Албанія автобусом

 
 «Середземноморські Мальдіви»
Відпочинок на Іонічному морі в Албанії (8 днів / 7 ночей)
 + 2 ночі в Сербії та Македонії
  (ТУРИСТИЧНА ПРОГРАМА)
 01 12 липня 2021
 
Вартість: 379€+300грн

Акція : 335€+300грн
*за ціною раннього бронювання

Family hotel Haruni (BB)


                                                      
BB
Белград (Сербія) (1 день, 1 ніч) – Ксаміль (8 днів, 7 ночей) – Бутрінт* - Корфу* - Метеори* - Скоп'є (Македонія)  (1 день, 1 ніч)
          *у випадку ковідних обмежень на в'зд міста будуть замінені на інші


 
Виїзди відбуваються з наступних міст:
Тернопільська обл.: Тернопіль (04.00), Зборів (04.30);
Львівська обл.: Золочів (05.00), Львів (06.00), Стрий (07.00);
Івано-Франківська обл.: Івано-Франківськ (04.00), Калуш (05.30), Долина (06.00);
Закарпатська обл.: Свалява (11.00), Мукачево (12.00), Ужгород (12.30), Чоп (13.00);
Адресу місця посадки в автобус у вашому місті Ви можете переглянути ТУТ.
 
 ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ:
1 день, четвер (01.07.2021). Виїзд з України (години та місця виїздів вказані вище). 
Проходження Україно-Угорського кордону. Переїзд до Сербії.
Прибуття в столицю Сербії – Белград.
Довідка: Белград (Belgrad) - столиця Сербії, надзвичайно атмосферна та гостинна. Одне з найстаріших міст Європи, його ще називають "воротами" Балкан. Белград має дуже важку долю, оскільки його бомбили 40 раз і місто неодноразово відновлювалось майже з нуля.
Місцеві жителі неймовірно привітні, гостинні та оптимістичні. І прогулюючись, здавалось би чужим містом, складається враження, ніби ти вдома.
Поселення в готель, ночівля в готелі.
Вечірній Белград
 
2 день, п’ятниця (02.07.2021). БЕЛГРАД
Сніданок в готелі, виселення з готелю. (УВАГА!! Пересування по Белграду на громадському транспорті!).
Екскурсія по Белграду ( входить у вартість туру)
Довідка: Белград – один з найстаріших міст континенту, де з давніх-давен перетиналися дороги Східної і Західної Європи. Химерна суміш культур створює неповторну чарівність міста. Сучасний Белград - це замки, палаци, середньовічні фортеці, розташовані поблизу сучасних будівель і торгових центрів. Белград - це нерозгадана таємниця в серці Балканського півострова. Саме сюди приїжджають за хвилюючими і незабутніми враженнями, саме тут панує неповторна і таємнича атмосфера взаємопроникнення Європи та Азії. Дивовижний, таємничий, багатокультурний - все це він, великий і стародавній Белград.
Рекомендуємо : Обід в традиційному сербському ресторані (Дорослий: 25€ / Діти: 20€) 
В районі Скадарлія, так званого белградського Монмартру, у нас буде унікальна можливість познайомитися зі справжньою сербською кухнею. Кухня сербського народу увібрала в себе елементи середземноморської, близькосхідної та австро-угорської кухонь. Вона традиційна для Балкан - багато м'яса, овочів, вина і ... чудового настрою ...
Відправлення з Белграду ввечері, орієнтовно 19:00 . Переїзд в Албанію.
Панорама Белграду
 
3 день, субота (03.07.2021). КСАМІЛЬ
Прибуття зранку в Албанію, Ксаміль. Поселення в готель (о 14.00). Відпочинок на морі.
Ксаміль – найпівденніше  місто Албанії.
Ксаміль є  частиною національного парку Бутрінт і  розташований  в окрузі Саранда (10 км на південь). Збудований  Ксаміль в 1966 році. Місто є  одним з найбільш відвідуваних  прибережних  курортів Албанії, як  самими албанцями, так і іноземними туристами.  Тут знаходиться найгарніший пляж Албанії – Ксаміль Біч.
 «Родзинками »  Ксаміля  є прилеглі  маленькі островки, до яких  можна доплисти  на катамарані або  лодці, взятій на прокат. На острівках і на березі  розташовані  ресторани, де на  Вас чекає  великий  вибір  найсвіжіших  середземноморських морепродуктів.  Пляжі тут невеликі , проте їх  багато. І тільки тут  в Європі розташовані  пляжі з  білосніжним піском, як  в Домінікані. Під  час  пляжного відпочинку ви будете постійно спостерігати за  білосніжними круїзними  лайнерами , які  пропливають  між  Ксамілем  і островом Корфу.
Пляж в Ксамілі штучний, насипний, але  не піщаний , як  думають  багато туристів, а кам’яний . Це  каміння, яке  перетерте  до розміру дуже  великого  піску. Практично білого кольору. А вода в Ксамілі відрізняється  дивовижним  голубим кольором , як  в басейні! Пляж в Ксамілі також  знаменитий  групою безлюдних  островів, які  розташовані  недалеко від берегу.
Ночівля в готелі.
Ксаміль, острови
 
