Термали Закарпаття

                                         Гуцульське СПА + Джублик

(ПАЛОМНИЦЬКА ПРОГРАМА)
подорож відбувається під духовною опікою священослужителя УГКЦ

Дати турів:

03.09-05.09

17.09-19.09

08.10-10.10

22.10-24.10


Акційна ціна: 1695 грн

Ужгород – Барвінок – Джублик – Берегове – Перечин – Лумшори – Чинадієво



Виїзди відбуваються з наступних міст:
Тернопільська обл.: Тернопіль (04.30)*, Зборів (05.00)*;
Львівська обл.: Золочів (05.30)*, Львів (07.00), Стрий (08.00);
Адресу місця посадки в автобус у вашому місті Ви можете переглянути ТУТ.


  ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ:
1 день, п’ятниця УЖГОРОД, БАРВІНОК
7:00 год. збір групи на залізничному вокзалі у Львові. Розпочинаємо нашу подорож. Їдемо в Ужгород.
Екскурсія містом та відвідини Ужгородського замку. Ужгородський замок заснований в кінці IХ століття слов'янським князем Лаборцем. Сьогодні тут розташовується вельми цікава і різноманітна експозиція Закарпатського краєзнавчого музею.
Переїзд в с. Барвінок, Купальні Золота гора. Відпочинок та релакс в термальних басейнах. Цілюща, гаряча термальна вода прямує із самого серця землі, та потрапляє в басейни з температурою 29-39°C. До наших послуг п'ять термальних басейнів: один великий відкритий термальний басейн (t° +29°), маленький відкритий термальний басейн (t +39°), відкритий дитячий басейн, великий критий термальний басейн ( t° + 26°) та джакузі (t° + 34°).
Завершиться наш перший день подорожі дегустацією закарпатського вина. Нас чекають цікаві історії про вино, дегустація високоякісних марочих та десертних вин, а також закарпатські ласощі.
Поселення в готель, вечеря в ресторані готелю (місцева закарпатська кухня), ночівля.
Ужгородський замок

2 день, субота ДЖУБЛИК, БЕРЕГОВО
Сніданок в ресторані готелю. Паломництво в Джублик. Джублик – місце, де відбулося об’явлення Матері Божої. Цілорічно тут відбуваються прощі, з’їзди християнської молоді. Свого часу Папа Іван Павло II благословив дівчаток, які розповіли про об’явлення Пречистої Богородиці. Дівчатка передали прохання Матері Божої спорудити капличку і молитися Святій Вервиці. Так, наприкінці серпня 2002 року єпископ Іван Маргітич відправив у Джублику першу Літургію і відтоді в урочище на Закарпатті з’їжджаються тисячі людей, багато з яких знаходять тут зцілення від хворіб.
На даний момент в урочищі Джублик діє греко-католицький монастир Собору Пресвятої Богородиці, архимандритом якого є правлячий єпископ Мукачівської греко-католицької єпархії. На цьому місці побудовано літню відпустову церкву та два монастирі. Над джерелом, де з’явилася Богородиця, стоїть дерев’яна каплиця, а довкола цілої святині встановлено Хресну Дорогу. У чоловічому монастирі зберігається копія чудотворної ікони Матері Божої Єрусалимської.
Повернення в Берегове. Обід та прогулянка містом. Відпочинок в термальному відпочинковому комплексі "Жайворонок". Це сучасний і комфортний термальний комплекс, побудований в 2011 році та розташований біля підніжжя Берегівського вулканічного низькогір’я. Він складається з основного критого басейну (температура води 31-33°C), в якому функціонують гідромасаж, гейзер і два водоспади, а також джакузі (42-45°C). Також на території комплексу діє пляж під відкритим небом, який вміщує у себе ще 2 термальні басейни (дитячий і дорослий) та один із найбільших басейнів комплексу з прісною кремнієвою водою звичайної температури.
На території також є ресторан, лазня, соляна кімната, фіш-пілінг, масажні кабінети, салон краси, дегустаційний винний зал.
Супер-сучасний відпочинковий комплекс “Термальні води Косино” розташований у дубовому гаю, має 5 басейнів, 7 саун, середня температура в термальних басейнах + 41 °C. Гордістю комплексу є найбільші в України фонтани-джакузі з “кавою”, “вином”, “пивом”, “паленкою” та фонтан-ілюзія “Золотий кран здоров’я” висотою 15,5 метра. Відпочинок тут подобається дорослим і дітям, а також приносить користь здоров’ю.
Повернення в готель, вечеря в ресторані готелю (місцева закарпатська кухня), ночівля.
Джублик

3 день, неділя Лумшори, ПЕРЕЧИН, ЧИНАДІЄВО
Сніданок в ресторані готелю.
Переїзд в карпатське селище Лумшори. Але дорогою ми заїдемо в Перечин на дегустацію справжнього закарпатського крафтового сиру.
Лумшори – райський куточок Закарпаття. Уявіть, повільне купання в металевому чані з мінеральною водою під яким горить справжнє багаття! Чи ризикнете? А щоб охолонути у вас буде можливість зануритися в прохолодні води гірської річки. Заспокоїмо – все абсолютно безпечно! Таке купання сприятливо впливає на імунітет, серце і шкіру, у веселій компанії цілющий ефект тільки зростає!
Після купання в чанах, святковий обід в ресторані-колибі. Завершимо нашу мандрівку смаколиками закарпатської кухні та справжнім закарпатським вином.
Переїзд через мальовничі Карпати. Чинадієво, замок Сент-Міклош. Екскурсія замком, історія неймовірної лобові з глибини віків.
Повернення до Львова ввечері. Трансфер на залізничний вокзал.
 Чани в Лумшорах

 У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
проїзд комфортабельним автобусом по маршруту;
проживання в готелі зі сніданками і вечерями;
медичне страхування.

У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
- вхідні квитки в музеї, купальні та інші екскурсійні об'єкти;
особисті витрати.

Вартість вхідних квитків:
-термальні купальні Золота гора: загальний – 250 грн.  кожна наступна година – 100 грн.
-новий термальний басейн “Жайворонок” у Берегово: загальний – 220 грн. (в т.ч. оренда шафки), пенсіонери за віком – 170 грн., діти від 120 до 150 см. – 100 грн., діти до 120 см. – безкоштовно;
-купання в чанах з мінеральною водою с. Лумшори: загальний – 140 грн., діти до 12 років – 100 грн.
-дегустація вин: 80 грн., екскурсія без споживання вина 40 грн./особа;
-Замок Сент-Міклош в Чинадієво – добровільна пожертва + 35 грн. екскурсія;
-Ужгородський замок: загальний – 50 грн., / студенти – 40 грн. / Діти – 20 грн. + 35 грн.. екскурсія.

ОБОВ’ЯЗКОВО!!! усім клієнтам потрібно бути на місці посадки за 20 хвилин до години виїзду.

* Факультативно,  трансфер до Львова здійснюється за додаткову оплату, ціну уточнюйте при бронюванні туру;
**При акційній ціні діють тільки знижки «5 + 1» і «10 + 1» (тобто, якщо ви візьмете в подорож з собою 5 друзів, то отримаєте знижку 50%, а коли 10 друзів, то знижка становитиме вже цілих 100%). Детальніше про наші знижки читайте ТУТ;
***Організатори не несуть відповідальності за роботу консульських, митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності.
****Організатори залишають за собою право на зміну порядку проведення екскурсій, а також на заміну їх на рівноцінні;
***** Під час вільного часу - автобусне обслуговування не передбачено;