Поїхати на Мальдіви


 «Середземноморські Мальдіви»
Відпочинок на Іонічному морі в Албанії (8 днів / 7 ночей)
 + 2 ночі в Румунії та Македонії
 (Туристична програма)

30 червня - 11 липня 2022

Раннє Бронювання!!!!

Вартість: 315 € (сніданки)

379 € (сніданки + вечері)

+ 300 грн

- до 01.04.2022

Вартість: 355 € (сніданки)

425 € (сніданки + вечері)

+ 300 грн

- після 01.04.2022

Family hotel Haruni

Visi appartments


Бухарест (1 день, 1 ніч) – Ксаміль (8 днів, 7 ночей) – Бутрінт* - Корфу* - Метеори* - Будапешт (1 день, 1 ніч))

Виїзди відбуваються з наступних міст:
Тернопільська обл.: Зборів (06.00), Тернопіль (07.00), Теребовля (07.30), Чортків (08.00), Бучач (08.30), Заліщики (09.00);
Львівська обл.: Золочів (05.30), Львів (04.30);
Івано-Франківська обл.:  Івано-Франківськ (06.00);
Чернівецька обл.: Кіцмань (09.30), Чернівці (10.00).
Адресу місця посадки в автобус у вашому місті Ви можете переглянути ТУТ.

 ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ:
1 день, четвер (02.07.2020). Виїзд з України (години та місця виїздів вказані вище). Проходження Україно-Румунського кордону. Переїзд до Румунії.
Прибуття в столицю Румунії – Бухарест.
Довідка:  Архітектура міста вражає своїми контрастами: строгі, геометрично-підкреслені будівлі вигадливо поєднуються з розкішними, пишними та урочистими спорудами у візантійському стилі. Ниточка минулого веде крізь лабіринти історії й давні легенди оживають у Королівському палаці, палаці Парламенту, Констакуділо, старовинних церквах та музеях.
Поселення в готель, ночівля в готелі.
Вечірній Бухарест

2 день, п’ятниця (03.07.2019). БУХАРЕСТ
Сніданок в готелі, виселення з готелю. (УВАГА!! Пересування в Бухаресті на громадському транспорті!).
* Рекомендуємо оглядову екскурсію Бухарестом (7€).
Бухарест - головне румунське місто і культурний центр країни. Він приваблює туристів багатою історією, колоритною атмосферою і незвичайними пам'ятками - тут є своя Тріумфальна арка і найбільший будинок Парламенту в світі. А головна дивина - це Старий Бухарест з його вузькими вуличками, церквами та історичними пам'ятками.
Рекомендуємо самостійно відвідати найбільший термальний комплекс в Європі - Therme Bucurest (вх. квиток)
У вільний час усім бажаючих пропонуємо відвідати найбільший термальний комплекс, у якому 8 басейнів з термальною водою багатою на мінеральні солі, 3-ри аромотерапевтичних басейни, сауни, джакузі, 16-ть водних гірок, pool bar, найбільший ботанічний сад в Румунії (500 пальм, 800 тис. Екзотичних рослин).
Запрошуємо на обід в улюбленому ресторані Чаушеску (дод. оплата)
Ресторан розташований в парку  з прекрасною літньою терасою і смачною кухнею, він подарує масу позитивних емоцій та заряд бадьорості і сил на весь день ...
Відправлення з Бухаресту о 16.00. Переїзд в Албанію.
Бухарест, старе місто

3 день, субота (04.07.2020). КСАМІЛЬ
Прибуття зранку в Албанію, Ксаміль. Поселення в готель (о 14.00). Відпочинок на морі.
Ксаміль – найпівденніше  місто Албанії.
Ксаміль є  частиною національного парку Бутрінт і  розташований  в окрузі Саранда (10 км на південь). Збудований  Ксаміль в 1966 році. Місто є  одним з найбільш відвідуваних  прибережних  курортів Албанії, як  самими албанцями, так і іноземними туристами.  Тут знаходиться найгарніший пляж Албанії – Ксаміль Біч.
 «Родзинками »  Ксаміля  є прилеглі  маленькі островки, до яких  можна доплисти  на катамарані або  лодці, взятій на прокат. На острівках і на березі  розташовані  ресторани, де на  Вас чекає  великий  вибір  найсвіжіших  середземноморських морепродуктів.  Пляжі тут невеликі , проте їх  багато. І тільки тут  в Європі розташовані  пляжі з  білосніжним піском, як  в Домінікані. Під  час  пляжного відпочинку ви будете постійно спостерігати за  білосніжними круїзними  лайнерами , які  пропливають  між  Ксамілем  і островом Корфу.
Пляж в Ксамілі штучний, насипний, але  не піщаний , як  думають  багато туристів, а кам’яний . Це  каміння, яке  перетерте  до розміру дуже  великого  піску. Практично білого кольору. А вода в Ксамілі відрізняється  дивовижним  голубим кольором , як  в басейні! Пляж в Ксамілі також  знаменитий  групою безлюдних  островів, які  розташовані  недалеко від берегу.
Ночівля в готелі.
Ксаміль, острови