4 день, неділя (04.07.2021).  КСАМІЛЬ, БУТРІНТ
Сніданок в готелі. Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць регіону, морські, автобусні та пішохідні екскурсії.
* Рекомендуємо екскурсію в Бутрінт (8€ + вх. кв. 5€) - пам'ятник археології, де можна побачити руїни стародавнього міста, що відображають кожний історичний період його розвитку. Бутринт, це особливе місце для археології - історичний мікромікс середземномор'я, що існував з часів стародавніх греків і до венеціанців. Бутринт є частиною однойменного національного парку. Весь парк має площу 29 квадратних кілометрів і розташований в Південній Албанії, недалеко від міста Саранда (практично на кордоні з Грецією).
Ночівля в готелі.
Ксаміль, пляж
 
5 день, понеділок (05.07.2021). КСАМІЛЬ, КОРФУ
Сніданок в готелі. Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць регіону, морські, автобусні та пішохідні екскурсії.
* Рекомендуємо екскурсію на казковий острів Корфу (26€/20€ + кв на паром 48€/26€). На відміну від материкової частини Греції і островів Егейського моря, Корфу вдалося уникнути турецького панування. Тут довгий час правили венеціанці, британці, італійці, за Наполеона острів входив до складу Франції, кожен з періодів залишив свій неповторний відбиток в історії острова. Під час оглядової екскурсії островом ми відвідаємо місто Корфу, де у нас буде можливість вдосталь нагулятися звивистими середньовічними вуличками, відвідати Кафедральний Собор і Собор Святого Спиридона - покровителя острова, побачити стару візантійську фортецю і Палац Михайла і Георгія, знамениту на всю Європу площу Спіанада і вулицю Лістон, ідентичну Де Ріволі в Парижі.
Ночівля в готелі.
о. Корфу
 
6 день, вівторок (06.07.2021). КСАМІЛЬ
Сніданок в готелі. Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць регіону, морські, автобусні та пішохідні екскурсії.
Ночівля в готелі.
Відпочинок на березі моря
  
7 день, середа (07.07.2021). КСАМІЛЬ, МЕТЕОРИ
Сніданок в готелі. Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць регіону, морські, автобусні та пішохідні екскурсії.
*Рекомендуємо факультативну екскурсію до монастирів Метеорів (33 €+вх.кв. у монастир – 3 €).
Довідка: Монастирі Метеори – це християнські монастирі, побудовані на гігантських обривистих скелях і велично спрямовані в небо. Це найбільший монастирський комплекс в Греції, який являє собою унікальне архітектурне досягнення і є одним з найдивовижніших та найвеличніших пам’яток Греції. За деякими даними, перші споруди були зведені ще в XV столітті, а відлюдники з'явилися тут вже в Х ст. Тоді вони піднімалися на кам'яні масиви за допомогою переставляння дерев'яних підмостків, укріплених на балках. З грецької "Метеора" (Μετέωρα) перекладається як "той, що ширяє в повітрі". Мандрівка сюди дозволить Вам побачити унікальне поєднання історії та природи. Вічне прагнення людини хоч трішки доторкнутися до чогось божественного породило унікальну архітектуру. Ще з часів народження християнства в Європі, прямовисні скали вважалися ідеальним місцем для добровільної ізоляції – відлюдництва.
Такі старання дозволяли по-новому відкрити для себе світ і жити у ньому в цілковитій гармонії.
Ночівля в готелі.
Знамениті монастирі Метеори в Греції!
 
