону. Нічний переїзд в Угорщину.

2 день, субота (09.05.2020). ЕГЕРСАЛОК, ЕГЕР.
Ранкове прибуття  в Егерсалок. Тут знаходиться єдиний в Європі великий соляний пагорб, такий же як в турецькому Памуккале і американському національному парку Йеллоустоун. Таких природних пам’яток всього три на планеті. Егерсалок – називають угорським Памуккале. Це відомий термальний курорт… Природа довкола надзвичайна – мальовнича долина і покриті густими лісами.
Цілюще джерело б’є з глибини 400 м і роками намиває застиглий водопад. Вода в джерелі гаряча, + 68°С. Ціни на вхідні квиточки можна переглянути ТУТ.
Далі їдемо до угорського містечка Егер.
*Рекомендуємо оглядову екскурсію містом. Ми познайомимося з одним з найкрасивіших середньовічних міст Угорщини - містом квітів, студентів і знаменитого червоного вина (8€).
Угорські вина, це традиція всього регіону. Неможливо уявити Угорщину без вина так як і без купалень. Теплі води Угорщини гріють наше тіло, а вино - душу. Один з найвідоміших і найбільш відвідуваних регіонів - Егер. Прекрасне село біля Егера, з відомою назвою - Долина Красунь, запрошує на дегустація Егерських вин та неймовірно смачного угорського гуляшу (15 €).
 По дорозі зупинка та час на шопінг в TESKO.
Переїзд на ночівлю в готель в Хайдусобосло.
Аквапарк Хайдусобосло 

3 день, неділя (10.05.2020) ХАЙДУСОБОСЛО.
Сніданок в ресторані готелю.  
Для бажаючих трансфер в шопінг центр аутлет Polgar ( 10 € ) . Виїзд 08:00 , повернення близько обіду.
Термальне курортне місто Хайдусобосло. Маленьке угорське містечко Хайдусобосло у минулому столітті прославилось на всю Європу, адже тут у 1925 році виявили цілюще термальне джерело. А через два роки тут відкрився перший термальний курорт. Протягом останніх років цей комплекс осучаснили: були побудовані нові будівлі, аквапарк, закритий спа-центр. І завдяки цьому комплекс “Hungarospa” став найбільшим у Європі.
Відпочинок в купальнях. Ціни на вхідні квиточки можна переглянути ТУТ.
Переїзд в Україну.
Відпочиноковий комплекс в Егерсалок

Прибуття в Україну (Щоб зорієнтуватися в годині прибуття до свого міста для прикладу наводимо тільки м. Львів. Відштовхуючись від цього кожен сам в індивідуальному порядку може прорахувати годину прибуття в потрібне Вам місто. Отож, повернення у Львів 00.00).


 У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
- проїзд комфортабельним автобусом по маршруту;
- проживання в готелі **-***;
- харчування – сніданки (після ночівлі в готелі);

У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
- депозит на факультативні екскурсії €25 (використовується на дегустацію вина, або інші факультативи, крім вх. квитків у купальні);
- вхідні квитки в купальні та інші екскурсійні об'єкти;
- дегустації вин та гуляшу
- медичне страхування (програма Light – 150  грн, Standart – 250 грн, деталі тут>>>, за бажанням, Ви можете оформити страховий поліс самостійно)

Важливо:

ОБОВ’ЯЗКОВО!!! усім клієнтам потрібно бути на місці посадки за 20 хвилин до години виїзду.

*При акційній ціні діють тільки знижки «5 + 1» і «10 + 1» (тобто, якщо ви візьмете в подорож з собою 5 друзів, то отримаєте знижку 50%, а коли 10 друзів, то знижка становитиме вже цілих 100%). Детальніше про наші знижки читайте ТУТ;***Організатори не несуть відповідальності за роботу консульських, митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності.
***Організатори залишають за собою право на зміну порядку проведення екскурсій, а також на заміну їх на рівноцінні;
**** Під час вільного часу - автобусне обслуговування не передбачено;