Необхідні документи для виготовлення візи (консульство Греції)

Необхідні документи для виготовлення візи (консульство Греції)

1.Фото – 2 шт
Кольорове фото 3,5 x 4,5 cм; чітке, чисте та контрастне; видрукуване на папері високої якості на білому фоні; фото не старше 6 місяців; дає підстави зідентифікувати заявника; зроблене анфас (прямо), яке виразно представляє очі та обличчя з двох сторін від верхньої частини голови до верхньої частини плечей ( в такий спосіб, щоб обличчя займало 70-80% фотографії); фото повинно представляти особу без головного убору, яка дивиться прямо, із замкнутими вустами, обличчя не може бути закрите волоссям. У випадку осіб, які носять окуляри, до фотографії є такі вимоги: незатемнені лінзи, оправа не може закривати жодної частини ока, не має бути будь-яких світлових ефектів.

2.Оригінал закордонного паспорта
Паспорт повинен містити підпис та бути дійсним щонайменше 3 місяці від дати закінчення дії візи. Термін дії закордонного паспорта не повинен перевищувати 10 років. Продовжені паспорти не прийматимуться. Закордонний паспорт повинен містити щонайменше 2 чисті сторінки (призначені для візи). Паспорти приймаються без додаткових обкладинок, напр., шкіряних, пластикових.

3.Копії першої сторінки закордонного паспорту – 3 шт.

4.Копії шенгенських віз за останні 3 роки – 2 шт.

5.Копії укр. паспорта усіх сторінок, для неповнолітніх – Свідоцтво про народження – 2 шт.

6.Копія ідентифікаційного коду – 2 шт.

Пенсіонери:
 довідка про пенсію за останні 6 місяців розбита помісячно;
копія пенсійного посвідчення(старе посвідчення має бути підписане).


довідка з банку про рух коштів за останні 3 місяці та кінцевим балансом.

Працюючі:
довідка з місця роботи із зазначенням посади, дати прийняття на роботу, строків перебування у відпустці. Довідка має містити ім’я та посаду особи, яка її підписала, контактну та реєстраційну інформацію компанії;
довідка про доходи за останні 6 місяців, розбита помісячно.
довідка з банку про рух коштів за останні 3 місяці та кінцевим балансом.

Приватні підприємці:
копія реєстрації підприємства місцевими органами влади;
копія податкової декларації;
      
Студенти:
копія студентського квитка;
довідка з ВУЗу (з деканату про те, що дана особа дійсно навчається у цьому ВУЗі та такому то курсі);
довідка з бухгалтерії про стипендію;
довідка з роботи одного з батьків;
ксерокопія укр. паспортів батьків;
копія свідоцтва про народження;
нотаріально завірена заява  про фінансування від батьків.

Непрацюючі:
нотаріально завірене фінансове поручительство від родичів (батьків, дітей, чоловіка/дружини);
довідка про доходи фінансового поручителя за останні 6 місяців;
довідка з банку про рух коштів за останні 3 місяці та кінцевим балансом поручителя.
копія внутрішнього паспорта поручителя.

Неповнолітні:
копія свідоцтва про народження;
оригінал і ксерокопія нотаріально завіреної  заяви – згоди другого з батьків або опікуна (оригінал і ксерокопія).У випадку, коли отримання згоди є неможливим –  необхідно подати документ, який пояснює причину відсутності згоди (напр. довідка матері-одиночки або інший документ);
довідка зі школи;
ксерокопії українських паспортів обох батьків (усіх сторінок);
нотаріально завірена заява про фінансування від батьків.
 довідка з роботи одного з батьків.


Немає коментарів:

Дописати коментар