4 день, неділя (05.07.2020).  ксаміль, Бутрінті
Сніданок в готелі. Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць регіону, морські, автобусні та пішохідні екскурсії.
* Рекомендуємо екскурсію в Бутрінт (8€ + вх. кв. 5€) - пам'ятник археології, де можна побачити руїни стародавнього міста, що відображають кожний історичний період його розвитку. Бутринт, це особливе місце для археології - історичний мікромікс середземномор'я, що існував з часів стародавніх греків і до венеціанців. Бутринт є частиною однойменного національного парку. Весь парк має площу 29 квадратних кілометрів і розташований в Південній Албанії, недалеко від міста Саранда (практично на кордоні з Грецією).
Ночівля в готелі.
Ксаміль, пляж

5 день, понеділок (06.07.2020). Ксаміль, корфу
Сніданок в готелі. Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць регіону, морські, автобусні та пішохідні екскурсії.
* Рекомендуємо екскурсію на казковий острів Корфу (26€/20€ + кв на паром 48€/26€). На відміну від материкової частини Греції і островів Егейського моря, Корфу вдалося уникнути турецького панування. Тут довгий час правили венеціанці, британці, італійці, за Наполеона острів входив до складу Франції, кожен з періодів залишив свій неповторний відбиток в історії острова. Під час оглядової екскурсії островом ми відвідаємо місто Корфу, де у нас буде можливість вдосталь нагулятися звивистими середньовічними вуличками, відвідати Кафедральний Собор і Собор Святого Спиридона - покровителя острова, побачити стару візантійську фортецю і Палац Михайла і Георгія, знамениту на всю Європу площу Спіанада і вулицю Лістон, ідентичну Де Ріволі в Парижі.
Ночівля в готелі.
Узбережжя Іонічного моря

6 день, вівторок (07.07.2020). Ксаміль
Сніданок в готелі. Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць регіону, морські, автобусні та пішохідні екскурсії.
Ночівля в готелі.
Відпочинок на березі моря
  
7 день, середа (08.07.2020). Ксаміль, Метеори
Сніданок в готелі. Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць регіону, морські, автобусні та пішохідні екскурсії.
*Рекомендуємо факультативну екскурсію до монастирів Метеорів (33 €+вх.кв. у монастир – 3 €).
Довідка: Монастирі Метеори – це християнські монастирі, побудовані на гігантських обривистих скелях і велично спрямовані в небо. Це найбільший монастирський комплекс в Греції, який являє собою унікальне архітектурне досягнення і є одним з найдивовижніших та найвеличніших пам’яток Греції. За деякими даними, перші споруди були зведені ще в XV столітті, а відлюдники з'явилися тут вже в Х ст. Тоді вони піднімалися на кам'яні масиви за допомогою переставляння дерев'яних підмостків, укріплених на балках. З грецької "Метеора" (Μετέωρα) перекладається як "той, що ширяє в повітрі". Мандрівка сюди дозволить Вам побачити унікальне поєднання історії та природи. Вічне прагнення людини хоч трішки доторкнутися до чогось божественного породило унікальну архітектуру. Ще з часів народження християнства в Європі, прямовисні скали вважалися ідеальним місцем для добровільної ізоляції – відлюдництва.
Такі старання дозволяли по-новому відкрити для себе світ і жити у ньому в цілковитій гармонії.
Ночівля в готелі.
Знамениті пляжі з білим піском

8 день, четвер (09.07.2020). Ксаміль
Сніданок в готелі. Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць регіону, морські, автобусні та пішохідні екскурсії.
Ночівля в готелі.
Ксаміль оточує величезна кількість маленьких незаселених островів

9 день, п’ятниця (10.07.2020). Ксаміль
Сніданок в готелі. Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць регіону, морські, автобусні та пішохідні екскурсії.
Ночівля в готелі.
В ксамілі Ви можете спробувати різноманітні водні розваги

10 день, субота (11.07.2020). Ксаміль
Сніданок в готелі. Виселення з готелю (10.00), вільний час.
Виїзд з Ксамілю о 14.00
Нічний переїзд у Будапешт.
 Відпочинок на пляжі

