Мелодії Адріатики

 
Мелодії Адріатики
(ТУРИСТИЧНА ПРОГРАМА)
 
26 жовтня – 30 жовтня 2022
 
Ціна туру* 159 € + 200 грн
*ціна дійсна за умови замовлення екскурії в Пореч і Ровінь
 
Тухельське Топліце (термали), Загреб ( 1 день) – 
Опатія, Пореч, Ровінь ( 1 день, 1 ніч)  Венеція (1 день, 1 ніч)
 
Виїзди відбуваються з наступних міст:
Тернопільська обл.: Тернопіль (11.00), Зборів (11.30);
Львівська обл.: Золочів (12.00), Львів (13.30), Стрий (14.30);
Івано-Франківська обл.: Івано-Франківськ (12.30), Калуш (13.00), Долина (13.30);
Закарпатська обл.: Свалява (17.00), Мукачево (18.00), Ужгород (18.30), Чоп (19.00);
Адресу місця посадки в автобус у вашому місті Ви можете переглянути ТУТ.
 
ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ:
1 день Виїзд з України (години та місця виїздів вказані вище). Проходження Україно-Угорського кордону. Переїзд до Хорватії. 
 
2 день  ТУХЕЛЬСЬКЕ ТОПЛІЦЕ*, ЗАГРЕБ, ОПАТІЯ
Ранкове прибуття в Хорватію. 
Запрошуємо Вас у Тухельське Топліце (*за умови успішного проходження кордону).
Басейни біля джерела дарують безцінну насолоду чистою термальною водою, яка благотворно діє на весь організм. Два з'єднані між собою басейни знаходяться біля джерела термальної води, де вона постійно циркулює і дарує організму природне багатство.
Водний оазис, що складається з критих та відкритих басейнів – це особливий світ, де панують сміх та веселощі. Навколишня мальовнича природа, безліч атракціонів та зони відпочинку викликають емоції, які можна пережити лише тут. Шум хвиль, гейзерів та водоспадів створюють особливий ритм, спонукаючи вас до руху. (вх. кв. орієнтовно 10 € ).
Короткий переїзд в Загреб, оглядова екскурсія (10€).
Загреб - місто легенд та історій, музеїв і ділових традицій, науки і мистецтва, місто з 900-літньою історією. Раніше на місці Загреба було два міста, схожих один на одного наче брати-близнюки: Каптол і Градц. Із них і виросло сучасне місто, яке при швидкому темпі сучасного життя зумів зберегти свою душу і неповторність.
Переїзд в район Опатії, поселення в готель, ночівля.
Загреб - столиця Хорватія
 
 3 день ОПАТІЯ, ПОРЕЧ І РОВІНЬ
Сніданок в ресторані готелю. 
Запрошуємо на оглядову екскурсію містом. Опатія - найбільш популярний  і фешенебельний курорт північної Адріатики. Вже на початку минулого століття, завдяки унікальному розташуванню і прекрасному мікроклімату, Опатія була визнана кращим кліматичним курортом Європи, а її відвідини стали справою честі для будь-якого поважаючого себе європейця. Це була відповідь Франца Йосипа Наполеону на розвиток морських курортів в Ніцці і Каннах.У «прекрасну епоху» (Belle Epoque) місто приймало на відпочинок весь імператорський двір Австрії. Уздовж берега через всю Опатію та ряд сусідніх містечок спеціально для імператора була побудована унікальна прогулянкова стежка. По ній і зараз можуть пройтися любителі романтики. Пишно причепуреній публіці догоджали місцеві човнярі, які вміли висловлюватися більшістю європейських мов (прототип венеціанських гондольєрів). Велика кількість променадів з фонтанами, розкішні ресторани, чудова набережна для прогулянок, магнолії, пальми... і символ міста - квіти ніжної японської камелії.
 Вільний час.
Пореч і Ровінь (35/30€) - екскурсія до найгарніших міст Хорватії, старі будинки яких красуються своїм відображенням у лазурних водах Адріатики. Пореч - старовинне місто яке починає свою історію ще  дві тисячі років тому та сягає корінням часів Римської імперії. Пореч сьогодні - це місто  в якому змішалися традиції та культури різних народів і епох, що робить його особливо привабливим для туристів.
Ровінь - найромантичніше місто Хорватії в якому по-особливому відчувається атмосфера старовинних вуличок. Місто місцями нагадує Венецію - і не дивно, адже Ровінь довгий час був під правлінням Венеціанської республіки. Сам Жюль Верн шукав там натхнення для своїх романів..
Пореч - вид на місто з вод Адріатики

