Хорватія, оксамитовий сезон

All inclusive по-хорватськи
 (ТУРИСТИЧНА ПРОГРАМА)
 
1 - 10 жовтня 2021

Вартість туру 270 € + 300 грн

Крапінське Топліце (термали) , Загреб ( 1 день, 1 ніч) – 
Цриквениця, Плітвіцькі озера* ( 2 дні, 1 ніч) – Спліт ( 1 день) – Дрвенік ( 4 дні, 5 ночей )


Виїзди відбуваються з наступних міст:
Тернопільська обл.: Тернопіль (12.00), Зборів (12.30);
Львівська обл.: Золочів (13.00), Львів (14.30), Стрий (15.30);
Івано-Франківська обл.: Івано-Франківськ (13.30), Калуш (14.00), Долина (14.30);
Закарпатська обл.: Свалява (18.00), Мукачево (19.00), Ужгород (19.30), Чоп (20.00);
Адресу місця посадки в автобус у вашому місті Ви можете переглянути ТУТ.
 
ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ:
1 день, п’ятниця (01.10.2021) Виїзд з України (години та місця виїздів вказані вище). Проходження Україно-Угорського кордону. Переїзд до Хорватії. 
 
2 день, субота (02.10.2021) КРАПІНСЬКЕ ТОПЛІЦЕ, ЗАГРЕБ
Ранкове прибуття у Крапінське Топліце.
Крапінське Топліце - курорт з радоновими термальними джерелами (+39 .. +41 ° С) і грязями, мінеральними джерелами з солями кальцію і магнію. Розташований в лісовій зоні на висоті 160 м на рівнем моря, в 45 км на північний схід від Загреба.
2015 року тут відкрили новий аквапарк Aquae Vivae, який займає площу понад 18 000 м², він включає 5 критих басейнів та 1 відкритий басейн з численними водними атракціонами, а також оздоровчий центр із саунами та рестораном ( вхідний квиток 10 € або 70 кун на 3 год).
Аквапарк Aquae Vivae

Короткий переїзд в Загреб.
Загреб - місто легенд та історій, музеїв і ділових традицій, науки і мистецтва, місто з 900-літньою історією. Раніше на місці Загреба було два міста, схожих один на одного наче брати-близнюки: Каптол і Градц. Із них і виросло сучасне місто, яке при швидкому темпі сучасного життя зумів зберегти свою душу і неповторність.
Рекомендуємо після купання в термалах  відвідати Дегустацію національних страв та домашніх вин в справжній хорватській таверні ( 20 € ).
Поселення в готель. Ночівля в готелі.
Загреб - столиця Хорватія
 
 
3 день, неділя (03.10.2021) ЗАГРЕБ, ЦРИКВЕНИЦЯ, ПЛІТВІЦЬКІ ОЗЕРА*
Сніданок в ресторані готелю. Виселення.
* Рекомендуємо Оглядова екскурсія містом Загреб (10 €). Наша екскурсія почнеться з історичного центру міста, який затишно розташувався між двома пагорбами. Ми прогуляємося по центральній площі Йосипа Елачича, пройдемося до площі Героїв Хорватії і обов'язково познайомимося з символом Загреба Кафедральним собором .
Переїзд в Цриквеницю. Вільний час.
У Цриквеніці є Акваріум, в якому мешкають понад 150 видів риб і різних мешканців морських глибин. Вартість входу для дорослого - 40 кун, для дитини - 30 кун (11-18 років) і 25 кун (3-10 років).
*Рекомендуємо поїздку до національного парку «Плітвіцькі озера» (трансфер 20€ + вх. квиток 21€ / трансфер 15 € + вх. квиток 6€)
Національний парк Плітвіцькі озера розкинувся в самому центрі країни. Води річки Корану, що протікають через вапняк, за багато століть створили бар'єри травертину і таким чином з'явилися природні греблі. Саме завдяки таким природним метаморфоз були утворені чудові мальовничі озера, таємничі печери і дивовижні водоспади. Парк має площу понад 29 000 гектарів (29482 га). Тут вашому погляду відкриються шістнадцять досить великих озер, розташованих каскадом, сто сорок водоспадів і безліч печер.
Також, на території парку знаходиться найдавніший хвойний і буковий ліс, який постійно самовідтворюється. Вовки, ведмеді, рідкісні птахи і багато інших мешканці лісу вже протягом багатьох століть ведуть у парку природний спосіб життя. Крім того, національний парк Плітвіцькі озера знаходиться аж ніяк не на рівнинній місцевості, а найвища гора називається Мала Капела, висота її досягає 1280 метрів.
Повернення в Цриквению. Поселення в готель. Ночівля в готелі.
Плітвіцькі озера восени зачаровують...

