Моя угорська мрія

 
Моя угорська мрія!
(без нічних переїздів)
 
 Егерсалок, Егер (1 день, 1 ніч) – Будапешт (2 дні, 2 ночі), Мішкольц-Тапольца, Токай (1 день)


АКЦІЙНА ЦІНА - 119€ + 200 грн 


Виїзди відбуваються з наступних міст:
Тернопільська обл.: Тернопіль (03.00), Зборів (03.30);
Львівська обл.: Золочів (04.00), Львів (05.30), Стрий (06.30).
Івано-Франківська обл.: Івано-Франківськ (04.30)*, Калуш (05.00)*, Долина (05.30)*;
Закарпатська обл.: Свалява (08.30), Мукачево (09.00), Ужгород  (10.00)
Адресу місця посадки в автобус у вашому місті Ви можете переглянути ТУТ.
 ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ:
1 день ЕГЕР, ЕГЕРСАЛОК
 Виїзд з України (години та місця виїздів вказані вище). Проходження Україно-Угорського кордону. Переїзд в Угорщину.
Прибуття в термальне курортне місто Егерсалок. Тут знаходиться єдиний в Європі великий соляний пагорб, такий же як в турецькому Памуккале і американському національному парку Йеллоустоун. Таких природних пам’яток всього три на планеті. Егерсалок – називають угорським Памуккале. Це відомий термальний курорт… Природа довкола надзвичайна – мальовничі долини та густі ліси.
Цілюще джерело б’є з глибини 400 м і роками намиває застиглий водоcпад. Вода в джерелі гаряча, + 68°С. Ціни на вхідні квитки можна переглянути ТУТ
Далі їдемо до угорського містечка Егер. Угорські вина, це традиція всього регіону. Неможливо уявити Угорщину без вина так як і без купалень. Теплі води Угорщини гріють наше тіло, а вино - душу.
* Запрошуємо на оглядову екскурсію старовинним угорським містом (9€)
Один з найвідоміших і найбільш відвідуваних регіонів - Егер. Прекрасне село біля Егера, з відомою назвою - Долина Красунь, запрошує на дегустацію Егерських вин та неймовірно смачного угорського гуляшу (18 €).
Переїзд в готель, поселення, ночівля в готелі.
Відпочинковий комплекс Saliris Resort - Spa

2 день  БУДАПЕШТ
Прибуття  в Будапешт. 
Оглядова екскурсія Будапештом з екскурсоводом. Ми побачимо легендарні пам’ятники історії Буди - набережну Дунаю, базиліку св. Матяша (місце вінчання і усипальницю багатьох угорських королів), Рибальський бастіон, Королівський палац, з якого відкривається неймовірно красива панорама Будапешту і Дунаю.
Вільний час.
*Рекомендуємо екскурсію "Душа і серце Будапешта" (12€/9€). Ми вирушимо до духовного центру Будапешта – базиліки Святого Іштвана, потім до грандіозного Парламенту - найбільшої та однієї з найкрасивіших будівель у Будапешті, що дуже нагадує свого побратима в Лондоні — постійне місце Державних зборів на березі Дунаю. Побуваємо в улюбленому місці прогулянок кінця 19 століття - на променандній набережній - Дуна Корзо, дальше нас чекає площа Свободи та чарівний Ланцюговий міст, який охороняють величезні кам'яні леви, а також найглибший за своєю трагічністю пам'ятник жертвам Голокосту - взуття на набережній Дунаю. 
Рекомендуємо екскурсію “Сентендре - місто художників” (17€/10€). Серед мальовничої природи вже багато століть існує невелике затишне містечко Сентендре. Особлива «середземноморська» атмосфера міста і велика кількість художніх майстерень приваблюють сюди велику кількість любителів мистецтва. Вузькі вигнуті вулички зустрічаються на центральній площі Фотер. Неповторний настрій надають площі невисокі пофарбовані в яскраві кольори будинки XVIII-ХIX ст. в стилі пізнього бароко. Історія міста тісно пов'язана з балканськими народами, зокрема з сербами, болгарами і греками. З 20-х років XX ст. місто облюбували художники, які і перетворили Сентендре в художню майстерню під відкритим небом. Але одним з найцікавіших місць в місті вважають сучасний музей марципанів, який був відкритий в 1994 році і став одним із символів Сентендре.
Пропонуємо самостійно відвідати термальні купальні "Сечені" – один із найбільших у Європі бальнеологічних комплексів і одна із перших лікувальних купалень в Пешті. Купальні Сечені знаходяться в міському парку Варошлігет, повністю комплекс потопає у чудовій красі природи з парковими деревами. Тут знаходяться п`ять басейнів площею 910 м2 з температурою води - 28 і 36 градусів тепла, басейн з сюрпризами, сидячий басейн, сауни з басейнами, 11 купалень з термальною водою, автомат льодяних коктейлів, термальний лікувальний басейн і багато іншого. Ваші враження будуть незабутні. Ціни на вхідні квитки можна переглянути ТУТ.
* Рекомендуємо відвідати найбільший в центральній Європі Тропікарій-Океанарій (9€/6€+ вхідний квиток), який знаходиться в торговому центрі "Кампона". Одинадцятиметровий тунель з акулами, екзотичні рептилії, веселі мавпочки та барвисті тропічні птахи просто у вас над головою! Можна власноруч погодувати алігаторів, або ж ненароком змокнути під тропічною зливою! Крім цього, величезний торгівельний центр "Кампона" з бутіками провідних торгівельних марок світу до ваших послуг.
*Далі на нас чекає незабутня вечірня екскурсія на кораблику по Дунаю "Вогні нічного Будапешту" з безлітом  шампанського та чарівними панорамними видами з річки на архітектурні шедеври Будапешту. Розповідь гіда про історію і життя цього міста залишать у вашому серці тільки неповторні враження! (факультативно, вартість 25 €).
Поселення в готель, ночівля в готелі.
Собор святого Іштвана, Будапешт

