Париж – любов з першого погляду

Париж – любов з першого погляду

Краків (1 день) Прага (1 день, 1 ніч)– Париж (2 дні, 1 ніч) –
Дрезден (1 день, 1 ніч) – Вроцлав (1 день)
6 днів

ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ:
1 день. Виїзд з України (години та місця виїздів вказані вище). Проходження Україно-Польського кордону. Переїзд до Кракова.
Прибуття в Краків.
Вільний час у Кракові, можливість погуляти містом,
Довідка: Краків -  вражаюче  місто, красиве і загадкове. Місто художників і музикантів, зі своїми легендами і, звичайно ж, милими польськими жартами. У ньому потрібно зупинитись хоча б на мить ... Ми побачимо костел св. Діви Марії, Ринкова площа з пассажемсуконних рядів Сукенніци, університетський квартал, монастир Францисканців, собор св. Петра і Павла та, нарешті, сам Вавельський пагорб з Кафедральним собором.
Оглядова екскурсія містом.
* Рекомендуємо відвідати серце Кракова  - Вавельський замок (9€). Розташований на високому березі Вісли, "Вавель" включає в себе королівський замок, кафедральний собор, і систему замкових укріплень. Вавель - той замок, в який хочеться йти, тому що велич, яка огортає його, притягує будь-кого, хто опиняється поруч. Він височить над містом, такий витончений і монументальний одночасно. А коли потрапляєш на територію замку, здається, що тут зібрана архітектура всіх країн і народів.
Збір групи. Переїзд в Прагу, ночівля в Празі.
Краків, ринкова площа

2 день ПРАГА
Сніданок в готелі.
Довідка: Прага - місто, в якому хочеться гуляти і гуляти, постійно відкриваючи все нові і нові місця! Пішохідна екскурсія по місту - це справжня пригода зі смаком легенд, таємничості, часом шокуючою і заворожуючою душу правдою, про події минулих років. В лабіринтах маленьких вуличок Ви поринете в таємничу атмосферу Старого міста: стародавня Порохова вежа, Становий театр, який пам'ятає ще Великого Моцарта; Каролінум - перший Празький університет, костел Діви Марії перед Тином. Староміська площа не залишать Вас байдужими. Ви станете свідком параду апостолів на старому астрономічному годиннику Орлої: про рухомі фігурки курантів – апостолів, алегорії смерті та півня, швидкоплинність часу та сарказм жадібності знають навіть ті, хто в Празі ніколи не бував!
Свята літургія у одному з храмів міста.
* Рекомендуємо оглядову екскурсію містом* (9 €)
Вільний час, можливість самостійно прогулятись старовинним містом, зробити фото та відчути неймовірну атмосферу столиці
* Рекомендуємо екскурсю в Празькому Граді (11 €) - постійній резиденції чеських князів, королів і президентів. Тут Ви побачите  величний Кафедральний Собор святого Віта, побудований в епоху готики, Старий Королівський Палац, Базиліку святого Георгія, фонтани і скульптурні монументи, а також легендарна Золота Вуличка, на якій жили стародавні алхіміки, що шукали спосіб перетворення будь-якого металу в золото, філософський камінь і еліксир вічної молодості.
* Рекомендуємо здійснити двогодинну прогулянка на кораблику по річці Влтава (26 €). На кораблику є дві палуби: нижня з панорамними вікнами, яка опалюється в холодний період, та верхня – відкрита.
Нічний переїзд в Париж
Староміська площа, Прага

3 день ПАРИЖ
Ранкове прибуття у Париж.  УВАГА! Пересування містом тільки громадським транспортом!
Оглядова екскурсія містом. "Париж - це свято, яке завжди з тобою" – ця фраза Ернеста Хемінгуея стала крилатою і облетіла весь світ. Здається, краще про Париж не скажеш. Адже Париж – це серце Франції і, поза сумнівом, найелегантніша та найромантичніша столиця світу. Паризька Опера, вулиця Руаяль, Мадлен, Площа Згоди, Єлисейські поля, Тріумфальна арка, Трокадеро, Ейфелева вежа, Марсове поле, дім Інвалідів, Музей Орсе, острів Сіте, Палац Правосуддя, Конс’єржи, Люксембурзький сад, Пантеон, Вандомська площа, Бастилія…
Вільний час.
* Рекомендуємо пішохідну екскурсію «Легендарний Монмартр» (12€) - один із наймальовничіших і милих районів Парижа - мекка богемного світу. Від вулички під назвою "район червоних ліхтарів" ми пройдемося по місцях, де знаходилися майстерні знаменитих художників і їх улюблені ресторани, почуємо історію "Фіалки Монмартра", побачимо білосніжну базиліку Сакре-Кер ... Тут в кожній вивісці, в кожній репродукції оживає легенда Монмартра...
• * Рекомендуємо побачити Париж  з висоти пташиного польоту, відвідавши оглядовий майданчик Монпарнас (11€)
*Рекомендуємо  відвідати музей «Лувр» (35€) - розкішний імператорський палац, найвідоміший і найбільший музей, де заховані всі скарби світу. Або майже все.
*Рекомендуємо прогулянку на кораблику по Сені (13 €)
Поселення в готель. Ночівля в готелі.
Ейфелева вежа

