Європейська прогулянка

Європейська прогулянка
(екскурсійно-паломницька програма)
24-31 березня 2017 р.
АКЦІЙНА ЦІНА* 195 € + 150 грн.
Меджугор’є (2 дні, 2 ночі) – Плітвіцькі озера (1 день) – Падуя та Венеція (1 день, 1 ніч) – Відень (1 день) – Будапешт (1 день, 1 ніч)
Виїзди відбуваються з наступних міст:
Тернопільська обл.: Тернопіль (01.30), Бучач (3.00), Колодрібка (01.00), Борщів (2.00)
Львівська обл.: Львів (23.00/23.03.2017)
Івано-Франківська обл.: Івано-Франківськ (2.30), 
Адресу місця посадки в автобус у вашому місті Ви можете переглянути ТУТ.
 ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ:
1 день, п'ятниця (24.03.2017). Виїзд з України (години та місця виїздів вказані вище). Проходження Україно-Угорського кордону. Переїзд до Меджугор’я.

2 день, субота (25.03.2017). МЕДЖУГОР’Є.
Ранкове прибуття у Меджугор’є. Оглядова екскурсія з розповіддю про Меджугор’є. Відвідування церкви Св. Якова, мироточивого Хреста, могили отця Славка Барбаріча – колишнього пароха Меджугор’я, що багато трудився для розвитку школи Марії. Обід. Вільний час. Можливі також інші зустрічі та відвідування певних місць, про які повідомимо додатково.
18.00 – Вечірня молитовна програма, яка відбувається кожного дня, і є основною та обов’язковою подією для участі усіх паломників, що перебувають в Меджугор’є:
18:00 – Молитва Вервиці
19:00 – Свята Меса;
20.00 – Вервиця Миру, освячення куплених речей, молитви за зцілення душі і тіла;
20:15 – Адорація Найсвятіших Тайн (поклоніння Ісусу в Пресвятих Дарах) / вервиця.
Ночівля в готелі.
Меджугор'є, гора об'явлень Подбрдо

3 день, неділя (26.03.2017). МЕДЖУГОР’Є.
Свята Літургія українською мовою в східному обряді. Сніданок. Молитва вервиці на горі об’явлень Подбрдо. Обід. Можливе відвідування спільноти «Ченаколо» - заснованою італійською монахинею – сестрою Ельвірою Петроцці для реабілітації людей з наркотичною та іншими видами залежностей. Лікування відбувається без медикаментів, а тільки завдяки посиленій праці та молитві. Можливі також інші зустрічі та відвідування певних місць, про які повідомимо додатково.
18.00 – Вечірня молитовна програма, яка відбувається кожного дня, і є основною та обов’язковою подією для участі усіх паломників, що перебувають в Меджугор’є:
18:00 – Молитва Вервиці
19:00 – Свята Меса;
20.00 – Вервиця Миру, освячення куплених речей, молитви за зцілення душі і тіла;
20:15 – Адорація Найсвятіших Тайн (поклоніння Ісусу в Пресвятих Дарах) / вервиця.
Ночівля в готелі.
Зустріч із візіонерами

4 день, понеділок (27.03.2017). ПЛІТВІЦЬКІ ОЗЕРА
Ранковий виїзд з Меджугор’є, короткий переїзд та прибуття до Національного парку Плітвіцькі озера.
Вільний час, можливість насолодитись неповторною красою Плітвіцьких озер.
Довідка: Національний парк Плітвіцькі озера розкинувся в самому центрі країни. Води річки Корану, що протікають через вапняк, за багато століть створили бар'єри травертину і таким чином з'явилися природні греблі. Саме завдяки таким природним метаморфоз були утворені чудові мальовничі озера, таємничі печери і дивовижні водоспади. Парк має площу понад 29 000 гектарів (29482 га). Тут вашому погляду відкриються шістнадцять досить великих озер, розташованих каскадом, сто сорок водоспадів і безліч печер.
Також, на території парку знаходиться найдавніший хвойний і буковий ліс, який постійно самовідтворюється. Вовки, ведмеді, рідкісні птахи і багато інших мешканці лісу вже протягом багатьох століть ведуть у парку природний спосіб життя. Крім того, національний парк Плітвіцькі озера знаходиться аж ніяк не на рівнинній місцевості, а найвища гора називається Мала Капела, висота її досягає 1280 метрів.
Переїзд в транзитний готель. Ночівля в готелі.
Національний парк "Плітвіцькі озера"