3 день  БУДАПЕШТ Сніданок в готелі, виселення.
Вільний день в Будапешті.
*Рекомендуємо:
1) Поїздку до термального озера Хевіз (24€ + вк.кв.11€,) яке є найбільшим термальним озером у світі, а також однією з найпопулярніших туристичних точок в Угорщині. Це єдине термальне озеро, у якому можна купатися. Води Хевізу наповнюються  та двома теплими джерелами з підводної печери. Середня температура води в озері – не менше 25 градусів взимку та понад 35 влітку. Озеро прикрашене численними ліліями та лататтями, привезеними з Індії спеціально для того, щоб тішити око відпочиваючих.
Запрошуємо обід та дегустацію балатонських вин (вхідний квиток 17€). Обід в національному угорському ресторані з дегустацією п’яти видів угорських вин.
або
2) Екскурсію   «Відень – місто королів» (38€) *Тільки для вакцинованих.
Відень – місто австрійських імператорів та музикантів, місто музики, вальсів, неповторних парків, чудового вина… В цьому місті у всьому відчувається недбало-марнотратний розмах минулої імперії. Неймовірно красивий, затишний історичний центр, ув'язнений у кільце садів і парків. Витончена архітектура в світлих тонах – і в голові мимоволі починають звучати вальси Штрауса, які, здається, тільки тут і можна було створити, надихнувшись атмосферою легкого, п'янкого міста.
Запрошуємо на оглядову екскурсію містом.
Екскурсія починається знайомством із зимовою резиденцією династії Ґабсбурґів - Хофбурґ, далі прогулянка по Віденській Рінґштрассе, огляд пам'ятника Марії-Терезії, Парламенту, Ратуші, Віденської опери і Собор св. Стефана, в якому знаходиться знаменита Ікона Марії Повчанської, перенесена сюди австро-угорським імператором з закарпатського містечка Повч. Ікона прославилась сотнями зцілень невиліковно-хворих людей, які відвідували церкву, де вона знаходилась і ревно молились. Вільний час.
Після екскурсії, радимо відпочити в одному з багатьох затишних кафе та ресторанчиків Відня , відчути неповторний смак віденської кави та знаменитого віденського яблучного штруделя, насолодитись атмосферою величного Відня.
Рекомендуємо відвідати Скарбницю Габсбургів (15€ + вхідний квиток 14€ для дор., діти безкштовно до 18р.). Будь-яка імперія протягом свого існування збирає скарби і імперія Габсбургів не є винятком. Священна Римська імперія, Австрійська імперія та Австро-Угорська імперії перебували під управління Габсбургів довгі століття. Ця династія зібрала цілу колекцію коштовностей, коронаційних регалій та одягу, християнських реліквій та церковного золота. Усю цю багату спадщину трьох імперій можна побачити в скарбниці Габсбургів, що знаходиться в Хофбурзі у Відні.
У скарбниці зберігається знаменитий Спис Долі, чаша Грааля. Звичайно, науковий світ справедливо сумнівається в справжності саме цих речей, але, не дивлячись на сумніви вчених, багато людей вірять у них.
Рекомендуємо екскурсію в знамениту Віденську Оперу (15€ + вхідний квиток 10€).
Віденська державна опера  — найбільший оперний театр в Австрії, центр музичної культури. Будівля Віденської опери є пам'ятником архітектури. На сцені Віденської опери ставляться класичні опери і балети, виконуються вокальні партії і симфонічні твори. Щорічно в стінах Віденської опери проходить всесвітньо відомий Віденський бал. Віденська опера є однією з перших оперних адрес світу з першокласними постановками найвищого рівня і програмою, що змінюється щодня: близько 50 різних оперних і балетних вистав у сезон за участю артистів Віденського державного балету. Діапазон оперного репертуару не має собі рівних у всьому світі.
Рекомендуємо трансфер до замку Шенбрунн (трансфер 8€). Шенбрунн — палацовий комплекс у столиці Австрії місті Відні, одна з найвизначніших архітектурних споруд австрійського бароко. Шенбрунн, здебільшого, був літньою резиденцією імператорської родини Габсбургів, в 1830 році тут народився майбутній імператор Франц Йосиф I, від проголошення Австрійської республіки (1918), як одна з найвизначніших пам'яток Відня та Австрії, відкритий для відвідання загалом.
Запрошуємо на вечірню екскурсію "Легенди вишуканого Відня" (11€) . Ми побачимо  зовсім іншу столицю Австрії - середньовічну, величну, атмосферну, оповиту невигаданими життєвими історіями і справжніми таємницями. Старий єврейський квартал, найдавніша церква Святого Рупрехта, будинок всесвітньо відомого Моцарта і, звичайно ж, «танцюючий годинник» - Анкерур, від якого кожну годину лунає дивний передзвін.