Переїзд у Венецію. Поселення в готель Ночівля
 
4 день ВЕНЕЦІЯ
Сніданок в ресторані готелю. переїзд громадським транспортом (кораблик оплачується додатково, 15€ з особи)
Вас вітає Венеція - місто на воді, де химерне мереживо каналів та вуличок сплітається в єдину мелодію в унісон з якою звучать пісні гондольєрів, крики чайок та шум від крил голубів на площі святого Марка. Місто-казка, місто-карнавал. місто-загадка, де ми проведемо цілий день!
Запрошуємо на оглядову екскурсію «Венеція – казка на воді» (15/12€, радіогарнітура вже включена у вартість). Венеція є, мабуть, одним з самих незвичайних і привабливих міст нашої планети. Це місто сповнение чарівності і краси. Це унікальне місце прагне побачити власними очима практично кожен.
Місто розкинулося на 118 невеликих островах між материком і Адріатичним морем. Його пронизують 160 каналів.  Венеція – це суміш різноманітних архітектурних стилів, що додає місту неповторного вигляду.
Куди б ви не пішли вказівники неодмінно виведуть вас на одну з найкрасивіших площ — Сан-Марко – одну з візитівок Венеції.
Рекомендуємо факультатив Прогулянка Гранд Каналом (30€)
Гранд канал - символ розкоші та величі Венеціанської республіки. З вод каналу вам відкриваються неймовірні види на історичні будівлі, кожна з яких має свою цікаву долю – понад 200 мармурових палаців, які будувалися впродовж 500 років зачарують вас своєю красою.
Гранд канал - символ розкоші та величі Венеціанської республіки. З вод каналу вам відкриваються неймовірні види на історичні будівлі, кожна з яких має свою цікаву долю – понад 200 мармурових палаців, які будувалися впродовж 500 років зачарують вас своєю красою. 
Рекомендуємо незабутню прогулянку на гондолі (25€) Щоб отримати справжнє задоволення від перебування в Венеції, радимо прогулятись містом на гондолі. Цей традиційний човник має дуже давню історію, але й досі користується шаленою популярністю. Саме з гондол відкриваються найкращі панорами на визначні пам'ятки Венеції і «місто-на-воді» розкривається повністю. І повірте, Вас вразять і самі гондольєри, адже це справжнє мистецтво - управляти гондолою і маневрувати нею в найвужчих каналах. А може, Вам пощастить і гондольєр розщедриться і подарує Вам справжню італійську серенаду...
Далі йдемо за сувенірами, маємо час на самостійні прогулянки та шопінг, куштуємо справжню італійську пасту та джелато, робимо багато гарних фото, ділимось враженнями.
Венеція

Нічний переїзд в Україну
 
 5 день
Прибуття в Україну (Щоб зорієнтуватися в годині прибуття до свого міста для прикладу наводимо тільки м. Львів. Відштовхуючись від цього кожен сам в індивідуальному порядку може прорахувати годину прибуття в потрібне Вам місто. Отож, повернення у Львів в даній програмі орієнтовно о 20.00).
 
 
У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
-переїзд комфортабельним автобусом єврокласу по всьому маршруту;
-супровід керівника групи;
-проживання 1 ніч в готелі *** в районі Опатії;
-проживання 1 ніч в готелі *** в районі Венеції;
-сніданки згідно з програмою.
 
У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
- медичне страхування (програма Light – 200  грн, Standart –300 грн, деталі тут>>>, за бажанням, Ви можете оформити страховий поліс самостійно)
-харчування, не передбачене готелями;
-кораблик до/з Венеції 15€/ос
-проїзд громадським транспортом;
-факультативні екскурсії
-гарантія від невиїзду - 7€