Краків і Закопане


Краків і Закопане.
Тур на вікенд без нічних переїздів!


Програма туру:
1 день.
04:00 – Виїзд зі Львова. Проходження польського кордону.
Орієнтовно 12:00 – прибуття в Краків.
Оглядова екскурсія містом «Королівський шлях» - шлях, по якому протягом багатьох століть проїжджали польські королі, місце де переплітаються легенди ... Найстаріша частина міста - Ринкова площа, один із найстаріших університетів Європи - Ягелонський університет; середньовічний центр торгівлі - торгові ряди , де Ви можете придбати сувеніри на пам'ять про проведені тут хвилини…
Вільний час на обід.
Пропонуємо відвідати "Польський Акрополь" - Вавельський замок. Розташований на високому березі Вісли, "Вавель" включає в себе королівський замок, кафедральний собор, і систему замкових укріплень. Вавель - той замок, в який хочеться йти, тому що велич, яка огортає його, притягує будь-кого, хто опиняється поруч. Він височить над містом, такий витончений і монументальний одночасно. ( 6 € + 6€ вх.кв ).
Також рекомендуємо поїздку в "Соляні Копальні" Велічки"- найстаріше соляне підприємство на польських землях, яке функціонувало понад 7 століть: глибокі дев'ятиярусні тунелі, в яких побудовані підземні храми, містки, численні скульптурні твори. Тут ми побачимо чаруючі погляд підземні озера, гроти, прекрасні каплиці і музейну експозицію, яка розповість про історію соляних розробок . ( 25 € ).
Переїзд на ночівлю в готель. Поселення. Ночівля в готелі.


Краків, Ринкова Площа
2 день.
Сніданок в ресторані готелю. Виселення.
Переїзд в Закопане - столиця польських Татр - чудова природа, колорит гуральского фольклору і широкий вибір розваг!!! Центр Закопане - вулиця Крупувки (Krupowki) - все крутиться навколо неї: національні ресторанчики - колиби, палатки з сувенірами, брички запряжені кіньми, які в екстравагантній формі познайомлять з дерев'яною архітектурою міста. Ввечері виїзд додому.
Прибуття у Львів пізно вночі після 00:00.
Морське Око


У вартість входить:
- Переїзд автобусом єврокласу;
- 1 ніч в готелі зі сніданком;
- Супровід керівника групи;
- Оглядова екскурсія у Кракові.

У вартість не входить:
- Медичне страхування;
- Факультативні екскурсії.