11 день, неділя (12.07.2020). будапешт
Ранкове прибуття в Будапешт. (УВАГА!! Пересування в Будапешті на громадському транспорті!).
Вільний час.
* Рекомендуємо оглядову пішохідну екскурсію містом (7€). Ми побачимо легендарні пам’ятники історії Буди і Пешту – Площу Героїв і славетний пам’ятник Тисячоліттю, архітектурний ансамбль Хуняді, Парламент, набережну Дунаю, базиліку св. Матяша (місце вінчання і усипальниця багатьох угорських королів), Рибальський бастіон та Королівський палац, з яких відкривається неймовірно красива панорама Будапешту та Дунаю.
Відвідування термальних купалень Сечені або Будапештського зоопарку / вільний час.
Довідка:  Термальні купальні "Сечені" (17 € або 5000 форинтів) – один із найбільших у Європі бальнеологічних комплексів і одна з перших лікувальних купалень в Пешті. Купальні Сечені знаходяться в міському парку Варошлігет, повністю комплекс потопає у чудовій красі природи з парковими деревами. Тут знаходяться п`ять басейнів площею 910 м2 з температурою води - 28 і 36 градусів тепла, басейн з сюрпризами, сидячий басейн, сауни з басейнами, 11 купалень з термальною водою, автомат льодяних коктейлів, термальний лікувальний басейн і багато іншого. Ваші враження будуть незабутні.
Відвідування Будапештського зоопарку (котрий також є найстарішим в Європі!) вам обійдеться в 9 € або 2500 форинтів.
Далі на нас чекає незабутня вечірня екскурсія на кораблику по Дунаю з келихом шампанського та чарівними панорамними видами з річки на архітектурні шедеври Будапешту. Розповідь гіда про історію і життя цього міста залишать у вашому серці тільки неповторні враження! (факультативно, вартість 17 €).
Поселення в готель. Ночівля в готелі.
 Рибальський бастіон, Будапешт

12 день, понеділок (13.07.2020).
Сніданок в готелі. Виселення з готелю.
Переїзд в Україну
Прибуття в Україну (Щоб зорієнтуватися в годині прибуття до свого міста для прикладу наводимо тільки м. Львів. Відштовхуючись від цього кожен сам в індивідуальному порядку може прорахувати годину прибуття в потрібне Вам місто. Отож, повернення у Львів в даній програмі орієнтовно о 20.00).

Знижки для дітей
25 %
Для дитини віком до 12 років, у номері з 2-ма дорослими
на окремому ліжку (у тримісному номері)
30 %
Для двох дітей віком до 12 років, у номері з 2-ма дрослими
на окремих  ліжках (у чотиримісному ночері)
Додатково
Проживання 7 ночей в готелі зі сніданками , без проїзду – 225 € (до 01.04), 270 € (з 01.04)
Вартість проїзду( без проживання)  Україна –Албанія   – Україна -150 €
+50€ (2 ночі в транзитному готелі)
Місця з 5 по 12 можна забронювати за додаткову плату – 15 €

Доплата за одномісне розміщення (Single) – 50%
Доплата за додаткове місце в автобусі – 150 €
Важливо
Організатори не несуть відповідальності за роботу консульських, митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності
ОБОВ’ЯЗКОВО!!! усім клієнтам потрібно бути на місці посадки за 20 хвилин до години виїзду.

 Мінімальна кількість туристів на факультативи – 20 осіб
Діти до 10 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
За вашим бажанням ми можемо організувати трансфер з місця Вашого проживання за мінімальну ціну. Вартість залежить від кількості бажаючих та місця відправлення. Просимо уточнювати у менеджера за 14-7 днів до туру.
Увага! При виборі місця посадки: Чернівці, Кіцмань, Бучач, Чортків, Теребовля повернення у дані міста здійснюватися не буде! Ви можете вибрати інші точки висадки із зазначеного вище списку!
У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
-переїзд комфортабельним автобусом єврокласу по всьому маршруту;
- супровід керівника групи;
-проживання в готелі у готелі ***
-сніданки згідно програми;


У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
- медичне страхування (програма Light – 200  грн, Standart – 300 грн, деталі тут>>>, за бажанням, Ви можете оформити страховий поліс самостійно)
курорртний збір - 1€/день - обов'язкова плата
-харчування, не передбачене готелями;
-проїзд громадським транспортом;
-факультативні екскурсії
- користування шезлонгом і зонтиком - 8€/ комплект /день (парасолька + 2 шезлонги) - за бажанням
-проїзд на громадському транстпорті
Рекомендуємо взяти з собою:
-купальник/плавки, рушник, в’єтнамки;
-панаму чи капелюх для захисту від сонця.