До зустрічі в Європі


До зустрічі в Європі
 Будапешт, Мюнхен, Нойшванштайн, Леголенд, Прага
5 днів .
БЕЗ нічних переїздів
 Будапешт (1 день, 1 ніч)– Мюнхен (1 день, 1 ніч)– Нойшванштайн(1 день, 1 ніч) – Леголенд (1 )-Прага (1 день)


 ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ:
1 день  Будапешт.
Виїзд (о 5.00). Проходження Україно-Угорського кордону. Переїзд до Будапешту.
Оглядова екскурсія містом.
Довідка: Будапешт - одне з найкрасивіших міст Європи, і також найкрасивіше місто біля води. Прогуляйтеся по Ланцюговому мосту, щоб відчути всю красу Буди і Пешта, які немов розглядають один одного через Дунай.
Оглядова екскурсія. Вільний час для прогулянки містом.
Далі на нас чекає незабутня вечірня екскурсія на кораблику по Дунаю з чарівними панорамними видами з річки на архітектурні шедеври Будапешту. Розповідь гіда про історію і життя цього міста залишать у вашому серці тільки неповторні враження! (17€) 
Переїзд у Транзитний готель. Ночівля в готелі.
Ланцюговий міст, Будапешт

2 день, МЮНХЕН.
Сніданок. Прибуття в Мюнхен. Мюнхен - третє по величині місто Німеччини. Він не втомлюється дивувати своїх гостей самобутністю, імперським розмахом, прекрасною архітектурою, чудовими парками. Не дивлячись на те, що тут проживає більше 1,3 млн. людей, Мюнхен відносно невелике і компактне місто. Він дуже затишний, що не характерно для мільйонного міста. Мюнхен часто називають мільйонним селом. Екскурсія по Мюнхену. Вільний час.
*Рекомендуємо відвідати «Мюнхенську резиденцію» (26€+вх.Квиток) роду Віттельсбахів, яка була і залишається одним з найбільш значних і грандіозних палацових ансамблів світу, і по праву вважається головною визначною пам'яткою Мюнхена. Палацовий комплекс включає в себе королівські покої, Стару резиденцію і будинок для урочистих прийомів. Всього ж в Резиденції 112 залів, серед яких особливої уваги заслуговують зал Антиквариум.
Мюнхен - старе місто (18 €). Насолоджуючись екскурсією по Старому Мюнхену, ми відправимося в подорож у часі і дізнаємося, як розвивалося і змінювалося місто, століття за століттям. Екскурсія познайомить вас не тільки з архітектурними перлинами Мюнхена, але і з традиціями міської ринкової торгівлі, пивоваріння, з унікальними для одного з найкрасивіших міст Німеччини звичаями.
Переїзд в готель, поселення в готель. Ночівля в готелі.
 Мюнхен

3 день, НОЙШВАНШТАЙН
Сніданок.
Вільний час в Мюнхені.
*Рекомендуємо Музей BMW в Мюнхені (20€; діти до 11,99 р. 15€) - один з найпопулярніших музеїв Німеччини, якщо не цілої Европи. І не дарма: крім цікавої експозиції, в 2007 році до нього додатково відкрився «BMW Welt» - «Світ БМВ». Він одночасно є салоном продажу, розважальним центром, присвяченим БМВ і виставковим центром.
Переїзд до  до казкового Лебединого замку Нойшванштайн (13€+вх.кв. 12€/0€-для дітей до 18р), Лебединий замок, замок вражень та чарів! Саме тут великий герцог Людвіг ІІ занурювався у свій власний світ мрій! Романтичні історії кохання, містичні легенди, вражаюча архітектура — це стало символом казкового світу Уолта Діснея! При першому погляді на цей замок здається, що хтось загубив тут свої іграшки – настільки нереальними здаються вежі Нойшванштайн кольору слонової кістки, що видніють здаля на тлі темно-зелених ялин. Хоча, якщо підійти ближче – відчуття казковості навряд чи зникне, тому, що стануть видимими ще сотні дрібниць, що абсолютно не вписуються в реальність альпійських схилів, що додають фон цій німецькій казці …
Вільний час для огляду замку та шанс зробити унікальні фото!
Переїзд в готель, поселення в готель. Ночівля в готелі.
Нойшванштайн - замок Діснея

