Тур по Скандинавії недорого


«НОРВЕЗЬКІ ФІОРДИ І ЗІРКИ ПІВНОЧІ»
 06 – 16 липня 2020 р.
 ЛИШЕ ОДИН НІЧНИЙ ПЕРЕЇЗД!!!
Рига – Стокгольм – Флом
Сьогнефіорд – Нерейфіорд – Твіндефоссен – Хардангерфіорд
«Кафедра Проповідника» – Одда – Берген – «Язик Троля» – «Дорога Водоспадів»
Гетеборг – Копенгаген – Гамбург

Вартість туру 695 €




ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ:
1 день, понеділок (06.07.2020).  
05:00 – виїзд із Тернополя від Катедрального собору. Вітаємо у нашій веселій команді! В автобусі на Вас чекає хороша компанія, веселі історії з попередніх поїздок, приємна музика, цікаві фільми та нові знайомства.
07:30 - посадка у Львові напроти центрального входу Стрийського автовокзалу, біля зупинки громадського транспорту.
08:00 - виїзд на кордон (можливе довге очікування на кордоні). Переїзд територією Польщі. Ночівля у готелі на території Литви.
Заворожуюча краса Скандинавії

2 день, вівторок (07.07.2020).  РИГА
Сніданок. Орієнтовно о 14:00 прибуття у Ригу. Запрошуємо на оглядову екскурсію.
Після екскурсії – вільний час. Посадка на пором (розміщення в каютах на 4 особи без вікна).
17:30 – відплиття на поромі до Стокгольму. На Вас чекає незабутня ніч на величезному кораблі - тут Ви знайдете магазини, кафе, обмінник, розважальні програми, нічний клуб.
Портове місто - Гданськ

3 день, середа (08.07.2020).  СТОКГОЛЬМ
Сніданок (оплачується додатково). Прибуття в порт о 12:00. Оглядова автобусна екскурсія «Місто на воді - Стокгольм». Стокгольм - столиця Швеції, відома не тільки своєю красою, але й тим, що є найбільшим містом Скандинавії. Ми хотіли в казку... і ось ми тут. «Королівський Стокгольм» - архітектура національного романтизму та її найвідоміший силует - ратуша Стокгольма. У Золотому і Синьому залах проходить банкет на честь вручення Нобелівської премії. Найбільший за площею діючий Королівський палац Європи, казкові будиночки, крихітні башточки, бруковані вулички...  
О 17:00 ми залишаємо Стокгольм. Нічний переїзд.
Панорама на Стокгольм

4 день, четвер (09.07.2020).  ФЛОМ
Сьогодні на нас чекає країна ідеальної природи: водоспади і гори, льодовики і північне сонце! Це земля норвезьких казок!
Переїзд через найдовший у світі автомобільний тунель. Нас чекає знаменитий Сьогнефіорд.
Прибуття до Флому близько 06:30. У невеличкому Фломі Ви знайдете кафе і найкращі сувенірні та продуктові магазини, безкоштовний музей, пляж і безкоштовні вбиральні. У цьому мальовничому містечку на березі фіорду ми відпочиватимемо 9 годин.
За цей час рекомендуємо дві захоплюючі мандрівки:
10:00 – поїздка на вражаючий оглядовий майданчик Стегастейн – майданчик на 30 метрів виступає зі скелі, знаходиться на висоті 650 м. над Аурландфіордом, і дозволяє насолодитися незрівнянною панорамою (за бажанням - 45 €).
Відпочинок на пляжі на березі фіорда або трекінг до водоспадів та навколишніх панорамних точок.
Далі о 13:30 запрошуємо Вас на дивовижний двогодинний круїз на кораблі по найбільшому в Європі Сьогнефіорді, якого називають «Королем фіордів» (за бажанням - 60 €). Два мальовничих рукава Сьогнефіорда обіймають нас своїми хвилями: вузький Нерейфіорд, обрамлений крутими скелями з водоспадами (фіорд внесений до списку об'єктів Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО) і широкий і величний Аурландфіорд.
Після круїзу переїзд у готель, по дорозі побачимо водоспад Твіндефоссен, відчуємо велич природи і наберемо воду з цього водоспаду, яка дає мужчинам неабияку чоловічу силу на довгі роки.
Наша дорога пролягатиме через неймовірно красивий Хардангерфіорд.
Поселення в одному з найкращих хостелів Норвегії. Відпочинок. Ночівля.
Флом

