Дешево поїхати у Літнє Тезе

Літнє паломництво довіри в Тезе
(ПАЛОМНИЦЬКА ПРОГРАМА)
26.07-07.08.2018
Прага – Дрезден – Тезе (7 днів) –  Ліон – Генуя – Ріомаджоре – Болонья
 Дати турів:

Паломництво відбувається під духовною опікою священника УГКЦ 

Виїзди відбуваються з наступних міст:
Тернопільська обл.: Бучач (13.30), Чортків (14.00), Теребовля (15.00)**, Тернопіль (16.00), Зборів (16.30);
Львівська обл.: Золочів (17.00), Львів (19.00), Стрий (20.00);
Івано-Франківська обл.: Івано-Франківськ (18.00), Калуш (18.30), Долина (19.00);
Закарпатська обл.: Свалява (22.30), Мукачево (23.30), Ужгород (00.59), Чоп (00.30);
Адресу місця посадки в автобус у вашому місті Ви можете переглянути ТУТ. 

Перебування у Тезе є можливістю пошуку спілкування із Богом у молитві, співі, тиші та роздумах. Це може допомогти віднайти внутрішній спокій, сенс життя та нові сили.
Досвід простого життя, розділеного з іншими, нагадує нам, що саме щоденне життя є тим місцем, де Христос чекає на нас.
Дехто з молоді шукає шляхи слідування за Христом на все життя. Перебування в Тезе може допомогти почути цей поклик.
Перебування у Тезе може допомогти відступити один крок назад від буденного життя, зустріти різноманітних людей та замислитися над своїми забов’язаннями перед церквою та суспільством.

ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ:
1 день, четвер (26.07.2018). Виїзд України, перетин україно-польського кордону, переїзд до Праги.

2 день, п'ятниця (27.07.2018)ПРАГА
Прибуття в Прагу. Свята Літургія (по можливості), екскурсія за бажанням, прогулянка по місту, вільний час.
Пропонуємо оглядову пішохідну екскурсію старим містом: Страговський монастир, Празький Град, Величний Собор св. Віта, Старий королівський палац, Золота вуличка... Прага зачаровує – зачарує вона і вас. Далі Королівська дорога, Староміська площа, міська ратуша і її знаменитий астрономічний годинник, де щогодини з’являється процесія з 12 апостолів, церква Діви Марії перед Тином. Далі - єврейський квартал, Клементінум, Карлова вулиця… і звичайно ж, Карлів міст!
Переїзд до готелю. Ночівля в готелі.

Прага, площа

3 день, субота (28.07.2018)ДРЕЗДЕН
Сніданок в готелі. Ранковий переїзд в Дрезден. Свята Літургія, екскурсія за бажанням, прогулянка по місту, вільний час на шопінг.
Дрезден. На берегах прекрасної Ельби стоїть німецьке місто Дрезден, зелене, пишне і квітуче, оточене лісами, прикрашене численними садами і парками. На нас чекає оглядова екскурсія містом, яке ще називають «Флоренцією на Ельбі». Дрезден зачаровує своєю величною архітектурою і саксонською кухнею.
Нічний переїзд в Тезе.

4 день, неділя (29.07.2018). Тезе. Поселення. Програма згідно розпорядку.
Кожного дня брати зі спільноти дають введення до роздумів над Біблією, за яким йде час тиші та обговорення у малих групах.
Вдень семінари допомагають поглибити зв’язок між вірою та життям стосовно роботи, соціальних питань, мистецтва та культури, пошуку миру в світі ....
Дорослі молодого віку за бажанням можуть провести тиждень або вихідні у тиші, присвятити час тому, щоби почути, як Бог відповідатиме їм у молитві, через Біблію або через події їхнього життя.
Звичайний день у Тезе від понеділка до п’ятниці
8.15 Ранкова молитва, потім сніданок
10.00 Введення дня з братом спільноти, після чого - роздуми у тиші або обговорення в малій групі
12.20 Денна молитва, потім обід
14.00 Репетиція співів, за бажанням
Протягом дня: міжнародні малі групи або практична робота
17.15 чай
17.45 Тематичні семінари, від вівторка
19.00 вечеря
20.30 Вечірня молитва, потім вечірні чування із піснями у церкві та нічна тиша

5 день, понеділок (30.07.2018) ТЕЗЕ. Програма згідно розпорядку.
6 день, вівторок (31.08.2018).. ТЕЗЕ. Програма згідно розпорядку.
7 день, середа (01.08.2018).. ТЕЗЕ. Програма згідно розпорядку.
8 день, четвер (02.08.2018)ТЕЗЕ. Програма згідно розпорядку.
9 день, п'ятниця (03.08.2018)ТЕЗЕ. Програма згідно розпорядку.
10 день, субота (04.08.2018)... ТЕЗЕ. Вільний час. Сніданок, обід, вечеря згідно розпорядку.
11 день,  неділя (05.08.2018)ЛІОН. Виїзд з Тезе. Переїзд до Ліону. Вільний час.
Ліон - місто у Франції, із мега-смачною кухнею та не менш цікавою історією. За кількістю архітектурних та історичнизх пам'яток Ліон зовсім не програє столиці Франції. Ліон, безсумнівно має власний шарм. Тут, на квадратний метр старої частини міста припадає більше ресторанів, ніж в будь-якій іншій точці земної кулі. Такі страви, як Ліонська ковбаса, кнелі і рубець, знамениті в усьому світі. Тут, безліч музеїв з постійними колекціями і частими виставками. Зелені парки, чарівні набережні та історичний центр міста - коштовності Ліона, які зайняли гідне місце в списку ЮНЕСКО.
Ліон є втіленням традиційної французької кухні, найцікавіших музеїв та кращих театрів, а також столицею шовкоткацької промисловості. Усього за десяток років Ліон став великим мегаполісом з квітучими парками, хмарочосами, стародавніми площами і ринками, музичними та іншими фестивалями – містом, що найяскравіше представляє поєднання стародавнього та сучасного. 
Нічний переїзд до Генуї.

