Різдво в Меджугор'є з Венецією!


Різдвяне паломництво до Меджугор'я з відвідуванням Венеції
 (ПАЛОМНИЦЬКА ПРОГРАМА)
20 - 27 грудня 2019 р.

Вартість туру 225€ + 200 грн
Акційна ціна - 175 € + 200 грн 

Відень ( 1 день, 1 ніч) - Венеція (1 день) – Меджугор’є (4 дні, 3 ночі)



Виїзди відбуваються з наступних міст:
Тернопільська обл.: Тернопіль (11.00), Зборів (11.30);
Львівська обл.: Золочів (12.00), Львів (13:30.), Стрий (14.30);
Івано-Франківська обл.: Івано-Франківськ (12.30), Калуш (13.00), Долина (13.30);
Закарпатська обл.: Свалява (17.00), Мукачево (18.00), Ужгород (18.30), Чоп (19.00);
Адресу місця посадки в автобус у вашому місті Ви можете переглянути ТУТ.

 ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ:
1 день, п’ятниця (20.12.2019). Виїзд з України (години та місця виїздів вказані вище). Україно-Угорського кордону.

2 день, субота (21.12.2019) ВІДЕНЬ
Ранковий приїзд до Відня (час перебування у Відні становить 9 год.)
Довідка:  Відень – місто австрійських імператорів та музикантів, місто музики, вальсів, неповторних парків, чудового вина… В цьому місті у всьому відчувається недбало-марнотратний розмах минулої імперії. Неймовірно красивий, затишний історичний центр, ув'язнений у кільце садів і парків. Витончена архітектура в світлих тонах – і в голові мимоволі починають звучати вальси Штрауса, які, здається, тільки тут і можна було створити, надихнувшись атмосферою легкого, п'янкого міста.
Св. Літургія в українській церкві Відня. Обов’язково радимо пообідати, а за одне і відпочити в одному з затишних кафе чи ресторанчиків міста, відчути неповторний смак віденської кави та знаменитого яблучного штруделя, і цим самим ще більше насолодитись та зануритись в атмосферу величного Відня). 
Оглядова екскурсію місто музики, вальсів, мистецтва і вина – Відень .Екскурсія починається знайомством із зимовою резиденцією династії Ґабсбурґів - Хофбурґ, далі прогулянка по Віденській Рінґштрассе, огляд пам'ятника Марії-Терезії, Парламенту, Ратуші, Віденської опери і Собор св. Стефана, в якому знаходиться знаменита Ікона Марії Повчанської, перенесена сюди австро-угорським імператором з закарпатського містечка Повч. Ікона прославилась сотнями зцілень невиліковно-хворих людей, які відвідували церкву, де вона знаходилась і ревно молились.
Вільний час у Відні. Збір групи. Пізнє поселення в транзитний готель на території Італії. Відпочинок. Ночівля.
Гранд Канал

3 день, неділя (22.12.2019) ВЕНЕЦІЯ.
Ранній сніданок та виселення з готелю. Переїзд до Венеції.
Прибуття на парковку поблизу Венеції. Доїзд до Венеції на кораблику ( 9 € - в одну сторону)
Прибуття у Венецію. Вільний час у Венеції, можливість прогулятися старовинними вуличками, відвідати центральну площу міста Сан-Марко, покататись на гондолі і просто відчути неймовірну і чаруючу атмосферу міста.
Оглядова екскурсія містом – «Венеція – казка на воді» .
Довідка: Венеція є, мабуть, одним з самих незвичайних і привабливих міст нашої планети. Це місто сповнений чарівності і краси. Це унікальне місце прагнути побачити власними очима практично кожен.
Місто розкинулося на 118 невеликих островах між материком і Адріатичним морем. Його пронизують 160 каналів. Можна сказати, що Венеція стоїть на воді.
Венеція – це суміш різноманітних архітектурних стилів, що додало місту неповторного вигляду.
Куди б ви не пішли вказівники неодмінно виведуть вас на одну з найкрасивіших площ — Сан-Марко – одну з візитівок Венеції.
Свята Літургія у соборі св Марка українською мовою.
Рекомендуємо відвідати, Палац Дожів який відображає сутність всієї Венеції – з усім своїм багатством і марнославством, з болючим надлишком краси та вічним святом… Зовні палац вражає красою світлих стін і витончених колон, проте й досі їх не залишає дух жорстокого середньовіччя. Всередині один за одним свої двері відчиняють розкішні покої, пишні галереї та зали, прикрашені роботами відомих художників і скульпторів (вх. Квиток - 19 €).
Рекомендуємо незабутню прогулянку на гондолі. Щоб отримати справжнє задоволення від перебування в Венеції, радимо прогулятись містом на гондолі. Цей традиційний човник має дуже давню історію, але й досі користується шаленою популярністю. Саме з гондол відкриваються найкращі панорами на визначні пам'ятки Венеції і «місто-на-воді» розкривається повністю. І повірте, Вас вразять і самі гондольєри, адже це справжнє мистецтво - управляти гондолою і маневрувати нею в найвужчих каналах. А може, Вам пощастить і гондольєр розщедриться і подарує Вам справжню італійську серенаду.. (20 €)..
Нічний переїзд до Меджугор’я.
Собор Санта Марія делла Салуте

