Греція паломництво

В Грецію до св. Спірідона + відпочинок на морі

21-28 травня 2020 року

Пієрія ( 1 день, 1 ніч )  – джерело св. Параскеви, Метеори ( 1 день, 1 ніч )  – о. Корфу ( 2 дні, 2 ночі )  – Салоніки ( 1 день, 1 ніч ) – Пієрія ( 1 день )
Раннє Бронювання!!!!
Вартість: 285 € + 200 грн
- більше місяця до туру
 Вартість: 299€ + 200 грн
- менше ніж місяць до туру

Виїзди відбуваються з наступних міст:
Тернопільська обл.: Тернопіль (04.00)*, Зборів (04.30)*;
Львівська обл.: Золочів (05.00)*, Львів (06.00), Стрий (07.00);
Закарпатська обл.: Мукачево (10.00).
Адресу місця посадки в автобус у вашому місті Ви можете переглянути ТУТ.

ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ:
1 день, четвер (21.05.2020). 6:00 год. збір групи у Львові на залізничному вокзалі, переїзд до Греції.

2 день, п’ятниця (22.05.2020). ПІЄРІЯ
Прибуття в Пієрію, курортний регіон Греції неподалік міста Салоніки (прибуття орієнтовно в обідній час). Поселення в готелі. Відпочинок на пляжах Егейського моря.
Пляжі Пієрії

3 день, субота (23.05.2020). ДЖЕРЕЛО СВ ПАРАСКЕВИ, МЕТЕОРИ
Сніданок в ресторані готелю. Екскурсійний день центральною частиною Греції. Ми відвідаємо Джерело св. Параскеви П'ятниці відоме далеко за межами Греції. В глибокій вузькій печері б'є джерело з цілющою водою, яке утворює невелике підземне озеро. Колись на дні озера люди знайшли чудотворну ікону св. Параскеви, після чого і звели тут печерний храм.
Тисячі паломників щодня приїжджають сюди, щоби вмитися святою водою та попросити заступництва в св. Параскеви. А люди, які мають захворювання зору, знаходять тут зцілення. Відомі випадки, коли зцілювались навіть сліпі. Через це на іконах  св. Параскеву зображають з очима на таці.
Далі наш маршрут пролягає до одного з найцікавіших місць Греції, як для туристів, так і для паломників. Наскельні монастирі Метеори. Метеори, як і Афінський Акрополь входять до списку 20 найвизначніших місць світу. Неординарність Метеор полягає в поєднанні феноменального природного ландшафту з творінням людських рук.
Грандіозні скелі, що височіють на рівній поверхні у Фессалійській долині досягають висоти 400 метрів, що само по собі є дуже рідкісним явищем в природі. Ці дивні, ніби повислі в повітрі скульптури, отримали назву Метеори (від грецького «метеорос» - ті , що висять в повітрі). Метеори відносяться до найбільш відвідуваних місць паломництва для усіх християн і в той час одним з найбільш відвідуваних місць Греції для іноземних туристів.
Переїзд на о. Корфу, поселення в готель, ночівля.
монастирі Метеори

4 день, неділя (24.05.2020). о. КОРФУ
Сніданок в ресторані готелю. Острів КорфуНедільна Літургія в базиліці св. Спірідона (грецькою мовою). Якщо любите історію, можете відвідати палац Ахіллейон, який колись належав австрійській імператриці Єлизаветі (Сісі). Він майже не змінився з часів правління Габсбургів - ті ж меблі, та ж колекція безцінних картин і та сама атмосфера всередині, яка панувала тут 120 років тому.
Вільний день. Ми матимемо змогу відпочити на одному з кращих пляжів Корфу, насолодитися природою, сонцем та морем. Відпочинок на морі.
Ввечері запрошуємо на Грецький вечір (€30). Чи знаєте Ви як відпочивають греки? Влаштуйте для себе свято, відвідайте справжній грецький вечір! Тут ви зрозумієте і відчуєте, як приймають гостей у Елладі, станете учасниками веселощів. Гурмани по достоїнству оцінять традиційну грецьку кухню з її ласощами і надзвичайно смачним вином. Відмінний настрій, душевна атмосфера грецької гостинності гарантовані.
о. Корфу

