Тезе в Ризі - новорічне паломництво!

Новорічне паломництво Тезе в Ризі
 25 грудня  - 04 січня 2017 р. Б. 
Тернопіль  Львів – Варшава (ночівля в готелі + сніданок) – Гданськ – Рига (5 днів) –  Таллін (ночівля в готелі + сніданок) – Вільнюс – Львів  Тернопіль
2 НОЧІ В ГОТЕЛЯХ ЗІ СНІДАНКАМИ!!!
Вартість 155 € + 100 грн.!
також для бажаючих пропонуємо: 
економ варінт подорожі за 90 євро >>>
Запрошуємо взяти участь осіб віком 17-35 років у зустрічі в Ризі та…
... Молитися співаючи і перебуваючи в тиші.

... Приєднатися до тисяч молодих людей з Європи та за її межами в пошуках глибшого розуміння віри.

... Відчути гостинність сімей і в простоті ділитися з іншими.

... Зустрітися з людьми, що живуть за Євангелієм в розпал проблем сьогодення

... Знайти новий стимул до солідарності в Європі.
ПРОГРАМА:
1 день, 25 грудня 2016 р.Б., (неділя). Виїзд з Тернополя о 19.00; зі Львова в 22.00. Нічний переїзд до Варшави. 

2 день, 26 грудня 2016 р. Б., (понеділок). Прибуття в Варшаву. Свята Літургія (по можливості), екскурсія за бажанням, прогулянка по місту, вільний час. 

Варшава - це місто у серці Європи, у якому кипить життя. Тут сплітаються історія та сучасність, традиції і дух перемін. Варшава - це місто з характером, сповнене активного руху.
Під час Другої Світової війни Варшава була майже повністю зруйнована, але любов поляків і їхні старання підняли її з руїн. Старе місто було відновлено так сумлінно, що воно – як єдина в світі реконструкція міста – занесено до Списку ЮНЕСКО. 
Варшава – це не лише адміністративний центр, де вирує життя. Це також вагомий центр науки, культури та мистецтва. Тут опера і оперета, філармонія, 38 театрів, 41 кінотетр, 48 музеїв і 74 мистецькі галереї. 
Варшава – це місто, яке живе у швидкому русі, приймає велику кількість гостей і створює для них комфортабельні готелі, банки, суперсучасні виставкові центри, шикарні магазини, широку солідну мережу послуг. Тут є представництва усіх найвідоміших фірм світу, все, чого душа забажає. Такого вибору як у Варшаві – ще пошукати! Варшава - це справжня західна європейська столиця. Ціни у Варшаві, як на столицю, не вразять українця, який хоч трохи жив у Києві. А в багатьох випадках приємно здивують.

Переїзд до готелю. Ночівля в готелі.
Варшава
3 день, 27 грудня 2016 р. Б., (вівторок). Сніданок в готелі. Ранковий переїзд в Гданськ. Свята Літургія, екскурсія за бажанням, прогулянка по місту, вільний час. 

Гданськ - це найбільше портове місто Польщі, що простягнулося над Гданською протокою на півдні Балтійського моря. Воно впродовж століть з'єднувало Європу й було важливим центром товарообігу. Гданськ також величають янтарною столицею країни. Тут рівень життя високий, люди привітні, а природа щедро наділила це місце принадами, що приваблюють щороку тисячі туристів.


Нічний переїзд в Ригу.

4 день, 28 грудня 2016 р. Б., (середа). 
Прибуття зранку до Риги. 
Рига – один з великих міст балтійського узбережжя з найцікавішими історичними пам'ятками та культурними традиціями. Знамениті пам'ятки Риги включені в список Юнеско, а культурне життя міста пропонує увазі туристів безліч захоплюючих розваг, починаючи від відвідування знаменитих театрів і закінчуючи відпочинком на узбережжі.

Будь-яка прогулянка по Ризі, чи будеш ти йти пішки або їхати на автомобілі, вже сама по собі є екскурсією по історичних та архітектурних пам'ятників міста.

Тут ви отримаєте усю інформацію по зустрічі Тезе. Перша зустріч із парафією та сім’єю, що приймають.
Вечеря, потім вечірня молитва у Виставковому Центрі Ķīpsala та у Арені Rīga
Рига
5 день, 29 грудня 2016 р. (четвер)
Ранкова молитва у парафії, що вас приймає, потім маленькі групки ділення та зустріч з людьми, що залучені до життя місцевої парафії. Спільний обід.
Роздача чаю знаходиться в центрі міста.
Денна молитва у церквах в Старому Місті та у Виставковому центрі Ķīpsala.

Семінари у різних місцях в центрі міста на тему соціальної активності, віри, внутрішнього життя і художньої творчості.


6 день 30 грудня 2016 р. (п'ятниця) 
Ранкова молитва у парафії, що вас приймає, потім маленькі групки ділення та зустріч з людьми, що залучені до життя місцевої парафії. Спільний обід.
Роздача чаю знаходиться в центрі міста.
Денна молитва у церквах в Старому Місті та у Виставковому центрі Ķīpsala.

Семінари у різних місцях в центрі міста на тему соціальної активності, віри, внутрішнього життя і художньої творчості.

7 день 31 грудня 2016 р. (субота) Зустрічі по країнах.
Вечеря, потім вечірня молитва у Виставковому Центрі Ķīpsala та Арені Rīga.
Молитовне чування за мир у всьому світі, що продовжуватиметься "фестивалем народів" у парафії, що вас приймає.
8 день, 1 січня 2017 р., (неділя)
Участь у ранковій службі в місцевих церквах, потім обід разом з сім’єю, що вас приймає. Переїзд в Таллін (або околиці) на ночівлю. Ніч в готелі.
9 день, 2 січня 2017 р., (понеділок)
Сніданок в готелі. 
Таллінн. Оглядова екскурсія містом: башта Довгий Герман, споруда парламенту Естонії Рийгінконгу, Собор Олександра Невського, Домська церква; оглядова тераса з панорамою Нижнього міста. Прогулянка вздовж стіни замку, саду даньського короля і вулицею Коротка Нога. Огляд Нижнього міста – церква Нігулісте, Ратушна площа, Спасо–Преображенський Собор, де знаходяться мощі свящ. Платона, Свято–Миколаївський храм, де знаходяться мощі свящ. Арсенія Мацієвича.
Вільний час у місті.
Таллінн 
Нічний переїзд в Вільнюс.
Факультативно можливе відвідування Хельсінкі (Фінляндія).

10 день, 3 січня 2017 р. Б., (середа). Прибуття в Вільнюс. Вільний час. 
Вільнюс. Оглядова екскурсія «Побачення з Вільнюсом!». Сотню років про Вільнюс говорили так: в якому напрямку на нього не подивишся, завжди побачиш щонайменше чотири храми. На тлі неба – фантастичне поєднання гострих шпилів, куполів та хрестів.  Костел св. Анни - шедевр готики, костел св. Петра і Павла - перлина бароко, Кафедральний собор - приклад класицизму, знаменита Гостра Брама, брама каплиці Аушрос Вартай (XVI століття), замкова вежа Гедемінаса, монастирі кармелітів і місіонерів, палаци Огінських і Радзивіллів - викликають захоплення своєю красою і неповторністю. Ви будете здивовані багатством Єзуїтського Ордену, який реконструює собори і храми, відкриває при них школи та інвестує в культурно-освітній фонд Литовської столиці. Ми відвідаємо Свято-Духів чоловічий монастир, де знаходяться мощі Віленських мучеників, церква  Параскеви Пятниці  1345 р., Собор Пресвятої Богородиці.
Вільнюс - Гостра Брама
Нічний переїзд на Україну.

11 день, 4 січня 2017 р. Б., (четвер). Прибуття в Тернопіль / Львів. 

Вартість 155€ + 100 грн.!

У вартість паломництва входить:
- переїзд автобусом;
- супровід духівника та керівника групи;
- медичне страхування;
- візовий супровід;
- 2 ночівлі + 2 сніданки в готелі по маршруту.

Додатково оплачується: 
- реєстраційний внесок Тезе;
- екскурсії у Варшаві, Гданську, Таллінні та Вільнюсі;
- проїзд у громадському транспорті у містах (окрім Риги) по маршруту;
- послуги візового центру Латвії (близько 20 євро).
- особисті витрати. 

!!! Організатори не несуть відповідальності за роботу консульських, митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності.