Літнє Тезе

Літнє паломництво у французьке Тезе
(ПАЛОМНИЦЬКА ПРОГРАМА)
29 липня - 9 серпня 2020
АКЦІЙНА ЦІНА* 295 € + 200 грн.
При бронюванні туру  після 15.06.2020 вартість -  325 € + 200 грн

Вроцлав (1 день) – Берлін (1 день, 1 ніч)- Париж (2 дні, 1 ніч)- Ліон (1 день)
- ТЕЗЕ (8 днів, 7 ночей) - Венеція (1 день, 1 ніч)- Лідо ді Єзоло (1 день)

Виїзди відбуваються з наступних міст:
Тернопільська обл.: Тернопіль (05.00), Зборів (06.00);
Львівська обл.: Золочів (06.30), Львів (07.30).
Адресу місця посадки в автобус у вашому місті Ви можете переглянути ТУТ.
 

ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ:
1 день, середа (29.07.2020). Вроцлав
Виїзд з України. Перетин польського кордону. Переїзд у Вроцлав.
Прибуття у Вроцлав, прогулянка містом.
* Рекомендуємо екскурсію «Вроцлав-квітка Європи» (12€ ), Ви зможете побачити місто 12 островів і більше 100 мостів, «перлину серед міст». Вроцлав це картинка з чарівної історії. Старовинні будівлі, парки, набережна і ратуша - красу цього міста варто побачити.
Якщо Ви вірите в чудеса, це місто назавжди стане вашим улюбленим. Заховані серед зелені садів пряникові будиночки, трамвай «Баба Яга», казкові персонажі Ясь та Малгося, міст, перила якого завішані замками. Під час прогулянок уважно дивіться під ноги - це місто милими маленькими "жителями" в ковпачках - гномами. У програмі екскурсії огляд Ратуші на ринковій площі Старого міста зі старовинним сонячним годинником, Тумський острів, костел Св. Ельжбети XV ст.
Поселення в готель.

Вроцлав

2 день, четвер (30.07.2020). Берлін
Сніданок. Виселення з готелю. Короткий переїзд в Берлін.
Берлін - місто з незвичайною історичною долею. За час свого існування він пережив багато злетів і падінь. Саме тут Ти побачиш: Курфюрстердамм, Європа-центр, церкву кайзера Вільгельма, Жандарменмаркт, Потсдамерплатц, Унтер-дер-Лінден, Фрідріхштрассе, Радянський солдат-визволитель - меморіал пам'яті, колону Перемоги, Шарлоттенбургські ворота, президентський палац Беллев'ю, новий Центральний вокзал - найбільший і сучасніший в Європі, Бранденбургські ворота ..... І це не все що чекає на тебе у могутньому місті Берлін.
*** Рекомендуємо оглядову екскурсію містом «Знайомство з Берліном» ( 13 €).  Під час оглядової екскурсії Берлін постане перед Вами в своїх найбільш величних образах. Грандіозна будівля Рейхстагу, вражаючі Бранденбурзькі ворота, найвідоміший берлінський бульвар «під липами» Унтер-ден-Лінден, одна з найкрасивіших площ в Німеччині Жандарменмаркт, Музейний острів на річці Шпрее, який розміщує безліч музеїв з розкішними експозиціями… та багато інших унікальних місць, на які багата столиця Німеччини.
*Рекомендуємо факультативно:
- Музей Пергамон (25€), щоб насолодитися класичним грецьким, вавилонським, римським і східним мистецтвом та архітектурою. Гігантський комплекс зберігає під своїм дахом велику кількість античних колекцій, східну старовину та витвори ісламського мистецтва. Безперечним серцем музею є Вівтар "Пергамону" 165 року до нашої ери з Малої Азії. Це гігантська мармурова святиня, оточена яскравими рельєфами богів, яка неодмінно зачарує Ваш погляд.
- Берлінська Картинна Галерея ( 20 €). Куди б Ви не скерували свій погляд, перед Вашими очима постають шедеври : «Успіння» Джотто, «Мадонна Соллі» і «Мадонна Террануова» Рафаеля, «Венера, купідон і органіст» Тіцціана, «Амур-переможець» Караваджо… Картини буквально матеріалізуються перед Вами завдяки незвичайному природньому освітленню. Сюди приходять щоб насолодитись однією із найбагатших і найвагоміших світових зібрань старовинних картин.
Пропонуємо відвідати аквапарк Tropical Islands неподалік Берліну. Аквапарк ділиться на тематичні зони: «Квітковий світ» з тропічними заростями, пальмами, орхідеями і мангровими деревами, «Тропічне село» з куточками Таїланду, Конго, Малайзії, Амазонії і Балі (національна кухня і занурення в традиції цих регіонів), басейни «Лагуна Балі » і « Південне море ». Тут є водоспади, пісочний пляж з майданчиками для гри в волейбол, джакузі, найбільший в Німеччині водний атракціон в 25 м висотою і багато іншого.
Нічний переїзд в Париж.
Бранденбурзькі ворота, Берлін

