Угорський вікенд

Угорський вікенд

Ціна туру - 159 € + 200 грн.
 АКЦІЙНА ЦІНА ТУРУ до 05.05.2024 - 139 € + 200 грн 

* ціна туру акутальна при замовленні факультативу "В обіймах Балатону", в іншому випадку ціна туру 169€

          15.05 - 19.05.2024         
        
Егерсалок – Егер – Будапешт (1 день, 2 ночі) –  
Секешфехервар*  Балатонфюред*  Тихань*  Хайдусобосло

Виїзди відбуваються з наступних міст:
Тернопільська обл.: Тернопіль (15:30), Зборів (16:00);
Львівська обл.: Золочів (16:30), Львів (18:00), Стрий (19:00);
Івано-Франківська обл.: Івано-Франківськ (17:00), Калуш (17:45), Долина (18:15);
Закарпатська обл.: Свалява (21:30), Мукачево (22:30), Ужгород (23:30), Чоп (00:00);
Адресу місця посадки в автобус у вашому місті Ви можете переглянути ТУТ.


 ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ: 
1 день 
Виїзд з України (години та місця виїздів вказані вище). Проходження Україно - Угорського кордону. Нічний переїзд в Угорщину.

2 день ЕГЕРСАЛОК, ЕГЕР.
Прибуття в термальні купальні м. Егерсалок. Чисте повітря, гарний ландшафт, сосновий ліс і великий комплекс з лікувальною водою. Егерсалок – це невелике курортне селище в 140 км від Будапешта. Купальні знаходяться біля гарячого джерела, що б'є на поверхню з глибини 410 м. Температура води + 68°С. Вона придатна, в основному, для лікування травм опорно-рухового апарату, суглобових і ревматичних захворювань. Стікаючи вниз, вона створила соляні пагорби через що термальні купальні Егерссалока називають «Угорським Памуккале». 
Ціни на вхідні квитки можна переглянути ТУТ.
 Відпочинковий комплекс Saliris Resort - Spa 
Далі їдемо до угорського містечка Егер. Тут нас чекає смачнючий угорський гуляш та дегустація п’яти сортів ексклюзивних угорських вин в одному із винних льохів. Усе вино вироблене із винограду, що росте на місцевих плантаціях (25€).
Переїзд в Будапешт. Далі на нас чекає незабутня вечірня екскурсія на кораблику по Дунаю з безлімітом шампанського та чарівними панорамними видами з річки на архітектурні шедеври Будапешту. Розповідь гіда про історію і життя цього міста залишать у вашому серці тільки неповторні враження! (25€).

3 день БУДАПЕШТ.
Сніданок в готелі.Оглядова екскурсія Будапештом з екскурсоводом (автобусно-пішохідна). Ми побачимо легендарні пам’ятники історії Буди і Пешту – Площу Героїв і славетний пам’ятник Тисячоліттю, архітектурний ансамбль Хуняді, Парламент, величну базиліку, набережну Дунаю, проспект Андраша та інші цікаві об'єкти які давно стали візитівками угорської столиці.
Собор святого Іштвана 
Вільний час.
Пропонуємо відвідати екскурсію "В обіймах Балатону" - місто Секешфехервар, замок Борі, Балатонфюред та Тихань (35/30€). Ми розпочнемо мандрівку з міста Секешфехервар, яке являється одним з найстаріших міст Угорщини де, за переказами, розташувався намет Арпада - вождя угорських племен який і привів їх на територію сучасної Угорщини та заснував свою державу. Саме в цьому місті коронувались угорські королі (було проведено 37 коронацій!). Далі відвідаємо казковий замок Борі (вх.квиток орієнтовно 12€ ) - найромантичніший замок Угорщини, де окрім цікавих експонатів та історій гіда вас чекаю багато гарних локацій для фото. Потім матимемо вільний час на березі Балатону в мальовничому містечку Балатонфюред - саме тут можна скуштувати традиційну балатонську рибну юшку та угорські вина. Далі переїзд на півострів Тихань - природний заповідник, фортеця, красива гора та старовинне абатство, а ще - місце де тісно переплітається історія України та Угорщини, традиції та легенди.
 Замок Борі в місті Секешфехервар 
Рекомендуємо відвідати найбільший в центральній Європі Тропікарій - Океанарій (10€ + 10€ вхідний квиток), який знаходиться в торговому центрі "Кампона". Одинадцятиметровий тунель з акулами, екзотичні рептилії, веселі мавпочки та барвисті тропічні птахи просто у вас над головою! Можна власноруч погодувати алігаторів, або ж ненароком змокнути під тропічною зливою! Крім цього, величезний торгівельний центр "Кампона" з бутіками провідних торгівельних марок світу до ваших послуг.
Вільний час у Будапешті. 
Після насиченого дня саме час відпочити в купальнях. Особливої уваги заслуговують термальні купальні "Рудаша" - один з найстаріших комплексів в османському стилі з відкритим теплим басейном, відпочиваючи там вам відкриється чудовий вид на Дунай на пештську частину міста. Одна з особливостей даного комплексу - нічні купання. Також пропонуємо відвідати термальні купальні "Сечені" – один із найбільших у Європі бальнеологічних комплексів і одна із перших лікувальних купалень в Пешті. Купальні Сечені знаходяться в міському парку Варошлігет, повністю комплекс потопає у чудовій красі природи з парковими деревами. Тут знаходяться п`ять басейнів площею 910 м2 з температурою води - 28 і 36 градусів тепла, басейн з сюрпризами, сидячий басейн, сауни з басейнами, 11 купалень з термальною водою, автомат льодяних коктейлів, термальний лікувальний басейн і багато іншого. Ваші враження будуть незабутні. ( вх. кв. 27€).
Термальні купальні "Сечені" 

