Чарівний вікенд в Хорватії !

Чарівний вікенд в Хорватії  !
(ТУРИСТИЧНА ПРОГРАМА)

Акційна ціна: 111 € + 200 грн


Тухельське Топліце (термали), Загреб ( 1 день,) – 
Опатія, Плітвіцькі озера* ( 1 день, 2 ночі) - Крк* (1 день)

Виїзди відбуваються з наступних міст:
Тернопільська обл.: Тернопіль (10.00), Зборів (10.30);
Львівська обл.: Золочів (11.00), Львів (12.30), Стрий (13.30);
Івано-Франківська обл.: Івано-Франківськ (11.30), Калуш (12.00), Долина (12.30);
Закарпатська обл.: Свалява (16.00), Мукачево (17.00), Ужгород (17.30), Чоп (18.00);
Адресу місця посадки в автобус у вашому місті Ви можете переглянути ТУТ.
 
ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ:
1 день Виїзд з України (години та місця виїздів вказані вище). Проходження Україно-Угорського кордону. Переїзд до Хорватії. 
 
2 день  ТУХЕЛЬСЬКЕ ТОПЛІЦЕ*, ЗАГРЕБ, ОПАТІЯ
Ранкове прибуття в Хорватію. 
Запрошуємо Вас у Тухельське Топліце (за умови успішного проходження кордону).
Басейни біля джерела дарують безцінну насолоду чистою термальною водою, яка благотворно діє на весь організм. Два з'єднані між собою басейни знаходяться біля джерела термальної води, де вона постійно циркулює і дарує організму природне багатство.
Водний оазис, що складається з критих та відкритих басейнів – це особливий світ, де панують сміх та веселощі. Навколишня мальовнича природа, безліч атракціонів та зони відпочинку викликають емоції, які можна пережити лише тут. Шум хвиль, гейзерів та водоспадів створюють особливий ритм, спонукаючи вас до руху. (вх. кв. 10 € або 70 кун на 3 год).
Аквапарк 

Короткий переїзд в Загреб, оглядова екскурсія (9€).
Загреб - місто легенд та історій, музеїв і ділових традицій, науки і мистецтва, місто з 900-літньою історією. Раніше на місці Загреба було два міста, схожих один на одного наче брати-близнюки: Каптол і Градц. Із них і виросло сучасне місто, яке при швидкому темпі сучасного життя зумів зберегти свою душу і неповторність.
Загреб - столиця Хорватія

Переїзд в Опатію. Поселення в готель. 
Запрошуємо Вас на вечірню прогулянку на кораблику  «Вечірні вогні Опатії» (35€/25€). Ця панорамна прогулянка на кораблі з неповторним видом на берегову лінію Опатійської Рів’єри. Під звуки ледь чутних спокійних мелодій , за бокалом чудового вина ви проведете свій перший вечір у Хорватії. 
 Ночівля в готелі.
Вечірні вогні Опатії

 3 день ОПАТІЯ, ПЛІТВІЦЬКІ ОЗЕРА*
Сніданок в ресторані готелю. 
Запрошуємо на оглядову екскурсію містом. Опатія - найбільш популярний  і фешенебельний курорт північної Адріатики. Вже на початку минулого століття, завдяки унікальному розташуванню і прекрасному мікроклімату, Опатія була визнана кращим кліматичним курортом Європи, а її відвідини стали справою честі для будь-якого поважаючого себе європейця. Це була відповідь Франца Йосипа Наполеону на розвиток морських курортів в Ніцці і Каннах.У «прекрасну епоху» (Belle Epoque) місто приймало на відпочинок весь імператорський двір Австрії. Уздовж берега через всю Опатію та ряд сусідніх містечок спеціально для імператора була побудована унікальна прогулянкова стежка. По ній і зараз можуть пройтися любителі романтики. Пишно причепуреній публіці догоджали місцеві човнярі, які вміли висловлюватися більшістю європейських мов (прототип венеціанських гондольєрів). Велика кількість променадів з фонтанами, розкішні ресторани, чудова набережна для прогулянок, магнолії, пальми... і символ міста - квіти ніжної японської камелії.
 Вільний час.

