liyrd i paryzh

Париж та Люрд – подорож святинями Франції
(ПАЛОМНИЦЬКА ПРОГРАМА)
22 червня - 01 липня 2020
АКЦІЙНА ЦІНА** 399 € + 200 грн.
Вартість туру при попередньому бронюванні - €399 + 200 грн.
Вартість туру при бронюванні менше, ніж за місяць до туру – €430 + 200 грн.

Будапешт (1 день, 1 ніч) – Відень (1 день) – Париж (2 дні, 1 ніч) 
– Люрд (3 дні, 3 ночі) – Монако (1 день) – Падуя, Венеція (1 день, 1 ніч) – Егер (1 день)

Дати турів:

Виїзди відбуваються з наступних міст:
Тернопільська обл.: Тернопіль (04.00)*, Зборів (04.30)*;
Львівська обл.: Золочів (05.00)*, Львів (07.00), Стрий (08.00);
Івано-Франківська обл.: Івано-Франківськ (06.00)*, Калуш (06.30)*, Долина (07.00)*;
Адресу місця посадки в автобус у вашому місті Ви можете переглянути ТУТ.

 ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ:
1 день, понеділок (22.06.2020). БУДАПЕШТ.
Виїзд з України (години та місця виїздів вказані вище). Проходження Україно-Угорського кордону. Переїзд до Будапешту.
 Рекомендуємо вечірню прогулянку на кораблику по Дунаю з келихом шампанського  (15 €), неймовірні панорами міста, унікальне освітлення мостів та бокал шампанського кожному паломнику подарують вам гарний настрій в перший день подорожі.
Поселення в готель. Ночівля.
 Будапешт

2 день, вівторок (23.06.2020). ВІДЕНЬ.
Сніданок в ресторані готелю. Переїзд до Австрії.
Відень. Наша екскурсія розпочнеться знайомством із зимовою резиденцією династії Ґабсбурґів - Хофбурґ, далі прогулянка по Віденській Рінґштрассе, фото біля пам'ятника Марії-Терези, огляд Парламенту, Ратуші, Віденської опери і собор св. Стефана, де знаходиться знаменита Ікона Марії Повчанської. Це головний собор Відня та всієї, колись могутньої Австро-Угорської імперії і одночасно символ християнської Австрії.
Вільний час для прогулянки містом. Радимо скуштувати справжній віденьський яблучний штрудель в одному з безлічі кафе в центрі міста. Місцеві кулінари готують його настільки вишукано, що він став візитівкою австрійської кухні.
Вечірня Літургія в українській церкві святої Варвари в центрі Відня. Збір групи, переїзд до Франції.
Відень

3 день, середа (24.06.2020)ПАРИЖ.
Прибуття в Париж. Пересування по Парижу у цей день лише громадським транспортом!
Цього дня ми помолимось у кафедральному храмі святого Володимира Великого. Далі захоплива прогулянка Парижем, фото біля Ейфелевої вежі, Лувру та неймовірні краєвиди взірцевого французького саду Тюїльрі. Вільний час.
Пропонуємо здійснити прогулянку річним трамвайчиком по річці Сена з індивідуальним аудіо-гідом. Трамвайчик курсує центром Парижа,що дозволяє помилуватись з іншого ракурсу Ейфелевою вежею, музеєм Орсе, ратушею, Лувром, Собором Паризької Богоматері, мальовничим островом святого Людовика та послухати цікаві історії міста... (вартість екскурсії 15 €).
Поселення в готель, ночівля. 
Ейфелева вежа

4 день, четвер (25.06.2020). ПАРИЖ.
Сніданок в ресторані готелю.
Автобусно-пішохідна екскурсія містом"Париж - це свято, яке завжди з тобою" – ця фраза Ернеста Хемінгуея стала крилатою і облетіла весь світ. Здається, краще про Париж не скажеш. Адже Париж – це серце Франції і, поза сумнівом, найелегантніша та найромантичніша столиця світу. Паризька Опера, вулиця Руаяль, Мадлен, Площа Згоди, Єлисейські поля, Тріумфальна арка, Трокадеро, Марсове поле, дім Інвалідів, Музей Орсе, острів Сіте, Палац Правосуддя, Конс’єржи, Люксембурзький сад, Пантеон, Вандомська площа, Бастилія…
Вільний час. Пропонуємо здійснити пішохідну прогулянку містом та відвідати пагорб Монмартр — найвищу точку Парижа. На вершині пагорба знаходиться базиліка Сакре-Кер, буквально «базиліка Святого Серця», тобто Серця Христового, надзвичайно гарний та унікальний храм, з якого відкривається надзвичайний вид на місто.
Також ми відвідаємо шедевр світової готичної архітектури Собор Паризької Богоматері – Нотр-Дам-де-Парі, описаний у романі Віктора Гюго. Після пожежі собор знаходиться на реконструкції, однак оклянути його зовні і зробити гарне селфі у нас буде нагода.
Поціновувачів мистецтва чекає Лувр із ексклюзивною колекцією картин та предметів старовини. Експозиція музею настільки велика, що й дня не вистачить аби оглянути все. Та навіть те, що вдасться побачити, ви запам’ятаєте на усе життя.
І, звичайно ж, Ейфелева вежа! Понад 250 мільйонів людей піднялось на вежу з 1889 року. Аби відчути романтичний авантюризм і драйв справжнього Парижу, підніміться на Ейфелеву вежу і ви. Емоції, які переживете тут, назавжди залишаться у вашому серці. Ви захочете повернутись у Париж!
Збір групи, переїзд до Люрду.
Тріумфальна арка

