До св. Антонія в Падую тур


Паломницький тур до Італії на св. Антонія Падуанського
Всі дороги ведуть до Риму!
 (ПАЛОМНИЦЬКА ПРОГРАМА)
09 – 14 червня 2020 р.
АКЦІЙНА ЦІНА** 210 € + 200 грн.
Вартість туру при бронюванні менше, ніж за місяць до туру – €225 + 200 грн.

Будапешт (1 день) – Венеція (1 день) – Рим, Ватикан (2 дні, 2 ночі) –
 Падуя (1 день, 1 ніч)


Виїзди відбуваються з наступних міст:’
Тернопільська обл.: Тернопіль (04.00)*, Зборів (04.30)*;
Львівська обл.: Золочів (05.00)*, Львів (07.00), Стрий (08.00);
Закарпатська обл.: Мукачево (11.00).
Адресу місця посадки в автобус у вашому місті Ви можете переглянути ТУТ.

 ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ:
1 день, вівторок (09.06.2020). БУДАПЕШТ
Збір групи. Виїзд на кордон.
Далі наш маршрут пролягає до величного Будапешту. * Рекомендуємо вечірню прогулянку на кораблику по Дунаю з келихом шампанського  (15 €), неймовірні панорами міста, унікальне освітлення мостів та бокал шампанського кожному паломнику подарують вам гарний настрій в перший день подорожі.
Переїзд в Італію.
Парламент Будапешту

2 день, середа (10.06.2020). ВЕНЕЦІЯ
Прибуття на автобусну стоянку в передмістя Венеції. Переїзд в місто на громадському транспорті.
Венеція – острівне місто-музей просто неба з романтичним шармом. Тисячоліттями художники та поети возвеличували місто. Кожен куточок Венеції – унікальний експонат історії. Розкішні палаци і скромні вузенькі вулички, мовчазні канали та гомінкі ринки. Затишні кафе запрошують на ароматну каву, а на площі Сан Марко музичні оркестри виконують для туристів романтичні мелодії. Ви відчуєте вир життя цього міста, поміряєте карнавальну маску, помилуєтесь Гранд Каналом... І, головне, зануритесь в неповторну атмосферу найбільш романтичного міста Італії. Оглядова екскурсія та відвідування собору св. Марка.
Переїзд до готелю неподалік Риму, пізнє поселення, ночівля.
Гранд Канал

3 день, четвер (11.06.2020). РИМ.
Сніданок в ресторані готелю. Увага! Пересування по Риму тільки громадським транспортом!
Ми відвідаємо український собор св. Софії в Римі, збудований ще Патріархом Йосифом Сліпим. На довгі роки цей собор був головним храмом Української Греко-Католицької Церкви. Це надзвичайно гарний храм, повністю вкритий позолоченою мозаїкою з образами українських святих. Літургія в українському обряді.
Далі у програмі нашої подорожі відвідування Ватиканських музеїв та Сікстинської капели, неймовірно розмальованої фресками самим Мікеланджело. Також ми побачимо експонати однієї з найбільших колекцій творів мистецтва світу. Особливості додає те, що ми не можемо знати, що саме в цей час виставлятиметься в залах Ватиканського музею, адже колекція настільки велика та багата, що експонати доводиться змінювати дуже часто, аби хоча б невелику їх частину могли побачити поціновувачі. (Вхідний квиток та екскурсія в Ватиканські музеї оплачуються додатково – 25 € з особи).
Рим. Нас чекає неймовірна екскурсія «Вічним містом», бруківка якого, ще пам'ятає сандалі легіонерів, імператорів та пілігримів зі всього світу. Знайомство з Римом ми розпочнемо з його античної частини, грандіозних пам'яток часів розквіту Римської імперії – амфітеатру Колізей, Римського форуму, Імператорських форумів, Капітолію… Ми відвідаємо один з символів Риму – фонтан Треві, прогуляємось площею Венеції, площами Ротонда та Навона, побачимо Замок Ангела – знамениту в'язницю, найвідомішу на європейському континенті…
Переїзд до готелю, ночівля.
Колізей, Рим

4 день, п’ятниця (12.06.2020). РИМ.
Сніданок в готелі. Виселення з готелю.
Ми знову будемо в Ватикані на площі св. Петра. Ангел Господній (лат. Angelus Domini) – традиційна католицька молитва, що прославляє Благовіщення Діви Марії і втілення Ісуса Христа. За традицією Папа римський читає молитву Ангел Господній разом з тими, хто молиться на Площі Святого Петра у Ватикані щонеділі опівдні.
Вільний час. За бажанням, відвідування святинь Риму: церква св. Альфонса, в якій зберігається ікона Матері Божої Неустанної Помочі, та базиліка Санта Марія Маджоре, де зберігаються ясла Ісуса та чудотворна ікона Матері Божої, яку ще називають "Спасіння народу римського".
Великою святинею, до якої ми матимемо можливість приклонитися, є Святі сходи. Їх привезла цариця Олена з Єрусалиму. Це сходи Преторії – палацу Понтія Пілата, що знаходяться в каплиці Сан Лоренцо в Римі. 28 східців яких торкались стопи Господа, на які впала його кров. Поверх сходів  дерев'яний настил  в якому зроблено скляні отвори, через які видно сліди крові Спасителя. Святими сходами люди підіймаються лише на колінах, читаючи молитви на кожній зі сходинок.
Збір групи, переїзд в готель неподалік Падуї.Ночівля.
Собор св Петра

5 день, субота (13.06.2020). ПАДУЯ, ДЕНЬ СВ. АНТОНІЯ
Переїзд в Падую. Падуя ще у VI ст. до н. е. була центром  цивілізації племен венето. У І ст. н. е місто увійшло до складу Римської імперії.
Святий Антоній Падуанський є одним з найбільш шанованих святих Католицької церкви. Останні роки життя його пройшли в Падуї, тут він і помер 13 червня 1231 р.
Ця дата – день смерті на землі і народження на небі, відзначається в Падуї, як загальноміське свято. Тисячі жителів міста та паломників з усіх куточків землі, беруть участь у процесії вулицями Падуї з мощами святого.
А центром святкувань є базиліка святого Антонія, куди в 1263 році перенесли мощі святого. Долучиться до святкувань і наша група паломників.
Також ми матимемо вільний час для прогулянки цим неповторним італійським містом, адже це наш останній вечір в Італії – треба насолодитись останніми хвилинами тут і кинути монетку в фонтан, щоби обов'язково сюди повернутися в майбутньому. Збір групи, виїзд в Україну.
Святкування дня св Антонія в Падуї

6 день, неділя (14.06.2020). Прибуття до Львова пізно ввечері.

У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
·         проїзд комфортабельним автобусом по маршруту;
·         проживання в готелях 3*;
·         харчування – сніданки (після ночівлі в готелях);
·         сучасна аудіосистема з навушниками для екскурсій.


У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
·         Турпакет (екскурсії, стоянки, оплата в'їзду в міста і т.д.) – загалом 35 € (обов'язкова оплата);
·         медичне страхування (програма Light – 150 грн, Standart – 250 грн.) За бажанням, ви можете оформити страховий поліс самостійно;
·         проїзд в громадському транспорті в Римі та Венеції;
·         вхідні квитки в музеї та інші екскурсійні об'єкти;
·         факультативні екскурсії (за бажанням).

Організатори не несуть відповідальності за роботу консульських, митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності.