Справжня німецька пригода

Справжня німецька пригода
 Бастай  Дрезден (1 день)  Берлін (1 день/1 ніч

  Ціна туру - 165€ + 200 грн   

 Акційна ціна туру до 22.09 - 145€ + 200 грн 

 17.10.2024 - 20.10.2024
14.11.2024 - 17.11.2024
12.12.2024 - 15.12.2024

Виїзди відбуваються з наступних міст:
Тернопільська обл.: Тернопіль (13:00), Зборів (13:30);
Львівська обл.: Золочів (14:00), Львів (15:30), Стрий (14:00),
Івано-Франківська обл.: Івано-Франківськ (12:00), Калуш (12:45), Долина (13:15);
Адресу місця посадки в автобус у вашому місті Ви можете переглянути ТУТ.


 ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ:

1 день. УКРАЇНА
Виїзд з України (години та місця виїздів вказані вище). Проходження Україно-Польського кордону. Нічний переїзд в Дрезден.

2 день. БАСТАЙ, ДРЕЗДЕН
Нічний переїзд до Дрездена. По дорозі до Дрездена зранку ми зупинимось біля мосту Бастай, Саксонська Швейцарія - це подорож у природу, яка вражає своєю величчю, красою та унікальним ландшафтом. Розташована на сході Німеччини, ця мальовнича область приваблює туристів своїми скалами, лісами, струмками та річками.
Під час зупинки побачимо знаменитоий міст Бастай, який знаходиться на вершині скелі та дозволяє насолодитися захоплюючими видами на мальовничий ландшафт. Звідси відкриваються захоплюючі панорами на Ельбу, глибокі ліси та гранітні скелі.
Також відвідаємо скельний замок Фельзенбурга Нойратен (вх.кв.3€), що розташований на вершині скелі і датується IX століттям.
Навіть просто прогулянка по мальовничим селам та містечкам, які оточують Саксонську Швейцарію, може стати незабутнім досвідом.
Панорама мосту Бастай

Переїзд в м. Дрезден. (Пересування містом громадським транспортом).
Запрошуємо на оглядову екскурсію "Столиця німецької Саксонії – Дрезден", який заворожує блискучим і захопливим поєднанням традицій та сучасності. Це місто палаців, храмів, високих шпилів і просторих площ. Прогулюючись центром міста з його колишньою резиденцією саксонських курфюрстів та королів, ти відчуєш неповторний шарм «Флоренції на Ельбі» – міста мистецтва, старовинної витонченої архітектури, величезних музейних колекцій, оркестрів та хорів зі світовим ім'ям.
У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:
Галерею старих майстрів або Дрезденську картинну галерею (26€), в якій зберігається одна з найбільш унікальних колекцій картин у світі. А найбільшим скарбом галереї є "Сікстинська мадонна", шедевр Рафаеля.
Музей Зелені склепіння – Королівська скарбниця в Дрездені (26€). Музей Зелених склепінь (Grünes Gewölbe) є одним з найбільш визначних музеїв у Дрездені, Німеччина. Це частина Резиденції, яка була колишньою королівською палацовою резиденцією саксонських владарів. Музей Зелених склепінь славиться своєю неперевершеною колекцією скарбів і предметів мистецтва, зокрема ювелірних виробів, скляних виробів, предметів з дорогоцінних металів та інших цінностей.
Музей Зелених склепінь є однією з найбільш відомих та цікавих туристичних визначних пам'яток у Дрездені, і він приваблює людей з усього світу, бажаючих на власні очі побачити ці безцінні скарби та шедеври мистецтва.
Збір групи. Переїзд в Берлін та поселення в готель.
Панорама Дрездена 
3 день. БЕРЛІН
Сніданок. Виселення з готелю.
Берлін - місто з незвичайною історичною долею. За час свого існування він пережив багато злетів і падінь. Саме тут Ти побачиш: Курфюрстердамм, Європа-центр, церкву кайзера Вільгельма, Жандарменмаркт, Потсдамерплатц, Унтер-дер-Лінден, Фрідріхштрассе, Радянський солдат-визволитель - меморіал пам'яті, колону Перемоги, Шарлоттенбургські ворота, президентський палац Беллев'ю, новий Центральний вокзал - найбільший і сучасніший в Європі, Бранденбургські ворота ..... І це не все що чекає на тебе у могутньому місті Берлін.
Оглядова екскурсія містом «Знайомство з Берліном». Під час оглядової екскурсії Берлін постане перед Вами в своїх найбільш величних образах. Грандіозна будівля Рейхстагу, вражаючі Бранденбурзькі ворота, найвідоміший берлінський бульвар «під липами» Унтер-ден-Лінден, одна з найкрасивіших площ в Німеччині Жандарменмаркт, Музейний острів на річці Шпрее, який розміщує безліч музеїв з розкішними експозиціями… та багато інших унікальних місць, на які багата столиця Німеччини.
Рекомендуємо відвідати факультативно:
Берлін - між минулим та сучасним (25€/15€).
Маршрут даної екскурсії пролягає повз Брандербурзькі ворота і пам’ятник Голокосту до Потсдамер Платц - площі, яка є втіленням сучасного, вільного і колоритного Берліну. Саме тут ти побачиш унікальне поєднання історії, мистецтва, розваг, крамниць і кафе з кулінарними шедеврами, які демонструють стиль нової столиці.
Помилуємося бульваром Зірок, театром, де проводиться відкриття та церемонія нагороджень знаменитого міжнародного кінофестивалю Берлінале, а прогулюючись історичним центром міста, відчуємо себе гостями в минулих століттях.
Музей Пергамон (25€) Щоб насолодитися класичним грецьким, вавилонським, римським і східним мистецтвом та архітектурою. Гігантський комплекс зберігає під своїм дахом велику кількість античних колекцій, східну старовину та витвори ісламського мистецтва. Безперечним серцем музею є Вівтар "Пергамону" 165 року до нашої ери з Малої Азії. Це гігантська мармурова святиня, оточена яскравими рельєфами богів, яка неодмінно зачарує Ваш погляд.

  Пергамський музей  
Берлінська Картинна Галерея (20€) Куди б Ви не скерували свій погляд, перед Вашими очима постають шедеври: «Успіння» Джотто, «Мадонна Соллі» і «Мадонна Террануова» Рафаеля, «Венера, купідон і органіст» Тіцціана, «Амур-переможець» Караваджо… Картини буквально матеріалізуються перед Вами завдяки незвичайному природньому освітленню. Сюди приходять щоб насолодитись однією із найбагатших і найвагоміших світових зібрань старовинних картин.
Обід в німецькій пивній (35€) Запрошуємо на обід до справжнього берлінського пивовара Markus Bräu. У німців справжній культ пива - це головний напій на всіх святах. Ми спробуємо кілька видів знаменитого напою з найсмачнішою Рулькою та ознайомимося з історією пивоваріння та процесом виготовлення, дізнаємося, що таке "метр пива" і спробуємо його на смак! Також нам розкажуть, ніж берлінське пиво відрізняється від баварського.
Збір групи. Нічний переїзд в Україну.
 Бранденбурські ворота 
  4 день. УКРАЇНА.
Прибуття в Україну (Щоб зорієнтуватися в годині прибуття до свого міста для прикладу наводимо тільки м. Львів. Відштовхуючись від цього кожен сам в індивідуальному порядку може прорахувати годину прибуття в потрібне Вам місто. Отож, повернення у Львів орієнтовно о 14:00).
У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
- проїзд комфортабельним автобусом по маршруту;
- проживання в готелях *** або ****;
- харчування – сніданки (після ночівлі в готелі);
- супровід керівника групи.

У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
- вхідні квитки в музеї та інші екскурсійні об'єкти;
- проїзд громадським транспортом в містах перебування включно з доїздом до екскурсій;
- обов`язкова оренда навушників під час оглядових екскурсій - 2€/день;
- харчування, не передбачене готелями;
- готельний збір, орієнтовно 1,5€ з особи за ніч;
- приватні витрати;
Турпакет – загалом 35€/ 25€ (обов'язкова оплата).
В турпакет включено:
          - прогулянка до мосту Бастай у Саксонській Швейцарії;
          - оглядова екскурсія в Дрездені;
          - оглядова екскурсія в Берліні;
- факультативні екскурсії та особисті витрати;
- проїзд громадським транспортом в містах перебування;
- гарантія від невиїзду - 20€;
- гарантія від невиїзду без пояснення причини - 30€;
- медичне страхування (програма Light, Standart, деталі тут>>>, за бажанням Ви можете оформити страховий поліс самостійно).



                                     Страхування Standart


   Страхування Light

до 64.99 років

300 грн



200 грн

від 65 років до 70.99 років

450 грн

від 71 року до 75.99

650 грн


Важливо:
Пільгова ціна для дітей до 12 років вказана в кожному факультативі через скісну риску - "/".
ОБОВ’ЯЗКОВО!!! усім клієнтам потрібно бути на місці посадки за 20 хвилин до години виїзду.
*Організатори не несуть відповідальності за роботу митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності.
**Організатори залишають за собою право на зміну порядку проведення екскурсій, а також на заміну їх на рівноцінні;
*** Під час вільного часу - автобусне обслуговування не передбачено;
*Послуга "Гарантія від невиїзду" дозволяє повернути всі кошти оплаченні за тур при наявності поважної причини, за винятком коштів оплачених за саму послугу. Повернення відбувається у випадку інформування Туроператора про неможливість здійснення поїздки не пізніше ніж за 24 години до початку туру.
У разі, якщо турист скористався послугою "Гарантія від невиїзду", проте відмовився від подорожі пізніше ніж за 24 години до початку туру, вартість оплачених послуг поверненню не підлягає.
Перелік поважних причин для повернення коштів:
-гостра стадія захворювання, що потребує госпіталізації;
-захворювання на Covid-19;
-смерть близьких родичів (батьки, діти, сестра, брат);
-серйозні травми, які потребують госпіталізації, переломи кінцівок.
Для підтвердження причини ануляції турунеобхідно надати лікарняний лист / довідку з лікарні, з підтвердженням стаціонарного лікування / довідку про захворювання на Covid-19 від сімейного лікаря / свідоцтво про смерть близьких родичів.