Тур на 8ме березня


Мій термальний рай
У міжнародний жіночий день ♥

6-9 березня 2020

АКЦІЙНА ЦІНА - 89€ + 200 грн

Кожній жінці в турі  - приємнй сюрприз ♥

Егерсалок – Егер – Будапешт (1 день, 2 ночі) – Хайдусобосло 
Виїзди відбуваються з наступних міст:
Тернопільська обл.: Тернопіль (20.00), Зборів (20.30);
Львівська обл.: Золочів (21.00), Львів (22.00), Стрий (23.00).
Закарпатська обл.: Свалява (00.30), Мукачево (01.30)
Адресу місця посадки в автобус у вашому місті Ви можете переглянути ТУТ.


 ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ:
1 день, п'ятниця (06.03.2020). Виїзд з України (години та місця виїздів вказані вище). Проходження Україно-Угорського кордону. Нічний переїзд в Угорщину.

2 день, субота (07.03.2020). ЕГЕРСАЛОК, ЕГЕР.
Ранкове прибуття в Егерсалок. Тут знаходиться єдиний в Європі великий соляний пагорб, такий же як в турецькому Памуккале і американському національному парку Йеллоустоун. Таких природних пам’яток всього три на планеті. Егерсалок – називають угорським Памуккале. Це відомий термальний курорт… Природа довкола надзвичайна – мальовнича долина і покриті густими лісами.
Цілюще джерело б’є з глибини 400 м і роками намиває застиглий водопад. Вода в джерелі гаряча, + 68°С. Ціни на вхідні квитки можна переглянути ТУТ.
 Відпочинковий комплекс Saliris Resort - Spa



Далі їдемо до угорського містечка Егер. Угорські вина, це традиція всього регіону. Неможливо уявити Угорщину без вина так як і без купалень. Теплі води Угорщини гріють наше тіло, а вино - душу. Один з найвідоміших і найбільш відвідуваних регіонів - Егер. Прекрасне село біля Егера, з відомою назвою - Долина Красунь, запрошує на дегустація Егерських вин та неймовірно смачного угорського гуляшу (15 €).
Переїзд в Будапешт. Ночівля в в готелі.


3 день, неділя (08.03.2020). БУДАПЕШТ. СВЯТО 8-ГО БЕРЕЗНЯ!
Сніданок в готелі.
Оглядова екскурсія Будапештом з екскурсоводом. Ми побачимо легендарні пам’ятники історії Буди і Пешту – Площу Героїв і славетний пам’ятник Тисячоліттю, архітектурний ансамбль Хуняді, Парламент, набережну Дунаю, базиліку св. Матяша (місце вінчання і усипальниця багатьох угорських королів), Рибальський бастіон, Королівський палац, з якого відкривається неймовірно красива панорама Будапешту і Дунаю.
Вільний час.
*Рекомендуємо Вам насолодитись прекрасним видом з гори Геллерт (трансфер 8€). На правому схилі гори Геллерт, у вирі зелені стоїть пам'ятник святому Геллерту - венеціанському абату, який приїхав до Угорщини на запрошення першого угорського короля Святого Іштвана, хрестити угорців. Мало хто знає, що 400 років тому на горі стояла турецька фортеця, 300 років тому тут пролягав шлях хрестоносців, а на початку ХІХ століття було відкрито астрономічну обсерваторію, відому у всій Європі. Донині тут лишилася Цитадель з готелем, диско та оглядовим майданчиком, з якого можна побачити панораму, що стала частиною скарбниці ЮНЕСКО.
* Рекомендуємо відвідати найбільший в центральній Європі Тропікарій-Океанарій (8€ + вхідний квиток 8,5 €), який знаходиться в торговому центрі "Кампона". Одинадцятиметровий тунель з акулами, екзотичні рептилії, веселі мавпочки та барвисті тропічні птахи просто у вас над головою! Можна власноруч погодувати алігаторів, або ж ненароком змокнути під тропічною зливою! Крім цього, величезний торгівельний центр "Кампона" з бутіками провідних торгівельних марок світу до ваших послуг.
Вид на Дунай з рибацького бастіону

