Закарпаття на вікенд


Закарпаття на вікенд
 (ТУРИСТИЧНА ПРОГРАМА)
1-2 серпня 2020
АКЦІЙНА ЦІНА* 999 грн.

Чинадієво – Мукачево – Берегове – Ужгород – Перечин

Виїзди відбуваються з наступних міст:
Тернопільська обл.: Тернопіль (05.00), Зборів (05.30);
Львівська обл.: Золочів (06.00), Львів (07.30)
Адресу місця посадки в автобус у вашому місті Ви можете переглянути ТУТ.


ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ:
1 день, Чинадієво, Мукачево, берегово Виїзд. (години та місця виїздів вказані вище).
Переїзд в Чинадієво. Огляд замку Сент Міклош.
Довідка: Замок Сент-Міклош – повний таємниць і є свідком багатьох історичних подій. «Сент-Міклош» дослівно перекладається як «Святий Миколай».
Він збудований в XIV ст. бароном Перені. Часто слугував базою для військових походів угорських царів на Галичину, а також численних повстань в самій Угорщині. Тут вирувала одна з найдраматичніших історій кохання Європи того часу.
Замок Сент Міклош, Чинадієво

Збір групи, переїзд до Мукачево.
Вільний час для обіду, прогулянки містом та надзвичайних фото. Збір групи,переїзд до Замку Паланок.
Довідка: Назва «Паланок» походить від слова «паланка», тобто дубовий пасок, що служив одним із систем захисту міста. Впродовж довгих років історики так і не змогли визначити, хто та коли побудував замок Паланок. Складається замок з трьох частин на трьох терасах – Верхнього замку XIV-XVI ст., Середнього замку XVII ст. і Нижнього замку XVII ст. Замковий комплекс оточений кам'яними стінами і сухим ровом з дерев'яним мостом через нього. До наших днів замок Паланок зберігся тільки частково. Переїзд до готелю, поселення в готель.
Замок Паланок у Мікачеві

Переїзд у Берегово. Відвідання Музею виноробсства «Чизай» . У нас буде можливість не тільки послухати історію виноробства краю, але і продегустувати легендарні Закарпатські вина.
Дегустаційні тури в Шато Чизай – це не просто дегустація вина в одному із старих підвалів Закарпаття, це набагато більше! Це занурення у світ сучасного високоякісного виноградарства і виноробства. Ви отримаєте задоволення, а ще – знання, і проведете час із користю
Шато Чизай...

Поселення в готель/садибу. Ночівля. 

2 день Ужгород, перечин
Виселення з готелю. Переїзд в Ужгород. Оглядова екскурсія містом незмінно зачаровує гостей своїм європейським шармом. Офіційна історія міста налічує більше 1100 років, роблячи Ужгород одним з найстаріших міст нашої країни. Історія міста Ungvar (стара назва Ужгорода) – це історія Угорського королівства, Австрійської імперії і Чехословацької республіки, і кожна епоха накладала свій відбиток на вигляд міста.

Потім ми відвідаємо Ужгородський замок (IX – VIIст.). Закарпатський краєзнавчий музей. Величний Ужгородський замок гордо височить над містом. Фортеця, яка буквально виросла на Замковій горі, належить до найцінніших військово-архітектурних пам’яток краю. Це унікальне укріплення бастіонного типу і справжній шедевр романського архітектурного стилю в Ужгороді. Суворий вигляд замку, його могутні, сиві мури у своєму мовчанні кращі за будь-які розповіді говорять про бурі, що пронеслись над ним. На мить, здається, що час тут зупинився.
Річка Уж у самому серці Ужгороді

Переїзд у Перечин. Тут ми відвідаємо етно-ресторан «Корчму Підкова» - найкраще місце для смачного проведення часу! Саме тут Ви відчуєте, що таке Закарпатська гостинність та скуштуєте чудові страви місцевої кухні, приготовані з любов’ю!
Якщо по всій території Закарпаття проводиться дегустації сирів, вина та інших продуктів і напоїв, то тут проводиться дегустація місцевих страв – Дегустація закарпатської кухні. Ви можете замовити сет, розрахований на чотирьох, в якому буде 13 закарпатських страв! Це не враховуючи узвару і фірмової «Сливовиці од діда Мішка».
Дегустаційний сет у Перечині

Після смакування закарпатської кухні – збір групи та переїзд додому.
Прибуття додому пізно ввечері.

У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
-переїзд комфортабельним автобусом єврокласу по всьому маршруту;
-супровід керівника групи;
-проживання в готелях/пансіонах 2* або 3*;

У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
-харчування
-проїзд громадським транспортом;
-вхідні квитки :
- замок у Ужгороді (дорослий - 50 грн, дитячий – 40 грн)
- дегустація закарпатської кухні у Перечині (дорослий - 175 грн)
-приватні витрати;

Важливо:
ОБОВ’ЯЗКОВО!!! усім клієнтам потрібно бути на місці посадки за 20 хвилин до години виїзду.