4 день ПАРИЖ
Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Діснейленд (вхідний квиток 75€).
Паризький Діснейленд – одна з небагатьох пам’яток в світі, де буде цікаво і весело всім, незалежно від віку і компанії.
Це місце влаштовано таким чином, що викликає асоціації з дитинством навіть у тих, хто вже призабув дату свого народження. Позначається багатюща історія студії Уолта Діснея – на його мультфільмах виросло не одне покоління.
Ввечері виїзд з Діснейленду, нічний переїзд в Берлін.
Діснейленд

5 день БЕРЛІН
Прибуття в Берлін
Оглядова екскурсія містом.
Довідка: Стара саксонська столиця Дрезден був знаменитий на всю Європу своєю чудовою архітектурою і художніми скарбами. Своїх відвідувачів з давніх давен Дрезден заворожує блискучим і захоплюючим поєднанням традицій та сучасності. Прогулюючись центром міста, з його колишньою Резиденцією саксонських курфюрстів і королів, видом на чудовий ландшафт Ельби, Ти відчуєш неповторний шарм «Флоренції на Ельбі» - міста мистецтва, старовинної витонченої архітектури, величезних музейних колекцій, оркестрів та хорів зі світовим ім'ям. Дрезденський оперний театр - один із найкрасивіших у світі, розкішний Цвінгер із неперевершеними колекціями, Резиденція правлячої династії Веттинів, величезний комплекс в стилі ренесанс, і це ще далеко не все ...!
Вільний час в Дрездені, можливість самостійно прогулятися містом, зробити фото, здійснити шопінг в одному з багаточисельних торгових центрів або:
* Відвідати Всесвітньо відому Дрезденську галерею (вх. Кв.) - головне надбання міста. Тут зібрані найвідоміші шедеври епохи Відродження. Переїзд в транзитний готель на територію Польщі.
Ночівля в готелі.
Брандербурзькі ворота

6 день ВРОЦЛАВ
 Сніданок в готелі. Переїзд в Вроцлав.
Ранкове прибуття у Вроцлав, прогулянка містом.
* Рекомендуємо екскурсію «Вроцлав-квітка Європи» (12€ ), Ви зможете побачити місто 12 островів і більше 100 мостів, «перлину серед міст». Вроцлав це картинка з чарівної історії. Старовинні будівлі, парки, набережна і ратуша - красу цього міста варто побачити.
Якщо Ви вірите в чудеса, це місто назавжди стане вашим улюбленим. Заховані серед зелені садів пряникові будиночки, трамвай «Баба Яга», казкові персонажі Ясь та Малгося, міст, перила якого завішані замками. Під час прогулянок уважно дивіться під ноги - це місто милими маленькими "жителями" в ковпачках - гномами. У програмі екскурсії огляд Ратуші на ринковій площі Старого міста зі старовинним сонячним годинником, Тумський острів, костел Св. Ельжбети XV ст.
Збір групи, повернення в Україну.
Прибуття в Україну (Щоб зорієнтуватися в годині прибуття до свого міста для прикладу наводимо тільки м. Львів. Відштовхуючись від цього кожен сам в індивідуальному порядку може прорахувати годину прибуття в потрібне Вам місто. Отож, повернення у Львів в даній програмі орієнтовно о 24.00).
Вроцлав, ринкова площа

 У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
      Супровід професійного керівника груп;
      Переїзд комфортабельним автобусом єврокласу;
      Проживання в готелях згідно маршруту (3 ночівлі);
      Сніданки в готелях згідно маршруту;
      Екскурсії в Кракові, Празі, Парижі, Берліні, Вроцлаві

У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
      Додаткове харчування;
      Факультативні екскурсії;
      Вхідний квиток у Діснейленд (75 €)
      Особисті витрати.
      Медичне страхування