4 день ХАЙДУСОБОСЛО.
Сніданок в готелі. Виселення. Вільний час у Будапешті.
Рекомендуємо пішохідну екскурсію по Будайській фортеці (18€) - ви можете відвідати базиліку св. Матяша (місце вінчання і усипальниця багатьох угорських королів), Рибальський бастіон, Королівський палац, з якого відкривається неймовірно красива панорама Будапешту і Дунаю, оглянути найстарішу частину Будапешту та зробити безліч красивих фото, ну і звісно придбати сувеніри.
Переїзд до міста-курорту Хайдусобосло, що славиться своїми термальними джерелами. Маленьке угорське містечко Хайдусобосло у минулому столітті прославилось на всю Європу, адже тут у 1925 році виявили цілюще термальне джерело. А через два роки тут відкрився перший термальний курорт. Протягом останніх років цей комплекс осучаснили: були побудовані нові будівлі, аквапарк, закритий спа-центр. І завдяки цьому комплекс “Hungarospa” став найбільшим у Європі.
Відпочинок в купальнях. Ціни на вхідні квитки можна переглянути ТУТ.
Відправлення з Хайдусобосло ввечері
Проходження вночі українсько-угорського кордону.
Хайдусобосло 

5 день
Прибуття в Україну (Щоб зорієнтуватися в годині прибуття до свого міста для прикладу наводимо тільки м. Львів. Відштовхуючись від цього кожен сам в індивідуальному порядку може розрахувати годину прибуття в потрібне Вам місто. Отож, повернення у Львів орієнтовно о 7.00).

У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
- проїзд комфортабельним автобусом по маршруту;
- проживання в готелі ***;
- харчування - сніданки (після ночівлі в готелі);
- оглядова екскурсія в Будапешті;
- супровід керівником групи.

У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
- обов'язкова оплата - вартість ексурсії "В обіймах Балатону" 35€ ( для дітей до 12 років - 30€);
- вхідні квитки в купальні та інші екскурсійні об'єкти;
- 1€ - плата за користування супутниковим інтернетом в автобусі на весь період туру та за наявності такої послуги в перевізника;
- дегустації вин та гуляшу, прогулянка на корбалику, трансфер у торговий центр, екскурсія по будайській фортеці;
- готельний збір; 
- медичне страхування (програма Light, Standart, деталі тут>>>, за бажанням Ви можете оформити страховий поліс самостійно).



                                     Страхування Standart


   Страхування Light

до 64.99 років

300 грн



200 грн

від 65 років до 70.99 років

450 грн

від 71 року до 75.99

700 грн



Важливо:
Пільгова ціна для дітей до 10 років вказана в кожному факультативі через скісну риску - "/".
ОБОВ’ЯЗКОВО!!! усім клієнтам потрібно бути на місці посадки за 20 хвилин до години виїзду.
Організатори не несуть відповідальності за роботу митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності.
Організатори залишають за собою право на зміну порядку проведення екскурсій, а також на заміну їх на рівноцінні. час та день екскурсії може змінюватися у випадку форс-мажорних обставин або за згодою та бажанням усіх туристів;
Під час вільного часу - автобусне обслуговування не передбачено;

Страхування Light для туристів віком до 50 років.

Послуга "Гарантія від невиїзду" дозволяє повернути всі кошти оплаченні за тур при наявності поважної причини, за винятком коштів оплачених за саму послугу. Повернення відбувається у випадку інформування Туроператора про неможливість здійснення поїздки не пізніше ніж за 24 години до початку туру.
У разі, якщо турист скористався послугою "Гарантія від невиїзду", проте відмовився від подорожі пізніше ніж за 24 години до початку туру, вартість оплачених послуг поверненню не підлягає.

Перелік поважних причин для повернення коштів:
-гостра стадія захворювання, що потребує госпіталізації;
-захворювання на Covid-19;
-смерть близьких родичів (батьки, діти, сестра, брат);
-серйозні травми, які потребують госпіталізації, переломи кінцівок.
Для підтвердження причини ануляції турунеобхідно надати лікарняний лист / довідку з лікарні, з підтвердженням стаціонарного лікування / довідку про захворювання на Covid-19 від сімейного лікаря / свідоцтво про смерть близьких родичів.