Замок Шенбрунн у Відні

4 день ТОКАЙ, МІШКОЛЬЦ-ТАПОЛЬЦА
Сніданок в готелі, переїзд в Мішкольц-Тапольца.
Відвідання печерних термальних басейнів (вх. кв. оплачується додатково)
Довідка: Термальні печерні купальні в Мішкольц-Тапольце при температурі води +28...+35 °C однорідні тем, що вони знаходяться в природних, вимитих термальними водами печерах. Вода містить кальцій, магній,  бром, йод та радон. Також є басейн під відкритим небом та дитячий басейн.
Переїзд в Токай
Довідка: Старовинне невелике містечко Токай, незважаючи на свої досить скромні розміри, відоме  по всьому світу. Секрет популярності токайського краю в його  кліматі, що дозволяє вирощувати унікальний виноград, з якого отримується цінне у всьому світі. 
Ми запрошуємо Вас на дегустацію угорського вина і гуляшу (20€)
Переїзд в Україну.
Прибуття в Україну (Щоб зорієнтуватися в годині прибуття до свого міста для прикладу наводимо тільки м. Львів. Відштовхуючись від цього кожен сам в індивідуальному порядку може прорахувати годину прибуття в потрібне Вам місто. Отож, повернення у Львів в даній програмі орієнтовно о 24.00).
Купальні в Мішкольц-Тапольца

У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
- проїзд комфортабельним автобусом по маршруту;
- проживання в готелі **-***;
- харчування – сніданки (після ночівлі в готелі);
 
У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
- депозит на факультативні екскурсії €28 (не можна використати на вх. квитки у купальні);
- вхідні квитки в купальні та інші екскурсійні об'єкти;
- дегустації вин та гуляшу
- медичне страхування (програма Light – 150  грн, Standart – 250 грн, деталі тут>>>, за бажанням, Ви можете оформити страховий поліс самостійно)
 
Важливо:
 
ОБОВ’ЯЗКОВО!!! усім клієнтам потрібно бути на місці посадки за 20 хвилин до години виїзду.
 
* Факультативно,  трансфер до Стрия здійснюється за додаткову оплату (10€)
**При акційній ціні діють тільки знижки «5 + 1» і «10 + 1» (тобто, якщо ви візьмете в подорож з собою 5 друзів, то отримаєте знижку 50%, а коли 10 друзів, то знижка становитиме вже цілих 100%). Детальніше про наші знижки читайте ТУТ;***Організатори не несуть відповідальності за роботу консульських, митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності.
***Організатори залишають за собою право на зміну порядку проведення екскурсій, а також на заміну їх на рівноцінні;
**** Під час вільного часу - автобусне обслуговування не передбачено;