Рекомендуємо екскурсію “Сентендре - місто художників” (15€, 10€ трансфер). Серед мальовничої природи вже багато століть існує невелике затишне містечко Сентендре. Особлива «середземноморська» атмосфера міста і велика кількість художніх майстерень приваблюють сюди велику кількість любителів мистецтва. Вузькі вигнуті вулички зустрічаються на центральній площі Фотер. Неповторний настрій надають площі невисокі пофарбовані в яскраві кольори будинки XVIII-ХIX ст. в стилі пізнього бароко. Історія міста тісно пов'язана з балканськими народами, зокрема з сербами, болгарами і греками. З 20-х років XX ст. місто облюбували художники, які і перетворили Сентендре в художню майстерню під відкритим небом. Але одним з найцікавіших місць в місті вважають сучасний музей марципанів, який був відкритий в 1994 році і став одним із символів Сентендре.
Пропонуємо відвідати термальні купальні "Сечені"  – один із найбільших у Європі бальнеологічних комплексів і одна із перших лікувальних купалень в Пешті. Купальні Сечені знаходяться в міському парку Варошлігет, повністю комплекс потопає у чудовій красі природи з парковими деревами. Тут знаходяться п`ять басейнів площею 910 м2 з температурою води - 28 і 36 градусів тепла, басейн з сюрпризами, сидячий басейн, сауни з басейнами, 11 купалень з термальною водою, автомат льодяних коктейлів, термальний лікувальний басейн і багато іншого. Ваші враження будуть незабутні. Ціни на вхідні квитки можна переглянути ТУТ.
*Далі на нас чекає незабутня вечірня екскурсія на кораблику по Дунаю з келихом шампанського та чарівними панорамними видами з річки на архітектурні шедеври Будапешту. Розповідь гіда про історію і життя цього міста залишать у вашому серці тільки неповторні враження! (факультативно, вартість 17 €).
Поселення в готель
Термальні купальні "Сечені"

4 день, понеділок (09.03.2020). ХАЙДУСОБОСЛО
Сніданок в готелі. Виселення. Переїзд в термальне курортне місто Хайдусобосло. Маленьке угорське містечко Хайдусобосло у минулому столітті прославилось на всю Європу, адже тут у 1925 році виявили цілюще термальне джерело. А через два роки тут відкрився перший термальний курорт. Протягом останніх років цей комплекс осучаснили: були побудовані нові будівлі, аквапарк, закритий спа-центр. І завдяки цьому комплекс “Hungarospa” став найбільшим у Європі.
Відпочинок в купальнях. Ціни на вхідні квитки можна переглянути ТУТ.
Відправлення з Хайдусобосло.
Прибуття в Україну (Щоб зорієнтуватися в годині прибуття до свого міста для прикладу наводимо тільки м. Львів. Відштовхуючись від цього кожен сам в індивідуальному порядку може прорахувати годину прибуття в потрібне Вам місто. Отож, повернення у Львів пізно вночі).

 Аквапарк у Хайдусобосло

 У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
- проїзд комфортабельним автобусом по маршруту;
- проживання в готелі **-***;
- харчування – сніданки (після ночівлі в готелі);

У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
- депозит на факультативні екскурсії €25 (не можна використати на вх. квитки у купальні);
- вхідні квитки в купальні та інші екскурсійні об'єкти;
- дегустації вин та гуляшу
- медичне страхування (програма Light – 150  грн, Standart – 250 грн, деталі тут>>>, за бажанням, Ви можете оформити страховий поліс самостійно)

Важливо:

ОБОВ’ЯЗКОВО!!! усім клієнтам потрібно бути на місці посадки за 20 хвилин до години виїзду.

*При акційній ціні діють тільки знижки «5 + 1» і «10 + 1» (тобто, якщо ви візьмете в подорож з собою 5 друзів, то отримаєте знижку 50%, а коли 10 друзів, то знижка становитиме вже цілих 100%). Детальніше про наші знижки читайте ТУТ;***Організатори не несуть відповідальності за роботу консульських, митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності.
***Організатори залишають за собою право на зміну порядку проведення екскурсій, а також на заміну їх на рівноцінні;
**** Під час вільного часу - автобусне обслуговування не передбачено;