Термальний край: Польща та Словаччина

                                      Термальний край: Польща та Словаччина  

Ціна туру - 175 € + 200 грн

  Акційна ціна туру до 09.04.2024 - 155 € + 200 грн 

                            Дати Туру:                                
09.04.2024 - 13.04.2024

Краків (1 день) –  Хохоловські термали (1 день/1 ніч) – Закопане  термальні купальні Врбов
(1 день/1 ніч)  Кошице (1 день– термали Ширава (1 день)

Виїзди відбуваються з наступних міст:
Тернопільська обл.: Бучач (18:30), Теребовля (19:15), Тернопіль (20:00), Зборів (20:30);
Львівська обл.: Золочів (21:00), Львів (22:30);
Івано-Франківська обл.: Івано - Франківськ (17:30).
Адресу місця посадки в автобус у вашому місті Ви можете переглянути ТУТ.


 ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ:

1 день  УКРАЇНА
Виїзд з України (години та місця виїздів вказані вище). Проходження Україно-Польського кордону. 

2 день  КРАКІВ, ХОХУЛОВ
Ранкове прибуття в Краків. 
Саме Краків, давня польська столиця, місто коронацій та перлина національної культурної спадщини, уособлює собою сам дух стародавньої Польщі. З перших хвилин перебування в місті ви будете зачаровані красою та архітектурою міста, незабутню атмосферу якого створюють численні храми, памятки архітектури та культові кафе на вуличках міста.
Рекомендуємо оглядову екскурсію містом «Королівський шлях»(15€/10) - шлях, по якому протягом багатьох століть проїжджали польські королі, місце де переплітаються легенди ... Найстаріша частина міста - Ринкова площа, один із найстаріших університетів Європи - Ягелонський університет; середньовічний центр торгівлі - торгові ряди , де Ви можете придбати сувеніри на пам'ять про проведені тут хвилини.
Збір групи.
Переїзд для відпочинку в Хохоловських термалах.
Ознайомитись з цінами ви можете ТУТ.
Термальний курорт у Хохолові є одним з найбільших комплексів для відпочинку біля підніжжя татранських гір. Комплекс розташований між Вітвом та Хохолувом у 15 км від центру Закопане. Тут працює понад 30 критих і відкритих плавальних басейнів, у тому числі 8 гідромасажних, із загальною площею усієї поверхні води 3000 м2.
Особливої уваги заслуговує лікувальна зона, в якій знаходяться бочки з водою насиченою сірководнем і термальний басейн з солоно-йодованою водою. Сольові ванни будуть корисні людям з дерматологічними проблемами, неврозом, артритом і безсонням. Сірководень має позитивний вплив на кровоносну систему і є ефективним у лікуванні ревматичних захворювань.


Збір групи. Переїзд та поселення в готель.
Після відвідування термів переїжджаємо в Закопане, де нас чекає захоплююча прогулянка по Крупувках.
Пішохідна прогулянкова вуличка Крупувки входить в п'ятірку найвідоміших вуличок Польщі. Побувати в Закопане, і не відчути биття її пульсу - немислимо!
                                                                        
3 день  ВРБОВ, ЗАКОПАНЕ
Сніданок в готелі, виселення. 
Переїзд до Словаччини  в термальні купальні Врбов.
В термальній купальні Врбов ви знайдете справжню геотермальну воду, яку вважають однією з кращих мінеральних вод у Центральній Європі з вмістом важливих для людського організму мінеральних речовин. Геотермальна вода, що наповнює басейни, витікає з глибини більше 2000 м і містить мінерали, які сприятливо впливають на опорно-рухову, дихальну, нервову і серцево-судинну системи, а також на шкіру. Температура води досягає 59°C. У басейнах підтримується температура від 26 до 38°C. Повній релаксації сприяють форсунки зі струменями води, що знімають м’язову напругу. Крім того даний комплекс має відкритий павільйон з термальною водою, де ви можете оздоровлюючись, насолоджуватися природою.
Ознайомитись з цінами в 
«THERMAL PARK» Врбов ви можете ТУТ.
Збір групи. Переїзд та поселення в готель.

