Тур в Амстердам


ЇЇ ВЕЛИЧНІСТЬ – ГОЛЛАНДІЯ!
 (туристична програма)
20-26 жовтня 2018 р.
Вартість : € 245+ 200 грн.
Краків – Вроцлав – Амстердам – Гаага – Схевенінген –
Делфт – Роттердам – Заансе-Сханс – Волендам – Берлін
Виїзди відбуваються з наступних міст:
Тернопільська обл.: Тернопіль (06.30), Зборів (07.00);
Львівська обл.: Золочів (07.30), Львів (08.30), Стрий (07.00);
Івано-Франківська обл.: Івано-Франківськ (05.00)***, Калуш (06.00)***, Долина (06.30)***;
Адресу місця посадки в автобус у вашому місті Ви можете переглянути ТУТ.

 ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ:
1 день, субота 20.10.2018). краків
Виїзд з України (години та місця виїздів вказані вище). Вітаємо у нашій веселій команді! В автобусі на тебе чекає хороша компанія, веселі історії з попередніх поїздок, приємна музика, цікаві фільми та нові знайомства.
Виїзд на кордон (можливе довге очікування на кордоні). Переїзд територією Польщі. По дорозі – паті на колесах! Ввечері прибуття до Кракова. Запрошуємо Вас на оглядову пішохідну екскурсію «Королівський Краків». Після екскурсії – поселення в готель. Вільний час. Ночівля в готелі.
Вавель

2 день, неділя (21.10.2018). вроцлав
Сніданок. Орієнтовно о 12:00 – прибуття до Вроцлава. Вроцлав - одне з найкрасивіших міст Польщі. Запрошуємо на оглядову екскурсію. Після екскурсії – вільний час. Орієнтовно о 22:00 – збір групи, нічний переїзд до Нідерландів.
Вроцлав, ринкова площа

3 день, понеділок (22.10.2018). Амстердам
Прибуття в Амстердам орієнтовно о 14:00. Запрошуємо Вас на оглядову пішохідну екскурсію. Амстердам – найвеселіше місто, місто свободи та вседозволеності. Як тільки не називають Амстердам - одні величають його Північною Венецією, інші "Діснейлендом для дорослих". Проте ні та ні інша назва не передають всю його красу і чудову привабливість. Центральна площа Дам, Королівський палац, знаменитий залізничний вокзал, плаваючий квітковий ринок, площа Рембрандта, музей Мадам Тюссо та музей Ван Гога, старовинна архітектура та чудова пишність водних каналів Амстердама.
Після екскурсії – поселення в готель. Вільний час для самостійного знайомства з європейською столицею розваг. Ночівля в готелі.

 Вулицями Амстердаму

4 день, вівторок (23.10.2018). Амстердам
Сніданок. Вільний день в Амстердамі. Пропонуємо відправитись у поїздку на весь день по великих і малих містах Нідерландів (за бажанням - 40 €). Невеликий переїзд і ми в Гаазі. Гаага – особливе місто, резиденція королеви Беатрікс, неофіційна столиця Нідерландів. А поруч найбільш вишуканий морський курорт Північної Європи – Схевенінген. Далі ми відвідаємо старовинне містечко Делфт, в якому жив і творив свої шедеври Ян Вермер. А на десерт на нас очікує футуристичний Роттердам – справжнє місто-калейдоскоп, багатогранне та яскраве.
Ввечері повернення в Амстердам. Ночівля в готелі.
Амстердам з висоти пташиного польоту 

5 день, середа (24.10.2018). Амстердам
Сніданок. Вільний день в Амстердамі. Якщо Ви не бачили провінції – Ви не бачили Голландії! Запрошуємо Вас на факультативну екскурсію по провінційній Голландії (за бажанням – 25 €). Музей під відкритим небом, справжнє голландське село старовинних вітряків - Заансе-Сханс і неймовірно мальовниче середньовічне рибацьке поселення - Волендам – дві перлини Голландії!
Повернення в Амстердам орієнтовно о 13:00. Вільний час до вечора. Орієнтовно о 22:30 – збір групи. Нічний переїзд в Німеччину.
Канали Амстердаму

6 день, четвер (25.10.2018). БЕРЛІН.
Нас вітає столиця Німеччини – Берлін – місто, в якому переплітаються минуле та сучасність. Величезний мегаполіс, в якому ми попадемо в машину часу. Запрошуємо на оглядову екскурсію.
Після екскурсії – вільний час до вечора. Орієнтовно о 19:00 – збір групи, переїзд на ночівлю в готель на території Польщі. Ночівля в готелі.
Бранденбурзькі ворота

7 день, п’ятниця (26.10.2018).
Сніданок. Переїзд територією Польщі. По дорозі приємна музика і цікаві фільми. Перетин кордону (можливе довге очікування на кордоні).
Прибуття в Україну (Щоб зорієнтуватися в годині прибуття до свого міста для прикладу наводимо тільки м. Львів. Відштовхуючись від цього кожен сам в індивідуальному порядку може прорахувати годину прибуття в потрібне Вам місто. Отож, повернення у Львів в даній програмі орієнтовно о 22.00).

 У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
- оформлення документів для візи;
- проїзд комфортабельним автобусом по маршруту;
- медичне страхування;
- проживання в готелях 3* зі сніданками;
- супровід керівника групи за маршрутом.

У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
екскурсії – загалом 35 € - обов'язкова оплата;
проїзд у громадському транспорті;
вхідні квитки в музеї та інші екскурсійні об’єкти;
факультативи;

Важливо:
ОБОВ’ЯЗКОВО!!! усім клієнтам потрібно бути на місці посадки за 20 хвилин до години виїзду.

* Факультативно, мінімальна кількість туристів на факультативи - 20 осіб;
*** Доплата за трансфер становить 10 євро.
****Організатори не несуть відповідальності за роботу консульських, митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності.
*****Організатори залишають за собою право на зміну порядку проведення екскурсій, а також на заміну їх на рівноцінні;
****** Під час вільного часу - автобусне обслуговування не передбачено;