Албанія з Тернополя


 «Теплі промінчики Албанії»
Відпочинок на Адріатичному морі в Албанії (8 днів / 7 ночей) 
+ 2 ночі в Угорщині та Сербії

 (Туристична програма)

18.06-29.06.2020

Раннє Бронювання!!!!
Вартість: 325 € + 300 грн
- до 01.04.2020
Вартість 365 € + 300 грн
- після 01.04.2020
Hotel RIVA***
Перша лінія, тільки сніданки
BB
Будапешт (1 день, 1 ніч) - Дуррес (8 днів, 7 ночей) - Тірана* - озеро Комані* - Охрид*

Дати турів:

Виїзди відбуваються з наступних міст:
Тернопільська обл.: Тернопіль (05.00), Зборів (05.30);
Львівська обл.: Золочів (06.00), Львів (07.30), Стрий (08.30);
Івано-Франківська обл.: Івано-Франківськ (06.30), Калуш (07.00), Долина (07.30);
Закарпатська обл.: Свалява (11.00), Мукачево (12.00)
Адресу місця посадки в автобус у вашому місті Ви можете переглянути ТУТ.

 ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ:
1 день, четвер (18.06.2020). Виїзд з України (години та місця виїздів вказані вище). Проходження Україно-Угорського кордону. Переїзд до Угорщини.
Прибуття в столицю Угорщини – Будапешт.
Довідка:  Безліч чудових міст розкинулося на берегах Блакитного Дунаю, але лише одне з них у всьому світі відоме як перлина Дунаю - це Будапешт. З висоти пташиного польоту Будапешт схожий на гігантський амфітеатр. По обох берегах річки постають перлини світової спадщини: Королівський палац і Середньовічний квартал, Будайська фортеця, знаменита церква Матяша, Рибацький бастіон, що привертає прекрасною панорамою на Дунай і протилежний берег, який відкривається з його тераси
Далі на нас чекає незабутня вечірня екскурсія на кораблику по Дунаю з келихом шампанського та чарівними панорамними видами з річки на архітектурні шедеври Будапешту. Розповідь гіда про історію і життя цього міста залишать у вашому серці тільки неповторні враження! (факультативно, вартість 17 €).
Поселення в готель, ночівля в готелі.
 Ланцюговий міст у Будапешті

2 день, п’ятниця (19.06.2019). Будапешт
Сніданок в готелі, виселення з готелю. (УВАГА!! Пересування в Будапешті на громадському транспорті!).
Вільний час.
* Рекомендуємо оглядову пішохідну екскурсію містом (7€). Ми побачимо легендарні пам’ятники історії Буди і Пешту – Площу Героїв і славетний пам’ятник Тисячоліттю, архітектурний ансамбль Хуняді, Парламент, набережну Дунаю, базиліку св. Матяша (місце вінчання і усипальниця багатьох угорських королів), Рибальський бастіон та Королівський палац, з яких відкривається неймовірно красива панорама Будапешту та Дунаю.
Відвідування термальних купалень Сечені або Будапештського зоопарку / вільний час.
Довідка:  Термальні купальні "Сечені" (17 € або 5000 форинтів) – один із найбільших у Європі бальнеологічних комплексів і одна з перших лікувальних купалень в Пешті. Купальні Сечені знаходяться в міському парку Варошлігет, повністю комплекс потопає у чудовій красі природи з парковими деревами. Тут знаходяться п`ять басейнів площею 910 м2 з температурою води - 28 і 36 градусів тепла, басейн з сюрпризами, сидячий басейн, сауни з басейнами, 11 купалень з термальною водою, автомат льодяних коктейлів, термальний лікувальний басейн і багато іншого. Ваші враження будуть незабутні.
Відвідування Будапештського зоопарку (котрий також є найстарішим в Європі!) вам обійдеться в 9 € або 2500 форинтів.
Переїзд в Албанію.
Будапешт, Площа Героїв