5 день, п'ятниця (10.07.2020).  ФЛОМ
Сніданок. Вільний день. Відпочинок у містечку на березі казкового Хардангерфіорда. Сьогоднішній день буде сповнений вражень, недарма кажуть, що Норвегія – це найкрасивіша країна у світі! Норвегія – це гучні водоспади, глибокі фіорди, вікінги і тролі, а також найсмачніший у світі лосось....
Запрошуємо Вас у похід, щоб піднятись на всесвітньовідомий символ Норвегії – «Кафедру Проповідника» (за бажанням - 50 €).
Для початку ми проїдемо відрізком національної туристичної дороги, яку називають «Дорогою Водоспадів».
Переїзд в одне з найкрасивіших місць в Норвегії!!! Нас чекає скала Прейкестолен. Підйом на гору. Звивиста лісова стежка поведе нас уздовж малих річок і гірського озера... Поворот за поворотом... І ось вона - скеля Прейкестолен, в її красі є щось магічне і зачаровуюче! Як магнітом, вона притягує до себе «паломників», що б ті помилувалися чудовим і захоплюючим дух видом, що відкривається з висоти гори... (Важливо: необхідно мати зручне взуття і непромокальний одяг).
Ввечері повернення в хостел.
Хардангерфіорд

6 день, субота (11.07.2020).  ОДДА
Сніданок. Вільний день у містечку Одда на березі Хардангерфіорда.
Пропонуємо Вам поїхати у найчарівніше місто Норвегії – Берген (за бажанням - 40 €) - ворота у світ фіордів. Він оточений горами і водою і дихає чарівністю. Городяни пишаються своїм містом і з любов'ю показують його туристам. Шарм міста не залишить байдужим нікого: вузькі покручені вулички, сотні «пряникових будиночків", які розсипані по всьому місту і на схилах гір. Старовинний купецький центр Брігген, Ганзейська набережна і рибний ринок Фіскеторге, ласощі якого потрібно обов'язково спробувати!
Оглядова екскурсія. У вільний час рекомендуємо прогулянку на фунікулері до оглядового майданчика гори Флейєн. 18:00 – переїзд до хостела.
Берген

7 день, неділя (12.07.2020).  ЯЗИК ТРОЛЯ
Сніданок. Вільний день у містечку на березі Хардангерфіорда. Сьогодні на нас чекає кульмінація всієї подорожі – епічний похід на Язик Троля – головний символ Норвегії (орієнтовна тривалість – 12 годин, за бажанням - 50 €). Вам варто запастись силами і необхідним спецодягом і взуттям, оскільки шлях буде довгим і виснажливим, однак винагородою стануть фантастичні види з висоти гірського плато, неймовірні світлини і море адреналіну!
Виїзд з готелю о 6:00! Зав’яжемо шнурівки міцніше і підготуємо фотоапарат - ми вирушаємо в захоплюючу подорож, враження від якої не покинуть нас ще довгі роки! Язик Троля знаходиться на висоті 1100 м, з нього відкривається запаморочливий пейзаж на озеро Рінгедальсватнет і унікальну норвезьку природу. Довжина маршруту 14 км, шлях прокладено через круті лісові рельєфи, рівнину, що нагадує поверхню Місяця, болотисту місцевість, снігове поле і скелястий гірський ландшафт - Норвегія розкриється перед Вами у всій своїй красі!
Ще декілька підйомів і спусків, останній ривок і ... ось він! Тепер можна собою пишатися! Ви самі стоїте на «Язику Троля» і дивитесь на прекрасні пейзажі... Невеликий пікнік і вирушаємо назад.
(Важливо: необхідно мати зручне взуття і відповідний одяг і перебувати у чудовій фізичній формі). Ввечері повернення в хостел.
Язик Троля

8 день, понеділок(13.07.2020).  ГЕТЕБОРГ
Сніданок. Переїзд мальовничими дорогами Норвегії в столицю західного узбережжя Швеції – Гетеборг.
Нас чекає прогулянка по місту з оглядом головних визначних пам'яток. Гетеборг - це море, сонце, вітер, це місто ресторанів і центр промислу креветок, яких тут дуже багато, і вони тут дуже смачні, а ще це місто з атмосферою південного шведського щастя...
Переїзд в готель. Поселення і ночівля в готелі на території Швеції.
Гетеборг - місто з ароматом моря...