5 день, вівторок (28.03.2017). ПАДУЯ, ВЕНЕЦІЯ.
Сніданок в готелі, виселення з готелю, короткий переїзд до Падуї. Прогулянка вуличками міста.
Довідка: Падуя є одним з найстаріших міст північної Італії, неподалік Венеції. За легендою Падуя була заснована у XII ст. до н. е. Протягом історії Падуя була важливим культурним центром Італії, там знаходиться один з найстаріших італійських університетів. Покровителем Падуї є Св. Антоній, помолитись мощам якого приїжджають паломники зі всього світу. Протягом екскурсії ми відвідаємо Базиліку Св. Антонія, церкву св. Юстини, в якій знаходяться мощі євангелиста Луки, Матея та мощі перших мучеників. Побуваємо на площі біля церкви Св. Юстини.
Збір групи, переїзд у Венецію.
Прибуття у Венецію. Вільний час у Венеції, можливість прогулятися старовинними вуличками, відвідати центральну площу міста Сан-Марко, покататись на гондолі і просто відчути неймовірну і чаруючу атмосферу міста.
Довідка: Венеція є, мабуть, одним з самих незвичайних і привабливих міст нашої планети. Це місто сповнений чарівності і краси. Це унікальне місце прагнути побачити власними очима практично кожен.
Місто розкинулося на 118 невеликих островах між материком і Адріатичним морем. Його пронизують 160 каналів. Можна сказати, що Венеція стоїть на воді.
Венеція – це суміш різноманітних архітектурних стилів, що додало місту неповторного вигляду.
Куди б ви не пішли вказівники неодмінно виведуть вас на одну з найкрасивіших площ — Сан-Марко – одну з візитівок Венеції.
Рекомендуємо відвідати, Палац Дожів який відображає сутність всієї Венеції – з усім своїм багатством і марнославством, з болючим надлишком краси та вічним святом… Зовні палац вражає красою світлих стін і витончених колон, проте й досі їх не залишає дух жорстокого середньовіччя. Всередині один за одним свої двері відчиняють розкішні покої, пишні галереї та зали, прикрашені роботами відомих художників і скульпторів.
Рекомендуємо незабутню прогулянку на гондолі. Щоб отримати справжнє задоволення від перебування в Венеції, радимо прогулятись містом на гондолі. Цей традиційний човник має дуже давню історію, але й досі користується шаленою популярністю. Саме з гондол відкриваються найкращі панорами на визначні пам'ятки Венеції і «місто-на-воді» розкривається повністю. І повірте, Вас вразять і самі гондольєри, адже це справжнє мистецтво - управляти гондолою і маневрувати нею в найвужчих каналах. А може, Вам пощастить і гондольєр розщедриться і подарує Вам справжню італійську серенаду...
Збір групи, нічний переїзд до Відня.
Прогулянка на гондолі вуличками Венеції

6 день, середа (29.03.2017). ВІДЕНЬ.
Ранкове прибуття у Відень. Вільний час. Прогулянка королівським містом.
Довідка:  Відень – місто австрійських імператорів та музикантів, місто музики, вальсів, неповторних парків, чудового вина… В цьому місті у всьому відчувається недбало-марнотратний розмах минулої імперії. Неймовірно красивий, затишний історичний центр, ув'язнений у кільце садів і парків. Витончена архітектура в світлих тонах – і в голові мимоволі починають звучати вальси Штрауса, які, здається, тільки тут і можна було створити, надихнувшись атмосферою легкого, п'янкого міста.
Екскурсія починається знайомством із зимовою резиденцією династії Ґабсбурґів - Хофбурґ, далі прогулянка по Віденській Рінґштрассе, огляд пам'ятника Марії-Терезії, Парламенту, Ратуші, Віденської опери і Собор св. Стефана, в якому знаходиться знаменита Ікона Марії Повчанської, перенесена сюди австро-угорським імператором з закарпатського містечка Повч. Ікона прославилась сотнями зцілень невиліковно-хворих людей, які відвідували церкву, де вона знаходилась і ревно молились.
Обід (обов’язково радимо пообідати, а за одне і відпочити в одному з затишних кафе чи ресторанчиків міста, відчути неповторний смак віденської кави та знаменитого яблучного штруделя, і цим самим ще більше насолодитись та зануритись в атмосферу величного Відня).
Збір групи, переїзд у транзитний готель. Поселення в транзитний готель, ночівля в готелі
Гофбург - резиденція австрійських імператорів