5 день, понеділок (25.05.2020). о. КОРФУ
Сніданок в ресторані готелю. острів Корфу, Керкіра. 
Знайомство з містом починається з базиліки святого Спиридона Тріміфунського – небесного покровителя міста. Храм святителя Спиридона є одним з найбільш визначних пам'ятників Корфу, був побудований в 1589 році. Мощі святого Спиридона відкриті для поклоніння. Вони зберігаються в позолоченій раці і важать, як тіло дорослого чоловіка та чудесним чином не втрачають властивостей живої плоті, мають температуру людського тіла і зберігають м'якість. Святитель Спиридон відгукується на молитви тих, хто зазнає фінансових труднощів, зцілює тілесні і душевні недуги і допомагає при різних залежностях.
Після відвідин храму, ми здійснимо прогулянку по центральній пішохідній вулиці Лістон, старовинних венеціанських вуличках цього міста, а також по Спіанаді – найбільшій площі міста. Сьогодні це центр суспільного життя, місце зустрічі місцевих жителів і гостей, тут проводяться всі свята острова.
А після обіду у нас вільний час – відпочиваємо на морі та насолоджуємось неймовірною красою природи Греції.
Вечірній Корфу, височіє базиліка св Спірідона

6 день, вівторок (26.05.2020). САЛОНІКИ
Сніданок в ресторані готелю. Переїзд в Салоніки – столицю грецької Македонії, екскурсія містом, відвідини храму святого великомученика Димитрія Солунського, небесного покровителя міста Салоніки. У храмі знаходиться рака з його мощами. Під вівтарем збереглася крипта, в якій був ув'язнений св. Димитрій, і де він прийняв свою мученицьку смерть.
Вільний час. Переїзд в курортний регіон Пієрія. Ночівля в готелі.
Салоніки

7 день, середа (27.05.2020). ПІЄРІЯ
Сніданок в ресторані готелю. Відпочинок на морі. В обідній час збір групи, переїзд в Україну.                                                            Храм в Паралії Катеріні, Пієрія
8 день, четвер (28.05.2020). Прибуття в Україну о другій половині дня. Точний час уточнюйте в турагента перед виїздом.

 У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
·         проїзд комфортабельним автобусом по маршруту;
·         проживання в готелях зі сніданками;
·         харчування – сніданки згідно програми.

У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
·         турпакет (екскурсії, стоянки, оплата в'їзду в міста і т.д.) – загалом €35 (обов'язкова оплата);
·         медичне страхування (програма Light – 150 грн, Standart – 250 грн.) також ви можете оформити страховий поліс самостійно;
·         квитки на паром на о. Корфу €11 в одну сторону;
·         факультативні екскурсії та особисті витрати.

Важливо:
ОБОВ’ЯЗКОВО!!! усім клієнтам потрібно бути на місці посадки за 20 хвилин до години виїзду.
* Факультативно,  трансфер до Львова здійснюється за додаткову оплату, ціну уточнюйте при бронюванні туру;
**При акційній ціні діють тільки знижки «5 + 1» і «10 + 1» (тобто, якщо ви візьмете в подорож з собою 5 друзів, то отримаєте знижку 50%, а коли 10 друзів, то знижка становитиме вже цілих 100%). Детальніше про наші знижки читайте ТУТ;
***Організатори не несуть відповідальності за роботу консульських, митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності.
****Організатори залишають за собою право на зміну порядку проведення екскурсій, а також на заміну їх на рівноцінні;
***** Під час вільного часу - автобусне обслуговування не передбачено;