3 день, п’ятниця (31.07.2020). ПАРИЖ
Ранкове прибуття в Париж. (Увага! Перезування по Парижу тільки громадським транспортом!)
"Париж - це свято, яке завжди з тобою" – ця фраза Хемінгуея стала крилатою і облетіла весь світ. Здається, краще про Париж не скажеш. Адже Париж – це серце Франції і, поза сумнівом, найелегантніша столиця світу. Паризька Опера, вулиця Руаяль, Мадлен, Площа Згоди, Єлисейські поля, Тріумфальна арка, Трокадеро, Ейфелева вежа, Марсове поле, дім Інвалідів, острів Сіте, Люксембурзький сад, Пантеон, Лувр, Вандомська площа, Бастилія. Ви ще не були в Парижі? Час познайомитися з цим чарівним і вишуканим містом, піднятися на Ейфелеву вежу. Одним словом, зібрати всі свої враження в скарбничку пам'яті для того, щоб нічого не забути… до наступного візиту в Париж.
Далі ми запрошуємо Вас на незабутню, захоплюючу, романтичну екскурсію по Монмартрі (за бажанням – 15 €), звідки відкривається найкращий вид
на Париж. Якщо Ви не були на Монмартрі – Ви не бачили Париж!!!
Ми також пропонуємо Вам здійснити прогулянка на кораблику по Сені (за бажанням – 18 €), щоби з води помилуватись містом і дати собі обіцянку приїхати сюди ще раз...
Поселення в готель. Відпочинок
Тріумфальна Арка, Париж

4 день, субота (01.08.2020). ПАРИЖ
Сніданок в готелі. Виселення з готелю.
Свята літургія в кафедральному соборі святого Володимира. Вільний час.
Вільний день у Парижі.
*Рекомендуємо відвідати музей Лувр (35€).
Один з найбільших музеїв світу - Лувр. На території площею 40 гектарів розташовані виставкові зали і сховища, в яких зібрані шедеври світового мистецтва різних епох, цивілізацій і культур. У музеї є приблизно 300 000 експонатів, 35 000 виставляють у залах, багато з них – це військові трофеї, археологічні знахідки або ж щедрі подарунки. Лувр сьогодні – третій за величиною і найбільш відвідуваний на планеті музей. Відгадай загадки його найвідоміших експонатів: чи справді 666 склянних панелей, як твердить Ден Браун у «Коді да Вінчі», має піраміда Лувру, якими були руки Венери Мілоської, чи усміхалася Ніка Самофракійська, чому портрет Мони Лізи дель Джокондо кілька разів таємничим чином зникав і настільки ж таємничо повертався в музей?..
Нічний переїзд в Ліон.
Ейфелева вежа, Лувр

5 день, неділя (02.08.2020). ЛІОН
Прибуття в Ліон.
Місто з давньоримською історією, місто ткачів, місто гурманів і модниць — так називають славнозвісний Ліон. Тут знаходяться найстарший у країні театр (побудований стародавніми римлянами), собор Нотр-Дам де Фурвьер у неоготичному стилі і чудова площа Белькур, прикрашена кінною статуєю Людовика XIV з унікальним фонтаном, з якого б'є природне джерело. Старовинні вулички, відомий антикварний ринок і найбільш вишукана кухня у всій Франції — Ліон знайде шлях до серця кожного.
Свята літургія в кафедральному соборі святого Володимира. Вільний час.
Вільний час. Переїзд в Тезе. Початок програми Тезе.
Ліон

6 -12 день ТЕЗЕ. Програма згідно розпорядку дня в Тезе.
Звичайний день у Тезе від понеділка до п’ятниці
8.15 Ранкова молитва, потім сніданок
10.00 Введення дня з братом спільноти, після чого - роздуми у тиші або обговорення в малій групі
12.20 Денна молитва, потім обід
14.00 Репетиція співів, за бажанням
Протягом дня: міжнародні малі групи або практична робота
17.15 чай
17.45 Тематичні семінари, від вівторка
19.00 вечеря
20.30 Вечірня молитва, потім вечірні чування із піснями у церкві та нічна тиша
Літні зустрічі в Тезе

13 день, неділя (09.08.2020). ТЕЗЕ
Виїзд з Тезе. Нічний переїзд до Падуї.  
Молитва в Тезе

