Віденський вояж


Віденський вояж
Відень ( 2 дні, 1 ніч )



Програма туру:
День 1.
Виїзд 20:00. Проходження україно-польського кордону. Нічний переїзд в Відень.

День 2.
Ранкове прибуття у Відень.
Оглядова екскурсія містом музики, вальсів, мистецтва і вина – Відень.
Відень справедливо вважається одним з найчарівніших міст Європи. Колишня столиця Австрійсько-угорської імперії вражає своєю величчю і розкішшю, своєю чарівливістю і теплотою... Це незвичайно багатолике місто. Відень називають серцем Європи. У цьому прекрасному місті Вас не покидатиме відчуття свята, коли б Ви його не відвідали, влітку або взимку. Стиль міста дуже пишний.
Вільний час.
Є можливість поїхати в Аутлет «Пандорф» - Designer Outlet Parndorf - заміський аутлет і точна копія «міста в місті», яка пропонує неймовірну можливість зробити відмінний шопінг. З центру Відня в Designer Outlet Parndorf щодня відправляється спеціальний шатл-бас. Рейси є з 10:00 до 18:00 кожні 30-60 хвилин. Трансфер в одну сторону 15 €.
Палац Бельведер

Рекомендуємо  відвідати «Розкішну резиденцію Габсбургів Шенбрунн» (5€ - трансфер). Палац Шенбрунн вважається однією з найкрасивіших пам'яток Європи. Він являє собою величезний архітектурний комплекс, куди крім самого палацу входить прекрасний парк і навіть зоопарк. Це місце вражає своєю розкішшю і величчю. Це одне з тих рідкісних будівель, які справді прикрашають нашу планету і є перлинами архітектурного мистецтва. В кінці 20 століття Шенбрунн став одним з об'єктів Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО Шенбрунн по достоїнству став головною визначною пам'яткою столиці.
Далі пропонуємо екскурсію «Легендами вишуканого Відня» (15€). Під час нашої прогулянки ми пройдемо за незвичним маршрутом і побачимо інший Відень - середньовічний, величний, надихаючий. Старий єврейський квартал, найдавніша церква Відня, будинок, де 6-річний Моцарт грав на клавесині, «танцюючий годинник» - Анкерур ...( вечірня екскурсія ).
Збір групи. Переїзд на ночівлю в готель неподалік.
Гофбург

День 3
Сніданок в ресторані готелю. Виселення.
Короткий переїзд в центр Братіслави.
Оглядова екскурсія містом. Столиця Словаччини має за спиною дві тисячі років. Тут всіх зачарують старовинні вулички, надійна архітектура палаців і фортець, тиша парків і повноводний Дунай. Ми пройдемося по мальовничій головній площі, побачимо готичну Стару ратушу, церкву Францисканців, Оперний театр і палац Редута.
Збір групи, переїзд в «Аквапарк Татраландія»  (вх. квиток). Вода тут унікальна і славиться своїми лікувальними властивостями, особливо для органів дихання та опорно-рухової системи людини. Взагалі термальні води Словаччини популярні в Європі. На території аквапарку діє 14 термальних басейнів з чистою морською та мінеральною водою. Десять з них працює цілий рік, а під час дощу чи в негоду можна поплавати в одному із трьох басейнів під накриттям. Кожен день в басейнах проходять різні розважальні заходи.
Збір групи, переїзд додому.
Прибуття додому зранку.

У вартість входить:
·        Автобусне обслуговування;
·        Проживання 1 ніч в *** готелі зі сніданком;
·        Супровід керівника групи;
·        Оглядові екскурсії в містах.

У вартість не входить:
·        Медичне страхування;
·        Факультативні екскурсії;
·        Витрати на громадський транспорт;
·        Вхідні квитки в купальні.