7 день, четвер (30.03.2017). БУДАПЕШТ.
Сніданок в готелі. Виселення в готелю. Переїзд у Будапешт
Оглядова автобусно-пішохідна екскурсія містом з екскурсоводом. Ми побачимо легендарні пам’ятники історії Буди і Пешту – Площу Героїв і славетний пам’ятник Тисячоліттю, архітектурний ансамбль Хуняді, Парламент, набережну Дунаю, базиліку св. Матяша (місце вінчання і усипальниця багатьох угорських королів), Рибальський бастіон та Королівський палац, з яких відкривається неймовірно красива панорама Будапешту та Дунаю.
Рекомендуємо відвідування термальних купалень Сечені або Будапештського зоопарку / вільний час.
Довідка: Термальні купальні "Сечені" (17 € або 5000 форинтів) – один із найбільших у Європі бальнеологічних комплексів і одна з перших лікувальних купалень в Пешті. Купальні Сечені знаходяться в міському парку Варошлігет, повністю комплекс потопає у чудовій красі природи з парковими деревами. Тут знаходяться п`ять басейнів площею 910 м2 з температурою води - 28 і 36 градусів тепла, басейн з сюрпризами, сидячий басейн, сауни з басейнами, 11 купалень з термальною водою, автомат льодяних коктейлів, термальний лікувальний басейн і багато іншого. Ваші враження будуть незабутні.
Відвідування Будапештського зоопарку (котрий також є найстарішим в Європі!) вам обійдеться в 9 € або 2500 форинтів.
Збір групи, переїзд у Марію Повч – невелике містечко на території нинішньої Угорщини, в минулому село Карпатської Русі – один із найвідоміших паломницьких центрів Західної Європи. Тут, у греко-католицькому василіянському монастирі св. Михаїла зберігається чудотворна ікона Матері Божої Повчанської, що її греко-католики Закарпаття вважають покровителькою свого краю.
Нічний переїзд в Україну.
Парламент у Будапешті

8 день, п'ятниця (31.03.2017). Повернення до України.
Прибуття в Україну (Щоб зорієнтуватися в годині прибуття до свого міста для прикладу наводимо тільки м. Львів. Відштовхуючись від цього кожен сам в індивідуальному порядку може прорахувати годину прибуття в потрібне Вам місто. Отож, повернення у Львів в даній програмі орієнтовно о 06.00).

У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
üпереїзд комфортабельним автобусом єврокласу по всьому маршруту;
üсупровід священика і керівника групи;
üекскурсія у Будапешті із екскурсоводом;
üпроживання в готелях 3* або 4*;
üсніданки, обіди та вечері згідно програми;
üмедичне страхування;

У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
üконсульський збір для отримання візи (35 €);
üв’їзд у Венецію (10€)
üквитки на територію Плітвіцьких озер (10 €);
üхарчування, не передбачене готелями;
üфакультативні екскурсії;
üвартість синхронного перекладу вечірньої молитовної програми (2 €);
üприватні витрати.

Рекомендуємо взяти з собою:
üневеликий FM-радіоприймач з навушниками (це може бути також mp3 плеєр чи мобільний телефон з функцією FM-радіо);
üБіблію;
üВервицю;
üпарасолю/дощовик;
üліхтарик;
üкаримат (туристичний килимок);
üкупальник/плавки, рушник, в’єтнамки;
üпанаму чи капелюх для захисту від сонця.

Важливо:
ü    ОБОВ’ЯЗКОВО!!! усім клієнтам потрібно бути на місці посадки за 20 хвилин до години виїзду.

* ДАНА АКЦІЙНА ПРОПОЗИЦІЯ НЕ ПОЄДНУЄТЬСЯ З ЖОДНИМИ ЗНИЖКАМИ ТА АКЦІЯМИ!!!;

**Міста посадки Бучач, Чортків та Теребовля є факультативними і можливі за додаткову оплату. При кількості бажаючих 8 або 10 чол. вартість довозу в дві сторони складе 200 грн. При більшій кількості чол. вартість довозу зменшиться та в кожному випадку буде розраховуватися індивідуально. При меншій кількості чол. вартість також буде вираховуватися індивідуально в кожному конкретному випадку;
***Організатори не несуть відповідальності за роботу консульських, митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності.


Хочете сидіти спереду? Дізнайтесь як це можна зробити ТУТ