5 день, п'ятниця (26.06.2020). ЛЮРД.
Ранкове прибуття в Люрд. Літургія, молитовна програма.
Довідка: Люрд – найбільше місце паломництва християн з усього світу. 150 років тому місцевій дівчині Бернадетті з’явилась Матір Божа. Тепер на місці з’явлення б’є цілюще джерело, до якого за оздоровленням прибувають паломники з усього світу. Місто паломників Люрд має єдину непереможну атмосферу – атмосферу віри. Факт, що в Люрді ніколи не було ніякої пошесті. Кожного року туди приїжджає більше ніж 2 мільйони паломників.
Поселення в готель, відпочинок. Ввечері запрошуємо взяти участь у щоденній процесії зі свічками та молитві на вервиці різними мовами.
Санктуарій, храм Нотр-Дам де Лурд

6 день, субота (27.06.2020). ЛЮРД.
Сніданок в ресторані готелю.
Молитовна програма перебування в Люрді. Ми помолимося в гроті – місці з’яви Матері Божої, зможемо окунутись в купелі з чудодійною людською водою, пройдемо Хресну дорогу, а ввечері візьмемо участь у багатотисячній процесії зі свічками та молитві на вервиці паломників з різних країн.
Ночівля в готелі.
Грот Чудес
7 день, неділя (28.06.2020). ЛЮРД.
Сніданок в ресторані готелю. Літургія в Українській Греко-Католицькій Церкві. День для молитви до Матері Божої та можливість побути наодинці з Господом у одному з найблагодатніших місць Європи – Люрді.
Збір групи та переїзд до транзитного готелю на території Франції. Ночівля.
Українська церква в Люрді

8 день, понеділок (29.06.2020). МОНАКО
Сніданок в ресторані готелю. Переїзд до Монако, відпочинок на морі.
Для тих, хто не має бажання засмагати на пляжі, пропонуємо прогулянку по Монако, під час якої ви познайомитеся із князівським палацом родини Грімальді, побачите Океанографічний музей, директором якого довгий час був Жак-Верб-Кусто, зможете відвідати знамените Казино Монте-Карло, чи прогулятися мальовничими екзотичними парками.
Збір групи, переїзд в Італію, поселення в транзитний готель, ночівля.
Монако

9 день, вівторок  (30.06.2020). ПАДУЯ, ВЕНЕЦІЯ
Сніданок в ресторані готелю. Переїзд до Падуї.
Падуя – оглядова екскурсія містом. Великий храмовий комплекс – собор св. Антонія Падуйського – місце, яке найчастіше відвідують паломники з усього світу. Разом з отцем-духівником нашої групи ми помолимось до святого Антонія за заступництво і мир в наших сім’ях.
Вільний час. Хто має бажання, відвідуємо Венецію. Всього 30 хв. на місцевому поїзді і ми вже у "Місті на воді".
Венеція – це прекрасна казка, яка застигла в камені. Багато століть поети і художники прославляли це місто і прикрашали його своїми творами. Тут прекрасно поєднуються розкішні палаци і скромні вузенькі вулички, мовчазні канали та гомінкі ринки. Затишні кафе запрошують нас на ароматну каву, а на площі Сан Марко музичні оркестри грають для нас романтичну музику. Ми зможемо відчути життя цього міста, поміряти карнавальну маску, помилуватися Гранд Каналом... І, головне, зануритись в цю неповторну атмосферу найбільш романтичного міста в Італії. Оглядова екскурсія.
У вільний час для тих, в кого в душі ще жевріє вогник романтизму, є нагода покататись вузенькими каналами міста на гондолі – справжньому символі Венеції.
Повернення в Падую, виїзд в Україну.
Палац Дожів, Венеція

10 день, середа (01.07.2020). ЕГЕР.
Дорогою додому ми відвідаємо відоме угорське місто Егер, яке славиться на весь світ своїми виноградниками.
 Рекомендуємо продегустувати п’ять сортів ексклюзивного угорського вина плюс до того нас чекає смачний угорський гуляш (15 €).
Прибуття в Україну (Щоб зорієнтуватися в годині прибуття до свого міста для прикладу наводимо тільки м. Львів. Відштовхуючись від цього кожен сам в індивідуальному порядку може прорахувати годину прибуття в потрібне Вам місто. Отож, повернення у Львів в даній програмі орієнтовно о другій половині дня).

 У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
-проїзд комфортабельним автобусом по маршруту;
-проживання по маршруту в готелях 3*;
-харчування – сніданки (після ночівлі в готелях);
-сучасна аудіосистема з навушниками для екскурсій.

У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
-екскурсії – загалом 40 € (обов'язкова оплата);
-медичне страхування (програма Light – 150 грн, Standart – 250 грн.) Також ви можете оформити страховий поліс самостійно;
-доїзд до Венеції на потязі 
-проїзд в громадському транспорті в Парижі;
-вхідні квитки в музеї та інші екскурсійні об'єкти;
-факультативні екскурсії (за бажанням).

Важливо:
ОБОВ’ЯЗКОВО!!! усім клієнтам потрібно бути на місці посадки за 20 хвилин до години виїзду.

* Факультативно,  трансфер до Львова здійснюється за додаткову оплату, ціну уточнюйте при бронюванні туру;
**При акційній ціні діють тільки знижки «5 + 1» і «10 + 1» (тобто, якщо ви візьмете в подорож з собою 5 друзів, то отримаєте знижку 50%, а коли 10 друзів, то знижка становитиме вже цілих 100%). Детальніше про наші знижки читайте ТУТ;
***Організатори не несуть відповідальності за роботу консульських, митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності.
****Організатори залишають за собою право на зміну порядку проведення екскурсій, а також на заміну їх на рівноцінні;
***** Під час вільного часу - автобусне обслуговування не передбачено;