ОСНОВНІ НЕОБХІДНІ ДОКУМЕНТИ:
(консульство Угорщини у м. Берегово)

·       Закордонний паспорт, дійсний мін. 3 місяці після планованого повернення;
·       Копія першої сторінки закордонного паспорту;
·       Одна копія віз за останні 3 роки;
·       Одна копія всіх заповнених сторінок внутрішнього паспорта
·       Дві фотографії 3,5Х4,5 (фото зроблене не більш, як 3 місяці тому; 80% обличчя, без плечей, на світлому фоні);
·       Довідка про доходи за останні 6 місяців;

Набір документів для дітей:
·       Проїзний документ дитини (за наявності);
·       Нотаріально завірена заява (оригінал та нотаріально завірена копія) від обох батьків про дозвіл на виїзд дитини за межі України, де зазначено, що все фінансування для дитини здійснюють батьки.
Прохання всі деталі заяви по кожній подорожі уточнювати індивідуально (для різних консульств можливий різний зміст заяви).
·       Довідку про навчання в школі або в дитячому садку;
·       Копія свідоцтва про народження (всім до 18 років);
·       Дві фотографії 3,5Х4,5 (фото зроблене не більш, як 3 місяці тому; 80% обличчя, без плечей, на світлому фоні);
·       Копія свідоцтва про одруження батьків;
·       Копії внутрішніх паспортів обох батьків;
·       Копії закордонних паспортів обох батьків;
·       Довідка про доходи батька чи матері за останні 6 місяців;
·       В разі смерті одного з батьків – копія та оригінал свідоцтва про смерть.

ДодатковІ ДОКУМЕНТИ ТІЛЬКИ для ОКРЕМИХ категорій клієнтів:

*Для студентів:
·       Копію студентського квитка;
·       Довідку про навчання в університеті та довідку про отримання стипендії;
·       Нотаріально завірене фінансове поручительство від батьків (родичів, знайомих); довідка про доходи фінансового поручителя за останні 6 місяців;
·       Прохання всі деталі заяви по кожній подорожі уточнювати індивідуально.


**Для приватних підприємців:
·       Копія свідоцтва про державну реєстрацію;
·       Довідка з податкової про надходження за останні 6 місяців.
·       Звіт з податкової про сплату податків;

***Для пенсіонерів:
·       Копія пенсійного посвідчення;
·       Виписка з пенсійного фонду про розмір пенсії за останні 6 місяців.

****Для тих хто не працює (одне з 3-х наступних пунктів):
·       Нотаріально завірене фінансове поручительство від батьків (родичів, знайомих); довідка про доходи фінансового поручителя за останні 6 місяців; копія внутр. паспорта поручителя.
·       Виписку про рахунок в банку (за бажанням);


Студенти, пенсіонери і діти звільняються від консульського збору у розмірі 35 € (при наявності необхідних документів, які засвідчують їх статус)