8 день, четвер (08.07.2021). КСАМІЛЬ
Сніданок в готелі. Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць регіону, морські, автобусні та пішохідні екскурсії.
Ночівля в готелі.
Шезлонги і парасольки на пляжі Ксамілю
 
9 день, п’ятниця (09.07.2021). КСАМІЛЬ
Сніданок в готелі. Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць регіону, морські, автобусні та пішохідні екскурсії.
Ночівля в готелі.
В Ксамілі Ви можете спробувати різноманітні водні розваги
 
10 день, субота (10.07.2021). КСАМІЛЬ, ОХРИД
Сніданок в готелі. Виселення з готелю (10.00).
Виїзд з Ксамілю, переїзд в Македонію в м.Охрид.
Нас зустрічає одне з найпрекрасніших балканських міст з чудовим видом на чисте прозоре озеро. Історія міста налічує більше 2500 років, багато істориків і мистецтвознавців називають місто «слов'янським Єрусалимом», оскільки на узбережжі Охридського озера розташовано 365 діючих православних церков.
Вільний час для прогулянки містом та купання в озері.
Переїзд у на ночівлю в готель у м Скоп'є.
Охрид, Церква Святого Йоана Канео
 
11 день, неділя (11.07.2021). СКОП'Є
Сніданок. Виселення з готелю.
Вільний час.
Скоп’є – політичний, фінансовий та культурний центр Македонії та її найбільше місто. Тут ви неодмінно відчуєте дружню й теплу атмосферу. В місті чудово поєдналися різні культури та релігії, а населення вражає своєю повагою та розумінням одне до одного.
Виїзд з Скоп'є орієнтовно о 16:00.
Нічний переїзд в Україну.
Кам'яний міст у Скоп'є

12 день, понеділок (12.07.2021).
Прибуття в Україну (Щоб зорієнтуватися в годині прибуття до свого міста для прикладу наводимо тільки м. Львів. Відштовхуючись від цього кожен сам в індивідуальному порядку може прорахувати годину прибуття в потрібне Вам місто. Отож, повернення у Львів в даній програмі орієнтовно о 12.00).
 

Знижки для дітей

25 %

Для дитини віком до 12 років, у номері з 2-ма дорослими

на окремому ліжку (у тримісному номері)

30 %

Для двох дітей віком до 12 років, у номері з 2-ма дрослими

на окремих  ліжках (у чотиримісному ночері)

Додатково

Проживання 7 ночей в готелі зі сніданками , без проїзду – 205 € +курортний збір - 1€/день - обов'язкова плата

Вартість проїзду( без проживання)  Україна –Албанія   – Україна -150 €
+50€ (2 ночі в транзитному готелі)

Місця з 5 по 12 можна забронювати за додаткову плату – 15 €

Доплата за одномісне розміщення (Single) – 50%

Доплата за додаткове місце в автобусі – 150 €

Важливо

Організатори не несуть відповідальності за роботу консульських, митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності

ОБОВ’ЯЗКОВО!!! усім клієнтам потрібно бути на місці посадки за 20 хвилин до години виїзду.

 Мінімальна кількість туристів на факультативи – 20 осіб

Діти до 10 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).

За вашим бажанням ми можемо організувати трансфер з місця Вашого проживання за мінімальну ціну. Вартість залежить від кількості бажаючих та місця відправлення. Просимо уточнювати у менеджера за 14-7 днів до туру.

Увага! При виборі місця посадки: Чернівці, Кіцмань, Бучач, Чортків, Теребовля повернення у дані міста здійснюватися не буде! Ви можете вибрати інші точки висадки із зазначеного вище списку!

У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:

-переїзд комфортабельним автобусом єврокласу по всьому маршруту;

- супровід керівника групи;

-проживання в готелі у готелі ***

-сніданки згідно програми;

 

У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:

- медичне страхування (програма Light – 200  грн, Standart – 300 грн, деталі тут>>>, за бажанням, Ви можете оформити страховий поліс самостійно)
- курортний збір - 1€/день - обов'язкова плата

-харчування, не передбачене готелями;

-проїзд громадським транспортом;

-факультативні екскурсії
- користування шезлонгом і зонтиком  8€/ комплект /день (парасолька + 2 шезлонги) - за бажанням
-проїзд на громадському транстпорті

-гарантія від невиїзду - 15€ (Якщо Ви переживаєте сприводу позитивного результату ПЛР тесту рекомендуємо замовити гарантію від невиїзду. При замовленні цієї послуги ми гарантуємо повернення  100% від вартості туру при позитивному результаті на СOVID-19 туристу, котрий захворів і перенесення оплачених коштів для інших осіб з якими ви подорожуєте на аналогічний тур до кінця поточного року. Замовити послугу можна тілки при бронюванні туру). 

Рекомендуємо взяти з собою:

-купальник/плавки, рушник, в’єтнамки;

-панаму чи капелюх для захисту від сонця.