4 день, понеділок (23.12.2019). МЕДЖУГОР’Є.
Прибуття в Меджугор’є. Поселення в готель/пансіон. Оглядова екскурсія з розповіддю про Меджугор’є. Відвідування церкви Св. Якова, мироточивого Хреста, могили отця Славка Барбаріча – колишнього пароха Меджугор’я, що багато трудився для розвитку школи Марії. Обід. Вільний час. Можливі також інші зустрічі та відвідування певних місць, про які повідомимо додатково.
17.00  Вечірня молитовна програма, яка відбувається кожного дня, і є основною та обов’язковою подією для участі усіх паломників, що перебувають в Меджугор’є:
17:00 – Молитва Вервиці
18:00 – Свята Меса;
19.00 – Вервиця Мируосвячення куплених речей, молитви за зцілення душі і тіла;
19:15 – Адорація Найсвятіших Тайн (поклоніння Ісусу в Пресвятих Дарах) / вервиця.
Ночівля в готелі.
Церква Святого Якова в Меджугор'ї

5 день, вівторок (24.12.2019). МЕДЖУГОР’Є.  (ПІСТ НА ХЛІБІ І ВОДІ).
Свята Літургія українською мовою в східному обряді. Сніданок. Молитва вервиці на горі об’явлень ПодбрдоОбід. Можливе відвідування спільноти «Ченаколо» - заснованою італійською монахинею – сестрою Ельвірою Петроцці для реабілітації людей з наркотичною та іншими видами залежностей. Лікування відбувається без медикаментів, а тільки завдяки посиленій праці та молитві. Можливі також інші зустрічі та відвідування певних місць, про які повідомимо додатково.
Навечір'я Різдва Христового
17.00 – Вечірня молитовна програма, яка відбувається кожного дня, і є основною та обов’язковою подією для участі усіх паломників, що перебувають в Меджугор’є:
17:00 – Молитва Вервиці
18:00 – Свята Меса
19.00 – Освячення куплених речей, молитви за зцілення душі і тіла.
19.15 – Різдвяна вистава спільноти «Ченаколо»
24.00 – УРОЧИСТА РІЗДВЯНА ЛІТУРГІЯ
Ночівля в готелі.
Святкова Різдвяна Літургія

6 день, середа (25.12.2019). МЕДЖУГОР’Є. РІЗДВО ХРИСТОВЕ!!!
Свята Літургія українською мовою в східному обряді. Сніданок. Хресна Дорога на горі Кріжевац. Обід. Можливе відвідування спільноти «Ченаколо» - заснованою італійською монахинею – сестрою Ельвірою Петроцці для реабілітації людей з наркотичною та іншими видами залежностей. Лікування відбувається без медикаментів, а тільки завдяки посиленій праці та молитві. Можливі також інші зустрічі та відвідування певних місць, про які повідомимо додатково /
17.00 – Вечірня молитовна програма, яка відбувається кожного дня, і є основною та обов’язковою подією для участі усіх паломників, що перебувають в Меджугор’є:
17:00 – Молитва Вервиці
18:00 – Свята Меса
19.00 – Освячення куплених речей, молитви за зцілення душі і тіла.
22:00 – Адорація Найсвятіших Тайн (поклоніння Ісусу в Пресвятих Дарах)
Вільний час / Відпочинок.

 Наші паломники в гостях у Ненсі та Патріка

7 день, четвер (26.12.2019). МЕДЖУГОР’Є. 
Свята Літургія українською мовою в східному обряді. Сніданок. Можлива зустріч з Ненсі і Патріком – колишніми атеїстами мільйонерами, які змінили своє життя через послання Богородиці в Меджугор’є. На даний час вони проживають в Меджугор’є розповідаючи свідоцтво свого життя паломникам та служачи для священиків, яких безкоштовно приймають в своєму чудовому замку. Обід. Вільний час для приватної молитви та відпочинку. Можливі також інші зустрічі та відвідування певних місць, про які повідомимо додатково.
17.00 – Вечірня молитовна програма, яка відбувається кожного дня, і є основною та обов’язковою подією для участі усіх паломників, що перебувають в Меджугор’є:
17:00 – Молитва Вервиці
18:00 – Свята Меса
19.00 – Освячення куплених речей, молитви за зцілення душі і тіла.
22:00 – Адорація Найсвятіших Тайн (поклоніння Ісусу в Пресвятих Дарах)
Виїзд до України.
Паломники на горі Об'явлень

8 день, п’ятниця (27.12.2019). 
Прибуття в Україну (Щоб зорієнтуватися в годині прибуття до свого міста для прикладу наводимо тільки м. Львів. Відштовхуючись від цього кожен сам в індивідуальному порядку може прорахувати годину прибуття в потрібне Вам місто. Отож, повернення у Львів в даній програмі орієнтовно о 23.00).


У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
-переїзд комфортабельним автобусом єврокласу по всьому маршруту;
-супровід священика і керівника групи;
-проживання в готелях/пансіонах 3*
-сніданки, обіди згідно програми.


У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
- обов'язкова оплата 25 € за оглядові екскурсії у Венеції та Відні, платні в'їзди в міста, стоянки); 
- медичне страхування (програма Light – 150  грн, Standart – 250 грн, деталі тут>>>, за бажанням, Ви можете оформити страховий поліс самостійно);
-харчування, не передбачене готелями;
-вартість синхронного перекладу вечірньої молитовної програми (2 € - обов’язкова плата);
-вхід на водоспад Кравіца ( 5 €) - факультативно;
-факультативні екскурсії;
-приватні витрати.