3 день, субота (20.06.2020). ДУРРЕС
Прибуття зранку в Албанію, Дуррес. Поселення в готель (о 14.00). Відпочинок на морі.
Дуррес - найбільше місто Албанії та краще серед її морських курортів. Опинившись у Дурресі, Ви ніби потрапите до куточку раю на землі. У цьому місці зосереджені кращі піщані пляжі з кришталево чистою водою, густі соснові ліси й зелені рівнини. Крім мальовничої природи, Дуррес може похвалитися великою кількістю історичних пам'яток. Тут можна подивитися на стародавні римські руїни з амфітеатром, витончені італійські споруди й венеціанську вежу, мечеть Фатіх і церкву святих Павла й Астія.
Вільний час. Ночівля в готелі.
Дуррес, старе місто

4 день, неділя (21.06.2020).  Дуррес
Сніданок в готелі. Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць регіону, морські, автобусні та пішохідні екскурсії.
* Рекомендуємо оглядову екскурсію по Дурресу (8€ / 5€) - Дуррес є другим за величиною містом Албанії, а також найбільшим портом Албанії. Його також по праву можна назвати одним з найстаріших міст, історія якого бере початок ще до XII ст. до н.е. Найзначнішою археологічною пам'яткою міста є найбільший на Балканах Амфітеатр (на 15 000 місць), датований II століттям н.е., на території якого був також виявлений ранньохристиянський склеп з рідкісною настінною мозаїкою. Пізніше Дуррес був найважливішим портом і економічним центром стародавнього торгового шляху Віа Ігнатіа (Via Egnatia), що проходив від Риму до Візантії (сучасного Стамбула). У Дурресі Ви також можете побачити і відвідати Археологічний музей, руїни стародавньої міської оборонної стіни, середньовічну вежу, палац першого і єдиного албанського короля Зогу I т.д. В даний час місто відоме як курорт і знаменитий прилеглими піщаними пляжами і теплим морем.
Вільний час для прогулянки містом. Повернення в готель.
Ночівля в готелі.
Вечірня прогулянка по Дурресу

5 день, понеділок (22.06.2020). ДУРРЕС, ТіРАНА
Сніданок в готелі. Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць регіону, морські, автобусні та пішохідні екскурсії.
* Рекомендуємо екскурсію в столицю Албанії - Тірану (12€/10€). Столиця Албанії Тирана починає свою історію з мечеті, булочної і хамаму, які збудував османський правитель Сулейман Паша на самому початку 17 століття. За 400 років, що минули з того визначного моменту, там були збудовані споруди помпезної турецької, витонченої італійської та радянської архітектури. Зараз Тіпана перетворилася  на цілком сучасне місто, здатне запропонувати туристам не тільки масу історичних пам'яток, а й захоплююче нічне життя. Оглядова екскурсія містом, вільний час. Повернення в Дуррес.
Ночівля в готелі.
Тірана

6 день, вівторок (23.06.2020). Дуррес, озеро коман
Сніданок в готелі. Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць регіону, морські, автобусні та пішохідні екскурсії.
* Рекомендуємо екскурсію на озеро Коман (35€/30€).
В ході цієї екскурсії ми побачимо  іншу Албанію- красиву, яскраву, самобутню і дивно схожу на … Норвегію! Так-так, дуже часто озеро Коман порівнюють саме з норвезькими фіордами.
Ми будемо плавати по озеру на човні в супроводі місцевого гіда. В ході екскурсії ви побачите стародавні села, красиве озеро Коман і багато всього того, що приховує ця загадкова земля. Під час прогулянки по озеру ми будемо милуватися фантастичними пейзажами незайманої  албанської природи, також ми зробимо кілька зупинок для фотосесії в найкрасивіших місцях, відвідаємо унікальні Команські печери, також у нас буде час для відпочинку, або навіть купання на дикому, але дуже красивому пляжі.
Ночівля в готелі.
Озеро Коман
  
7 день, середа (24.06.2020). Дуррес, Охрид
Сніданок в готелі. Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць регіону, морські, автобусні та пішохідні екскурсії.
*Рекомендуємо факультативну екскурсію в Охрид (26€).
 Нас зустрічає одне з найпрекрасніших балканських міст з чудовим видом на чисте прозоре озеро. Історія міста налічує більше 2500 років, багато істориків і мистецтвознавців називають місто «слов'янським Єрусалимом», оскільки на узбережжі Охридського озера розташовано 365 діючих православних церков.
Ночівля в готелі.
Охрид, Церква Святого Йоана Канео