12 день, понеділок (06.08.2018) ГЕНУЯ. Ранкове прибуття до Генуї. Вільний час (9 год). Увага, переїзд по місту громадським транспортом!
Місто Генуя - центр Італійського Лазурного берега із найбільшим морським портом. Це шосте за величиною місто Італії має давнє походження і багату історію, пов’язану з мореплавством і торгівлею. Сучасна Генуя одночасно є культурним, науковим і туристичним центром країни. Старовинні порти, вулиці та палаци, історичний центр, що зберіг у своїй архітектурі риси середньовіччя, і найстаріший банк в світі – банк Св. Георгія. Сусідами в цьому місті з дизайнерськими бутиками, антикварними лавками і магазинчиками є магазинчики свіжих продуктів.
Генуя - дуже незвичайне місто. Воно не схоже на інші італійські міста і, хоча програє в туристичній значущості більшості інших великих міст Італії, проте по-своєму привабливе. Генуя славиться своїм морським портом, в якому проходить найвідоміше в світі яхт-шоу! Адже не дарма Генуя – батьківщина Колумба, де досі зберігся будинок, в якому жив цей великий мореплавець.
Заснований на початку XIII століття Ріомаджоре є найбільшим містом п’ятірки Чінкве-Терре. Географічно поселення розділене на три частини: залізничний вокзал, Старе місто і пристань з невеликим гальковим пляжем. Основні визначні пам’ятки Ріомаджоре: церква Святого Іоанна Хрестителя (1340), церква Санта-Марія-Ассунта (XV-XVI), замок Ріомаджоре (1260), храм Монтенеро (1335). Унікальне скелясте село славиться на всю Італію своїм вином.
Міф про те, що в маленьких населених пунктах подивитися нема на що, розбиває в пух і прах у цьому крихітному італійському містечку. Не дарма про нього жартують, що він «застряг між скель»: здається, його іграшкові будиночки ростуть з каменю, розцвічуючи узбережжі яскравими фарбами своїх фасадів.
Мандрівникам тут є чим зайнятися: прогулятися по химерним вуличках, перехідним то у вузькі тунелі між будинками, то в сходи, випити смачного вина місцевого виробництва, оглянути руїни, яким понад 500 років, і помилуватися з них видом на море. До речі, в Ріомаджоре не користуються автомобілями, так як проїзд в містечку дуже утруднений, а місцями неможливий: ці вузькі вулички були створені виключно для людей. До ваших послуг і чудовий парк Чінкве-Терре, в якому дбайливо зберігають дику природу та її мешканців. Сам Ріомаджоре і прилеглі до нього території є об’єктом охорони ЮНЕСКО.
Переїзд до готелю. Ніч в готелі.

13 день, вівторок (07.08.2018) БОЛОНЬЯ
Сніданок в готелі. Переїзд до Болоньї. Екскурсія по місту. Вільний час.
Болонья - одне з найважливіших міст Італії. Добре відома серед італійців як туристичне місто, але не так відома серед туристів з інших країн. Історичний центр міста є одним з найбільших і добре збережених центрів. Болонья знаменита своїми аркадами, по них можна обійти всю центральну частину, адже їх загальна довжина 35 кілометрів!
14 день, середа (08.08.2018)  повернення в Україну. Прибуття у Львів орієнтовно о 22.00

 У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
üпереїзд комфортабельним автобусом єврокласу по всьому маршруту;
üсупровід священика і керівника групи;
üпроживання в готелях/пансіонах 3* або 4*;
üсніданки, обіди та вечері згідно програми;
üмедичне страхування;

У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
üконсульський збір для отримання візи (35 €)+20€ візовий збір;
üВнесок за перебування в Тезе (7 днів) + 3-разове харчування:  для молоді до 30 років: 42 євро, для осіб старших 30 років: 70 євро;
üхарчування, не передбачене готелями;
üвартість синхронного перекладу вечірньої молитовної програми
üприватні витрати;

Рекомендуємо взяти з собою:
üБіблію;
üВервицю;
üпарасолю/дощовик;
üліхтарик;
üкаримат (туристичний килимок);
üкупальник/плавки, рушник, в’єтнамки;
üпанаму чи капелюх для захисту від сонця.

Важливо:
ОБОВ’ЯЗКОВО!!! усім клієнтам потрібно бути на місці посадки за 20 хвилин до години виїзду.

*При акційній ціні діють тільки знижки «5 + 1» і «10 + 1» (тобто, якщо ви візьмете в подорож з собою 5 друзів, то отримаєте знижку 50%, а коли 10 друзів, то знижка становитиме вже цілих 100%). Детальніше про наші знижки читайте ТУТ;
**Міста посадки Бучач, Чортків та Теребовля є факультативними і можливі за додаткову оплату. При кількості бажаючих 8 або 10 чол. вартість довозу в дві сторони складе 200 грн. При більшій кількості чол. вартість довозу зменшиться та в кожному випадку буде розраховуватися індивідуально. При меншій кількості чол. вартість також буде вираховуватися індивідуально в кожному конкретному випадку;

***Організатори не несуть відповідальності за роботу консульських, митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності.