Термальний вікенд в Угорщині

«Термальний вікенд в Угорщині»
Хайдусобосло – Егерсалок – Егер – Мішкольц – Токай

Ціна туру - 159 € + 200 грн.
 АКЦІЙНА ЦІНА ТУРУ до 13.08.2024 - 139 € + 200 грн 

Дати турів:
18.10 - 22.10.2024
11.11 - 15.11.2024
06.12 - 10.12.2024
 

Виїзди відбуваються з наступних міст:
Тернопільська обл.: Тернопіль (17:30), Зборів (18:00);
Львівська обл.: Золочів (18:30), Львів (19:30), Стрий (20:00);
Івано-Франківська обл.: Івано-Франківськ (18:00), Калуш (18:45), Долина (19:15);
Закарпатська обл.: Свалява (22:30), Мукачево (23:00), Ужгород (23:30), Чоп (00:00);
Адресу місця посадки в автобус у вашому місті Ви можете переглянути ТУТ.


 ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ:
1 день. Збір групи. Виїзд на кордон.

2 день. ХАЙДУСОБОСЛО.
Переїзд в термальне курортне місто Хайдусобосло. Шукали блакитне золото – знайшли гаряче. Вгадайте-но, що то за диво? Підказка: так угорське місто з хитромудрою назвою Хайдусобосло (Hajdúszoboszló) перетворилося у процвітаючий термальний курорт. На початку минулого століття тут бурили газову свердловину, однак на поверхню вирвався не метан, а води термального джерела.
Термальна вода – це «гаряче золото» Хайдусобосло. У місті діє найбільший в Угорщині водолікувальний комплекс Hungarospa, територія якого охоплює 30 га. Вода коричневого кольору з характерним запахом подається у купальні зі свердловини понад кілометрової глибини.
Термальні води Хайдусобосло – це комплекс з 3 закритих і 4 відкритих басейнів з термальною водою. З джерела вода температурою 75°С подається в басейни та охолоджується до комфортних 32 – 38°С. Дослідження виявили, що термальна вода Хайдусобосло містить бітум, хлорид натрію, хлорид амонію, бром, йод, калій, та інші хімічні елементи, серед яких літій, магній, залізо.
Поселення в готель, відпочинок в термальних басейнах.
  Хайбусобосло  
3 день. ЕГЕРСАЛОК, ЕГЕР.
Переїзд в термальні купальні м. Егерсалок. Чисте повітря, гарний ландшафт, сосновий ліс і великий комплекс з лікувальною водою. Егерсалок – це невелике курортне селище в 140 км від Будапешта. Купальні знаходяться біля гарячого джерела, що б'є на поверхню з глибини 410 м. Температура води + 68°С. Вона придатна, в основному, для лікування травм опорно-рухового апарату, суглобових і ревматичних захворювань. Стікаючи вниз, вона створила соляні пагорби через що термальні купальні Егерссалока називають «Угорським Памуккале». Далі їдемо до угорського містечка Егер. Тут нас чекає смачнючий угорський гуляш та дегустація п’яти сортів ексклюзивних угорських вин в одному із винних льохів. Усе вино вироблене із винограду, що росте на місцевих плантаціях - 25€.
Повернення в готель, ночівля.
 Егерсалок 

4 день. МІШКОЛЬЦ, ТОКАЙ.
Сніданок в ресторані готелю. Переїзд в Мішкольц.
Термальні купальні в печерах Мішкольце-Топольце. Тут сама атмосфера створює чудовий настрій для водних процедур, тут ви отримаєте неймовірний заряд бадьорості та енергії на цілий день! Релаксація в печерній купальні з різними світловими ефектами та розвагами!
Далі наша подорож продовжується в Токаї - знаменитому виноробному регіоні Угорщини. А ви знали, що тут при храмі прислуговував у свій час Григорій Сковорода? Зараз Токай належить до Угорщини, а колись це було древньоруське місто. Ми відвідаємо один з безлічі винних погребів, де скуштуємо знамениті токайські вина та справжній угорський гуляш - 25€.
Токайське вино є дуже відомим у світі. Це десертні солодкі вина з насиченим золотистим забарвленням, які так полюбляли пити королі ще у давні часи. Виноград збирають восени, коли він влітку під сонцем дозрів, а восени під час дощів та туманів покрився унікальною «благородною» цвіллю, а потім ще під сонцем виноград не гниє. а перетворюється на родзинки одразу ж на лозі. Вже на цьому етапі сонячно-медово-пліснявілий виноград збирають і роблять смачне вино.
Виїзд на кордон. Нічний переїзд в Україну.

5 день УКРАЇНА
Прибуття в Україну (Щоб зорієнтуватися в годині прибуття до свого міста для прикладу наводимо тільки м. Львів. Відштовхуючись від цього кожен сам в індивідуальному порядку може прорахувати годину прибуття в потрібне Вам місто. Отож, повернення у Львів орієнтовно о 7.00).
                                                                   Мішкольц-Топольце  

У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
- проїзд комфортабельним автобусом по маршруту;
- проживання в готелі ***;
- харчування – сніданки (після ночівлі в готелі);
- супровід керівника групи.

У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
- €25 - депозит на факультативні екскурсії (використовується на дегустацію вина, або інші факультативи, крім вх. квитків у купальні);
- вхідні квитки в купальні та інші екскурсійні об'єкти;
-дегустації вин та гуляшу (за бажанням).
- 1€ - плата за користування супутниковим інтернетом в автобусі на весь період туру та за наявності такої послуги в перевізника;
- 1,5€ з особи за ніч - готельний збір;
-медичне страхування (програма Light, Standart, деталі тут>>>, за бажанням Ви можете оформити страховий поліс самостійно).


                                     Страхування Standart


   Страхування Light

до 64.99 років

300 грн



200 грн

від 65 років до 70.99 років

450 грн

від 71 року до 75.99

700 грн



Важливо:
Пільгова ціна для дітей до 10 років вказана в кожному факультативі через скісну риску - "/".
ОБОВ’ЯЗКОВО!!! усім клієнтам потрібно бути на місці посадки за 20 хвилин до години виїзду.
*Організатори не несуть відповідальності за роботу митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності.
**Організатори залишають за собою право на зміну порядку проведення екскурсій, а також на заміну їх на рівноцінні. час та день екскурсії може змінюватися у випадку форс-мажорних обставин або за згодою та бажанням усіх туристів;
*** Під час вільного часу - автобусне обслуговування не передбачено;
* * Страхування Light для туристів віком до 50 років.
*Послуга "Гарантія від невиїзду" дозволяє повернути всі кошти оплаченні за тур при наявності поважної причини, за винятком коштів оплачених за саму послугу. Повернення відбувається у випадку інформування Туроператора про неможливість здійснення поїздки не пізніше ніж за 24 години до початку туру.
У разі, якщо турист скористався послугою "Гарантія від невиїзду", проте відмовився від подорожі пізніше ніж за 24 години до початку туру, вартість оплачених послуг поверненню не підлягає.
Перелік поважних причин для повернення коштів:
-гостра стадія захворювання, що потребує госпіталізації;
-захворювання на Covid-19;
-смерть близьких родичів (батьки, діти, сестра, брат);
-серйозні травми, які потребують госпіталізації, переломи кінцівок.
Для підтвердження причини ануляції турунеобхідно надати лікарняний лист / довідку з лікарні, з підтвердженням стаціонарного лікування / довідку про захворювання на Covid-19 від сімейного лікаря / свідоцтво про смерть близьких родичів.