8 день, четвер (25.06.2020). Дуррес
Сніданок в готелі. Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць регіону, морські, автобусні та пішохідні екскурсії.
Ночівля в готелі.
Відпочинок на березі Адріатичного моря

9 день, п’ятниця (26.06.2020). дуррес
Сніданок в готелі. Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць регіону, морські, автобусні та пішохідні екскурсії.
Ночівля в готелі.
Пісчані пляжі в Дурресі

10 день, субота (27.06.2020). дуррес
Сніданок в готелі. Виселення з готелю (10.00), вільний час.
Виїзд з Дурреса о 11.00
Переїзд у Бєлград. Поселення в готель, ночівля в готелі. .
Захід сонця в Дурресі

11 день, неділя (28.06.2020). бЕлград
(УВАГА!! Пересування по Бєлграду на громадському транспорті!).
Сніданок в готелі. Виселення з готелю.
*Рекомендуємо оглядову екскурсію містом (8€).
Довідка: Белград – один з найстаріших міст континенту, де з давніх-давен перетиналися дороги Східної і Західної Європи. Химерна суміш культур створює неповторну чарівність міста. Сучасний Белград - це замки, палаци, середньовічні фортеці, розташовані поблизу сучасних будівель і торгових центрів. Белград - це нерозгадана таємниця в серці Балканського півострова. Саме сюди приїжджають за хвилюючими і незабутніми враженнями, саме тут панує неповторна і таємнича атмосфера взаємопроникнення Європи та Азії. Дивовижний, таємничий, багатокультурний - все це він, великий і стародавній Белград.
Вільний час у місті.
Нічний переїзд і Україну.
Белград

12 день, понеділок (29.06.2020).
Прибуття в Україну (Щоб зорієнтуватися в годині прибуття до свого міста для прикладу наводимо тільки м. Львів. Відштовхуючись від цього кожен сам в індивідуальному порядку може прорахувати годину прибуття в потрібне Вам місто. Отож, повернення у Львів в даній програмі орієнтовно о 12.00).

Знижки для дітей
50 %
Для дитини віком до 6 років, у номері з 2-ма дорослими
20 %
Для дитини віком від 6 до 12 років, у номері з 2-ма дорослими
Додатково
Проживання 7 ночей в готелі зі сніданками , без проїзду – 245 € (до 01.04), 295 € (з 01.04)
Місця з 5 по 12 можна забронювати за додаткову плату – 15 €

Вартість проїзду (без проживання)  Україна –Албанія – Україна -150 € + 50€ (2 ночі в транзитному готелі)
Доплата за одномісне розміщення (Single) – 50%
Доплата за додаткове місце в автобусі – 150 €
Важливо
Організатори не несуть відповідальності за роботу консульських, митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності
ОБОВ’ЯЗКОВО!!! усім клієнтам потрібно бути на місці посадки за 20 хвилин до години виїзду.

 Мінімальна кількість туристів на факультативи – 20 осіб
Діти до 10 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
За вашим бажанням ми можемо організувати трансфер з місця Вашого проживання за мінімальну ціну. Вартість залежить від кількості бажаючих та місця відправлення. Просимо уточнювати у менеджера за 14-7 днів до туру.
У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
-переїзд комфортабельним автобусом єврокласу по всьому маршруту;
керівника групи;
-проживання в готелі у готелі ***
-сніданки згідно програми;


У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
- медичне страхування (програма Light – 200  грн, Standart – 300 грн, деталі тут>>>, за бажанням, Ви можете оформити страховий поліс самостійно)
-харчування, не передбачене готелями;
-курортний збір 1,5€ / особа /(дорослий)/ день – обов’язковий платіж
-користуванням шезлонгом і зонтиком 2,5€ / особа (дорослий) / день – обов’язковий платіж
- вечері - 8€ / день (за бажанням, прохання замовляти при бронюванні)
-проїзд громадським транспортом;
-факультативні екскурсії
Рекомендуємо взяти з собою:
-каримат (туристичний килимок);
-купальник/плавки, рушник, в’єтнамки;
-панаму чи капелюх для захисту від сонця.