4 день  КОШИЦЕ, ТЕРМАЛИ ШИРАВА
Сніданок в готелі, виселення. Переїзд до міста Кошице. 
Оглядова екскурсія містом(15 €/10 ). Нас запрошує друге за величиною місто Словаччини – Кошице. Маленький, але впертий струмочок, спускаючись з гір, створив форму та історію цього міста. Це місто цікаве тим, що одним з перших в Європі отримав свій власний герб. Також тут регулярно проходить найстаріший в Європі Міжнародний марафон світу. У самому центрі Кошице ви побачите міську пам’ятку архітектури – величезний готичний собор св. Єлизавети, який охороняється державою. Ми пішки прогуляємося по Старому місту. Тут панує атмосфера спокою і відпочинку …
Збір групи. Переїзд в Thermal park Šírava. 

Прибуття в Thermal park Šírava. Цей сучасний комплекс дозволяє у будь-який час року і при будь-якій погоді плавати в одному з безлічі басейнів, розслабитися в сауні, замовити на масаж або інші процедури. Відпочиваючі зможуть випробувати хвилю, плавальний басейн, басейн для відпочинку та масажу, дику ріку, термальний басейн, басейн для відпочинку та дітей, а також різні гірки.
Ознайомитись з цінами в Thermal park Šírava ви можете ТУТ.
Збір групи. Повернення в Україну.

 
5 день  УКРАЇНА.
Прибуття в Україну (Щоб зорієнтуватися в годині прибуття до свого міста для прикладу наводимо тільки м. Львів. Відштовхуючись від цього кожен сам в індивідуальному порядку може прорахувати годину прибуття в потрібне Вам місто. Отож, повернення у Львів орієнтовно о 5.00).

 У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
- проїзд комфортабельним автобусом по маршруту;
- проживання в готелях *** або ****;
- харчування – сніданки (після ночівлі в готелі);
- супровід керівником групи.

У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
- вхідні квитки в термальні комплекси по маршруту;
- факультативні екскурсії;
- харчування, не передбачене готелями;
- готельний збір;
- приватні витрати;
- 1 - плата за користування супутниковим інтернетом в автобусі на весь період туру та за наявності такої послуги в перевізника;
гарантія від невиїзду - 20€ *;
- гарантія від невиїзду без пояснення причини 30€.
медичне страхування (програма Light, Standart, деталі тут>>>, за бажанням Ви можете оформити страховий поліс самостійно)


                                     Страхування Standart


   Страхування Light**

до 64.99 років

300 грн



200 грн

від 65 років до 70.99 років

450 грн

від 71 року до 75.99

700 грн


Важливо:
Пільгова ціна для дітей до 10 років вказана в кожному факультативі через скісну риску - "/".
ОБОВ’ЯЗКОВО!!! усім клієнтам потрібно бути на місці посадки за 20 хвилин до години виїзду.
*Організатори не несуть відповідальності за роботу митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності.
**Організатори залишають за собою право на зміну порядку проведення екскурсій, а також на заміну їх на рівноцінні. Час та день екскурсії може змінюватися у випадку форс-мажорних обставин або за згодою та бажанням усіх туристів;
*** Під час вільного часу - автобусне обслуговування не передбачено;
* * Страхування Light для туристів віком до 50 років.
*Послуга "Гарантія від невиїзду" дозволяє повернути всі кошти оплаченні за тур при наявності поважної причини, за винятком коштів оплачених за саму послугу. Повернення відбувається у випадку інформування Туроператора про неможливість здійснення поїздки не пізніше ніж за 24 години до початку туру.
У разі, якщо турист скористався послугою "Гарантія від невиїзду", проте відмовився від подорожі пізніше ніж за 24 години до початку туру, вартість оплачених послуг поверненню не підлягає.
Перелік поважних причин для повернення коштів:
-гостра стадія захворювання, що потребує госпіталізації;
-захворювання на Covid-19;
-смерть близьких родичів (батьки, діти, сестра, брат);
-серйозні травми, які потребують госпіталізації, переломи кінцівок.
Для підтвердження причини ануляції турунеобхідно надати лікарняний лист / довідку з лікарні, з підтвердженням стаціонарного лікування / довідку про захворювання на Covid-19 від сімейного лікаря / свідоцтво про смерть близьких родичів.