 
4 день, понеділок (04.10.2021) СПЛІТ, ДРВЕНІК
Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Спліт.
 Рекомендуємо Ескурсія «Спліт - місто королів»  (9 € ).
Оглядова екскурсія містом. Спліт можна назвати найурочистішим містом Хорватії. Він знаходиться в центральній частині її узбережжя між містами Задар і Дубровник. Будучи серцем Далмації, розділяє її на дві частини. Нещодавно місту виповнилося 1700 років! За минулі сімнадцять століть тут залишили слід багато цивілізацій. Спліт належав римлянам, візантійцям, слов'янам, Венеціанської республіці, Франції та Австрії.
Вільний час.
Переїзд в Дрвенік. Поселення в готель. Вечеря. Ночівля в готелі.
Спліт, набережна


5 день, вівторок (05.10.2021) ДРВЕНІК, БІОКОВО
Сніданок в ресторані готелю.
Рекомендуємо відвідати Skywalk, що на території природного парку Біоково ( 9 € + вх квиток 7€).
Skywalk новий піднебесний екстрим оглядовий майданчик . Оглядовий майданчик розташований на горі Біоково, найвищій горі регіону. Гора Біоково є частиною однойменного природного парку Біоково Хорватії, що в 13 км від знаменитого міста-курорту Макарська. Підлоги оглядового майданчика Skywalk прозорі і на висоті 1228 метрів вам гарантований адреналіновий заряд!
Повернення в готель.
Вечеря.
Ночівля в готелі.
Скляна підлога на оглядовому майданчику

 
6 день, середа (06.10.2021) ДРВЕНІК, ДУБРОВНИК
Сніданок в ресторані готелю.
*Рекомендуємо  екскурсію до Дубровника (30 €, трансфер 25€ / 20 €, трансфер 17€).
Довідка: Дубровнік – стародавнне місто Хорватії на узбережжі Адріатики. Його не випадково називають "Перлиною Адріатики". При вигляді фортеці старого міста просто німієш від захвату. Розглядаючи в Дубровнику стародавні камені фортець Хорватії, скріплені розчином на основі яєць, зовсім забуваєш, що ти тут тільки турист. Починає здаватися, що час повернувся назад і ти - чи то венеціанський купець, що приплив сюди зі своїми товарами, чи то хорватський мореплавець, що збирається на світанку покинути рідний порт.
Вечеря та ночівля в готелі.
Мури Дубровника

 
7 день, четвер (07.10.2021) ДРВЕНІК, р. НЕРЕТВА ( МАНДАРИНОВИЙ РАЙ)
Сніданок в готелі. Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць даного регіону Далмації, морські, автобусні та пішохідні екскурсії.
* Екскурсія «Мандариновий рай» в долину річки Неретва (35€ /30€ ).
 У вартість  екскурсії входить катання на човні по дельті р. Неретва в супроводі музикантів, дегустація ракії, збір мандаринів, обід в хорватському національному ресторані, дегустація місцевих делікатесів і напоїв.
Довідка: Хорватія - відомий постачальник мандаринів. Мандарини з 1960 років вирощуються на півдні, в Далмації, в долині річки Неретва. І з жовтня починають продаватися по всій країні великими партіями за смішною ціною, як картопля в Україні. Крім них, в долині Неретви ростуть і продаються лимони, апельсини, грейпфрути, лайми. Дельта річки, дорога в мальовничих горах, цитрусові сади навколо, прилавки з яскравими мандаринами і апельсинами, джемами, цукатами, соками, лікерами…- все це манить туристів з усього світу в цей регіон Хорватії.
Вечеря та ночівля в готелі.
Збираємо мандаринки

 
8 день, п’ятниця (08.10.2021) ДРВЕНІК, СТОН
Сніданок в готелі. Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць даного регіону Далмації, морські, автобусні та пішохідні екскурсії.
* Екскурсія «Мрія гурмана» в бухту Малого Стона  (33€ /28€ ).
Місто Малий Стон знамените своїми устрицями. Ще з берега ви побачите кольорові буйки посеред невеликої лагуни - це і є устрична ферма. На ній круглий рік зріє знаменита їжа мільйонерів - устриці. У бухті Малого Стону вирощуються знамениті Стонскі, найдорожчий сорт молюсків. Ферма влаштована досить просто: ряди буйків, до кожного з яких прив'язані мотузки, на які наліплені цілі грона устриць. Цікаво, що устриці самі по собі тут не заводяться. Їх вирощують на заводах. В екскурсію по фермі входить дегустація - тут вам запропонують живих устриць з різними соусами і келихом білого вина.
Вечеря та ночівля в готелі.
Свіженькі устриці

 
9 день, субота (09.10.2021) ДРВЕНІК
Сніданок в готелі. Виселення з готелю о 10.00.
Відправлення з Хорватії о 10.00.
Узбережжя в Дрвеніку

 
10 день, неділя (10.10.2021)
Прибуття в Україну (Щоб зорієнтуватися в годині прибуття до свого міста для прикладу наводимо тільки м. Львів. Відштовхуючись від цього кожен сам в індивідуальному порядку може прорахувати годину прибуття в потрібне Вам місто. Отож, повернення у Львів в даній програмі орієнтовно о 12.00).

 
У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
-переїзд комфортабельним автобусом єврокласу по всьому маршруту;
- супровід керівника групи;
-проживання у готелях ***;
-сніданки та сніданки + вечері згідно програми.

 
У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
- медичне страхування (програма Light – 200  грн, Standart – 300 грн, деталі тут>>>, за бажанням, Ви можете оформити страховий поліс самостійно)
-харчування, не передбачене готелями;
-проїзд громадським транспортом;
-в готелі Adria користування кондиціонером - 5€ за добу з номеру  (за бажанням, просимо замовляти наперед при бронюванні туру);
Депозит на факультативні автобусні та пішохідні екскурсії  – загалом 30 € (обов'язкова оплата). 
! Депозит НЕ можна використовувати на вхідні квитки чи прогулянки на кораблику!!!
-факультативні екскурсії