4 день, ЛЕГОЛЕНД
Сніданок в готелі. Виселення з готелю. Переїзд до Леголенду. Вільний час.
Відвідання «Леголенду» (вх. кв 35€).
Німецький "Леголенд" займає 140 га і розбитий на шість тематичних зон: "Міні-країна", "Лего-екстрим", "Країна пригод", "Королівство лицарів", "Місто Лего", "Уява". В "Мініленде" з деталей "Лего" в масштабі 1:20 відтворені райони Німеччини і її сусідів – Італії, Швейцарії та Голландії: Берлін, замок Нойшвайнштайн, Франкфурт, швабська село, мюнхенський аеропорт, Венеція та інші. Як тільки ми опинимося в парку Леголенд, нас зустрінуть захоплюючі і неймовірні атракціони, яких налічується близько сорока. Крім атракціонів, ви зможете поспостерігати за різними цікавими шоу, в яких беруть участь справжні артисти. У Леголенд ми зможемо взяти участь у різних змаганнях, які проходять в конструкторських студіях. Крім цього, на мить ми зможемо потрапити в джунглі або стати учасником лицарського турніру. Кожен день в парку проходять вистави лялькового театру і виступи клоунів.
Поїздка в парк розваг Леголенд.
Поринути у світ Lego можна в розважальному парку Legoland в 110 км від Мюнхена, де все побудовано з деталей цього конструктора. Дорослих і дітей чекають 8 захоплюючих «світів пригод» і понад 50 незвичайних атракціонів, шоу, ігор, інтерактивних моделей LEGO. Водні атракціони і американські гірки - найпопулярніші місця парку Legoland. У парку можна провести цілий день, поїсти і відпочити - тут же в кафе і ресторанах.
Відпочинок в парку Legoland в Німеччині - не тільки розвага, а й навчання в ігровій формі і в цьому унікальність парку. На території парку знаходяться ЛЕГО сіті, Ауді Леголенд автошкола, фабрика ЛЕГО з конструкторськими студіями, Леголенд експрес, країна пригод з експедицією в джунглі сафарі, країна лицарів з лицарськими турнірами, полювання на драконів.
З 50 мільйонів кубиків LEGO діти можуть побудувати чудові, часто досить великі (до 7 метрів заввишки!), фігури тварин, фантастичних персонажів, моделі знаменитих будівель, а це - задоволення на цілий день.
Збір групи, виїзд о 18.00 переїзд до транзитного готелю (на території Чехії). Пізнє поселення в готель. Ночівля в готелі.
Леголенд

5 день, ПРАГА
Сніданок в готелі, виселлення з готелю. Короткий переїзд в  Прагу. Ранкове прибуття в Прагу.
Прага - місто, в якому хочеться гуляти і гуляти, постійно відкриваючи все нові і нові місця! Пішохідна екскурсія по місту - це справжня пригода зі смаком легенд, таємничості, часом шокуючою і заворожуючою душу правдою, про події минулих років. В лабіринтах маленьких вуличок Ви поринете в таємничу атмосферу Старого міста: стародавня Порохова вежа, Становий театр, який пам'ятає ще Великого Моцарта; Каролінум - перший Празький університет, костел Діви Марії перед Тином. Староміська площа не залишать Вас байдужими. Ви станете свідком параду апостолів на старому астрономічному годиннику Орлої: про рухомі фігурки курантів – апостолів, алегорії смерті та півня, швидкоплинність часу та сарказм жадібності знають навіть ті, хто в Празі ніколи не бував!
Вільний час, можливість самостійно прогулятись старовинним містом, зробити фото та відчути неймовірну атмосферу столиці
* Рекомендуємо здійснити двогодинну прогулянка на кораблику по річці Влтава (26€). На кораблику є дві палуби: нижня з панорамними вікнами, яка опалюється в холодний період, та верхня – відкрита.
Переїзд в Україну
Прибуття в Україну після опівночі.
Прогулянка по Влтаві

 У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
-переїзд комфортабельним автобусом єврокласу по всьому маршруту;
-оглядова екскурсія в Будапешті, Мюнхені; Празі
-супровід  керівника групи;
-проживання в готелях згідно маршруту;
-сніданки, згідно програми;
-медичне страхування;

У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
-факультативні екскурсії;
-вхідні квитки;
-харчування, не передбачене готелями;
-приватні витрати;