14 день, понеділок (10.08.2020). Падуя, венеція
Прибуття в Падую. Вільний час у Падуї. Прогулянка містом.
***Рекомендуємо оглядову екскурсію містом (13 €).
Довідка: Падуя є одним з найстаріших міст північної Італії, неподалік Венеції. За легендою Падуя була заснована у XII ст. до н. е. Протягом історії Падуя була важливим культурним центром Італії, там знаходиться один з найстаріших італійських університетів. Покровителем Падуї є Св. Антоній, помолитись мощам якого приїжджають паломники зі всього світу. Протягом екскурсії ми відвідаємо Базиліку Св. Антонія, церкву св. Юстини, в якій знаходяться мощі євангелиста Луки, Матея та мощі перших мучеників. Побуваємо на площі біля церкви Св. Юстини.
Рекомендуємо подорож до Венеції (громадським транспортом- оплачується додатково!).
Прибуття у Венецію. Вільний час у Венеції, можливість прогулятися старовинними вуличками, відвідати центральну площу міста Сан-Марко, покататись на гондолі і просто відчути неймовірну і чаруючу атмосферу міста.
****Рекомендуємо оглядову екскурсію містом – «Венеція – казка на воді» (13 €).
Довідка: Венеція є, мабуть, одним з самих незвичайних і привабливих міст нашої планети. Це місто сповнений чарівності і краси. Це унікальне місце прагнути побачити власними очима практично кожен.
Місто розкинулося на 118 невеликих островах між материком і Адріатичним морем. Його пронизують 160 каналів. Можна сказати, що Венеція стоїть на воді.
Венеція – це суміш різноманітних архітектурних стилів, що додало місту неповторного вигляду.
Куди б ви не пішли вказівники неодмінно виведуть вас на одну з найкрасивіших площ — Сан-Марко – одну з візитівок Венеції.
Рекомендуємо відвідати, Палац Дожів який відображає сутність всієї Венеції – з усім своїм багатством і марнославством, з болючим надлишком краси та вічним святом… Зовні палац вражає красою світлих стін і витончених колон, проте й досі їх не залишає дух жорстокого середньовіччя. Всередині один за одним свої двері відчиняють розкішні покої, пишні галереї та зали, прикрашені роботами відомих художників і скульпторів (вх. Квиток - 19 €).
Рекомендуємо незабутню прогулянку на гондолі. Щоб отримати справжнє задоволення від перебування в Венеції, радимо прогулятись містом на гондолі. Цей традиційний човник має дуже давню історію, але й досі користується шаленою популярністю. Саме з гондол відкриваються найкращі панорами на визначні пам'ятки Венеції і «місто-на-воді» розкривається повністю. І повірте, Вас вразять і самі гондольєри, адже це справжнє мистецтво - управляти гондолою і маневрувати нею в найвужчих каналах. А може, Вам пощастить і гондольєр розщедриться і подарує Вам справжню італійську серенаду.. (20 €)..
Поселення в готель. Ночівля в готелі.
Площа Сан Марко

14 день, вівторок (11.08.2020). Лідо ді Єзоло
Сніданок в готелі. Виселення з готелю. Переїзд на курорт Лідо ді Єзоло. Відпочинок на морі. Нічний переїзд в Україну.
Відпочинок на березі моря

4 день, середа (12.08.2020).
 Прибуття в Україну (Щоб зорієнтуватися в годині прибуття до свого міста для прикладу наводимо тільки м. Львів. Відштовхуючись від цього кожен сам в індивідуальному порядку може прорахувати годину прибуття в потрібне Вам місто. Отож, повернення у Львів в даній програмі орієнтовно о 20.00).


У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
-переїзд комфортабельним автобусом єврокласу по всьому маршруту;
-супровід священика і керівника групи;
-проживання в готелях/пансіонах 3* або 4*;
-сніданки після ночівель в готелі.

У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
- медичне страхування (програма Light – 250  грн, Standart – 350 грн, деталі тут>>>), за бажанням, Ви можете оформити страховий поліс самостійно)
- Внесок за перебування в Тезе (7 днів) + 3-разове харчування:  для молоді до 30 років: 42 євро, для осіб старших 30 років: 70 євро;
-харчування, не передбачене готелями;
-приватні витрати.

Важливо:
ОБОВ’ЯЗКОВО!!! усім клієнтам потрібно бути на місці посадки за 20 хвилин до години виїзду.

*При акційній ціні діють тільки знижки «5 + 1» і «10 + 1» (тобто, якщо ви візьмете в подорож з собою 5 друзів, то отримаєте знижку 50%, а коли 10 друзів, то знижка становитиме вже цілих 100%). Детальніше про наші знижки читайте ТУТ;
**Організатори не несуть відповідальності за роботу консульських, митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності.