Чорногорія зі Львова


 «Сонячна Чорногорія»
Відпочинок на Адріатичному морі в Чорногорії (8 днів / 7 ночей)
 + 2 ночі в Угорщині та в Боснії та Герцеговині

 (Туристична програма)

27.08-07.09.2020

Раннє Бронювання!!!!
Вартість: 339 € + 300 грн
- до 01.04.2020
Вартість 379 € + 300 грн
- після 01.04.2020
Hotel MB Garni***
3-тя лінія, тільки сніданки
BB
Будапешт (1 день, 1 ніч) – Будва (8 днів, 7 ночей) – Мостар – Сараєво (1 день, 1 ніч)

Дати турів:

Виїзди відбуваються з наступних міст:
Тернопільська обл.: Тернопіль (05.00), Зборів (05.30);
Львівська обл.:
 Золочів (06.00), Львів (07.30), Стрий (08.30);
Івано-Франківська обл.:
 Івано-Франківськ (06.30), Калуш (07.00), Долина (07.30);
Закарпатська обл.:
 Свалява (11.00), Мукачево (12.00), Ужгород (12.30), Чоп (13.00);
Адресу місця посадки в автобус у вашому місті Ви можете переглянути ТУТ.


 ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ:
1 день, четвер (27.08.2020). Виїзд з України (години та місця виїздів вказані вище). Проходження Україно-Угорського кордону. Переїзд до Будапешту.
Прибуття в столицю Угорщини – Будапешт.
Довідка:  Безліч чудових міст розкинулося на берегах Блакитного Дунаю, але лише одне з них у всьому світі відоме як перлина Дунаю - це Будапешт. З висоти пташиного польоту Будапешт схожий на гігантський амфітеатр. По обох берегах річки постають перлини світової спадщини: Королівський палац і Середньовічний квартал, Будайська фортеця, знаменита церква Матяша, Рибацький бастіон, що привертає прекрасною панорамою на Дунай і протилежний берег, який відкривається з його тераси , Вільний час.
Нас чекає незабутня вечірня екскурсія на кораблику по Дунаю з келихом шампанського та чарівними панорамними видами з річки на архітектурні шедеври Будапешту. Розповідь гіда про історію і життя цього міста залишать у вашому серці тільки неповторні враження! (факультативно, вартість 17 €).
Поселення в готель, ночівля в готелі.
Прогулянка на кораблику по Дунаю

2 день, п’ятниця (10.07.2019). Будапешт
Сніданок в готелі. (УВАГА!! Пересування по Будапешту на громадському транспорті!).
* Рекомендуємо оглядову пішохідну екскурсію містом (7€). Ми побачимо легендарні пам’ятники історії Буди і Пешту – Площу Героїв і славетний пам’ятник Тисячоліттю, архітектурний ансамбль Хуняді, Парламент, набережну Дунаю, базиліку св. Матяша (місце вінчання і усипальниця багатьох угорських королів), Рибальський бастіон та Королівський палац, з яких відкривається неймовірно красива панорама Будапешту та Дунаю.
Відвідування термальних купалень Сечені або Будапештського зоопарку / вільний час.
Довідка:  Термальні купальні "Сечені" (17 € або 5000 форинтів) – один із найбільших у Європі бальнеологічних комплексів і одна з перших лікувальних купалень в Пешті. Купальні Сечені знаходяться в міському парку Варошлігет, повністю комплекс потопає у чудовій красі природи з парковими деревами. Тут знаходяться п`ять басейнів площею 910 м2 з температурою води - 28 і 36 градусів тепла, басейн з сюрпризами, сидячий басейн, сауни з басейнами, 11 купалень з термальною водою, автомат льодяних коктейлів, термальний лікувальний басейн і багато іншого. Ваші враження будуть незабутні.
Відвідування Будапештського зоопарку (котрий також є найстарішим в Європі!) вам обійдеться в 9 € або 2500 форинтів.
Нічний переїзд в Чорногорію.
Собор святого Іштвана

3 день, субота (11.07.2020). БУДВА
Прибуття зранку в Чорногорію ( Будву ). Поселення в готель (о 14.00). Відпочинок на морі. Ночівля в готелі.
*Рекомендуємо. Екскурсія по місті Будва (7 €).
Довідка Довідка Будва – одне з найдревніших міст адріатичного узбережжя. Славиться своєю архітектурою, неймовірно красивою природою, свіжим повітрям, надзвичайно чистим морем та високими горами. Саме місто ділиться на 2 частини: нову – де є маса розважальних закладів, магазинів, ресторанів, таверн, та стару – де можна побачити вузькі вулички, красиві будиночки, невеличкі ресторанчики, церкви. Також на курорті є безліч екскурсій на острови та на материкову частину на будь-який смак.
Ночівля в готелі.
Старе місто, Будва

4 день, неділя (12.07.2020).  будва
Сніданок в готелі. Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць регіону, морські, автобусні та пішохідні екскурсії.
* Рекомендуємо автобусну екскурсію по Гранд-Каньйонах Чорногорії + Скадарське озеро (40/30€) -  Плоскогір’я покриті лісами й луками, порізані ущелинами й підземними ріками, і дивлячись на них з висоти вічно засніжених гір видно озера, струмки та джерела, які б’ють з-під землі кришталево чистою водою. У цей прекрасний пейзаж чудово вписався каньйон річки Морача та древня національна святиня – монастир Морача. Важко описати словами фантастичні краєвиди найглибшого у Європі каньйону річки Тара. Єдиним місцем у Європі, де можна зустріти Рожевого пелікана, є національний парк Скадарське озеро.  Древні святині та фортеці з приголомшливими видами на озера, які причаїлися в просторому ложі між високих гір, створюють неповторноу гармонію душі та природи. Потрапивши сюди забуваєш про плин часу – здається, що опинився у казковій країні, де серед стародавніх дерев живуть ельфи й інші дивовижні істоти.
Прогулянка біля Чорного озера в національному парку Дурмітор. Первинна краса гір та лісів, озер і річок в гармонії із чаруючою тишею, робить це місце унікальною оазою природи в оточенні сучасної реальності людського життя. Здається, ніби земля торкається до неба, що спирається на могутні плечі Дурмітора. Серед сплячих вершин причаїлися цілих 18 льодовикових озер, які місцеві жителі називають «очима гір». У променях сонця сяє прозора гладь особливо загадкового та романтичного Чорного озера. За бажанням – купання в озері. Повернення в готель.
Ночівля в готелі.
Пам'ятник балерині - символу Будви

5 день, понеділок (13.07.2020). будва, Тірана
Сніданок в готелі. Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць регіону, морські, автобусні та пішохідні екскурсії.
* Рекомендуємо екскурсію в столицю Албанії - Тірану (35€/30€). Столиця Албанії Тирана починає свою історію з мечеті, булочної і хамаму, які збудував османський правитель Сулейман Паша на самому початку 17 століття. За 400 років, що минули з того визначного моменту, там були збудовані споруди помпезної турецької, витонченої італійської та звичної для нас радянської архітектури. Зараз Тіпана перетворилася  на цілком сучасне місто, здатне запропонувати туристам не тільки масу історичних пам'яток, а й захоплююче нічне життя. Оглядова екскурсія містом, вільний час. Повернення в готель.
Ночівля в готелі.
Пляж Могрен

6 день, вівторок (14.07.2020). будва, Цетіне
Сніданок в готелі. Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць регіону, морські, автобусні та пішохідні екскурсії.
*Рекомендуємо  екскурсію до Цетинє і Ловчен (30/25 €).
Довідка: Ми відправляємося у стародавню столицю Чорногорії – Цетинє. Місто вважається духовним та культурним центром країни. Ми відвідаємо відомий місцевий монастир, у якому зберігаються мощі Святого Петра Цетиньського та дві унікальні християнські реліквії – рука Святого Іоанна Хрестителя, якою він хрестив Ісуса, та частина хреста, на якому був розп’ятий Ісус. Далі ми проїдемо через надзвичайно красиві місця, відомі як «Кам’яне море Чорногорії», до гори Ловчен, з якої відкривається чудовий краєвид на долину Цетинє
Ночівля в готелі.
Національний парк "Ловчен"

7 день, середа (15.07.2020). будва, боко-которська затока
Сніданок в готелі. Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць регіону, морські, автобусні та пішохідні екскурсії.
*Рекомендуємо екскурсію до Боко-Каторської затоки» (30 €/25€).
Затока включає чотири протоки та сім островів. Вздовж затоки проходить ланцюг античних та середньовічних містечок, серед яких виділяється Котор – місто з більш ніж двохтисячолітньою історією. За його міськими мурами знаходяться такі шедеври архітектури, як годинникова башта, собор Святого Трифона – покровителя та захисника Котору, церква Святого Луки, церква Святої Анни, церква Святої Марії, герцогський палац та театр Наполеона. У вільний час можна піднятися сходами у фортецю, звідки відкривається просто неймовірний краєвид на місто. Місто Пераст. Тут, в соборі св. Миколи, зберігаються шип від тернового вінця Спасителя, частка ризи Богородиці. Відвідування на катері острова «Богородиця на рифі».
Ночівля в готелі.
Боко-Которська затока

8 день, четвер (16.07.2020). будва, дубровник
Сніданок в готелі. Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць регіону, морські, автобусні та пішохідні екскурсії.
*Рекомендуємо  екскурсію до Дубровника (35 €/25 €).
Довідка: Дубровнік – стародавнне місто Хорватії на узбережжі Адріатики. Його не випадково називають "Перлиною Адріатики". При вигляді фортеці старого міста просто німієш від захвату. Розглядаючи в Дубровнику стародавні камені фортець Хорватії, скріплені розчином на основі яєць, зовсім забуваєш, що ти тут тільки турист. Починає здаватися, що час повернувся назад і ти - чи то венеціанський купець, що приплив сюди зі своїми товарами, чи то хорватський мореплавець, що збирається на світанку покинути рідний порт.
Ночівля в готелі.
 Канатна дорога у Дубровніку

9 день, п’ятниця (17.07.2020). будва
Сніданок в готелі. Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць регіону, морські, автобусні та пішохідні екскурсії.
Ночівля в готелі.
Вид на пляж Могрен

10 день, субота (18.07.2020). будва
Сніданок в готелі. Виселення з готелю, вільний час.
Виїзд з Будви о 10.00
Переїзд у Мостар, вільний час.
Довідка: Мостар  – одне з найрізноманітніших в етнічному плані міст Боснії та Герцеговини, воно розмістилося по обидва боки неймовірно красивої річки Неретви. Дві частини Мостару - хорватську (християнську) та боснійську (мусульманську) - з’єднує знаменитий Старий міст побудований у 1560-х роках, який занесений до Світової спадщини ЮНЕСКО.
Переїзд у Сараєво.
Прибуття в Сараєво
*Рекомендуємо  оглядову екскурсію містом (8 €).
Вільний час. Ви зможете насолодитися смачною багатонаціональною боснійською кухнею в одному із затишних і недорогих ресторанів у центрі міста.
Довідка:  Сараєво – столиця Боснії та Герцеговини. Ця столиця відома своїм традиційним релігійним різноманіттям. Шумне та колоритне, одночасно східне і західне місто, часто назване європейським Єрусалимом. Вузькі вулички старого турецького міста обрамляють традиційні боснійські будинки з дахами із червоної черепиці, в різних куточках видніються мінарети, а на задньому фоні велично завмерли зелені схили Динарських Альп. В самому центрі Старого міста ми відвідаємо чудову Римо-католицьку Катедру Серця Ісусового.
Преїзд, поселення в транзитний готель. Ночівля в готелі.
Старе місто, Мостар

11 день, неділя (19.07.2020). Сараєво
Сніданок в готелі. Виселення з готелю.
Переїзд в Україну
Нічний переїзд і Україну.
 Сараєво

12 день, понеділок (20.07.2020).
Прибуття в Україну (Щоб зорієнтуватися в годині прибуття до свого міста для прикладу наводимо тільки м. Львів. Відштовхуючись від цього кожен сам в індивідуальному порядку може прорахувати годину прибуття в потрібне Вам місто. Отож, повернення у Львів в даній програмі орієнтовно о 08.00).

Знижки для дітей
60 %
Для дитини віком до 3 років, у номері з 2-ма дорослими без надання їй окремого ліжка
20 %
Для дитини віком до 6  років, у номері з 2-ма дорослими дорослими без надання їй окремого ліжка
Додатково
Проживання 7 ночей в готелі зі сніданками, без проїзду – 195 € (до 01.04), 220 € (з 01.04)
Місця з 5 по 12 можна забронювати за додаткову плату – 15 €

Вартість проїзду (без проживання)  Україна –Чорногорія – Україна -150 € + 50€ (2 ночі в транзитному готелі)
Доплата за одномісне розміщення (Single) – 50%
Доплата за додаткове місце в автобусі – 150 €
Важливо
Організатори не несуть відповідальності за роботу консульських, митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності
ОБОВ’ЯЗКОВО!!! усім клієнтам потрібно бути на місці посадки за 20 хвилин до години виїзду.

 Мінімальна кількість туристів на факультативи – 20 осіб
Діти до 10 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
За вашим бажанням ми можемо організувати трансфер з місця Вашого проживання за мінімальну ціну. Вартість залежить від кількості бажаючих та місця відправлення. Просимо уточнювати у менеджера за 14-7 днів до туру.
У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
-переїзд комфортабельним автобусом єврокласу по всьому маршруту;
керівника групи;
-проживання в готелі у готелі ***
-сніданки згідно програми;


У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
- медичне страхування (програма Light – 200  грн, Standart – 300 грн, деталі тут>>>, за бажанням, Ви можете оформити страховий поліс самостійно)
-харчування, не передбачене готелями;
- курортний збір 1,5€/особа/ день – обов’язковий платіж
--проїзд громадським транспортом;
-факультативні екскурсії
Рекомендуємо взяти з собою:
-каримат (туристичний килимок);
-купальник/плавки, рушник, в’єтнамки;
-панаму чи капелюх для захисту від сонця.