*Рекомендуємо поїздку до національного парку «Плітвіцькі озера» (29€/20€ + вх.квиток. Ціни на вхідні квитки можна дізнатись ТУТ>>>).
Національний парк Плітвіцькі озера розкинувся в самому центрі країни. Води річки Корану, що протікають через вапняк, за багато століть створили бар'єри травертину і таким чином з'явилися природні греблі. Саме завдяки таким природним метаморфоз були утворені чудові мальовничі озера, таємничі печери і дивовижні водоспади. Парк має площу понад 29 000 гектарів (29482 га). Тут вашому погляду відкриються шістнадцять досить великих озер, розташованих каскадом, сто сорок водоспадів і безліч печер.
Також, на території парку знаходиться найдавніший хвойний і буковий ліс, який постійно самовідтворюється. Вовки, ведмеді, рідкісні птахи і багато інших мешканці лісу вже протягом багатьох століть ведуть у парку природний спосіб життя. Крім того, національний парк Плітвіцькі озера знаходиться аж ніяк не на рівнинній місцевості, а найвища гора називається Мала Капела, висота її досягає 1280 метрів.
Ночівля в готелі.
Водоспади Плітвіцьких озер
 
4 день ОПАТІЯ
Сніданок в ресторані готелю.
Вільний день. Вільний день на морі.
*Рекомендуємо винний тур до острова Крк (15€+дегустація 19€). Нас чекає найвідоміший острів Хорватії - Крк. Острів Крк – це серце Хорватії. Тут є пляжі, гарні поселення та мальовнича природа. Фото острова Крк можна часто побачити на рекламних банерах та путівниках – він вважається важливим центром туризму у Хорватії. А містечко Врбник широко відомий своїм вином - Жлахтиною, виготовленим із винограду, вирощеного тільки на Врбницькому полі. Це золотисто-біле вино радує відвідувачів Врбника своїм ароматом, а відвідати Врбник, не скуштувавши ні краплі Жлахтини, майже неможлива місія.Тому не дивно, що численні родини Врбника свою любов до вина перетворили на щоденну роботу, повністю присвятивши себе процесу виготовлення Жлахтини та інших сортів вина. 
Спробуйте Врбнік на смак, продесустувавши його вина найвищої якості, і нехай ця дегустація перетворить вас на справжнього любителя вина! Нас чеає дегустація із 7 видів вин.
Виїзд з  Хорватії і переїзд в Україну.

Вбрник
 5 день
Прибуття в Україну (Щоб зорієнтуватися в годині прибуття до свого міста для прикладу наводимо тільки м. Львів. Відштовхуючись від цього кожен сам в індивідуальному порядку може прорахувати годину прибуття в потрібне Вам місто. Отож, повернення у Львів в даній програмі орієнтовно о 15.00).
 
 
У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
-переїзд комфортабельним автобусом єврокласу по всьому маршруту;
- супровід керівника групи;
-проживання 2 ночі в готелі *** ;
-сніданки згідно з програмою.
 
У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
- медичне страхування (програма Light – 200  грн, Standart –300 грн, деталі тут>>>, за бажанням, Ви можете оформити страховий поліс самостійно)
-харчування, не передбачене готелями;
-проїзд громадським транспортом;
обов'язковий депозит на  факультативні екскурсії 33 € ( невикористані кошти не повертаються, не можна використати на вхідні квитки, кораблик);
-факультативні екскурсії
арантія від невиїзду - 7€ (Якщо Ви переживаєте сприводу позитивного результату ПЛР тесту рекомендуємо замовити гарантію від невиїзду. При замовленні цієї послуги ми гарантуємо повернення  100% від вартості туру при позитивному результаті на СOVID-19 туристу, котрий захворів і перенесення оплачених коштів для інших осіб з якими ви подорожуєте на аналогічний тур до кінця поточного року. Замовити послугу можна тілки при бронюванні туру).