9 день, вівторок (14.07.2020).  КОПЕНГАГЕН
Сніданок.
Данія у нас асоціюється з казками Андерсена. Одна з перлин Скандинавії, в ній є незрозуміла принадність приголомшливих заходів сонця, доглянутих полів, м'якість клімату і своєрідність данців. Не випадково головний казкар всіх часів і народів Андерсен жив і працював саме в Копенгагені. Привиди, чарівники, покровителі снів виникають саме в такій атмосфері. Здається, що казкові персонажі ховаються в тінях будинків або миготять у великих освітлених вікнах або розгулюють по довгих кімнатах зі свічками в руках.
Переїзд в місто Ганса Християна Андерсена - Копенгаген. Запрошуємо поринути в казку! Екскурсія «Копенгаген - місто королівських чудес»: палац королеви Маргарет - Амалієнборг, красива будівля Парламенту - Христьянсборг, пам'ятник єпископу Абсалону - засновнику міста, рибальська гавань Нюхавн, будинок Ганса-Християна Андерсена, статуя Русалоньки, Мармурова церква, фонтан Гефьон, а також Ратушна площа, на якій зберігається унікальний барометр, в сонячну погоду на ньому з'являється фігура дівчини на велосипеді, а в похмуру - з парасолькою в руці! Незабутня атмосфера міста створює відчуття казковості ...
 Вільний час. О 16:00 переїзд у готель на території Німеччини.
Копенгаген

10 день, середа (15.07.2020).  ГАМБУРГ
Сніданок. Ми в Гамбурзі! Запрошуємо Вас на екскурсію. Саме це красиве портове місто знамените найбільшою кількістю мостів у Європі!
Після екскурсії – вільний час. 15:00 – переїзд у Польщу. Ночівля в готелі.
Гамбург - місто мостів

11 день, четвер (16.07.2020).  
Сніданок. Переїзд в Україну. По дорозі згадуємо наші пригоди і ділимось емоціями та враженнями.
Прибуття до Львова орієнтовно о 23:00. Місце прибуття у Львові - Стрийський автовокзал.
Прибуття до Тернополя після опівночі. Місце прибуття у Тернополі – біля Катедри.

У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
- проїзд комфортабельним автобусом по маршруту
- 4 ночівлі у 3* готелях
-4 сніданки після ночівель у готелях
- 4 ночівлі у хостелі
- незабутня ночівля на велетенському поромі (Гданськ - Стокгольм)
- сучасна аудіосистема для екскурсій
- супровід керівника групи за маршрутом

У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
Турпакет (оглядові екскурсії (Гданськ, Стокгольм, Гетеборг, Копенгаген, Гамбург), стоянки, внутрішні пороми по Норвегії, платні мости) – загалом 35 € (обов'язкова оплата);
- медичне страхування;
-  вхідні квитки в музеї та інші екскурсійні об’єкти;
-  факультативи.

УВАГА!  ПРИ ВІДМОВІ ТУРИСТА ЇХАТИ В ТУР У ПЕРІОД МЕНШЕ МІСЯЦЯ ДО ДАТИ ВИЇЗДУ ЗАВДАТОК НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ!!!!!

Організатори не несуть відповідальності за роботу митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності!!!
Фірма залишає за собою право змінювати програму туру без зменшення загального обсягу послуг. Автобусне обслуговування у вільний час не передбачене. Мінімальна кількість туристів для здійснення факультативної програми – 15-20 осіб.
Вартість факультативних програм складається з вартості вхідних квитків та/або транспортного обслуговування та/або послуг гіда та/або резервації.